Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2015 του Δήμου Φλώρινας…



  Ξεκινάνε την Κυριακή 02 Αυγούστου 2015 οι εκδηλώσεις «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2015», του Δήμου Φλώρινας, οι οποίες διοργανώνονται από το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου.

Πετάει ο γάιδαρος; (ΒΙΝΤΕΟ)



Μπορεί ο γάιδαρος να μην πετάει σύντροφοι, όμως …Jazz τραγουδάει!

  Το βίντεο είναι πραγματικά απολαυστικό. Ο κύριος με την τρομπέτα μάλλον από τύχη βρίσκει έναν αναπάντεχο σύντροφο στις μουσικές του αναζητήσεις.

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Πως ο Τσίπρας έπεσε μέσα στη ίδια του την παγίδα!



  Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο», δεν ήταν μια επίθεση στον Λαφαζάνη και στην Κωνσταντοπούλου, όπως διέγνωσε η τρέχουσα δημοσιογραφική φιλολογία.
Ήταν μια απολογία.

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Συμμετοχή πολιτών στο ερωτηματολόγιο του δήμου Αμυνταίου…



  Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του Δήμου Αμυνταίου www.amyntaio.gr έχει αναρτηθεί ερωτηματολόγιο Δημόσιας διαβούλευσης για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου.

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Το δημοψήφισμα συνέτριψε το μύθο που λέει ότι «κάθε Λαός έχει την ηγεσία που του αξίζει»!



Ιούλιος 2015: Χαμογέλα πανάθεμά σε...

  Βλέπω μια κατήφεια γύρω μου και δεν καταλαβαίνω γιατί. Ωραία, η κυβέρνηση Τσίπρα προωθεί ένα τρίτο μνημόνιο, η σκληρότητα του οποίου έχει δοκιμαστεί μόνο σε χώρες υπό στρατιωτική κατοχή. Και αυτό ενώ η ίδια κυβέρνηση έχει μόλις προδώσει τη δημοκρατική βούληση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

"Συνεχίζει η εγκατάλειψη και η αδιαφορία των κοινόχρηστων χώρων της Τ. Κ. Ξινού Νερού"...



  Στις 8 Ιουνίου 2015  είχαμε  δημοσιεύσει φωτογραφίες με την κατάσταση των κοινόχρηστων χώρων της Τοπικής Κοινότητας Ξινού Νερού με τίτλο «Εικόνες εγκατάλειψης και αδιαφορίας στους κοινόχρηστους χώρους της Τ. Κ. Ξινού Νερού» και περιμέναμε την ανταπόκριση του Δήμου μας.

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Τοπικό ντέρμπι με το καλημέρα στην Α1 Γυναικών…



  Την Τετάρτη 22/7, πραγματοποιήθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης η ετήσια εκδήλωση της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, για την κλήρωση των πρωταθλημάτων.
  Η κληρωτίδα επιφύλασσε εκπλήξεις, καθώς ανέδειξε τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Αμύντα Αμυνταίου και τον ΜΠΣ Φιλώτα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, η οποία ορίστηκε για το Σάββατο 10 Οκτωβρίου.

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Έκλεισε οριστικά το θυρόφραγμα της σήραγγας στην Βεγορίτιδα – Εκτελέστηκε η απόφαση της κυβέρνησης μετά από παρέμβαση και του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για την αντιμετώπιση γραφειοκρατικών εμποδίων - Δικαίωση του αγώνα των φορέων και των κατοίκων…



  Μετά από δίμηνο αγώνα δικαιώθηκαν οι προσπάθειες των φορέων και των κατοίκων αλλά και Δήμων της Πέλλας, προσπάθειες στις οποίες συμπαραστάθηκα, με την ιδιότητα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, με κάθε τρόπο.

Τις παρενθέσεις στην ιστορία τις ανοίγουν και τις κλείνουν μόνο οι λαοί…



  Η διαπραγματευτική ομάδα και η Κυβέρνηση έδωσαν για έξι μήνες μια σκληρή μάχη και πάλεψαν μέχρι τέλους για να διεκδικήσουν μια συμφωνία που θα δίνει τη δυνατότητα να σταθεί η χώρα στα πόδια της και ο ελληνικός λαός να μπορεί να συνεχίζει να αγωνίζεται.

Συναυλία με τον Μπάμπη Στόκα στο Σκλήθρο…



  Η μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού θα πραγματοποιηθεί στο Σκλήθρο του Δ. Αμυνταίου και διοργανώνεται από τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο την Παρασκευή 31 Ιουλίου,  στο προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου.

