Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Ο χειραγωγημένος στο πολιτικό ψέμα! (Με αφορμή τις πρόσφατες κινητοποιήσεις των κατοίκων της Κοινότητας Αναργύρων)…



Μια οφειλόμενη απάντηση στον Μίμη Δημητριάδη, Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης…
  Όταν έχεις χειραγωγηθεί στο πολιτικό ψέμα που το έχεις κάνει και προμετωπίδα σου, τότε είναι πολύ φυσιολογικό να βλέπεις παντού φαντάσματα και πολιτικούς εχθρούς.
 
  Το πρόσφατο γεγονός που έλαβε χώρα στην Κοινότητα Αναργύργων του Δήμου Αμυνταίου είναι πολύ χαρακτηριστικό. Τα πανηγύρια και οι στημένοι είναι το κυρίως πιάτο που μπορεί να σερβίρει ο κατά τα άλλα δραστήριος βουλευτής. Εξ άλλου ανήκει στην κατηγορία εκείνων που είναι υπεύθυνοι για το ποδοπάτημα της χώρας.
  Επίσης και σύμφωνα με αυτό που πρόσφατα δήλωσε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, άλλο Πολιτική, Πολιτικό Κίνημα και άλλο γιάφκες αδιαφανών μηχανισμών.
  Σημείωση: θα περίμενα από τον συνάδελφο του, Θέμη Μουμουλίδη, να ανεβάσει ένα θεατρικό έργο με πρωταγωνιστή τον κ. Δημητριάδη, αν μη τι άλλο θα έσπαγε τα ταμεία στην Δυτική Μακεδονία αν όχι στην χώρα. Τίτλος του έργου «Μία ξεχασμένη ομιλία»

Θεόφιλος Παπαδόπουλος
Πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.