Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Ν. Παπαχρήστου: «Έγκλημα» του δημάρχου Αμυνταίου η επ’ αόριστον δωρεάν παραχώρηση του πρώην 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου…



  Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας όπως το κάναμε πάντοτε, για ένα νέο «έγκλημα» του δημάρχου Αμυνταίου και μάλιστα αναγκάζοντας τους δημοτικούς συμβούλους που πρόσκεινται στο συνδυασμό του
 
(όπως φαίνεται και στα στιγμιότυπα της συνεδρίασης του ΔΣ) να υπερψηφίσουν με σχετική πλειοψηφία, την επ’  ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ του πρώην 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου στο Υπουργείο Πολιτισμού  στην αρχαιολογική υπηρεσία για να χρησιμοποιηθεί ως Μουσείο.
  Το πρώην 1ο Δημοτικό σχολείο είναι ένα από τα ωραιότερα νεοκλασικά κτίρια του Δήμου μας και εκτιμούμε ότι δεν πρέπει να χαρισθεί με τόση ευκολία, αλλά να χρησιμοποιηθεί ως Διοικητήριο.
  Πιστεύουμε  ότι πρέπει να είναι το «σήμα κατατεθέν» του Δήμου μας και θα δώσει μεγάλη  ευκολία στις υπηρεσίες του Δήμου με τους κατάλληλους διαμορφωμένους  χώρους, αλλά και στην εξυπηρέτηση των δημοτών  με κατάλληλο χώρο στάθμευσης που διαθέτει.
  Δεν είμαστε αντίθετοι στην λειτουργία στην πόλη μας ενός μουσείου όπου θα εκτίθενται εκτός των άλλων και τα ευρήματα από τις ανασκαφές στην περιοχή των ορυχείων, αυτό μπορεί να στεγασθεί σε έναν άλλο χώρο – κτίριο που θα δώσει ο Δήμος (υπάρχουν πολλά)
Ο
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.