Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Η βίαιη φτωχοποίηση του Λαού που υπέγραψε η κυβέρνηση συριζα & ανελ – Όλη η αλήθεια!



Συντάξεις τέλος: Στον Καιάδα τα «τιμημένα γηρατειά» - Οι δανειστές αποφασίζουν και ο Τζίφρας εκτελεί!
  Το τέλος του κοινωνικού κράτους είναι πλέον γεγονός και έσκασε στα χέρια του Τσίπρα που φαντάζει ανήμπορος να ανατρέψει οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη.
  Η βίαιη φτωχοποίηση του λαού συνεχίζεται με πρόσχημα την πολιτική σταθερότητα.

Διακοπή ρεύματος σε Τ.Κ. του Δήμου Αμυνταίου…



  Σας ενημερώνουμε ότι, για εργασίες συντήρησης του ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας), το Σάββατο 31.10.2015, εντός του διαστήματος 07:00 έως 09:00 και την Κυριακή 01.11.2015, εντός του διαστήματος 15:00 έως 17:00, πιθανόν να υπάρξουν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτροδότησης ή μικρές διακυμάνσεις τάσης στο σύνολο του Δήμου Αμυνταίου.

Δύσκολη αποστολή για τον Αμύντα στη Θεσ/νίκη…



  Μετά το δύσκολο πρόγραμμα του προηγούμενου Σαββατοκύριακου και τις εντός έδρας ήττες με Αναγέννηση Άρτας και Νέα Ιωνία, οι παίκτριες του Αμύντα θα έχουν ένα ακόμα δύσκολο έργο, καθώς το Σάββατο (31/10) ταξιδεύουν στη Θεσ/νίκη, όπου στις 16:00 θα αντιμετωπίσουν στο Κλειστό της Μίκρας, τον ΠΑΟΚ.

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Σάρωσε ο Οικοδεσπότης «Φίλιππος» Αμυνταίου στο Διεθνές Τουρνουά Τζούντο…



  Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Διεθνές Τουρνουά Τζούντο στο Αμυνταίου το διήμερο 17-18/10/2015, που διοργάνωσε Ο Αθλητικός Σύλλογος "Φίλιππος" Αμύνταιου  σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Δήμο Αμύνταιου.

Επιτυχίες για την Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών «Ο ΑΜΥΝΤΑΣ», στο Κύπελλο Καράτε Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών Βορείου Ελλάδος...



  Με σημαντικές διακρίσεις και άριστες εντυπώσεις επέστρεψε η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών «Ο ΑΜΥΝΤΑΣ» από το κύπελλο Καράτε Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών Βορείου Ελλάδος, που διεξήχθη στις 25 Οκτωβρίου στην πόλη της Αριδαίας.

Αποστολή του Α.Σ. «ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ» στο κύπελλο Β. Ελλάδος στην Αριδαία...



  Την Κυριακή 25/10/2015 στο κλειστό γυμναστήριο της Αριδαίας έγινε το Κύπελλο Καράτε Β. Ελλάδος. Το παρόν έδωσε και ο Σύλλογος της Φλώρινας Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” με 17 αθλητές. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη 510 αθλητές από 29 συλλόγους και το επίπεδο υψηλό.

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της εθνικής επετείου του 1940 στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με κάθε επισημότητα και με σύμμαχο τον καλό καιρό, πραγματοποιήθηκαν στην πόλη του Αμυνταίου οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 75ης ιστορικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου του 1940.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δυτικομακεδόνες πολεμιστές στις αφίσες του έπους του 1940…



  Στη Βόρειο Ήπειρο, ο Ελληνικός στρατός πολέμησε υπέρ βωμών και εστιών, απελευθερώνοντας την προαιώνια ελληνική γη: Κορυτσά, Κλεισούρα, Τεπελένι.

  Οι Έλληνες έγραψαν ιστορία στα Αλβανικά βουνά. Αυτήν την μεγάλη ιστορία ενός μικρού αριθμητικά λαού ενάντια σε μια αυτοκρατορία, θα καταγράψει στις λιγοστές ώρες ανάπαυλας ο Αλέξανδρος Αλεξανδράκης.

