Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Κοκορομαχία ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για το ποιος βουλευτής τους χορεύει καλύτερα τα «αλυτρωτικά» τραγούδια των Σκοπιανών... (ΒΙΝΤΕΟ)


  Μετά τις αποκαλύψεις για τον συριζαίο Κώστα Σέλτσα και τις χορευτικές του ικανότητες σε πανηγύρια, ο Σύριζα απάντησε βγάζοντας στη... σέντρα τον νεοδημοκράτη βουλευτή της Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη, ο οποίος σύμφωνα με την «Αυγή» του Σύριζα συμμετείχε

 στην ίδια γιορτή, στο ίδιο χωριό, αλλά σε προηγούμενη χρονιά, χορεύοντας κι αυτός το «Αιγαιάτισσες Μητέρες», τον «ύμνο» του αλυτρωτισμού των «Μακεδόνων του Αιγαίου», τραγούδι το οποίο ανήκει στην κατηγορία των προπαγανδιστικών τραγουδιών των Σκοπίων.

  Σύμφωνα με τη «Αυγή»…

«Τις τελευταίες μέρες βομβαρδιστήκαμε με ένα βίντεο στο οποίο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σέλτσας εμφανίζεται σε ένα πανηγύρι να χορεύει έναν χορό με... «αλυτρωτικά» μηνύματα. Το βίντεο, μάλιστα, αναπαράχθηκε αφειδώς από τα «πρόθυμα» και φιλικά προς τη ΝΔ και τη Χρυσή Αυγή, Μέσα.

  Έλα όμως που σε βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, φαίνεται ο βουλευτής Φλώρινας της ΝΔ, Γιάννης Αντωνιάδης, να χορεύει ακριβώς τον ίδιο χορό, στο ίδιο χωριό, αλλά σε προηγούμενη χρονιά, περιστοιχιζόμενος μάλιστα από προβεβλημένα τοπικά στελέχη του κόμματός του. Έτσι αποδεικνύονται δύο πράγματα:

1. Ότι φυσικά δεν είναι κακό να χορεύει κανείς παραδοσιακά τραγούδια του τόπου του

2. Ότι η επιχείρηση στοχοποίησης του Κώστα Σέλτσα είναι μέρος της χυδαίας εκστρατείας λάσπης και πατριδοκαπηλίας που έχουν εξαπολύσει η ΝΔ και τα φιλικά της μέσα, με αφορμή την συμφωνία των Πρεσπών»...




ΑΙΓΑΙΑΤΙΣΣΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ

«Η ψυχή για τίποτα δεν προδίδεται το αίμα με νερό δεν αλλάζει.

Ο Θεός μας δώρισε μακριές ρίζες αναγνωρίστε πια, δεν είμαστε Έλληνες αναγνωρίστε πια, είμαστε Μακεδόνες.

ΡΕΦΡΑΙΝ

Αιγαιάτισσες μητέρες, μας γέννησαν αυτές με το Έγκεϊ μας θήλαξαν.

Μητρική υποχρέωση μας άφησαν υποχρέωση για τη Μακεδονία μας.

Αυτές με μεγάλα βάσανα ξεκίνησαν τη μοίρα τους καταράστηκαν.

Μόνο επειδή τραγουδούν τραγούδια δικά μα,ς μόνο επειδή σκέφτονται στα μακεδόνικα, μόνο επειδή σκέφτονται στα μακεδόνικα.

ΡΕΦΡΑΙΝ

Γιατί βρε Θεέ να μισούμαστε την ίδια πίστη να πατούμε.

Ενωπίον του γιατί να είμαστε εχθροί αναγνωρίστε πια, δεν είμαστε Έλληνες αναγνωρίστε πια, είμαστε Μακεδόνες»

2 σχόλια:

  1. Στην φωλιά του κόκορά ξεροψήνονται (μαλώνουν) όλες οι Κ Ο Τ Ε Σ και χορεύουν σάν μπαλαρίνες μπολσόι ποια ΚΟΤΑ σηκώνει ψηλότερα τις κλέτσκες ( κοτολιανοπόδαρα ) της στον κόκορα...Έτσι...Τόσο απλά...Τόσο συμβολικά..σάν κοκορομαχίες μέχρι να εμφανισθούν οι...ΑΓΡΙΟΙ ΛΥΚΟΙ
    ΠΟΥΛΑΩ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΕΣ ΚΟΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ...
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολος ο Νομός Φλωρίνης μιλαει την = ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ=
    σε ολα τα πανηγυρια, Γαμους, Χορούς, δεν ακούς
    ΤΙΠΟΤΕ αλλο παρα μονον τα δικά τους ντοπια
    οπως λένε
    Ειχα την ευκαιρία να βρεθω και εμεινα ΑΝΑΥΔΟΣ
    σε ερωτησή μου δέ πηρα την απαντηση
    =αυτα ειναι δικά μας τραγουδια=
    Τσιμουδιά και εφυγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.