Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Ημερίδα με θέμα: «Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)» στη Φλώρινα…


  O Δικηγορικός Σύλλογος Φλώρινας και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Φλώρινας, διοργανώνουν  ημερίδα με θέμα: «Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)», που θα λάβει χώρα στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Φλώρινας
 
(οδός Μεγαρόβου 15 – 2ος όροφος) την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:00 μ.μ.
  Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τον Νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679, ο οποίος από τη θέση του σε ισχύ στις 25 Μαΐου 2018, καθιερώνει υψηλά πρότυπα προστασίας στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των φυσικών προσώπων και επιβάλλει τη συμμόρφωση δημόσιων φορέων, επιχειρήσεων και ιδιωτών ως προς αυτά.
 ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Iωάννης Ιγγλεζάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής Νομικής Α.Π.Θ.
  Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλ: 23850 22767 (Δ.Σ Φλώρινας) και 23850 22466 (Επιμελητήριο Φλώρινας/ 6977977547 (Σαπαλίδης Σάββας).
    Ο Πρόεδρος του                                                    Ο Πρόεδρος του
Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας                                 Επιμελητηρίου Φλώρινας
Βασίλης Καραντζίδης                                                   Σάββας Σαπαλίδης

1 σχόλιο:

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.