Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

Στο βάθρο των νικητών ξανά ο Τάσος Χατζηχρήστος…


  Νέα μεγάλη επιτυχία του Φλωρινιώτη οδηγού Τάσου Χατζηχρήστου κατακτώντας την 2η θέση. Ο Όμιλος Φίλων Αυτοκινήτου Δράμας έδειξε ότι ήθελε να κερδίσει τις εντυπώσεις αφού οι 41 συμμετοχές έδειξαν οι η Ανάβαση Κορυλόβου Δράμας είναι η αγαπημένη των οδηγών ενώ
 
 στις βραβεύσεις ήταν παρών και ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ Δημήτρης Μιχελακάκης.
  Ο Φλωρινιώτης οδηγός Τάσος Χατζηχρήστος πήγε καλά προετοιμασμένος από το τεχνικό team του Νίκου Πολυχρονίδη Polyxronidis Motorsport Ptolemaida αλλά και την ομάδα Chatzihristos Rally Team Florina καταφέροντας να κρατήσει και στα 2 σκέλη την δεύτερη θέση στην κατηγορία Formula Sallon Atmosfaire οπού οι αγωνιζόμενοι ήταν 5 στον αριθμό συγκεντρώνοντας πολύτιμους βαθμούς για το Πρωτάθλημα Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος στην κατηγορία FSA για το οποίο θέλει 2 δυνατές παρουσίες σε Καστανιά και Ελασσόνα που έπονται μετά το καλοκαίρι.
  2η θέση πανάξια λοιπόν για τον Τάσο με χρόνο συνολικά και στα δυο περάσματα 05:06.00 έχοντας διαφορά δευτερόλεπτων από τον πρώτο ενώ ο διοργανωτής Όμιλος Φίλων Αυτοκινήτου Φλώρινας τίμησε τον Φλωρινιώτη οδηγό Τάσο Χατζηχρήστο για την προσφορά του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό ως αντιπρόεδρος της Α.Λ.Π.
  Πολύ καλός επίσης και Ιορδάνης Χορίδης με το Peugeot 106 S16 που αγωνίζεται για δεύτερη φορά σε αναβάσεις και κατετάγη στην 4η θέση της FSA
  Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτή ΟΦΑΔ και στον πρόεδρο Κοκκάλη Χαράλαμπο για την άρτια οργάνωση και φιλοξενία των πληρωμάτων και των τεχνικών τους και ευχόμαστε του χρόνου οι συμμετοχές να διπλασιαστούν.
  Η ομάδα του Chatzihristos Rally Team Florina θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλα τα ΜΜΕ που μας υποστηρίζουν σε κάθε αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.