Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Η νεαρή Ειρήνη Τρικιλίδου στο Ηρώδειο με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης…


  Το Δ.Σ. του Συλλόγου «ΟΚΤΑΒΑ», Γονέων του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά συγχαρητήριά του στη νεαρή Ειρήνη Τρικιλίδου, μαθήτρια του Ωδείου μας, στην τάξη βιολιού της κ. Μαρίας Καραγιάννη, για τη συμμετοχή της με την MOYSA,

 τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, στον μαγικό χώρο του Ωδείου Ηρώδου Αττικού την περασμένη Πέμπτη 14 Ιουνίου, στη γιορτή της ερμηνεύτριας Ελευθερίας Αρβανιτάκη στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου.

  Η Ελευθερία Αρβανιτάκη βρέθηκε στη σκηνή του κατάμεστου Ηρωδείου με τους ΤΑΚΙΜ και τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (MOYSA), υπό τη διεύθυνση του Νίκου Πλατύρραχου και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό!

  Το κοινό, μυημένο στη μαγεία των τραγουδιών της Ελευθερίας Αρβανιτάκη αλλά και μαγεμένο από την επιβλητικότητα του χώρου, καταχειροκρότησε την ερμηνεία της, τη δεξιοτεχνία και το πάθος των ΤΑΚΙΜ, αλλά και την σύμπραξη, το χαμόγελο και την ενέργεια της νιότης της ορχήστρας MOYSA.

  Η βραδιά θα επαναληφθεί στις 12 Οκτωβρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη, στο Μέγαρο Μουσικής.

  Επίσης, την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 η νεαρή Ειρήνη Τρικιλίδου συμμετείχε και στην καθιερωμένη, τα τελευταία χρόνια, συνάντηση επί σκηνής των ταλαντούχων μουσικών της MOYSA με τους καταξιωμένους μουσικούς της Κ.Ο.Θ., με την ευκαιρία των εορτασμών της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής.

  Στο πρώτο μέρος η Κ.Ο.Θ. συναντήθηκε επί σκηνής με τη MOYSA, υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιώργου Μπαλατσινού, σε έργα Τσαϊκόφσκι, Μότσαρτ και Γκρηγκ, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Πέτρος Κλαμπάνης με τη MOYSA παρουσίασαν ένα δροσερό πρόγραμμα τζαζ, με συνθέσεις του Πέτρου Κλαμπάνη και διασκευές γνωστών τραγουδιών.

  Το Δ.Σ. του συλλόγου μας της εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια, καλή πρόοδο και να συνεχίσει να μας κάνει περήφανους για όσα καταφέρνει με τόσο κόπο και δουλειά.

Με τιμή

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου «ΟΚΤΑΒΑ»

Ο Πρόεδρος

Τζαραλής Στέφανος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.