Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Κυκλοφόρησε…



Το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ στην πόρτα σας, με…

Φαεινή ιδέα σοκ από το υπουργείο Εργασίας: Όσο περισσότερο ζεις, τόσο θα αργείς να πάρεις σύνταξη!



Δεν ενδιαφέρεται πλέον κανείς για το αν θα γερνάμε καλά, τουναντίον τους ενδιαφέρει να δουλεύουμε μέχρι να συναντήσουμε τον Άγιο Πέτρο…
  «Κατάρα» θα ανακηρύξει την ευζωία και την μακροζωία το υπουργείο Εργασίας αφού με εγκύκλιό του «παραβιάζει» επίσημα και το νέο και αυξημένο όριο συνταξιοδότησης των 67 ετών, αφού το συνδέει με την μεταβολή του μέσου όρου προσδόκιμου ζωής.
  Δηλαδή, «δεν ψοφάτε, και επιμένετε να ζείτε; Δεν θα πάρετε σύνταξη, θα συνεχίσετε να δουλεύετε».

Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου ζητά η αντιπολίτευση του Δ. Αμυνταίου…



Ο κανονισμός ύδρευσης, η συμμετοχή των δημοτών στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και η μεταφορά του ΚΕΠ και των γραφείων Ι.Κ.Α. και Δ.Ο.Υ., τα αιτούμενα θέματα…

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Σε Άρχοντα Οφφικιάλιο της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας χειροτονήθηκε ο Νυμφαιώτης Νικόλαος Σωσσίδης…



  Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο ιστορικό Νυμφαίο τελέσθηκε thn Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου και συλλειτουργούντος του οικείου Ποιμενάρχου, Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ.

Σε επαναλειτουργία το Λαογραφικό Μουσείο Αμυνταίου…



(ΡΕΠΟΡΤΑΖ του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ, από τον συνεργάτη μας Φιλόλογο, Γιώργο Θεοχαρίδη)
  Η Δημοτική Αρχή, με απόφαση της θέτει σε επαναλειτουργία το Λαογραφικό μουσείο Αμυνταίου, το οποίο ιδρύθηκε με σκοπό τη διαμόρφωση της ιστορικής και εθνικής συνείδησης των πολιτών, ιδίως των νέων, που αναντίρρητα ζούνε στην πιο ευαίσθητη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Παίξε και 'συ ΧΑΝΤΜΠΟΛ στις ακαδημίες του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου…



  H Νέα αθλητική σεζόν ξεκίνησε και η Ακαδημία του Αμύντα σε περιμένει να ανοίξεις τις πύλες της και να παίξεις χάντμπολ.
  Τα τελευταία χρόνια οι ιθύνοντες του συλλόγου, έθεσαν τα θεμέλια για τη δημιουργία μιας ισχυρής και υγιούς αθλητικής υποδομής, που αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τα επόμενα χρόνια.

Ξαναρχίζουν οι προβολές της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας!



Πρεμιέρα την Κυριακή 4-10-2015 με την ταινία: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΘΝΟΣ (MISSION IMPOSSIBLE: ROGUE NATION)

Κύπελλο Ελλάδος karate U21…



  Επέστρεψαν οι εκπρόσωποι της Φλώρινας, Τσαρτσιταλίδης Ηλίας και Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη-Μαρία, από το Πανελλήνιο Κύπελλο U21 με ένα Ασημένιο μετάλλιο από την Ειρήνη-Μαρία στο kumite -50kgr.

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Θυμάσαι Γερμανέ που μιλούσες για απατεώνες; (2)

Θυμάσαι Γερμανέ που μιλούσες για απατεώνες;

Ο Παπανδρέου κάνει μήνυση στον Τσίπρα επειδή μιμείται τη φωνή του πατέρα του…



  Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Γιώργος Παπανδρέου σκοπεύει να κάνει μήνυση στον Αλέξη Τσίπρα επειδή μιμείται την φωνή του πατέρα του.
  Ο Γιώργος Παπανδρέου θα ζητήσει πνευματικά δικαιώματα από τον Αλέξη Τσίπρα επειδή μιλάει σαν τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Ημερίδα στην Φλώρινα για τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα της Δυτικής Μακεδονίας…

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Κάποια πρόχειρα συμπεράσματα…



Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης πρέπει να πάρει η αποχή. Η μισή κοινωνία βαρέθηκε, κουράστηκε, παραιτήθηκε ή αδιαφορεί να συμμετάσχει στις δημοκρατικές διαδικασίες. Η απάθεια και η παραίτηση είναι η τέλεια μαγιά για την καταστροφή.

