Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας…



  Υπό την προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πέτρου Σερίδη, πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 10 Απριλίου 2017, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας με εννέα θέματα στην ημερήσια διάταξη.
  Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
  
- «Τροποποίηση συμβάσεων υπ΄ αριθμ. ΑΠ. 5626/24-03-2017 Προμήθειας Πετρελαίου Θέρμανσης  Δήμου Φλώρινας και ΑΠ. 5779/28-03-2017 Προμήθειας αμόλυβδης βενζίνης για τις ανάγκες του Δήμου Φλώρινας ως προς τη χρονική τους παράταση», με εισηγητή τον κ. Δημήτριο Θεοφανίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κ. Άννας Δημητρίου-Βογδάνη, Προϊσταμένης Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
- «Εκμίσθωση αγρών στην Τοπική Κοινότητα Μαρίνας του Δήμου Φλώρινας»,με εισηγητή τον κ. Δημήτριο Θεοφανίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κ. Άννας Δημητρίου-Βογδάνη, Προϊσταμένης Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
- «Καταβολή έκτακτης επιχορήγησης ποσού 12.993,11 € προς το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας, για την καταβολή εφάπαξ αποζημίωσης του Ν. 103/75 σε πρώην μόνιμο Υπάλληλο του Ν.Π.Δ.Δ.», με εισηγητή τον κ. Δημήτριο Θεοφανίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κ. Άννας Δημητρίου-Βογδάνη, Προϊσταμένης Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
- «Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής υπηρεσιών σύμφωνα με το άρθρο 219 του Ν.4412/2016», με εισηγητή τον κ. Δημήτριο Θεοφανίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κ. Άννας Δημητρίου-Βογδάνη, Προϊσταμένης Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
Τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.
- «Έγκριση Απολογισμών Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Φλώρινας για το οικονομικό έτος 2016», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση του κ. Θεοδόσιου Καραγκιοζίδη, Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Φλώρινας.
- «Έγκριση Απολογισμών Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Φλώρινας για το οικονομικό έτος 2016», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κ. Παναγιώτας Γαϊγάνη-Τίτα, Δημοτικής Συμβούλου και Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Φλώρινας.
Τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία, καθώς τα καταψήφισαν οι κ. κ. Κωνσταντινίδης, Σταύρου-Λιθοξοϊδου, Τορλαχίδης, Παπασωτηρίου και Ρόζας.
- «Υιοθέτηση εκδοθέντος ψηφίσματος της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ», με εισηγητή τον κ. Πέτρο Σερίδη, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας.
Το παραπάνω θέμα  ψηφίστηκε  κατά πλειοψηφία, καθώς κατά ψήφισαν οι κ. κ. Σταύρου-Λιθοξοϊδου και Τορλαχίδης.
- «Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δήμου Φλώρινας στο Δήμο Levashogo της Αγίας Πετρούπολης (Ρωσική Ομοσπονδία)», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
- «Συνδιοργάνωση ημερίδας με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Αμυνταίου και Περιχώρων», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
Τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.