Ραχήλ Μακρή: «Η εμμονή ιδιωτικοποίησης του ΑΔΜΗΕ αφήνει υπόνοιες διαπλοκής ξένων και εγχώριων συμφερόντων αλλότριων του Ελληνικού Λαού»…



  Ως Βουλευτής της ενεργειακής καρδιάς της Χώρας έχω υποχρέωση να ενημερώσω για μια ακόμα φορά όλους τους πολίτες αυτής της Χώρας ότι η μετατροπή ενός δημόσιου σε ιδιωτικό μονοπώλιο εξυπηρετεί μόνο τον αγοραστή του που θα κερδίζει εις βάρος των καταναλωτών.
  Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται από το ότι:

Αίτηση – έκκληση – καταγγελία των «Ανοιχτών Οριζόντων»…



  Τρανή απόδειξη της παντελούς απουσίας της παρούσας δημοτικής αρχής από τα προβλήματα της καθημερινότητας, είναι η βλάβη στο υδραγωγείο της Τ.Κ. Λιμνοχωρίου.

Παραδοσιακό πανηγύρι Φλώρινας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εργαζομένων ΔΕΗ…

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

«Βεγορίτιδα - Ο Παλιός (Βαγγέλης Παπαδημητρίου)» εικαστική πορεία στον Άγιο Παντελεήμονα… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Η πρότυπη εικαστική αναπαράσταση και αναβίωση μέρους του ιστορικού του οικισμού του Αγίου Παντελεήμονα, (αρχαιότητα – Τουρκοκρατία – Εμφύλιος) και η στον χρόνο σμιλευμένη και άρρηκτα συνδεδεμένη σχέση ανθρώπου – κρασιού – λίμνης, παρουσιάστηκε σήμερα το απόγευμα (Τρίτη 21 Ιουλίου), από τις εικαστικούς Ελένη Κεσίσογου, Ελένη Δινοπούλου, Μαρία Καραμέτου και Φώφη Χαμπάκη, στα πλαίσια του  συνεργατικού project «Βεγορίτιδα - Ο Παλιός (Βαγγέλης Παπαδημητρίου).
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Το ίδιο έργο, σ’ επανάληψη…



(Του Α.Θ.Ρ. από το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ που κυκλοφορεί)...
  Η ιστορία επαναλαμβάνεται, σαν φάρσα… είπε εκείνος ο σοφός κα τόσο παρεξηγημένος κλασσικός Κάρολος, Γερμανός και Εβραίος μαζί…

  Ο Ιούλιος του ’65 ήταν ένας καυτός μήνας, που  έμεινε στην Ελληνική ιστορία σαν απαρχή της Δημοκρατικής Εκτροπής, που κατέληξε στον οδοστρωτήρα της χούντας, μετά 2 χρόνια.

19ο Φεστιβάλ πολιτιστικών εκδηλώσεων στον Άγιο Παντελεήμονα…



  Ανοίγει σήμερα η αυλαία του 19ο Φεστιβάλ πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου, με το project: «Βεγορίτιδα – Ο παλιός»…
Αναλυτικά, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων…

ΠΑΣΥ: Το Νέο Μνημόνιο ξεκληρίζει τους μικρομεσαίους αγρότες…



  Το νέο μνημόνιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, - που στηρίζεται και από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ, - αποτελεί ένα πακέτο σκληρών αντιλαϊκών μέτρων, που έρχεται να πολλαπλασιάσει τα ήδη αβάσταχτα βάρη των προηγούμενων μνημονίων και εφαρμοστικών νόμων, των κυβερνήσεων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, για τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους.

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Φοροεπίθεση παντού και αυτό είναι μόνο η αρχή…



Επίθεση στις πολιτισμικές ρίζες της χώρας! Απαγορεύεται το χύμα τσίπουρο…
  Οι κατακτητές, πρώτα χτυπούν την παράδοση και τον πολιτισμό ενός έθνους για να το υποτάξουν: Η πρόταση του ΟΟΣΑ είναι να καταργηθεί η διακίνηση «χύμα» τσίπουρου και να γίνεται κατάσχεση στις μη τυποποιημένες ποσότητες, ενώ για την μπύρα η πρόταση είναι να θεσπιστούν κλιμακωτοί φόροι στους μικρούς παραγωγούς.