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Αποστολή Βοήθειας και Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Ειδομένη για τους Σύριους Πρόσφυγες…



  Η Συγκέντρωση προσφοράς και ανθρωπιάς για τους Πρόσφυγες της Συρίας στην Ειδομένη, που ξεκίνησε στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στις 1 Σεπτεμβρίου και τελείωσε στις 15 Σεπτεμβρίου 2015, έγινε έπειτα από επίσημη ενημέρωση προς όλους τους Δήμους, τους Φορείς, τα Σωματεία και τους Συλλόγους σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα από το Γραφείο Τύπου του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και στην συνέχεια του Αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Υγείας -  Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας.

Ευνοϊκές ρυθμίσεις με αποφυγή υψηλού προστίμου, για εκπρόθεσμο τεχνικό έλεγχο οχημάτων…



Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, η πρώτη ειδική προθεσμία…
  Μεταβατικές ευνοϊκές ρυθμίσεις ισχύουν για όσους ιδιοκτήτες οχημάτων έχουν καταστεί άνω των έξι μηνών εκπρόθεσμοι από την καταληκτική ημερομηνία Τεχνικού Ελέγχου (ΚΤΕΟ) μέχρι και ένα μήνα από την δημοσίευση του νέου νόμου και στο πλαίσιο αυτό. 

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Μεγάλη ετήσια εμποροπανήγυρη Δήμου Αμυνταίου…



Ο δήμαρχος  Αμυνταίου γνωστοποιεί  ότι:
  Η ετήσια Εμποροπανήγυρη του  Αμυνταίου, που αποτελεί ένα σπουδαίο κοινωνικό και οικονομικό θεσμό για το Δήμο μας, θα πραγματοποιηθεί στους γνωστούς Δημοτικούς χώρους από 1 Οκτωβρίου 2015 μέχρι 5 Οκτωβρίου 2015.

Τα ‘μαθες ωρέ Γιάγκο;



- Τι είπες Βίρνα;
- Αυτό που άκουσες Γιάγκο.
- Δηλαδή... δηλαδή Βίρνα, εννοείς ότι στο Υπουργείο Παιδείας πήγε ο Φίλης;
- Αυτό ακριβώς Γιάγκο.

Το ΠΑΣΟΚ δεν εμπλέκεται στο σκάνδαλο της Volkswagen!!!



  Στο ΠΑΣΟΚ έψαξαν, ξαναέψαξαν, έκαναν φύλλο και φτερό όλα τα σεντούκια και τα συρτάρια της Χαριλάου Τρικούπη και στοιχείο δεν βρήκαν που να συνδέει το Κίνημα με τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία...

Ξεκίνησε η βιομηχανική επανάσταση…



Τώρα θα πάρουν φωτιά τα φουγάρα!

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, Φλώρινας και Αμυνταίου…



  Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για το ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ της νέα σχολική χρονιάς 2015-2016.
- Τι είναι το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας; Είναι δημόσιο σχολείο και ισοδυναμεί με Γυμνάσιο. Η φοίτηση είναι δωρεάν.
- Πόσο χρόνο διαρκεί η φοίτηση; 2 σχολικά έτη.

Ευχαριστήριο μήνυμα του Βουλευτή Π.Ε. Φλώρινας ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Σέλτσα…



  Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της Π.Ε. Φλώρινας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον ΣΥΡΙΖΑ, τον πολιτικό φορέα που σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία έχω την τιμή να εκπροσωπώ ως βουλευτής του στην Π.Ε Φλώρινας.

Εγγραφές στα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ) του Δήμου Αμυνταίου...



  Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Αμυνταίου και το Υπουργείο Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Αμυνταίου στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Συνεχίζονται τα μαθήματα θεάτρου από την Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου…



  Ενημερώνουμε τα αγαπητή μέλη και τους φίλους του συλλόγου ότι τα μαθήματα θεάτρου συνεχίζονται και θα ξεκινήσουν τον Οκτώβρη. Τα μαθήματα δεύτερου κύκλου θα γίνονται κάθε Τετάρτη 6-8 στο πνευματικό κέντρο Αμυνταίου.

