Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας στον ΑΗΣ Αμυνταίου – Φιλώτα…



  Επίσκεψη ενημέρωσης και γνωριμίας με τον Διευθυντή, το στελεχιακό δυναμικό και τους εργαζόμενους στον ΑΗΣ Αμυνταίου - Φιλώτα πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Δ. Μακεδονίας κ. Κων/νος Γέρου
 
την Τρίτη 2 Μαΐου, στα πλαίσια προγραμματισμένων επισκέψεων στις λιγνιτικές μονάδες της Δυτικής Μακεδονίας.
  Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Γέρου συναντήθηκε με τον Διευθυντή Κλάδου ΑΗΣ Αμυνταίου - Φιλώτα κ. Γιώργο Μούκα, τον τομεάρχη ΑΗΣ Αμυνταίου - Φιλώτα κ. Ιωάννη Πετρίδη και εκπροσώπους των εργαζόμενων, όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκαν η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον τομέα της ενέργειας, το μέλλον και οι προοπτικές του λιγνίτη στη Δ. Μακεδονία, το μέλλον του ΑΗΣ Αμυνταίου - Φιλώτα ειδικότερα καθώς και οι προοπτικές παράτασης του χρόνου λειτουργίας της συγκεκριμένης μονάδας, η οποία βάσει του προγραμματισμού της ΔΕΗ πρόκειται να κλείσει το 2019, μετά τη συμπλήρωση των απαιτούμενων ωρών λειτουργίας.
  Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ξενάγηση του κ. Γέρου στις εγκαταστάσεις της μονάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.