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Τους επιφανείς δημότες, Μιχάλη Θεοχαρίδη και Νίκο Μέρτζο τίμησε ο Δήμος Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Σε μια συγκινητική τελετή που οργάνωσε ο Δήμος Αμυνταίου ενόψει της εθνικής εορτής του έπους του 1940, τίμησε, απονέμοντας τιμητικές πλακέτες, στον ανώτατο δικαστικό και τέως υπηρεσιακό υπουργό εσωτερικών,  Μιχάλη Θεοχαρίδη με καταγωγή από την Τ.Κ. Αγραπιδιάς του Δ. Αμυνταίου και τον δικηγόρο, δημοσιογράφο, συγγραφέα, επίτιμο Πρόεδρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών και τέως Πρόεδρο της Κοινότητας Νυμφαίου, Νίκο Μέρτζο, το απόγευμα της Τρίτης 27 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.

Κέντρο Υγείας Αμυνταίου - Εκδήλωση για τα 30 χρόνια προσφοράς και παραλαβή του νέου ασθενοφόρου… (ΒΙΝΤΕΟ)




  Τριάντα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που το Κέντρο Υγείας Αμυνταίου άνοιξε τις πύλες του για να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες υγείας και περίθαλψης στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αμυνταίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Μόλις εκτύπωσα τον ΕΝΦΙΑ, σύντροφοι!!!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τσάι -πάρτι του τμήματος Χορωδίας του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου…




  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 25 Οκτωβρίου, το τσάι - πάρτι που οργάνωσε το τμήμα της μεικτής  Χορωδίας του ΑΜΥΝΤΑ στη Λέσχη Αξιωματικών Αμυνταίου.

Ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος Νοεμβρίου 2015…



Αγαπητοί Συνάδελφοι,
  Δεδομένου ότι πλησιάζει η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος του Νοεμβρίου 2015, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τα κάτωθι:

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Έκκληση για προσφορά αίματος…



  Στο Γενικό Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη νοσηλεύεται ο 18χρονος συγχωριανός μας (Σκλήθρο Φλώρινας), ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΑΒΒΗΣ, ο οποίος χρειάζεται μεγάλες ποσότητες αίματος, για να αντιμετωπίσει την ασθένεια του!

Εκδήλωση για τα 30χρονα του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου…



  Το Κέντρο Υγείας Αμυνταίου, με ευκαιρία την 30χρονη ενεργό  παρουσία του στην περιοχή μας  και την  παραλαβή του νέου υπερσύγχρονου ασθενοφόρου του, σας καλεί σε εκδήλωση που πραγματοποιεί την 27/10/2015 και ώρα 13:30 στο Κ.Υ. Αμυνταίου.

Ρε μπας και είναι αλήθεια;



  Δεν μου λέτε, είναι στάνταρ τώρα ότι μεθαύριο την Τετάρτη θα γιορτάσουμε το «ΟΧΙ», ή θα βγει πάλι κανα «ΝΑΙ» και θα χάσουμε και την αργία;

  Αυτός ο άνθρωπος στο παρακάτω βίντεο -που λέει όλα αυτά που ακούτε-, είναι σήμερα ο πρωθυπουργός της Ελλάδας…

6 στα 6 για τον Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα…



  Εντυπωσιακός για άλλη μια αγωνιστική ο Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα, συνεχίζει την προέλαση του στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Φ., αφού πέρασε με το επιβλητικό 5-0 από την έδρα του Άρη Λόφων.
  Οι πρωτοπόροι διατήρησαν τη διαφορά των έξι βαθμών από τους δεύτερους Μ. Αλέξανδρο Φλώρινας και Ερμή Αμυνταίου, που με τη σειρά τους πέτυχαν εύκολες νίκες.

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Πάλεψε αλλά δεν άντεξε ο ΑΜΥΝΤΑΣ… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Την ήττα με σκορ 21-24 γνώρισε η Γυναικεία ομάδα του ΑΜΥΝΤΑ από την Αναγέννηση Άρτας, στο Σαββατιάτικο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Αμυνταίου στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής ΧΑΝΤΜΠΟΛ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Εύκολο απόγευμα για τη Ν. Ιωνία απέναντι στον Φιλώτα Π.Α.Σ…



  Την ήττα από την περσινή νταμπλούχο Νέα Ιωνία με το βαρύ 19 – 40 γνώρισε η νεοφώτιστη στην Α1 Γυναικών ΧΑΝΤΜΠΟΛ ομάδα του ΦΙΛΩΤΑ ΠΑΣ, στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο ΔΑΚ Αμυνταίου.