Το απίστευτο αλαλούμ της κυβέρνησης - Τα ευτράπελα του ΦΠΑ…



  Από σήμερα Δευτέρα (20.7.15),  ξεκινά η εφαρμογή των νέων συντελεστών ΦΠΑ με τους καταστηματάρχες και τους καταναλωτές να βρίσκονται με τα κομπιουτεράκια ανά χείρας, δεδομένου ότι υπάρχουν τρόφιμα που μπορούν να ενταχθούν σε δύο συντελεστές ΦΠΑ, και το 13% και στο 23%.

Κυπελλούχοι Ελλάδος Σπάρτακος και Φίλιππος Βέροιας στο beach handball...



  Ολοκληρώθηκε με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία το 2ο κύπελλο Ελλάδος beach handball ανδρών και γυναικών, το οποίο φιλοξενήθηκε το τριήμερο 17-19/7 στις εγκαταστάσεις του beach bar Ammos των αδερφών Ναουμίδη, στον Άγιο Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου.

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Εκδήλωση μνήμης των 72 χρόνων απ’ το ολοκαύτωμα του Λεχόβου… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Εκδήλωση μνήμης για την επέτειο των 72 χρόνων του ολοκαυτώματος της Τ.Κ. Λεχόβου του Δήμου Αμυνταίου από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 19 Ιουλίου, στην μαρτυρική Κοινότητα.

Ι.Κ.Τ.Ε.Ο ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: Προσέχουμε το πράσινο και αποφεύγουμε τους κινδύνους πυρκαγιών…



  Ο αυξημένος κίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιών αυτής της περιόδου, αλλά και η αδήριτη ανάγκη να προστατεύσουμε τα δάση και το πράσινο στην ευρύτερη περιοχή της Δυτ. Μακεδονίας  και σε ολόκληρη την χώρα, καθιστά αναγκαία την προσοχή και ενεργοποίηση όλων μας, ώστε να συμβάλλουμε  με τις πράξεις μας, στην αποφυγή όλων εκείνων των ενεργειών που μπορεί να προκαλέσουν μια πυρκαγιά.

Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Θαύμα στο Αμύνταιο!



  Εκστασιασμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία, το θαύμα που συντελείται τις τελευταίες ώρες στο Αμύνταιο!

Project: «ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ - Ο ΠΑΛΙΟΣ» (Βαγγέλης Παπαδημητρίου)…



Διεθνής εικαστική συνεργασία, 21 Ιουλίου στον Άγιο Παντελεήμονα…

  Δουλεύοντας γύρω από το μοναδικό οικοσύστημα και  την προφορική παράδοση του περιβάλλοντος της λίμνης Βεγορίτιδας, καθώς και την προσωπικότητα μιας αυθεντικής φιγούρας της λαϊκής κουλτούρας του τόπου οι εικαστικοί:

Ρύθμιση οφειλών προς την ΔΕΤΕΠΑ…



  Ανακοινώνεται από τη ΔΕΤΕΠΑ ότι αρκετοί καταναλωτές χρωστούν σχεδόν το σύνολο των λογαριασμών της τρέχουσας περιόδου, δηλαδή δεν έχουν πληρώσει ούτε τον εκκαθαριστικό του Φεβρουαρίου είτε έχουν προβεί σε διακανονισμούς αλλά δεν τηρούνται.

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Αιτήσεις Υπαγωγής στο πρόγραμμα βοήθειας απόρων…



  Ο σύλλογος ΑμεΑ Δήμου Αμυνταίου ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης "ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD)" θέλει να ενημερώσει τα μέλη του και όλους τους δυνητικά ωφελούμενους να υποβάλλουν Αιτήσεις Υπαγωγής στο ανωτέρω πρόγραμμα.

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου…



  Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου στις 20Ιουλίου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα  18:00  σε τακτική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου με θέματα  ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Ανακοίνωση προς τους δυνητικά ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής για το ταμείο ευρωπαϊκής βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» του δήμου Αμυνταίου…




  Έπειτα από τη σχετική ανοιχτή πρόσκληση  προς τους δυνητικά ωφελουμένους του προγράμματος «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD)», της Κοινωνικής Σύμπραξης  της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, ενημερώνουμε τους δυνητικά ωφελούμενους του Δήμου Αμυνταίου ότι για την υποβολή της αίτησης τους θα μπορούν να εξυπηρετούνται  όπως παρακάτω:

Μια πρώτη καταγραφή των σημαντικότερων φορολογικών διατάξεων του Νομοσχεδίου…




 «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη διαπραγμάτευση και σύναψη συμφωνίας με το Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης (Ε.Μ.Σ)»
  Με αφορμή τη σύναψη συμφωνίας μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των θεσμών για τη χορήγηση επιπλέον δανείου τριετούς διάρκειας από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης (ΕΜΣ), το ΙΝΕΜΥ της ΕΣΕΕ καταγράφει το πρώτο μέροςτων προαπαιτούμενων μέτρων που πρέπει να ψηφιστούν μέχρι τις 15 Ιουλίου του τρέχοντος έτους από το ελληνικό Κοινοβούλιο.

