Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Την παραίτηση Θεοδωρίδη ζητά η αντιπολίτευση…


  Με αφορμή τον απολογισμό πεπραγμένων του 2017 που πραγματοποιήθηκε την 09 Ιουλίου 2018 στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, οφείλουμε, όπως  το κάνουμε συνέχεια, να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας για τα προβλήματα και τα σοβαρά θέματα που απασχολούν αυτή την περίοδο.
 
  Η Διοίκηση του κ. Θεοδωρίδη  συμπλήρωσε σχεδόν μια τετραετία. Δυστυχώς στον απολογισμό δεν είχε να παρουσιάσει κανένα μεγάλο έργο παρά μόνο το έργο των εσωτερικών δικτύων ύδρευσης Κέλλης και Αγ. Παντελεήμονα, έργα που ξεκίνησαν προ ημερών.
  Αντίθετα στη χρονιά που πέρασε συνέβησαν γεγονότα που θα μας κάνουν να θυμόμαστε τον κ. Θεοδωρίδη για πάντα, όπως:
  Απένταξη του μεγαλύτερου έργου, αυτό του βιολογικού καθαρισμού των κοινοτήτων του πρώην Δήμου Φιλώτα 21.000.000 €. 
  Οι συνέπειες αυτής ανικανότητας του δημάρχου είναι καταστροφικές για τον Δήμο μας, καθώς  εκτός των άλλων, ρυπαίνεται η λίμνη Βεγορίτιδα με αποτέλεσμα να απαγορευθεί με οδηγία του κράτους η αλιεία και η κολύμβηση, για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια, πλήττοντας πολλές από τις επαγγελματικές δραστηριότητες των κατοίκων .
  Η απραξία τους, η μη προνοητικότητα τους και η ανικανότητα στην οργάνωση και την πρόληψη, δημιούργησε μία αμφίβολη κατάσταση σχετικά με την απρόσκοπτη λειτουργία της τηλεθέρμανσης,  με αποτέλεσμα 4.000 νοικοκυριά να ανησυχούν για το αν θα έχουνε τηλεθέρμανση την τρέχουσα χειμερινή περίοδο.
  Γιατί κ. Θεοδωρίδη;  Είχατε τέσσερα χρόνια να κατασκευάσετε το έργο της αυτονομίας της τηλεθέρμανσης, όταν και λεφτά για τη μελέτη σας αφήσαμε και 4.500.000 € στα ταμεία της ΔΕΤΕΠΑ.
  Για τους παραπάνω σοβαρότατους λόγους πρέπει κ. Δήμαρχε να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ  για να μπορέσει αυτός ο τόπος επιτέλους να βγει από την ομηρία που τον κρατάτε, επειδή είστε κολλημένος  με την καρέκλα εδώ και 35 χρόνια.
Ο
Επικεφαλής των «Ανοιχτών Οριζόντων»
Παπαχρήστου Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.