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων στον Δήμο Φλώρινας…



  Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Φλώρινας και το Υπουργείο Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Φλώρινας στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Απολογισμός – Ισολογισμός του Δήμου Αμυνταίου…



  Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου 28         Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 σε Ειδική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου  με  μοναδικό θέμα  ημερήσιας διάταξης το παρακάτω:

Ίδρυση Συλλόγου προσκυνητών και φίλων Αγίου Όρους…



  Καλούνται οι Προσκυνητές τού Αγίου Όρους  παλιοί  και  νέοι, κάτοικοι του Νομού Φλώρινας, καθώς και οι φίλοι τού Αγίου Όρους, άνδρες και γυναίκες, την Κυριακή 27/09/2015 και ώρα 19.00 μ.μ. στην αίθουσα του ξενοδοχείου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου…



  Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου στις  25 Σεπτεμβρίου 2015 ημέρα Παρασκευή  και ώρα  19:00  σε τακτική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου με θέματα  ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Τα τελικά αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών στην Π.Ε. Φλώρινας…



  Δείτε τα τελικά αποτελέσματα, σε 177 επί συνόλου 177 εκλογικών τμημάτων, της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και την ποσοστιαία σύγκριση των αποτελεσμάτων με τις εκλογές του Ιανουαρίου…

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Τα προεκλογικά σποτ των κομμάτων με μια ματιά – τρελό γέλιο…



  Προεκλογική σάτιρα δια χειρός... «Ράδιο Αρβύλα». Με το μοναδικό χιουμοριστικό τους τρόπο ξαναχτυπούν προεκλογικά και σατιρίζουν τα σποτ των κομμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Το αιώνιο σαράκι της Αριστεράς και το καλογερίστικο πείσμα…



Του Α.Θ.Ρ. (ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ)
  Γνωρίζεται εσείς, κι εγώ μαζί σας και το 99,99% των Ελλήνων, ποιες οι ιδεολογικές και προγραμματικές διαφορές μεταξύ του μ-λ ΚΚΕ και του ΚΚΕ μ-λ;
  Διαφορές, που δεκάδες χρόνια συντηρούν την ύπαρξη και δραστηριοποίηση αυτών των «ηρωικών» κομμάτων;

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Η κατάντια του Λαού μας σε φωτογραφίες…



  Μέχρι τώρα, είχαμε τα χειροφιλήματα μετά προσκυνήσεως σε Βενιζέλο και Σαμαρά από ανεγκέφαλους πολίτες...

Τα 50χρονα της Στέγης Ποντίων Αμυνταίου & περιχώρων… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με μια πανηγυρική τελετή, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 17 Σεπτεμβρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Στέγης Ποντίων Αμυνταίου & περιχώρων, γιόρτασε τα 50 χρόνια από την ίδρυση της, παρουσία των αντιδημάρχων του Δήμου Αμυνταίου, Μάκη Θεοδωρίδη και Βαγγέλη Ακριτίδη, της Προέδρου του ΝΠΔΔ, Ελένης Ιωαννίδου, εκπροσώπων φορέων και πολλών μελών και φίλων της Στέγης. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

13 προσλήψεις σε παιδικούς σταθμούς στην Φλώρινα…



  Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι προκηρύχτηκαν 13 θέσεις  στη Φλώρινα, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού, που εδρεύει στη Φλώρινα.

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ανοικτή επιστολή προς τούς υποψήφιους Βουλευτές όλων των κομμάτων στην Π.Ε. Φλώρινας...



  Ο  εμπορικός  κόσμος  του  Νομού  μας  και  της  χώρας  γενικότερα  παρακολουθεί  με  έκδηλη  ανησυχία  την  διαρκή  και  συνεχιζόμενη  αδυναμία  των  πολιτικών  δυνάμεων  της  χώρας  να  συνεννοηθούν  και  το  συνεχές  πολιτικό  αδιέξοδο το  οποίο  με  την  σειρά  του προκαλεί  μια  σειρά  πρόωρων  εκλογικών αναμετρήσεων   που  δεν  λύνουν  αλλά  επιτείνουν  το  πρόβλημα  και  διογκώνουν  το  οικονομικό  αδιέξοδο.

Τουρνουά street handball «Δημήτρης Κούπας» από τον ΜΠΣ Φιλώτα…

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία Βόλεϊ του Αριστέα Φιλώτα...



  Η Ακαδημία του Αριστέα άνοιξε τις πύλες της για να υποδεχτεί τις μικρές του φίλες και να καθοδηγήσει τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του αθλήματος.

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Κυκλοφόρησε…



Το καλύτερο τεύχος του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ ...μέχρι το επόμενο!

Υποδοχή ιερού λειψάνου Οσίας Σοφίας της εν Κλεισούρα…



  Με αφορμή των εορτασμών των τριών αγίων Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος & Αγάπης, η Στέγη Ποντίων Αμυνταίου και Περιχώρων, διοργανώνει τις ακόλουθες λατρευτικές εκδηλώσεις:
TETAPTH 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Εκλογές; Δώσαμε, δώσαμε!



