Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Μεταφορά ημέρας διενέργειας της Λαϊκής Αγοράς Αμυνταίου λόγω της αργίας του Αγ. Πνεύματος…

 
  Η λειτουργία των λαϊκών αγορών του Δήμου Αμυνταίου της ημέρας Δευτέρας, λόγω αργίας του Αγίου Πνεύματος (21/06/2021), θα πραγματοποιηθεί την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα Σάββατο 19/06/2021 υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις:
1. Να έχουν απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ένα (1) μέτρο εκατέρωθεν των πάγκων πώλησης.
2. Πραγματοποίηση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τουλάχιστον μία (1) φορά την εβδομάδα για πωλητές και εργαζόμενους στην αγορά.
3. Να έχουν υποχρεωτική μάσκα και γάντια για όλους (πωλητές / καταναλωτές / κοινό), την χρησιμοποίηση σκεύους με αντισηπτικό, να απολυμαίνουν τους πάγκους σε τακτά χρονικά διαστήματα καθώς και την τήρηση της απόστασης (1,5) μέτρου μεταξύ των ατόμων όπως και την διασφάλιση μη σχηματισμού ουράς άνω των πέντε (5) ατόμων.
4. Παρακαλούμε για την πιστή τήρηση από όλους τους εμπλεκόμενους, όλων των παραπάνω οδηγιών της Πολιτικής προστασίας.
5. Να φροντίζουν για την καθαριότητα του τομέα του και την προσωπική φύλαξη των κάθε είδους απορριμμάτων σε ειδικές πλαστικές σακούλες, οι οποίες μετά το τέλος της εργασίας, αφού δεθούν καλά, θα απομακρύνονται από το Συνεργείο Καθαριότητας του Δήμου.
6. Να τηρούν το ωράριο λειτουργίας 07:30 - 14:30 και τους όρους της Απόφασης Δημοτικού Σ/λίου Αμυνταίου με αριθμό 332/2018 και τροποποιήσεις αυτού «Κανονισμός λειτουργίας λαϊκών αγορών στο Δήμο Αμυνταίου».
7. Η μεταφορά της ημέρας λειτουργίας των λαϊκών αγορών ισχύει μόνο για την συγκεκριμένη ημερομηνία.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΕΡΜΠΕΡΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.