Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Ευχαριστήριες επιστολές της διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας…

 
  Η Διοίκηση  του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της:
- Στην εταιρία ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε. (ΑΝΩΝΥΜΗ, ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ, ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΕΙΔΩΝ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ), Υπ/μα: Καστρισιανάκη 37 Φλώρινας, για την ευαισθησία και την γενναιοδωρία που επέδειξε προσφέροντας δωρεάν: 1) 1.512 τεμ. νερό των 500ml & 2) 270 τεμ. χυμό VIVA FRESH των 250ml, για τις ανάγκες του Γ.Ν.Φ.
- Στον κ Σάπια Παύλο για την ευαισθησία και την γενναιοδωρία που επέδειξε προσφέροντας δωρεάν ένα φίλτρο καθαρισμού νερού, για τις ανάγκες του Γ.Ν.Φ.
  Στην δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, η ευγενική αυτή προσφορά μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας. Η κίνηση αυτή ευχόμαστε να βρει μιμητές.
- Το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας και η Παιδιατρική Κλινική αυτού, με βασικό πρόταγμα την υπεράσπιση της Υγείας, ως κοινωνικό αγαθό και έχοντας υπόψη ότι οι ανάγκες ενός νοσοκομείου είναι καθημερινές, συνεχείς και πως πάντα προκύπτει η απαίτηση για κάτι επιπλέον ή πρόσθετο, με σκοπό τη συνεχή βελτίωση υπηρεσιών και υποδομών, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της:
1. Στο Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» & τον ΟΜΙΛΟ ΟΤΕ, για τη δωρέα μίας συσκευής απεικόνισης φλεβών υπέρυθρων VEINCAS V800P, πολύτιμο βοήθημα για τη φλεβοκέντηση μικρών παιδιών, με τροχήλατη βάση προς την Παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, με τη δέσμευση ότι:
i. Το Γ.Ν.Φ. αναλαμβάνει την προμήθεια απαραίτητων αναλωσίμων για τη λειτουργία της συσκευής.
ii. Το δωρισθέν μηχάνημα θα χρησιμοποιηθεί από την Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν.Φ. και σε περίπτωση που η εν λόγω κλινική κλείσει ή εάν δεν υπάρχει ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό για να χρησιμοποιήσει τον δωρισθέντα εξοπλισμό ή εάν το μηχάνημα παύει να χρησιμοποιείται να δοθεί σε άλλο Παιδιατρικό Νοσοκομείο ή Κλινικές σχετικές με το παιδί. 
iii. Στη λήξη κάθε ημερολογιακού έτους το Γ.Ν.Φ. να επιβεβαιώνει την καλή λειτουργία και χρήση του εξοπλισμού και να ενημερώνει το Σύλλογο για το συνολικό αριθμό των παιδιών που εξετάστηκαν κατά τη διάρκεια ενός έτους στην Παιδιατρική Κλινική.
2. Στο Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» και του THE HELLENIC INITIATIVE AUSTRALIA για τη δωρεά μίας θερμοκοιτίδα model Incu I, του οίκου Atom Medical προς την Παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, απαραίτητη για την θερμορρύθμιση και εν γένει σταθεροποίηση των νεογέννητων βρεφών, με τη δέσμευση ότι:
iv. Το δωρισθέν μηχάνημα θα χρησιμοποιηθεί στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας.
v. Σε περίπτωση που η εν λόγω κλινική κλείσει ή εάν δεν υπάρχει ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό για να χρησιμοποιήσει τον δωρισθέντα εξοπλισμό ή εάν το μηχάνημα πάψει να χρησιμοποιείται να διατεθεί σε άλλο Παιδιατρικό Νοσοκομείο ή Κλινικές σχετικές με το παιδί. 
vi. Στη λήξη κάθε ημερολογιακού έτους το Γ.Ν.Φ. να επιβεβαιώνει την καλή λειτουργία και χρήση του εξοπλισμού και να ενημερώνει το Σύλλογο για το συνολικό αριθμό των παιδιών που εξετάστηκαν κατά τη διάρκεια ενός έτους στην Παιδιατρική Κλινική.
Στην δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, η ευγενικές αυτές προσφορές ενισχύουν την προσπάθειά μας για βελτίωση των υπηρεσιών μας και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.
Η κίνηση αυτή ευχόμαστε να βρει μιμητές.
Ο Διοικητής
Παπούλκας Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.