Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

«Έδωσαν τα χέρια» ΦΙΛΩΤΑΣ ΠΑΣ και Δημοτική Επιχείρηση «ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ» για την προβολή των προϊόντων της…  Το λογότυπο της Δημοτικής Επιχείρησης «ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ» θα κοσμεί την επίσημη αθλητική εμφάνιση της Γυναικείας ομάδας Χειροσφαίρισης του ΦΙΛΩΤΑ ΠΑΣ που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών, προβάλλοντας πανελλήνια τα μοναδικά προϊόντα της…
  
  Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου του Φιλώτα, κατατέθηκε η ανάλογη πρόταση συνεργασίας, τόσο προς την Δημοτική Επιχείρηση, όσο και προς τον Δήμο Αμυνταίου, οι οποίοι από πλευρά τους αποδέχθηκαν την θετική αυτή πρωτοβουλία.
  Να επισημάνουμε πως η προβολή γίνεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για την Επιχείρηση.
  Ο Σύλλογος του ΦΙΛΩΤΑ ΠΑΣ, με τη συμβολική του αυτή ενέργεια, θέλει να συμβάλει στην προώθηση των τοπικών προϊόντων, καθώς και στην καλλιέργεια καταναλωτικής συνείδησης στήριξης της τοπικής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.