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Ο απόλυτος εξευτελισμός: Κατόπιν απαίτησης του Β. Σόιμπλε διέλυσαν την επιτροπή για τις γερμανικές αποζημιώσεις!



  Ακόμα ένα χτύπημα για την εθνική αξιοπρέπεια και κυριαρχία ήρθε σήμερα μετά από την υπογραφή για το νέο μνημόνιο: Κατόπιν γερμανικής προφανώς απαίτησης και έμπνευσης η συνεδρίαση στην επιτροπή για τις γερμανικές αποζημιώσεις αναβάλλεται και όπως δείχνουν τα πράγματα αυτή παραπέμπεται   στις καλένδες στο πλαίσιο της καθ΄υπόδειξη των δανειστών νέας "ελληνογερμανικής φιλίας".

Μποϊκοτάζ στα Γερμανικά προϊόντα…



  Μετά το επιτυχημένο νέο Μνημόνιο που έφερε στη χώρα ο Αλέξης Τσίπρας -που θα καταργούσε τα Μνημόνια και θα γινόταν κάθε λέξη από το Σύνταγμα αυτής της χώρας-, κάποιοι Έλληνες πολίτες έχουν ξεκινήσει μια διαδικτυακή καμπάνια για μποϊκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα, με το hashtag #BoycottGermany.
  Είναι κάπως δονκιχωτικό να ζεις σε μια χρεοκοπημένη χώρα που ζει με δάνεια, οι τράπεζες να είναι κλειστές, κι εσύ να μποϊκοτάρεις τα προϊόντα της χώρας της οποίας είσαι προτεκτοράτο.

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

«Μουσική απόδραση» από τον Ενωτικό Σύλλογο Λεχοβιτών…



18, 19 και 20 Ιουλίου, χορός, τραγούδι και ξεφάντωμα στον Λόφο του Προφήτη Ηλία και την πλατεία του χωριού…

  Μουσική απόδραση από τις έγνοιες και τα προβλήματα της εποχής, θα προσφέρει και κατά το φετινό καλοκαίρι στο Λέχοβο -με αφορμή την Εορτή του Προφήτη Ηλία- ο Ενωτικός Σύλλογος Λεχοβιτών.

Πρωταθλήτρια η Νέα Ιωνία στο «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPEN Παγκορασίδων Α»…



  Στον μεγάλο τελικό που διεξήχθη στο ΔΑΚ Αμυνταίου, παρουσία φορέων και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και παραγόντων της χειροσφαίρισης, η Νέα Ιωνία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια «του Πανελληνίου Πρωταθλήματος OPEN Παγκορασίδων Α», επικρατώντας του σκληροτράχηλου Απόλλων Σταυρούπολης με 22-16.

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Μας γλεντάμε τώρα και οι Φιλανδοί!



  Ολοκληρώθηκε έπειτα από 9 ώρες, χωρίς συμφωνία, η συνεδρίαση του Εurogroup για την Ελλάδα.

  Οι υπουργοί Οικονομικών θα ξανασυνεδριάσουν σήμερα στις 12, ενώ το απόγευμα θα συνεδριάσουν στις Βρυξέλλες και οι ηγέτες της Ευρωζώνης.

Νέα Ιωνία και Απόλλων Σταυρούπολης οι διεκδικητές του τίτλου...



  Νέα Ιωνία και Απόλλων Σταυρούπολης είναι οι ομάδες που θα αναμετρηθούν στον σημερινό μεγάλο τελικό (12/7), ο οποίος θα διεξαχθει στις 12:30 στο ΔΑΚ Αμυνταίου, ενώ 1:30 ώρα νωρίτερα (11:00) στο ίδιο γήπεδο, θα πραγματοποιηθεί ο μικρός τελικός, ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών και τους Ακρίτες Νευροκοπίου.

