Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η θεατρική παράσταση «Φωνάζει ο κλέφτης», από τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Λεβαίας… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Ενθουσίασε για ακόμη μια φορά η εμφάνιση της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας του Συλλόγου Γυναικών Λεβαίας «Αλκυονίδες», στην παράσταση που δόθηκε στον Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου το βράδυ της Κυριακής 30 Αυγούστου, τελευταία ημέρα των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δ. Αμυνταίου.
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γυναικών Αμυνταίου…



  Η πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ  του Συλλόγου Γυναικών Αμυνταίου ευχαριστούν το Δήμο Αμυνταίου  και τη ΔΗΚΕΑ για τη βοήθειά που παρείχαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης της συναυλίας της 16ης Αυγούστου με τη γνωστή τραγουδίστρια Ντιλέκ Κοτς.

Συλλυπητήρια....



  Τα λόγια πολλές φορές δεν επαρκούν για να εκφράσουν τα συναισθήματα !Ο πόνος είναι διπλός για τον αδόκητο θάνατο του Δημήτρη Κούπα και της Ελένης Μπρασινίκα που πέταξαν τόσο πρόωρα για τη γειτονιά των Αγγέλων.

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Στον αρχαιολογικό χώρο Πετρών, κάτω απ’ το ολόγιομο φεγγάρι… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Το καταπληκτικό τοπίο που προσφέρει η περιοχή του αρχαιολογικού χώρου της ελληνιστικής πόλης των Πετρών και το ολόγιομο φεγγάρι, απόλαυσαν όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην Τ.Κ. των Πετρών του Δήμου Αμυνταίου, με αφορμή την Αυγουστιάτικη πανσέληνο, το βράδυ του Σαββάτου 29 Αυγούστου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Συλλαλητήριο στη ΔΕΘ στις 5 Σεπτέμβρη. - Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ…



Όλοι στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ  το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη στην πλατεία Αριστοτέλους, στις 6 μ.μ., στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Η Θεατρική Παράσταση «Φωνάζει ο Κλέφτης», στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου...



  Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Αμύνταια 2015», η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του συλλόγου γυναικών Λεβαίας, παρουσιάζει στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου την κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Φωνάζει ο κλέφτης», την Κυριακή 30/8, στις 20:00 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Παραίτηση 42 μελών του ΣΥΡΙΖΑ της Π.Ε. Κοζάνης…



  Το κείμενο παραίτησης μελών της ΝΕ, των Σ.Ε. και των ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει:
  «H μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές τις 25ης Ιανουαρίου αποτέλεσε ορόσημο για την Αριστερά στην Ελλάδα αλλά και για όλη την Ευρώπη.

Το 3ο μνημόνιο δείχνει τα κοφτερά δόντια του…



  Σήμερα, οι συνταξιούχοι είδαν να παίρνουν μειωμένες τις συντάξεις τους λόγω αυξημένων εισφορών στον ΕΟΠΥΥ.
  Μόνο από αυτό το μέτρο, οι συνταξιούχοι θα χάνουν κάθε χρόνο 850 εκ. Ευρώ.  Έπονται κι άλλα μέτρα περικοπής των συντάξεων, με πρώτα απ’ όλα τη σταδιακή κατάργηση του ΕΚΑΣ.

ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2015: Κρητική – Ποντιακή βραδιά… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 27 Αυγούστου, παραδοσιακή βραδιά, αφιερωμένη στην Κρήτη και τον Πόντο, στην κεντρική πλατεία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Έντεχνη μουσική βραδιά στον αρχαιολογικό χώρο Πετρών…

Συλλυπητήρια επιστολή…



  Το Δ.Σ. της Στέγης Ποντίων Αμυνταίου και Περιχώρων, εκφράζει τη θλίψη του για τον απρόσμενο χαμό του Δημήτρη Κούπα και απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους γονείς, τις αδελφές και τους συγγενείς του.

Συλλυπητήρια επιστολή...



  Ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος και τα μέλη του  Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου εκφράζουν τα ειλικρινή  συλλυπητήρια τους για τον πρόωρο  χαμό του προσφιλούς σε όλους, Δημήτρη Κούπα.

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Οι επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες της Π.Ε. Φλώρινας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση…



Δείτε τα ονόματα των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από τα σχολεία της Π.Ε. Φλώρινας, για το ακαδημαϊκό 
έτος 2015 - 2016

Ξεκινάνε σήμερα οι αιτήσεις για 19.101 θέσεις κοινωφελούς εργασίας…



  Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας, γνωστοποιεί ότι ξεκίνησε σήμερα η υποβολή αιτήσεων για 19.101 θέσεις απασχόλησης, μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ.

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Μαζικές παραιτήσεις νομαρχιακών επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ - Αποχωρήσεις σε 6 νομούς…



  Έντονο προβληματισμό για τη διαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού και τη δρομολόγηση εξελίξεων δημιουργεί η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη δημιουργία της Λαϊκής Ενότητας με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, διάσπαση που κλονίζει συθέμελα και τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ, τις οργανώσεις των μελών του.

Σήμερα η πρώτη του Αριστέα Φιλώτα…



  Ο Αθλητικός σύλλογος «ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛΩΤA» ανακοινώνει την Τρίτη 25 Αυγούστου την έναρξη προετοιμασίας του Γυναικείου τμήματος και τη Δευτέρα 31 Αυγούστου την έναρξη λειτουργίας των τμημάτων υποδομών σε Αμύνταιο και Φιλώτα.
  Στην έναρξη των τμημάτων θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της διοίκησης, με τους προπονητές, τις αθλήτριες και τους γονείς των παιδιών.

Αλλαγή προγράμματος στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αμυνταίου…



  Σας ενημερώνουμε ότι η ΡΟΚ ΣΥΝΑΥΛΙΑ στο Αμύνταιο στις 29/08/2015 αναβάλλεται προσωρινά  και θα μεταφερθεί για το προσεχές διάστημα.

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Απόφαση του Δ.Σ. του ΦΙΛΩΤΑ ΠΑΣ για τον αιφνίδιο θάνατο του Δημήτρη Κούπα…



  Σήμερα, 23-8-2015, συνεδρίασε έκτακτα το Δ.Σ. του ΦΙΛΩΤΑ ΠΑΣ (ΜΠΣ ΦΙΛΩΤΑΣ), μετά τον αιφνίδιο θάνατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα του συνεργάτη - προπονητή του Συλλόγου, Δημήτρη Κούπα.
  Ο Δημήτρης υπήρξε στενός συνεργάτης από το 2009 μέχρι σήμερα, προσφέροντας ανεκτίμητες υπηρεσίες στο άθλημα της Χειροσφαίρισης.
  Συγχρόνως βοήθησε πολύπλευρα στο έργο του Συλλόγου μας.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση…



  Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου «ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛΩΤΑ» εκφράζουν τη θλίψη τους, για τον αδόκητο χαμό του τεχνικού χειροσφαίρισης του Μ.Π.Σ. Φιλώτα, Δημήτρη Κούπα και τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

7ο Φεστιβάλ Φίλων Μουσικής Φλώρινας…

Η Γιορτή Πιπεριάς στην Τ.Κ. Αετού… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε η «Γιορτή πιπεριάς» στην Τ.Κ. Αετού του Δήμου Αμυνταίου,  το διήμερο 22 και 23 Αυγούστου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Εκλογές, γιορτή και σχόλη, να 'ταν η Ζωή μας όλη..



