Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Πρώτη προβολή της ταινίας μικρού μήκους «Last Βreach» στο Αμύνταιο…



«Εξωγήινοι έχουν εισβάλει στη Γη. Έπειτα από μήνες συγκρούσεων, φτάνουν στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας, αφανίζοντας πόλεις και χωριά στο πέρασμά τους»…

  Μια ταινία που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου σε χώρους και τοποθεσίας του Αμυνταίου.
 

  Σας προσκαλούμε στην πρεμιέρα της ταινίας μικρού μήκους LAST BREACH (ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΡΗΓΜΑ), την Παρασκευή 27 Ιουλίου ώρα 20:30, στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.

  Η παρουσία σας θα μας τιμούσε ιδιαίτερα.
  Το Last Βreach είναι ένα φιλόδοξο καλλιτεχνικό εγχείρημα που ως στόχο έχει να αποδείξει ότι μπορεί να γεφυρωθεί σε σημαντικό βαθμό το τεράστιο οπτικό και τεχνικό χάσμα μεταξύ μιας παραγωγής εκατομμυρίων και μιας ανεξάρτητης παραγωγής. Επιχειρεί να δείξει  ότι με πολύ χαμηλού κόστους- αλλά προσεκτικά επιλεγμένο- εξοπλισμό, με αποδοτική αξιοποίηση της τεχνολογίας Digital Video σε συνδυασμό με επαγγελματικού επιπέδου κατάρτιση, φαντασία, πάθος και πολύ καλούς φίλους η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε μια δυσθεώρητου κόστους Χολιγουντιανή παραγωγή και μια παραγωγή μηδενικού budget γίνεται δυσδιάκριτη. Στην ουσία πρόκειται για ένα πείραμα δημιουργίας ενός block-buster σε μικρογραφία.
  Στο Last Breach συμμετέχουν  ηθοποιοί από την καλλιτεχνική ομάδα του Βόρειου Πεδίου Πτολεμαΐδας αλλά και δεκάδες φίλοι από την περιοχή του Αμυνταίου, ως βοηθητικοί ηθοποιοί. Η ανταπόκριση όλων ήταν εντυπωσιακή. Συνολικά περισσότερα από 100 άτομα αφιέρωσαν χρόνο και θετική διάθεση για να στεφθεί με επιτυχία το εγχείρημα.

  Σημαντική βοήθεια στην υλοποίηση του project έδωσαν η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου και ο Δήμος Αμυνταίου, που χωρίς την συνδρομή τους  δεν θα ήταν εφικτή η υλοποίηση των σύνθετων σκηνών που απαιτούσαν δεκάδες ηθοποιούς, αλλά και γυρίσματα σε χώρους που δεν  θα μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά.



Η ομάδα παραγωγής:

Χρήστος Φιλίππου,

Βασίλης Ελευθεριάδης,

Βασίλης Χρηστίδης,

Θόδωρος Φιλίππου.

Ακολουθήστε την πορεία της ταινίας, εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.