Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

«Κοντοσώρος και «Θωμάς» στα 10 καλύτερα εστιατόρια & ταβέρνες μοντέρνας και παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας και τοπικής ελληνικής κουζίνας…


  Ανακοινώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 15 Οκτωβρίου στην Αθήνα, οι νικητές του διαγωνισμού «Restaurant 100» που διοργανώθηκε για δεύτερη χρονιά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
 
  Περισσότεροι από 100 κριτές, σεφ, ειδικοί της διατροφής και άλλοι foodies (όπως τους χαρακτηρίζει η διοργάνωση) κλήθηκαν να ψηφίσουν τα καλύτερα εστιατόρια στην Ελλάδα για το 2018. Η μόνη προϋπόθεση για να είναι έγκυρη η ψήφος τους ήταν να έχουν επισκεφτεί το εστιατόριο μέσα στον χρόνο και να έχουν δοκιμάσει την κουζίνα του.
  Στην επιμέρους κατηγορία: «10 καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες μοντέρνας και παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας και τοπικής ελληνικής κουζίνας» (Top 10 Greek & Regional Cuisine Restaurants), συγκαταλέγονται και δύο επιχειρήσεις εστίασης που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Αμυνταίου, η Ταβέρνα «ΘΩΜΑΣ» στο Σκλήθρο και το εστιατόριο «ΚΟΝΤΟΣΩΡΟΣ» στο Ξινό Νερό, συμβάλλοντας έτσι στην καθιέρωση της περιοχής ως γαστρονομικό προορισμό, προβάλλοντας παράλληλα τα τοπικά παραγόμενα προϊόντα...
Top 10 Greek & Regional Cuisine Restaurants:
1. Πεσκέσι Ηράκλειο Κρήτης,
2. Selene Σαντορίνη,
3. Τo Θαλασσάκι Τήνος,
4. Κοντοσώρος Φλώρινα,
5. Γιουβετσάκια Αθήνα,
6. Γαστροδρόμιο «Εν Ολύμπω» Λιτόχωρο Πιερίας,
7. Θωμάς Φλώρινα,
8. Κίτσουλας Χαλάνδρι,
9. Ντουνιάς Δρακόνα – Χανιά,
10. Χαρούπι Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.