  Κάλπες ξανά, για τρίτη φορά μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο και τα μέσα μαζικής δικτύωσης δεν θα μπορούσαν να μην πάρουν... φωτιά.
  Έτσι λοιπόν, το twitter... ξεσπάθωσε πάλι και έκραξε με την καρδιά του την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να μας οδηγήσει ξανά στις κάλπες...
  Δείτε ορισμένα από τα κορυφαία «τιτβίσματα», καθώς και τα πιο χαρακτηριστικά φωτομοντάζ για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές του Σεπτέμβρη…

Ο Ανθυπολοχαγός Ονόντα…



  Πέθανε στο Τόκυο σε ηλικία 91 ετών, ο τελευταίος μαχητής του αυτοκρατορικού στρατού της Ιαπωνίας, που επί 29 χρόνια κρύβονταν μαχόμενος στη ζούγκλα του νησιού Λουπάγκ των Φιλιππίνων, αρνούμενος να πιστέψει ότι ο πόλεμος τελείωσε το 1945, μέχρι που εντοπίστηκε, το 1974!

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Θανατηφόρο τροχαίο στην περιοχή του Φιλώτα…



  Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, στις 17:50, σήμερα Σάββατο, στη Ν.Ε.Ο Πτολεμαΐδας - Φλώρινας, λίγο πριν από την έξοδο για Φιλώτα.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου…



  Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου στις 24 Αυγούστου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα  19:00  σε τακτική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου με θέματα  ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Ο αντιμνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ μετακομίζει σε νέο πολιτικό σχηματισμό: Η Αριστερή Πλατφόρμα μετατρέπεται σε κόμμα και απαντά στο διάγγελμα Τσίπρα…



H Ιδρυτική διακήρυξη του Ενιαίου Αντιμνημονιακού Μετώπου: «Για την εθνική ανεξαρτησία και εθνική κυριαρχία»…
  Με στόχο τον συνασπισμό όλων των αντιμνημονιακών δυνάμεων της χώρας, βασικά αυτών που κινούνται στο αριστερό μέρος του πολιτικού φάσματος, αλλά και την αναγόρευσή της ως της μοναδικής πραγματικά αριστερής κυβερνητικής πρότασης η Αριστερή Πλατφόρμα, ανακοίνωσε την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα.

Προγραμματισμός για την παραχώρηση του ΔΑΚ Αμυνταίου…



  Παρακαλούνται όλοι οι υπεύθυνοι των Συλλόγων και Σωματείων της περιοχής που ενδιαφέρονται να κάνουν χρήση του χώρου του Αθλητικού Κέντρου Αμυνταίου (Δ.Α.Κ) για την αγωνιστική περίοδο 2015 – 2016, να παραβρίσκονται την Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015 και ώρα 20:00΄στο Αθλητικό Κέντρο Αμυνταίου, προκειμένου να γίνει συνεννόηση και προγραμματισμός για την διάθεση του χώρου.

Θα είμαστε και εμείς εκεί!



  Με την υποστήριξη του Δήμου Αμυνταίου, της Δ.Η.Κ.Ε.Α και του Ν.Π.Δ.Δ Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης - Αθλητισμού, σας προσκαλούμε την Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 18:30μ.μ. στο πάρκο πίσω από το Πνευματικό κέντρο για να διασκεδάσουμε με χρωματοπόλεμο – graffiti - bodypainting και να χορέψουμε όλοι μαζί στους ρυθμούς των Djs:

Τροποποίηση του προγράμματος των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2015» του Δήμου Φλώρινας...



  Σας ενημερώνουμε ότι οι εκδηλώσεις της Παρασκευής 21 Αυγούστου 2015 θα αναβληθούν λόγω πιθανής βροχόπτωσης.
  Στο συνολικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων οι τροποποιήσεις είναι οι εξής:

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Το τελικό πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αμυνταίου…





Ι.Κ.Τ.Ε.Ο Πτολεμαΐδας: Ενημέρωση για την επιβολή προστίμου 150 ευρώ για εκπρόθεσμο τεχνικό έλεγχο (ΚΤΕΟ) άνω των 6 μηνών και μεταβατικές ευνοϊκές ρυθμίσεις…



