Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Εγκαινιάστηκε ο ξενώνας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στο Νυμφαίο… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Η τελετή εγκαινίων του ξενώνα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA HOUSE) στην Τ.Κ. Νυμφαίου του Δήμου Αμυνταίου πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα, το πρωί της Παρασκευής 12 Μαΐου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ. Σεραφείμ και τη  παρουσία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

 Κωνσταντίνου Τσουβάλα, του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη και του Πρόεδρου του Εθνικού Τμήματος ΔΕΑ, Γιάννη Καραπατάκη.

  Στην τελετή παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, Στέφανος Μπίρος, ο βουλευτής Φλώρινας, Γιάννης Αντωνιάδης, ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Κώστας Θεοδωρίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Κώστας Γέρου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Νυμφαίου, Δημήτρης Οικονομίδης, ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας, Τσορμπάρης Σωτήρης, Γενικοί Περιφερειακοί Διευθυντές Αστυνομικών Διευθύνσεων όμορων Νομών, εκπρόσωποι οργανώσεων και Αστυνομικών Υπαλλήλων και κάτοικοι του οικισμού.


  Πρόκειται για το οίκημα όπου στεγαζόταν το Αστυνομικό Τμήμα Νυμφαίου, το οποίο ανήκει στην περιουσία της ΕΛ.ΑΣ. και παραχωρήθηκε στη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών (International Police Association IPA), το οποίο ανακαινίστηκε και μεταμορφώθηκε σε έναν ελκυστικό, μικρό παραδοσιακό ξενώνα, με σκοπό να φιλοξενούνται Έλληνες και ξένοι αστυνομικοί.


  Διαθέτει τέσσερα δίκλινα δωμάτια, η ανακαίνιση του κόστισε 25.000€, ποσό που διέθεσε το Ελληνικό Τμήμα της ΔΕΑ, ενώ ο απαιτούμενος εξοπλισμός αξίας 4.500 ευρώ, εν πολλοίς καλύφτηκε από δωρεές.

  Να επισημάνουμε πως η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών έχει σωματεία - μέλη από 60 χώρες και αντίστοιχοι ξενώνες της λειτουργούν στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και την Χίο, ενώ ετοιμάζονται άλλοι δύο στο Πήλιο και στα Χανιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.