Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Εκδήλωση – Συζήτηση στη Φλώρινας: «Έξοδος από το ΕΥΡΩ και ΜΕΤΑΒΑΣΗ σε ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ»…



«Να απαντήσουμε στους φόβους που μας δημιουργούν, να σκιαγραφήσουμε έναν άλλο δρόμο»…
  
Κυριακή (του Θωμά) 23/04/2017, στο Καφέ «Οδός Ονείρων» στις 18:30.
Ομιλητής: Γιάννης Τόλιος, (Υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής της ΛΑΕ, πρώην Γ. Γραμματέας του Υπ. Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, συγγραφέας του βιβλίου «Η μετάβαση σε εθνικό νόμισμα»).
  Αν πραγματικά θέλουμε να αμφισβητηθεί ο μονόδρομος της Μνημονιακής καταστροφής, η επανάληψη της «μέρας της Μαρμότας» με ανεργία, φόρους & περικοπές, είναι επιτακτική ανάγκη να συζητήσουμε τις εναλλακτικές προοπτικές στα κορυφαία ερωτήματα της Ελληνικής κοινωνίας.
  Ειδικότερα το ζήτημα του νομίσματος έχει μεταβληθεί σε «αιχμή του δόρατος» της Μνημονιακής Ιδεολογικής τρομοκρατίας. Μνημόνια – Δανειακές Συμβάσεις – Ξεπούλημα του Δημόσιου πλούτου – Επιτροπεία από Ε.Ε. – ΔΝΤ, όλα στο βωμό της παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

3 σχόλια:

  1. ..Τωρα τουλαχιστον με ευρω στη τσεπη-εστω και κουτσουρεμενα-κανουμε τη βολτα μας στα BITOLA..Με τη δικη σας προταση θα χασουμε κι αυτη τη..πολυτελεια μας..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία πολυτέλεια .. έτσι δεν καταστρέφουμε οικονομίες .. αλλα ξέχασα είπαμε εμείς ζήσαμε ωραία και με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Να χάσουμε τέτοιες πολυτέλειες πλέον !! Δεν ανήκω στο ΛΑΕ αλλα οι πολυτέλειες με πέθαναν !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...Καλα εσυ 4.04 Λοντρα-Παρισια και ΝιουΓιορκ..πηγαινοερχεσαι που να σε συγκινησουν τα.. γυφτο-BITOLA..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.