Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Συμβουλές για καλά ταξίδια και αναίμακτο Πάσχα…



  Αυξημένους κινδύνους για την πρόκληση  τροχαίων ατυχημάτων, προκαλεί η έλευση του Πάσχα και η αύξηση των οδικών μετακινήσεων, κάτι που καθιστά  αναγκαία  την  ακόμη μεγαλύτερη προσοχή των οδηγών στο οδικό δίκτυο αυτές τις ημέρες  και την πιστή τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ) και των  βασικών κανόνων  που πρέπει  να τηρούνται.
  
  Στο πλαίσιο αυτό και χωρίς να ξεπερνούμε τα καθοριζόμενα όρια ταχύτητας, υπενθυμίζουμε την  χρήση  της  ζώνης ασφαλείας, την ξεκούραση των οδηγών στις μεγάλες αποστάσεις, την   ασφάλιση των παιδιών μόνο στα ειδικά  καθίσματα και την αποφυγή της  χρήσης του  κινητού τηλεφώνου και του αλκοόλ κατά την οδήγηση.
  Προκειμένου να αποφευχθούν  τα τροχαία ατυχήματα κατά την περίοδο των εορτών στην περιοχή μας και σε ολόκληρη την Δυτ. Μακεδονία, χρειάζεται να προσέξουμε πολύ κατά τις μετακινήσεις μας ως οδηγοί οχημάτων , ενώ ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται να επιδείξουν και οι οδηγοί δικύκλων, όπως δείχνουν και τα στατιστικά στοιχεία των τελευταίων ετών, σε σχέση με τα τροχαία κατά την περίοδο της Άνοιξης στην οποία έχουμε εισέλθει.
  Το  Ι. ΚΤΕΟ  Πτολεμαϊδας  της AUTOVISION  που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πτολεμαϊδας - Φλώρινας, θυμίζει παράλληλα ότι   δεν πρέπει  να ξεχνάμε να ελέγχουμε το  αυτοκίνητο μας πριν  από  κάποιο ταξίδι μας, ενώ  χρήσιμο θα ήταν να ρίξουμε και  μια  ματιά  στην κάρτα του  τεχνικού  ελέγχου για να  θυμηθούμε την ημερομηνία που περνάμε από έλεγχο, ώστε να προγραμματιστεί έγκαιρα η επίσκεψη στο Κέντρο μας  με ένα απλό τηλεφώνημα στο 24630 55720, αποφεύγοντας έτσι  το  προβλεπόμενο  πρόστιμο της  καθυστέρησης.
  Μ΄ αυτές τις επισημάνσεις, το Ι.ΚΤΕΟ  Πτολεμαϊδας, εύχεται  σε  όλους  τους  κατοίκους  της Δυτικής Μακεδονίας Καλά και αναίμακτα ταξίδια και η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει σε όλους το μήνυμα της Αγάπης, της Ελπίδας  και της Ειρήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.