Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

«Η αγάπη στη χώρα των τραυμάτων»: Εικαστική έκθεση έργων των μαθητών και μαθητριών του Γυμνασίου Αμμοχωρίου…  Τη Δευτέρα 15 Μαΐου, 10.00 π.μ. εγκαινιάζεται η έκθεση «Η αγάπη στη χώρα των τραυμάτων» των μαθητών και μαθητριών του Γυμνασίου Αμμοχωρίου Φλώρινας σε συνδιοργάνωση με τον Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» στην Πινακοθήκη Φλωρινιωτών Ζωγράφων του συλλόγου.
  
  Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου Αμμοχωρίου Φλώρινας για άλλη μια φορά προσεγγίζουν εικαστικά ένα ιδιαίτερα σημαντικό και ευαίσθητο κοινωνικό πρόβλημα, την παιδική κακοποίηση.
  Η έκθεση περιλαμβάνει έργα ζωγραφικά, φωτογραφίας και εγκαταστάσεις που υλοποίησαν οι μαθητές με την επιμέλεια της εικαστικού – φιλολόγου του Γυμνασίου, Βόσδου Αθηνάς, και απευθύνεται σε όλες τις σχολικές βαθμίδες και σε ενήλικες.
  Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 15 έως τις 27 Μαΐου 2017. Ώρες λειτουργίας: 11.00 – 13.30 και 18.30 – 21.00.
  Επισκέψεις σχολείων ύστερα από συνεννόηση στο τηλέφωνο: 23850 36273 (γραφείο Γυμνασίου Αμμοχωρίου).

Πινακοθήκη Φλωρινιωτών Ζωγράφων Αριστοτέλη
Πλατεία 7 Ηρώων 1944
531 00 – Φλώρινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.