  Το Ι.ΚΤΕΟ  Πτολεμαϊδας της AUTOVISION  που βρίσκεται στο 1ο  χιλιόμετρο  της  Εθνικής οδού  Πτολεμαϊδας-Φλώρινας, κάνει γνωστό ότι στο πλαίσιο εφαρμογής του νέου νόμου 4336/2015 και του σχετικού ΦΕΚ 94 τεύχος Α΄ που έχει δημοσιευθεί και ισχύει στην χώρα μας, ορίζεται στα 150 ευρώ το πρόστιμο για όσους ιδιοκτήτες ΙΧ είναι εκπρόθεσμοι και έχει παρέλθει διάστημα μεγαλύτερο των έξι μηνών από την καταληκτική ημερομηνία διενέργειας περιοδικού Τεχνικού Ελέγχου (ΚΤΕΟ).

Φιλανθρωπική μουσικοχορευτική εκδήλωση στην Τ.Κ. Σκλήθρου του Δ. Αμυνταίου…



  Μουσικοχορευτική εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, διοργανώνουν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Σκλήθρου και Ασπρογείων, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου.
  Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, περιλαμβάνει:

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

41ο φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή στο Αμύνταιο…



  Με σύνθημα «Την ορμή μας την έχουμε απ' τους αιώνες... Θα βγούμε νικητές κι ας είναι οι θυσίες μας βαριές...» (στίχοι του Τούρκου κομμουνιστή ποιητή Ναζίμ Χικμέτ), πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή».

Γιορτή Πιπεριάς 2015 στην Τ.Κ. Αετού του Δήμου Αμυνταίου…



  Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αετού σας προσκαλεί στην 18η γιορτή Πιπεριάς που θα διεξαχθεί στις 22 και 23 Αυγούστου στο προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Αετού.

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Μουσική χωρίς σύνορα – Η Ντιλέκ Κοτς χόρεψε το Αμύνταιο... (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με την ξεχωριστή αύρα των τραγουδιών από τις αλησμόνητες πατρίδες, η διάσημη ερμηνεύτρια από την Τουρκία, Ντιλέκ Κοτς, ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους στην συναυλία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 16 Αυγούστου από τον Σύλλογο Γυναικών Αμυνταίου, στο προαύλιο του παλιού Α’ Δημοτικού Σχολείου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σέλτσας Κων/νος: ΝΑΙ (σε όλα)…



  Φυσικά ένα τεράστιο «ΝΑΙ» είπε και ο βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας, από τις θέσεις της αντιπολίτευσης αυτή τη φορά. Και πως θα μπορούσε να ήταν αλλιώς; Σε κάθε περίπτωση από τον κ. Αντωνιάδη κανείς ΔΕΝ περίμενε κάτι διαφορετικό.
  Ας εστιάσουμε όμως, σε όσους -για χρόνια- δήλωναν αντιμνημονιακοί, και κατάφεραν μέσα σε λίγους μήνες κυβερνητικής θητείας να ακυρώσουν αγωνιστικές πορείες μια ολόκληρής ζωής!

Απόψε η επίσημη έναρξη του «Πολιτιστικού Καλοκαιριού» (video)



  Ξεκινούν απόψε και επίσημα οι εκδηλώσεις «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2015» του δήμου Φλώρινας, στις 9 το βράδυ, στον προαύλιο χώρο των 1ου και 2ου δημοτικών σχολείων.

Ο φούρνος του «χοντρού»...



  Αύγουστος περίοδος διακοπών, τα τουριστικά μέρη της χώρας μας κατακλύζονται από τουρίστες ντόπιους και ξένους, παρά ταύτα κάποιοι μαγαζάτορες κάνουν ότι μπορούν να διώξουν τους επισκέπτες.

Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Λιάνη «Τσιτσάνης: Αιώνιος Καλπασμός»…



  Οι Εκδόσεις «Λιβάνη» και το βιβλιοπωλείο «Η Γωνιά» του Β. Παπαγιάννη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Λιάνη «Τσιτσάνης: Αιώνιος Καλπασμός».
  Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα 17 Αυγούστου, στις 7.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Φαίδων».

