Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Ραχήλ Μακρή: «Καλούμε τον δοτό Βουλευτή Ν. Κοζάνης, όπως καταθέσει Τροπολογία διαγραφής των χρεών των αγροτών του Νομού, όπως με τα 38 εκατ. Κάντο όπως με Ιβάν μπορείς»…



  Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης, Μίμης Δημητριάδης στους Πύργους Εορδαίας, όπου συναντήθηκε με φορείς, προκειμένου να συζητήσει θέματα που αφορούν το αρδευτικό, τις γεωτρήσεις
 
και την επέκταση αυτών για την ικανοποίηση των αρδευτικών καλλιεργειών από την συνεχόμενη αύξηση των καλλιεργήσιμων εκτάσεων και την ανάγκη μείωσης της δαπάνης ηλεκτρικού ρεύματος μέσα από νέες επενδύσεις.
  Καλούμε τον Δοτό Υπουργό της Συγκυβέρνησης των μνημονίων, όπως καταθέσει Τροπολογία για να διαγράψει τις οφειλές των αγροτών του Ν. Κοζάνης που αδυνατούν να πληρώσουν ακόμα και το νερό για την υδροδότηση των χωραφιών τους, καθώς και τους ληστρικούς φόρους που ψήφισε στο μνημόνιο 3.
  Έτσι, όπως διέγραψε τις γερμανικές επανορθώσεις και αποζημιώσεις των σφαγιασθέντων του χωριού Πύργοι και Μεσοβούνου.
  Έτσι, όπως διέγραψε 38 εκατ. ευρώ φορολογικών οφειλών μεγάλου ολιγάρχη ιδιοκτήτη ομάδας, για ψηφοθηρικούς λόγους.
  Ελπίζουμε, να μην ξεχάσει την Τροπολογία στο σπίτι από την βιασύνη να ψηφίσει ένα ακόμη μνημόνιο εξόντωσης των αγροτών και της ελληνικής κοινωνίας.

Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης
Μέτωπο Νίκης

1 σχόλιο:

  1. H καθαρή και έντιμη φωνή της πρέπει να ακουσθεί ξανά στο κοινοβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.