Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Διαμαρτυρία της «Χρυσής Αυγής» στον Αγ. Παντελεήμονα για εκδήλωση του «Ουράνιου Τόξου»… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν μέχρι και αυτή την ώρα βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής στην Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα του Δ. Αμυνταίου, με αφορμή την προγραμματισμένη εκδήλωση του συλλόγου «Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού» που πρόσκεινται στο Ουράνιο Τόξο, σε ξενοδοχείο του Αγ. Παντελεήμονα.
 

  Από νωρίς το απόγευμα ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την ευρύτερη περιοχή, με σκοπό την αποφυγή τυχόν επεισοδίων, γεγονός το οποίο και επετεύχθη με επιτυχία, (μέχρι και τις 8μ.μ.), καθώς οι περίπου 100 διαμαρτυρόμενοι δεν μπόρεσαν να προσεγγίσουν το χώρο της εκδήλωσης.

  Να τονίσουμε πως, ο πολιτικός φορέας ο οποίος εκπροσωπείται από ομάδα Σλαβόφωνων στη βόρεια Ελλάδα, κατήλθε στις ευρωεκλογές του 2009 με την ονομασία «Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία – Ουράνιο Τόξο» και έλαβε στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας 4.530 ψήφους (0,09%).

  Σε δηλώσεις του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Λαγός, μεταξύ άλλων δήλωσε: « Η σημερινή μας παρουσία έχει να κάνει με την προκλητικότητα κάποιων ανθρώπων οι οποίοι δεν είναι Έλληνες και μιλάνε για «Μακεδονικό πολιτισμό» και για την απόσχιση της Μακεδονίας μας. Η Χρυσή αυγή θα αγωνιστεί για τα δίκαια των Ελλήνων με όλα τα νόμιμα μέσα που έχει στην διάθεση της. Για την προκλητικότητα της εκδήλωσης στον Άγιο Παντελεήμονα, καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και ευελπιστούμε οι δικαστικές αρχές να κάνουν αυτά που πρέπει».

2 σχόλια:

  1. Το ιδιο θα επρεπε να γινει οταν ο δημαρχος Αμυνταιου κ. Θεοδωριδης παραχωρησε την αιθουσα δεξιωσεων της τοπικης κοινοτητας Ξινου Νερου στο Ουρανιο τοξο,για τον ιδιο λογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή τι θα γίνει??? Θα παρελάσει η εγκληματική οργάνωση θα πουν τραγουδάκια και θα πετάξουν ρατσιστικά φειγ βολάν....?????? Σιγά μη κόψουν καμιά παραλλαγή τα παληκάρια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.