Δείτε πόσο κόστισαν οι τρεις εκλογικές αναμετρήσεις μέσα σε οκτώ μήνες… Και να μου πεις γιατρέ μου ότι είδαμε καμιά άσπρη μέρα;

Επιτυχίες του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «ΚΟΡΥΦΗ»…



Οι επιτυχίες μας για φέτος:

Η κορυφαία αντίδραση του Αρκά για το ντιμπέιτ…

Έναρξη χορευτικών τμημάτων στον ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου…



  Ο  Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ»  Αμυνταίου, ανακοινώνει ότι τα παιδικά τμήματα του χορευτικού θα ξεκινήσουν για την νέα χρονιά 2015 - 2016 το Σάββατο στις 26/9/15 και για τα τμήματα ενηλίκων, την Δευτέρα 28/9/2015 στα γραφεία του συλλόγου στο ανοιχτό γήπεδο Αμυνταίου στις Εργατικές κατοικίες.
  Οι εγγραφές θα γίνουν την ημέρα της έναρξης.

Υποχρέωση Υποβολής αποδεικτικού φορολογικής δήλωσης στο Γ.Ε.ΜΗ…



  Υποχρεωτική είναι η υποβολή αποδεικτικού φορολογικής δήλωσης στο ΓΕ.Μ.Η. για τις εταιρίες που είναι υπόχρεες εγγραφής στο ΓΕ.Μ.Η, πλην των κεφαλαιουχικών (ΑΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ).
  Συγκεκριμένα οι εταιρίες: ΟΕ, ΕΕ, ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Συν ΠΕ κλπ που είναι υπόχρεες εγγραφής στο ΓΕΜΗ, έχουν υποχρέωση καταχώρησης στο ΓΕΜΗ του αποδεικτικού υποβολής της φορολογικής δήλωσης

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Το ραντεβού μου με την …ιστορία!



- Καλημέρα σας… ο  κύριος τάδε;
- Ναι, ο ίδιος…
- Τι μου κάνετε, καλά; Σας παίρνω για να σας ενημερώσω ότι ο υποψήφιος βουλευτής κύριος ….(τάδε), θα επισκεφτεί την Δευτέρα το παζάρι του Αμυνταίου...

Δευτέρα 14/9 η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Αμύνταιο…



  Καλούμε τους πολίτες σε μια ανοιχτή συζήτηση, να ανταλλάξουμε απόψεις και να παρουσιάσουμε τις θέσεις μας ενόψει των επικείμενων εκλογών.
  Δευτέρα 14/9 και ώρα 7:30μ.μ., η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Αμύνταιο, στο ξενοδοχείο ATERON.

Τι θα έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου για την κρίση στην Ελλάδα...



  Μια τρομερή γελοιογραφία, που ίσως δεν είναι και τόσο πρόσφατη μιας και η Λαγκάρντ έχει αντικατασταθεί, αλλά το σίγουρο είναι πως ο σκιτσογράφος ΚΥΡ δημιούργησε κάτι κορυφαίο.

  Σε αυτή την γελοιογραφία θα δούμε τι θα έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου εάν ζούσε για να βγάλει την χώρα από την δύσκολη κατάσταση…

Έφοδοι στα σπίτια και κατασχέσεις - εξπρές! Θα ψάχνει και τα… στρώματα η εφορία- Έρχονται 101 νέα μέτρα φωτιά!!!



  Με επιτόπου κατασχέσεις τιμαλφών, πινάκων, αλλά και των μετρητών που βρίσκονται στα… στρώματα θα κινδυνεύουν οι φορολογούμενοι από τους εφοριακούς που θα κάνουν «εφόδους» στις κατοικίες για ελέγχους σχετικά με τη φοροδιαφυγή.

Το Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας, για τα τροχαία ατυχήματα, τη νέα σχολική χρονιά και την κυκλοφοριακή αγωγή των μαθητών…



  Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας στην εκστρατεία πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων και με αφορμή την έναρξη της νέας  σχολικής χρονιάς, θέλουμε να υπενθυμίσουμε την ιδιαίτερη σημασία που αποκτά η κυκλοφοριακή αγωγή στα σχολεία και η σωστή λειτουργία των κυκλοφοριακών πάρκων στην Δυτ. Μακεδονία.

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Διακοπή Ηλεκτροδότησης λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών...



  Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ), στις 13/09/2015, ημέρα Κυριακή και για το διάστημα από 08:00 έως 15:00, πιθανόν να υπάρξουν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτροδότησης ή διακυμάνσεις τάσης στο σύνολο του Νομού Φλώρινας.