Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

O Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Σεβαστιανός Τοπάλης και οι Εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου στο Ράδιο Αμύνταιο…



  Αύριο, Σάββατο (08/04) προσκεκλημένοι της εκπομπής ''ΕΠΙΚΑΙΡΑ'' του φιλολόγου Γιώργου Θεοχαρίδη (10:00-12:00), οι εκπρόσωποι του εμπορικού συλλόγου Αμυνταίου, με τους οποίους θα συζητήσουμε τα προβλήματα που βιώνει κλάδος και στη συνέχεια ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Σεβαστιανός Τοπάλης, ο οποίος θα αναφερθεί στην πορεία του χριστού προς το θείο πάθος, καθώς και στα ελπιδοφόρα μηνύματα της Αναστάσεως.
  
  Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, σας δίνετε η δυνατότητα να θέσετε τα ερωτήματα σας, καλώντας στο τηλέφωνο του σταθμού (23860 23479) ή μπορείτε να αποστείλετε το μήνυμα σας μέσω facebook ή twitter και συγκεκριμένα στο λογαριασμό: Γιώργος Θεοχαρίδης.
  Συντονιστείτε στις συχνότητές του Ράδιο Αμύνταιο 91,2 FM. Ίσως το καλύτερο μουσικο-ενημερωτικό ραδιόφωνο του Νομού. Τώρα και μέσω Web.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.