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Το πρόγραμμα του νέου φεστιβάλ Πρεσπών…



Πρέσπες, μια αναδρομή 25 χρόνων…



Του Γιώργου Λιάνη
  «Στο βάθος κάθε ανθρακωρυχείου υπάρχει πάντα ένα λευκό άλογο». Το λευκό άλογο της Φλώρινας, που είναι γεμάτη από ανθρακωρυχεία, είναι οι Πρέσπες. Οι δίδυμες αστραφτερές λόγχες που είναι μπηγμένες μέσα στα σύνορα.
  Οι μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που γίνονται ήδη ένα τέταρτο του αιώνα στις εσχατιές τις Ελλάδας  με την ονομασία «ΠΡΕΣΠΕΣ», αποτελούν τη μικρή κιβωτό του πολιτισμού αυτού του τόπου.

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Πολιτιστικές εκδηλώσεις Δήμου Αμυνταίου 2015…



  Στην έδρα, το Αμύνταιο και την ιστορική έδρα, το Νυμφαίο, θα πραγματοποιηθεί σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων, το πρόγραμμα των οποίων έχει ως εξής:

Τι είπες Αλέξη;;; Δείτε το βίντεο «κωλοτούμπα»!!!



  Σήμερα θα το ψηφίσει… και θα τσακίσει ακόμα περισσότερο τον ταλαιπωρημένο αλλά περήφανο Έλληνα…

(Το βίντεο στο 3.15)…

Στις πληγείσες από το χαλάζι περιοχές της Πρέσπας ο Γ. Αντωνιάδης…



  Την Τρίτη 11 Αυγούστου, ο βουλευτής Φλώρινας, Γιάννης Αντωνιάδης, επισκέφτηκε στην Πρέσπα τις πληγείσες από το χαλάζι περιοχές.

Σήμερα η μέρα της κρίσης στη Βουλή για το τρίτο και φαρμακερό Μνημόνιο ...το Μνημόνιο του Τσίπρα που ορκιζόταν «ποτέ ξανά Μνημόνια»!!!



«Απειλεί» με εκλογές ο Τσίπρας»…
  Χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης φαίνεται πως παίρνει η αποψινή ψηφοφορία στη Βουλή και το αποτέλεσμα της αναμένεται να κρίνει τις επόμενες κινήσεις του πρωθυπουργού, αλλά και το αν θα στηθούν και πότε πρόωρες κάλπες.

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Μέτρα ΣΟΚ με το νέο μνημόνιο… Το ένα καλύτερο από το άλλο!



(Παρακαλούνται όσοι έχουν πρόβλημα με την καρδιά τους να πάρουν τα χάπια τους πρώτα)!
  Καταιγίδα νέων μέτρων στα κεφάλια των Ελλήνων αναμένεται να πέσει με την ψήφιση του 3ου και φαρμακερού Μνημονίου που θα ψηφιστεί αύριο άρον άρον από την Βουλή.
  Τα μέτρα που θα πρέπει να ψηφιστούν άμεσα:

Έκθεση Φωτογραφίας «Όνειρο»…



  Με γνώμονα την άποψη ότι η τέχνη είναι ο μαγικός καθρέφτης που αντανακλά τα αόρατα όνειρα σε ορατές εικόνες (Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω), η φωτογραφική ομάδα Photο Essence μοιράζεται τα όνειρά της στην έκθεση  «Όνειρο».

18 Αυγούστου ξεκινούν τα καλοκαιρινά σεμινάρια μουσικής στις Πρέσπες…



  Ξεκινούν σε μια βδομάδα, τα δύο καλοκαιρινά μουσικά σεμινάρια στον Δήμο Πρεσπών που θα διαρκέσουν από τις 18 έως και 22 Αυγούστου 2015, συγκεκριμένα:
·   4ος κύκλος εντατικών μαθημάτων κλασικής κιθάρας (masterclass)
·   3ο Σεμινάριο «η τέχνη της ερμηνείας της μουσικής»