Οι Παράλληλες δραστηριότητες της Χθεσινής ημέρας (12/7) στο «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΟPEN Παγκορασίδων Ά»


 

Εκμεταλλευόμενη το πρωινό ρεπό, η Οργανωτική Επιτροπή του πρωταθλήματος, πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Νυμφαίο Φλώρινας, το οποίο βρίσκεται στο Νότιο άκρο του Νομού, χτισμένο σε υψόμετρο  1.350 μέτρων, ανήκει στους διατηρητέους παραδοσιακούς οικισμούς και έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα δέκα ομορφότερα χωριά της Ευρώπης.

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Βγήκαν τα ζευγάρια των ημιτελικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος OPEN Παγκορασίδων Ά…



  Ολοκληρώθηκε χθες, η φάση των ομίλων «του Πανελληνίου πρωταθλήματος OPEN Παγκορασίδων Ά», με την διεξαγωγή των δύο τελευταίων αγωνιστικών (4η και 5η αγωνιστική), στα κλειστά γυμναστήρια του Αμυνταίου και του Λεχόβου.

Η Άντζελα Δημητρίου σχολίασε την κρίση (ΒΙΝΤΕΟ)…



  Έχει την άποψη της. «Με νοιάζει εμένα που θα πάω σούπερ μαρκετ και δεν θα βρω να πάρω ζάχαρη για τη μάνα μου. Δεν γουστάρω τα ξένα προϊόντα, προτιμώ τα ελληνικά. Δεν μπορεί κανείς να μου αφαιρέσει εμένα το λάδι μου το ελληνικό.

  Δεν γουστάρω να πάρω εγχώριο, δεν θέλω να πάρω το κρέας το εγχώριο, θέλω το ελληνικό, το δικό μου, από το χωριό μου».

Δείτε το βίντεο

Δικέ μου, τι μνημονιάρα είναι αυτή!

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

«Ιουλιανά 2015»…



  Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αετού σας προσκαλεί το Σαββάτο 11 Ιουλίου 2015 στην εκδήλωση του που θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Αετού στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων ''Ιουλιανά 2015''.

Ολοκληρώνεται η Ά φάση «του Πανελληνίου πρωταθλήματος OPEN Παγκορασίδων Α»…



  Αγώνες με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, περιελάμβανε το πρόγραμμα της 2ης ημέρας «του Πανελληνίου πρωταθλήματος OPEN Παγκορασίδων Α», που διεξάγεται σε Αμύνταιο και Λέχοβο. Οι αθλήτριες ξεπερνώντας το άγχος της πρεμιέρας, είχαν ακόμα καλύτερη αγωνιστική παρουσία και σ’  όλες τις αναμετρήσεις επικράτησαν τα φαβορί.

Θερινές Εκπτώσεις 2015…



Αγαπητοί Συνάδελφοι
Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, το οποίο δεν έχει τροποποιηθεί από τον Κώδικα Δεοντολογίας για τις εκπτώσεις, προσφορές, προωθητικές ενέργειες κλπ (ΥΑ 56885/10-11-2014) , οι θερινές εκπτώσεις έτους 2015 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 13 Ιουλίου και θα λήξουν την Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015.

Ωρολογιακή βόμβα…



  Περίπου 10 τρισεκατομμύρια δολάρια υπολογίζεται η έκρηξη που θα σημειωθεί και θα παρασύρει όλες τις ανεπτυγμένες αγορές χωρίς να εξαιρέσει και αυτές τις εκκολαπτόμενες.
  Το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα απειλείται με ντόμινο, ο εφιάλτης της κατάρρευσης διακρίνεται καθαρά αν δεν εξευρεθεί λύση των πιστωτών με την χώρα μας.

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Η τελετή έναρξης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Χάντμπολ Open Παγκορασίδων στο Αμύνταιο… (BINTEO)



  Πλημύρισαν νιάτα οι πλατείες του Αμυνταίου, καθώς, το βράδυ της Τετάρτης 8 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή έναρξης του «Πανελλήνιου πρωταθλήματος Χάντμπολ Open Παγκορασίδων Α’».

Άνοιξε η αυλαία του «Πανελλήνιου πρωταθλήματος open Παγκορασιδων Α’» σε Αμύνταιο και Λέχοβο…



  Πλούσιο θέαμα και πολλά τέρματα περιελάβανε η 1η αγωνιστική «του Πανελληνίου Πρωταθλήματος OPEN Παγκορασίδων Α», η οποία κύλησε χωρίς προβλήματα σε Αμύνταιο και Λέχοβο.
  Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στην περιοχή, οι παίκτριες έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και αποζημίωσαν με θέαμα, όλους όσους επέλεξαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες από κοντά.