Μουσική βραδιά στο «Δίπορτο»…



  Η Δ/νση του καφε-μπαρ εστιατορίου «Δίπορτο» στο Νυμφαίο, διοργανώνει live μουσική βραδιά με τραγούδια που αγαπήσαμε, το βράδυ της Κυριακής 25 Οκτωβρίου…

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Μια φωτογραφία, μια ιστορία…



  Αποφάσισα μετά από χρόνια να δημοσιεύσω αυτήν την αναμνηστική φωτογραφία και να γράψω λίγες λέξεις, γιατί το θεωρώ χρέος, αλλά και μεγάλη ευχαρίστηση, απέναντι σ’ αυτά τα παιδιά της κλάσεώς μου, που κάποτε γέμιζαν με τη λεβεντιά και τη νιότη τους την πόλη του Αμυνταίου.

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Η ζωογόνα αστείρευτη ροή του ανθρώπινου ποταμιού…



(Του Α.Θ.Ρ. από το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ που κυκλοφορεί)…
  Στη Κύπρο, υπάρχει μια σοφή έκφραση «…το δικαίωμα του ποτάμου». Το οποίον …μη φράξεις, μη κτίσεις, τη φαινομενικά ήσυχη – ξερή όχθη του χειμάρρου…
  Κάποτε θα ξυπνήσει ο ποταμός και θα διεκδικήσει το χώρο του και …θα ψάχνεσαι ολοφυρόμενος και απελπισμένος, απ’ την ανίκητη δύναμη του άγριου, ξυπνημένου υγρού θηρίου.

TEST! Πώς ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου δείχνει την ηλικία σου;



Πάρτε μολύβι και χαρτί και δοκιμάστε…
  Ένα μαθηματικό τεστ με προσθέσεις, αφαιρέσεις και πολλαπλασιασμούς που μοιάζει να ξεκινά από τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου καταλήγει να δείχνει την ηλικία του κατόχου του. Πώς γίνεται αυτό; Δοκιμάστε:

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Είμαστε σπουδαίος λαός …

Ενημέρωση σε θέματα σχέσεων γονέων – παιδιών στην Τ.Κ. Αετού…



  Σας προσκαλούμε την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 17:30 στο Δημαρχείο του Αετού στην εκδήλωση «Ενημέρωση σε θέματα σχέσεων γονέων - παιδιών» με εισηγήτρια την Σχολική Ψυχολόγο Όλγα Λέτσιου.

Πρόσκληση για τσάι – πάρτι από τον ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου…



  Ο Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» και το Τμήμα  Χορωδίας σας προσκαλούν στο Τσάι Πάρτι που θα γίνει στις 25 Οκτωβρίου 2015 ημέρα Κυριακή στη Λέσχη Αξιωματικών Αμυνταίου.

Το χειμερινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων του Αμυνταίου…



  Ο  Εμπορικός Σύλλογος  Αμυνταίου ανακοινώνει στα μέλη του καθώς και στους καταναλωτές  του Αμυνταίου ότι, από τη Δευτέρα 26-10-2015 αρχίζει να ισχύει το χειμερινό ωράριο  όπως φαίνεται παρακάτω.

Οι Burger Project δημιουργούν μαζί με τα παιδιά μουσική για τα μονοπάτια των Πρεσπών…



  Μία πρωτότυπη δράση βρήκε το μουσικό συγκρότημα Burger Project και τα παιδιά των Πρεσπών να δημιουργούν μουσική στη φύση. Εξοπλίστηκαν με μουσικά όργανα και συσκευές ηχογράφησης και όλοι μαζί ξεχύθηκαν σε μερικά από τα πιο όμορφα μονοπάτια με σκοπό να γράψουν μουσική αντλώντας έμπνευση από τα στοιχεία της φύσης.

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Βγήκε το ΦΕΚ των κατασχέσεων της πρώτης κατοικίας... (ΒΙΝΤΕΟ)



Θα σε κρεμάσουν στο Σύνταγμα ανάποδα @lexis...

