Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Άλλο ένα πισωγύρισμα του Δημάρχου…



  Άλλη μια «κολοτούμπα» του δημάρχου μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα...
  Δεν θέλει ή δεν μπορεί να καταλάβει ο Δήμαρχος, ότι η πολιτική που έχει επιλέξει και εφαρμόζει τόσα χρόνια που  διοικεί αυτόν τον Δήμο, πολιτική  του «διαίρε και βασίλευε», του «παραγκωνισμού των εκλεγμένων προέδρων που δεν προέρχονται απο τον δικό του συνδυασμό»,
 
 μόνο προβλήματα, αδιέξοδα και διχόνοια επιφέρει  στις τοπικές κοινωνίες.
  Αυτό το είδαμε τελευταία και στην περίπτωση του ΑΕΤΟΥ. Αντί να συζητήσει με την τοπική κοινωνία για την διάθεση του νερού που υπερχειλίζει και μετά να φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, παραπλανώντας τους δημοτικούς συμβούλους ότι το έκανε, έπραξε το αντίθετο, με αποτέλεσμα να χρειασθεί για άλλη μια φορά να κάνει «κολοτούμπα» όπως ακριβώς του το απέδωσαν  οι κάτοικοι του ΑΕΤΟΥ.
  Για αυτό δήμαρχε σε καλούμε να εγκαταλείψεις την παραπάνω αδιάλλακτη πολιτική σου, να συνεργάζεσαι  με όλους τους τοπικούς φορείς, διότι  αυτοί γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τα προβλήματα τους.

OΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

3 σχόλια:

  1. Οι Ανίατες Παιδικές ασθένειες της δεκαετίας του 1980 είναι πράγματι ανίατες στο Αμύνταιο. Μολύνουν ακόμη ( 2017) μέχρι και την τοπική αυτοδιαχείριση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν σε μια διπλανη κοινοτητα του ιδιου Δημου αρνουμαστε φανατικα να δωσουμε το νερο που ξεχειλιζει απ τη δεξαμενη ενος χωριου ...τοτε κατι σοβαρο υπαρχει στη σκεψη και τη λογικη των ανθρωπων..Και αυτο που σιγουρα κυριαρχει δεν ειναι η ..κακια..αλλα ο ακρατος φτηνος ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ποια διπλανή κοινότητα αναφερεις κύριε Δημοτικέ Σύμβουλε ΑΘΡ ?????

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.