Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Νέος Πρόεδρος στην Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Φλώρινας…



  Κάνοντας την «Επανίδρυση» πράξη και σε τοπικό επίπεδο, η ΟΝΝΕΔ προχώρησε στην διεξαγωγή νομαρχιακών και τοπικών εκλογών, που έλαβαν χώρα την Κυριακή 30 Απριλίου 2017, σε όλη την Ελλάδα.
  
  Η ΟΝΝΕΔ έχει θέσει ως προτεραιότητά της το άνοιγμα στην κοινωνία των νέων χωρίς μεσάζοντες και αιώνιους «διαπραγματευτές». Όπως συνέβη σε κεντρικό επίπεδο, όπου ο Πρόεδρος και η Κεντρική Επιτροπή εξελέγησαν σε μία καθαρή διαδικασία με ανοιχτή καταμέτρηση στους συνέδρους, έτσι και σε τοπικό επίπεδο, οι νέοι εκπρόσωποι προέρχονται από διαδικασίες καθαρές και αδιάβλητες.
  Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα κερδήθηκε και το στοίχημα της συμμετοχής καθώς ενεγράφησαν περίπου 9700 νέα  μέλη, πλέον των μελών που ήδη είχαν εγγραφεί   τον Οκτώβριο του 2016 στο Συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ.
  Στο νομό Φλώρινας μοναδικός υποψήφιος ήταν ο Τσακαλίδης Πέτρος, οπότε σύμφωνα με το άρθρο 2 της γενικής εγκυκλίου για την διενέργεια αρχαιρεσιών ανάδειξης Προέδρων Νομαρχιακών Επιτροπών ανακηρύχθηκε νέος Πρόεδρος χωρίς την πραγματοποίηση εκλογικής διαδικασίας.
  Ο νέος Πρόεδρος της ΝΕ ΟΝΝΕΔ Φλώρινας Πέτρος Τσακαλίδης δήλωσε: «Οι τοπικές κοινωνίες και τα χιλιάδες μέλη της Οργάνωσης σε όλη την επικράτεια αξίζουν οργανώσεις δραστήριες, συμμετοχικές, χωρίς εξαρτήσεις και δεσμεύσεις, οι οποίες έχουν προκύψει από αδιάβλητες διαδικασίες.
  Για την ΟΝΝΕΔ δεν υπάρχουν αρεστοί και εκλεκτοί αλλά νέοι και νέες, που σεβόμενοι τις αρχές και τις αξίες βγαίνουν πάντα μπροστά. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Φλώρινας για τη στήριξή τους, καθώς και τους φίλους ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ που  συμπορεύτηκαν μαζί μου.
  Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Πρόεδρο και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Δημήτρη Ιωαννίδη για τη βοήθεια και την άψογη συνεργασία. Από αύριο η επανίδρυση γίνεται πράξη. Στην προσπάθεια για ένα καθαρό ξεκίνημα, τίποτα δεν πρόκειται να μας σταθεί εμπόδιο.
  Στόχος μου είναι η αξιοποίηση όλων των ενεργών και ικανών νέων της περιοχή μας, για μια ΟΝΝΕΔ με έρεισμα και αναφορά στην κοινωνία . Όλοι μαζί ενωμένοι προχωράμε για μια νέα σελίδα στην ιστορία της ΟΝΝΕΔ Φλώρινας, αλλά και για μια νέα αρχή τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο με μπροστάρη τον πρόεδρο ΟΝΝΕΔ  Κώστα Δέρβο .
  Αγωνιζόμαστε ”ΩΣΤΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ 2030 ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ”. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ολοένα βυθίζει τη χώρα στην ύφεση. Οι εκλογές είναι μονόδρομος. Η μόνη λύση είναι μια κυβέρνηση που θα προχωρήσει άμεσα σε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Η Νέα Δημοκρατία με αρχηγό τον  Κυριάκο Μητσοτάκη ξεδιπλώνει στη κοινωνία  ρεαλιστικό σχέδιο για την έξοδο από τη κρίση, αποκαθιστώντας την αξιοπιστία της πολιτικής, με ειλικρίνεια και σεβασμό στο κάθε Έλληνα πολίτη».

1 σχόλιο:

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.