  Αποκαλύπτουμε το ΦΕΚ  2289/15-10-2015 που δημοσιεύτηκε η απόφαση με αρ. 148/10/5.10.2015 με την υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα και βάζει τέλος στην παραπλάνηση της κυβερνητικής επικοινωνιακής διαχείρισης.

Δεν φταίω εγώ! Εσείς με ψηφίσατε! (ΒΙΝΤΕΟ)



…Η κυβέρνηση βάζει τέλος στη Τρόικα!!!

Γιορτή πίτας στο Λέχοβο - Διήμερο εκδηλώσεων, 24 και 25 Οκτωβρίου…



  Την καθιερωμένη Γιορτή Πίτας που κάθε χρόνο συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και την προτίμηση των κατοίκων του Λεχόβου αλλά και της ευρύτερης περιοχής, διοργανώνει και φέτος  ο Ενωτικός Σύλλογος Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας», το διήμερο 24 και 25 Οκτωβρίου.

Λειτουργία τμημάτων από τον Σύλλογο Γυναικών Αμυνταίου…



  Ο σύλλογος γυναικών Αμυνταίου ανακοινώνει:
Α. Την έναρξη του χορευτικού τμήματος στις 2 Νοεμβρίου 17:15 με 18:30 στην αίθουσα γυμναστηρίου του Γυμνασίου Αμυνταίου.

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου…



  Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου στις 23 Οκτωβρίου 2015 ημέρα Παρασκευή  και ώρα  18:00  σε τακτική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου με θέματα  ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Συνεδρίαση για την ψήφιση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 του Δήμου Αμυνταίου…



  Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου στις 23 Οκτωβρίου 2015 ημέρα Παρασκευή  και ώρα  20:30  σε ειδική συνεδρίαση σύμφωνα με το άρθρο 159 του Ν.3463/2006 του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου  με θέμα  ημερήσιας διάταξης:

Μεγάλο «διπλό» του Φιλώτα στο ντέρμπι των νεοφώτιστων…



  Προβάδισμα για την παραμονή στην κατηγορία απέκτησε από την 2η αγωνιστική της Α1 Γυναικών ο Φιλώτας Φλώρινας μετά την σπουδαία νίκη του εκτός έδρας με 22-19 επί του ΓΑΣ Καματερού.

Οργανώνουμε την εργατική - λαϊκή απάντηση ενάντια στη νέα επίθεση που δεχόμαστε…



Όλοι στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 22 Οκτώβρη 2015, στις 6:00΄ μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Έναρξη λειτουργιάς τηλεθέρμανσης περιόδου 2015-2016 & ολοκλήρωση έργων επεκτάσεων των εγκαταστάσεων της ΔΕΤΕΠΑ...



  Στις 15/10/2015 ξεκίνησε η λειτουργία της Τηλεθέρμανσης για τη φετινή περίοδο λειτουργίας, με μια απρόσμενη όμως διακοπή της λειτουργίας του ΑΗΣ Αμυνταίου στις 16/10/2015. Ωστόσο η βλάβη αποκαταστάθηκε, και από 19/10/2015 συνεχίστηκε η λειτουργία της Τηλεθέρμανσης.

Συμμετοχή του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Φλώρινας στο Walk For Freedom 2015...



  Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο συμμετείχαν στο Walk For Freedom, μια πορεία που στόχο είχε την αφύπνιση και ενημέρωση του κοινού για το πρόβλημα της εμπορίας ανθρώπων, δράση που διοργανώθηκε για δεύτερη χρονιά από την οργάνωση Α21, μία ομάδα που έχει αφοσιωθεί στο να πολεμήσει τη σωματεμπορία, διασώζοντας έστω και μία ζωή κάθε φορά.

Ξεκινάνε τα μαθήματα στο Τμήμα Παιδικής Χορωδίας του ΑΜΥΝΤΑ…



  Ο Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» Αμυνταίου, ανακοινώνει ότι ξεκινάει το Τμήμα Παιδικής Χορωδίας την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 στις 18:30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.
Μαέστρος : κ. Ξένια Τσαφκοπούλου.

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Αυτοί είναι οι «154» που παρέδωσαν τη χώρα στους δανειστές! (Φωτογραφίες)…



Ποιοι είπαν «ΝΑΙ» επί της αρχής...
Με τη σφραγίδα Τσίπρα – Καμμένου η χώρα παραδόθηκε στους δανειστές...
Απρόβλεπτες πλέον οι συνέπειες του μνημονίου και η οργή του κόσμου...

Νύχτα χωρίς ατυχήματα στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Στο πλαίσιο της δράσης «Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα», στο Αμύνταιο πραγματοποιήθηκε  εκδήλωση ενημέρωσης με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για την Οδική Ασφάλεια, προάγοντας παράλληλα πολύτιμα μηνύματα στους οδηγούς, ότι «το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Κορυφώνεται η αγωνία…



Τραπεζίτες περιμένουν την ανακεφαλαιοποίηση…

Την ακύρωση αποφάσεων της οικονομικής επιτροπής καταγγέλει η αντιπολίτευση του Δήμου Αμυνταίου…



  Ο επικεφαλής  των «ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ» Μάκης Ιωσηφίδης, σε πρόσφατη συνέντευξη του στο ράδιο Λέχοβο, αναφέρθηκε στην ακύρωση των αποφάσεων της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Αμυνταίου αλλά και στην διάλυση σχεδόν όλων των συμβάσεων και υπογεγραμμένων μελετών, της προηγούμενης δημοτικής περιόδου, στις οποίες προέβει με το ξεκίνημά της, η σημερινή δημοτική αρχή.

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Ξεκίνησε σταδιακά η Τηλεθέρμανση στο Αμύνταιο…



  Μετά από έναν τεράστιο αγώνα δρόμου, ξεκίνησε σταδιακά η αποστολή θερμότητας από τον ΑΗΣ Αμυνταίου, εχθές  15/10 τις απογευματινές ώρες, προς το ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ πλέον στο ΣΥΝΟΛΟ του δίκτυο της Τηλεθέρμανσης.

Διαβάστε στο ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ που κυκλοφορεί…



- Στο πόδι η περιοχή Αμυνταίου, για τη διαδικασία του τρύγου…

- Ξεκίνησε η εγκατάσταση δικτύου οπτικών ινών επί του επαρχιακού οδικού δικτύου του Δήμου Αμυνταίου…

Εθελοντική αιμοδοσία στο Αμύνταιο…



  Σας ανακοινώνουμε ότι την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015 από 9:00 π.μ. έως 1:30 μ.μ θα παρευρίσκεται  στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου Συνεργείο Αιμοληψίας του Κρατικού Νοσοκομείου Φλωρίνης για όσους επιθυμούν να δώσουν αίμα.

Σταθάκης: «Ο καθαρός φόβος, ουρανούς δεν αστράφτει»…



Αποστομωτικός και ξεκάθαρος ο κ. Στάθακης σε δηλώσεις του για το πόθεν έσχες:
  "Ναι, ναι, ναι εγώ γιατί κοίταξε στην μια τέτοια αρχή ούτε, ούτε και κοιτάξτε αυτοί δεν ήθελαν τους για να δηλωθεί το εκατομμύριο, αλλά ύστερα μόλις, μόλις όπως είπα με ότι αυτό εγώ δεν, δεν καν ήθελα, αυτοί είπανε όχι λέει θέλουμε να δηλωθεί.

Ξεκινάνε τα μαθήματα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής στο Αμύνταιο…



  Σας ανακοινώνουμε ότι και φέτος λειτουργεί για άνδρες και γυναίκες το Παράρτημα Αμυνταίου της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης Πρεσπών & Εορδαίας «άγιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης».

«Η άμυνα νοικοκυριών, ελεύθερων επαγγελματιών και μικρεμπόρων απέναντι στους πλειστηριασμούς ακινήτων για τραπεζικά δάνεια και οφειλές στο Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία (δυνατότητες ρύθμισης και διαγραφής χρεών)»…



Ημερίδα στη Φλώρινα…
  Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας και το Τοπικό Παράρτημα Φλώρινας της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας σας προσκαλούν το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015, διεθνή ημέρα κατά της Φτώχειας, σε ημερίδα στις 18.30, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας (Ηπείρου 26, 531  00 ΦΛΩΡΙΝΑ), με θέμα: