Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Σάλταρε ο Πρέκας; «Ελεύθεροι σκοπευτές και η CIA σκότωσαν τον Γρηγορόπουλο στα Εξάρχεια»!!! (ΒΙΝΤΕΟ)



  Θλίβεσαι με τον Κώστα Πρέκα. Αυτός ο πάλαι ποτέ σπουδαίος ηθοποιός έχει βαρέσει «μπιέλα» και όσο περνούν τα χρόνια η κατάστασή του χειροτερεύει. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

«Τεσσάρα» το «δώρο» του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ Αγ. Παντελεήμονα, στον πρωταθλητή ΠΑΣ Φλώρινας…



  Την κατάκτηση του πρωταθλήματος γιόρτασε ο Π.Α.Σ. Φλώρινας, παρά την βαριά ήττα με 4-1 από τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ Αγίου Παντελεήμονα, στον έκτο και τελευταίο αγώνα των play off του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Φλώρινας.

Διακοπή παροχής τηλεθέρμανσης…



  Η Δημοτική  Επιχείρηση  Τηλεθέρμανσης  Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου, ενημερώνει τους καταναλωτές της ότι από 29/04/2015 λόγω προβλήματος  του Δ.Ε.Η -Α.Η.Σ. Αμυνταίου Φιλώτα, η Τηλεθέρμανση θα είναι εκτός λειτουργίας για περίπου 24 ώρες.

H νέα Κ.Α.Π. (Κοινή Αγροτική Πολιτική) 2015-2019...



Δημοσιογραφική έρευνα από το φιλόλογο Γιώργο Θεοχαρίδη, για τη πολιτική και τους όρους της νέας Κ.Α.Π., η οποία θα αρχίζει να εφαρμόζεται από φέτος και θα ισχύσει έως το 2019.  
   Η Κοινή Αγροτική Πολιτική αποτελεί την -ενοποιημένη- Αγροτική Πολιτική των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Εθελοντισμός και θέληση, ανακαινίζουν το κτήριο του ΕΛΤΑ Αγ. Γερμανού Πρεσπών…



  Μετά από την απόφαση των ΕΛΤΑ για ανακαίνιση του κτηρίου που βρίσκεται στη πλατεία του Άγιου Γερμανού σε πιο μοντέρνα όψη με σοβά, ο Σύλλογος άλλα και κάτοικοι του Αγίου Γερμανού σταμάτησαν τις εργασίες.

Λαϊκή Συνέλευση στην Τ.Κ. Πελαργού…



  Από τον Δήμο Αμυνταίου ανακοινώνεται ότι, την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 και ώρα 7:00 μ.μ. στην Τ.Κ. Πελαργού, θα πραγματοποιηθεί Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων στο Κοινοτικό Κατάστημα, προκειμένου να ενημερωθούν και να ανταλλάξουν απόψεις οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας για θέματα που τους αφορούν.

Κινηματογραφικές προβολές από την Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου…



  Συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου, με τρείς ταινίες που θα προβληθούν την Πέμπτη 30 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου…

Μεγάλη η συμμετοχή στις εκλογές του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμυνταίου…



  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 26/4/2015 οι εκλογές του κυνηγετικού συλλόγου Αμυνταίου.
  Η συμμετοχή άγγιξε το 70%, γεγονός που πιστοποίησε για ακόμη μια φορά πως ο Κ.Σ. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ είναι ένας από τους πιο ενεργούς συλλόγους της περιοχής μας.

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Δυτικομακεδόνας ο «καθηγητής» στο «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ»!!!



Τρελά κέρδη!!! Με 1,25€ έκανε ταμείο 346 χιλιάδες…

45 θέσεις εργασίας στο ΛΚΔΜ…



  Το Λιγνιτικο Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας ανακοίνωσε  την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8μηνο), συνολικά σαράντα πέντε (45) ατόμων.

Πρόγραμμα ιδρυτικής εκδήλωσης, του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Δ . Μακεδονίας «Ο Φλαμπουρας» …



 Ημερίδα  2/5/15  στην  αίθουσα ΦΣΦ  «Ο Αριστοτέλης»  Φλώρινας.

5.00μ.μ. – 5.30μ.μ. Προσέλευση – Μπουφές  Υποδοχής:

«Ο Σοπέν εν κινήσει» από το Ωδείο Φλώρινας…



  Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Άνοιξη Μουσικής 2015 το Ωδείο Φλώρινας διοργανώνει μια ξεχωριστή παράσταση την Κυριακή 3 Μαΐου και ώρα 19.00 στην αίθουσα «Θ.Αγγελόπουλος» του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας.

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Σήμερα αποφασίζουν οι Δήμαρχοι για τα Ταμειακά διαθέσιμα - Κ. Θεοδωρίδης: Θα δώσουμε το 50% των χρημάτων που έχει ο Δήμος, μόνο αν… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Την άποψη να κατατεθούν από τον Δήμο Αμυνταίου πάνω από το 50% των διαθέσιμων χρημάτων που έχει ο Δήμος στην Τράπεζα της Ελλάδος, εξέφρασε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Κώστας Θεοδωρίδης, δηλώνοντας ότι αυτό θα γίνει μόνο σε περίπτωση που ξεκαθίσει η Κυβέρνηση ότι πρόκειται για «εθνικό ζήτημα»…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Οι πρώτες δράσεις εθελοντισμού του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Αθλητικού Συλλόγου Αγίου Γερμανού Πρεσπών…


  Ο Πολιτιστικός – Περιβαλλοντικός και Αθλητικός Σύλλογος Αγίου Γερμανού Πρεσπών δραστηριοποιείται από τον Απρίλιο του 2015 με νέο Δ.Σ., που αποτελείται από νέους σε ηλικία κατοίκους του Αγίου Γερμανού που έχουν στόχο να δραστηριοποιηθούν σε πολιτιστικά, περιβαλλοντικά αλλά και αθλητικά δρώμενα, βελτιώνοντας έτσι την παιδεία των κατοίκων, η οποία είναι ό,τι πιο σημαντικό για μια κοινωνία.

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Εθελοντικός καθαρισμός της λίμνης Βεγορίτιδας - Απαλλαγμένη, έστω, από μερικά κιλά σκουπιδιών η πανέμορφη λίμνη…



  Στον καθαρισμό της παραλίας του Αγίου Παντελεήμονα στη λίμνη Βεγορίτιδα, προχώρησε το πρωί της Κυριακής 26 Απριλίου, μετά από πρωτοβουλία της εφημερίδας μας, ομάδα εθελοντών πολιτών, στο πλαίσιο της πανελλαδικής εκστρατείας Let’s do it Greece που στόχο έχει την διάδοση του μηνύματος της συνεργασίας και του εθελοντισμού και την έμπρακτη εκδήλωση αγάπης προς το περιβάλλον και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

Η Προσοτσάνη σταμάτησε τις κορασίδες του Φιλώτα…



  Στην πολύ καλή αγωνιστική πορεία τους στο πρωτάθλημα έβαλε φρένο η ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25/4 στο γήπεδο της Μίκρας στη Θεσ/νίκη.

Στο κενό η ένσταση των «Ανοιχτών Οριζόντων» – Δικαίωση για Ρακόπουλο και Ακριτίδη… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Στο κενό έπεσε η αίτηση αναίρεσης που κατέθεσε στο Συμβούλιο της Επικρατείας ο κ. Ιωσηφίδης και ο αποτυχών συνδυασμός στις εκλογές της 25ης Μαΐου «Ανοικτοί Ορίζοντες», σχετικά με την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Κοζάνης για την ορθότητα της συμμετοχής στις Δημοτικές εκλογές, των Άγγελου Ρακόπουλου και Βαγγέλη Ακριτίδη με τον συνδυασμό του κ. Θεοδωρίδη «Με συνέπεια και στο αύριο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Νίκη με άρωμα Ευρώπης για τον Αμύντα Αμυνταίου…



  Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, ο Αμύντας επικράτησε 26-18 του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών στο ΔΑΚ Αμυνταίου και έκανε το 1-0 στη μεταξύ τους σειρά.

Πρωταθλητής ο ΠΑΣ Φλώρινα!



  Την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Φλώρινας πανηγυρίζει από το απόγευμα του Σαββάτου 25/4, η ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των play – off.
  Στο μεγάλο ντέρμπι η ομάδα της Φλώρινας επικράτησε, στο γήπεδο της Ιτιάς, με 2-0 του Ερμή Αμυνταίου και πήρε διαφορά 6 βαθμών από τον διεκδικητή του τίτλου.

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Σκηνές Ρόκ παρακολούθησαν μαθητές από την Φλώρινα στην Βουλή των Ελλήνων…



  Της... κακομοίρας έγινε το μεσημέρι στη Βουλή και πριν καλά καλά ξεκινήσει η συζήτηση στην Ολομέλεια για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που κατέθεσε η κυβέρνηση με στόχο τα αποθεματικά των ταμείων.

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος Μαΐου 2015…



Αγαπητοί Συνάδελφοι,

  Δεδομένου ότι πλησιάζει η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος του Μαΐου 2015, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4177/2013, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τα κάτωθι:

O προγραμματισμένος τεχνικός έλεγχος των δικύκλων και η αποφυγή προστίμων και ταλαιπωρίας…



  Δεκαπέντε ημέρες νωρίτερα από την χρονική προθεσμία που ισχύει και αναγράφεται στο δελτίο τεχνικού ελέγχου του δικύκλου τους, καλούνται να επικοινωνήσουν με το Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας οι ιδιοκτήτες των δικύκλων της ευρύτερης περιοχής μας,

Σε ηλεκτρισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Σε ηλεκτρισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Απριλίου 2015 και ειδικά στα δύο θέματα (2 & 3) που έφερε στη συνεδρίαση η πλευρά της αντιπολίτευσης: «Ενημέρωση Δημοτικού Συμβουλίου για υπόθεση κλοπής ύδατος από την εταιρεία «ΑΦΟΙ ΠΑΡΛΑΝΗ ΟΕ» και «Βεβαίωση ποσού της ήδη υπολογισθείσας αξίας κλαπέντος ύδατος από την εταιρεία «ΑΦΟΙ ΠΑΡΛΑΝΗ ΟΕ». ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κινητοποιήσεις του Δήμου Αμυνταίου…



  O Δήμος Αμυνταίου συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις που εξήγγειλε η ΚΕΔΕ, ενόψει της συζήτησης σήμερα στην αρμόδια Επιτροπή στη Βουλή και την αυριανή ψήφιση από την Ολομέλεια, της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά τη δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων φορέων του Δημοσίου και της Αυτοδιοίκησης,
Αποφάσισε

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Έξαλλες οι γοργόνες μετά το δημοσίευμα του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ! Αναστέλλουν τις εμφανίσεις τους στην Βεγορίτιδα… Όμως, όμως, υπάρχει ελπίδα!



  Μπορεί, η αποκάλυψη της εφημερίδας μας να «χτύπησε κόκκινο» σε αναγνωσιμότητα, (είχαμε κάτι δισεκατομμύρια(!) «κλικ» από όλο τον πλανήτη), σχετικά με την ύπαρξη των πανέμορφων πλασμάτων στη λίμνη Βεγορίτιδα, ωστόσο, η ανακοίνωση των νεράιδων της λίμνης περί αποχής τους από την δημόσια θέα και η κατάδυση τους εκ νέου στα βαθιά νερά της Βεγορίτιδας, ήρθε να προσγειώσει απότομα τα χαμόγελα των κατοίκων και των χιλιάδων «περίεργων» επισκεπτών που συνέρευσαν στην περιοχή για να θαυμάσουν και να φωτογραφίσουν με τις πανέμορφες γοργόνες.

Στο 93’’ η τύχη …έκλεισε το μάτι στο Σούλι!



Μεγάλος άτυχος ο ΕΡΜΗΣ – Η ομάδα του Σουλίου πρόλαβε την πτήση απ’ την κόλαση στον παράδεισο στο …93ο λεπτό!

Η παιδική χαρά της Τοπικής Κοινότητας Ξινού Νερού…



  Η κατάσταση της παιδικής χαράς της Τοπικής Κοινότητα Ξινού Νερού  είναι απαράδεκτη. Έχει υποστεί σοβαρές φθορές και  είναι ακατάλληλη για χρήση από τα παιδιά μας. Υπάρχει άμεσος κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος.

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Let's do it AMYNTAIO! Καθαρίζουμε τις ακτές της λίμνης Βεγορίτιδας!!! Πόσοι Εθελοντές μπορούμε να συντονιστούμε μέσα σε μία ημέρα;



Οι συντελεστές και συνεργάτες του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ, αναλαμβάνουμε δράση και ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ, κατοίκους και φορείς της περιοχής, στην εθελοντική δράση του καθαρισμού της παραλίας του Αγίου Παντελεήμονα, στη λίμνη Βεγορίτιδα…

Την Κυριακή 26 Απριλίου στις 10 το πρωί, με σημείο εκκίνησης το «βυθιζόμενο κιόσκι», σας περιμένουμε για μια έμπρακτη εκδήλωση αγάπης προς το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής στην περιοχής μας.

Στα κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας η ταβέρνα «ΘΩΜΑΣ» στο Σκλήθρο και το εστιατόριο «ΚΟΝΤΟΣΩΡΟΣ» στο Ξινό Νερό…



  Με λάμψη από σπουδαίες προσωπικότητες στην ελληνική γαστρονομία και πολλά αρώματα από κουζίνες που… πήραν φωτιά, ολοκληρώθηκε η 22η απονομή των «Χρυσών Σκούφων», που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» στην Αθήνα.

40ήμερο μνημόσυνο του Στέφανου Κολίτση…



  Τελούμε την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 το πρωί, στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στο Αμύνταιο, το 40ήμερο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού και αδελφού.

Σχετικά με την ρύθμιση των 100 δόσεων για οφειλές προς το δημόσιο…



Αγαπητοί Συνάδελφοι,
  Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η προβλεπόμενη από το νόμο ΠΟΛ 1080/7-4-2015 (ΦΕΚ 628Β – επισυνάπτεται στην παρούσα), η οποία ρυθμίζει τους ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις υπαγωγής στη ρύθμιση των 100 δόσεων για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο.

Η φωτογραφική ομάδα «ΡΟΕΣ» της Λέσχης Πολιτισμού, συμμετέχει με έργα της στις «Φωτογραφικές Συναντήσεις»



  «Φωτογραφικές Συναντήσεις»  είναι ο τίτλος των εκδηλώσεων,  που διοργανώνει για πρώτη φορά η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στη Λάρισα και θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες, από 25 Απριλίου μέχρι 10 Μαΐου 2015.

Ο Σύλλογος Γυναικών Αμυνταίου συμμετέχει στο πρόγραμμα του Δήμου Αμυνταίου «Αθλητισμός και Γυναίκα»…



  Ο Σύλλογος Γυναικών Αμυνταίου συμμετέχει στο πρόγραμμα του Δήμου Αμυνταίου -Αθλητισμός και Γυναίκα- που διαρκεί έως και τον Ιούλιο και καλεί όλες τις κυρίες που έκαναν εγγραφή, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στην αίθουσα του Γυμναστηρίου στο Γυμνάσιο Αμυνταίου και ώρα 6-7.15 το απόγευμα.

«Καμπάνες βοηθείας» σήμαναν στη Τ.Κ. Αχλάδας από τους κατοίκους ...



  Καμπάνες συναγερμού σήμαναν προχθές το πρωί στην Τ.Κ. Αχλάδας, όταν έντρομοι οι κάτοικοι αντίκρισαν σε δασική περιοχή του χωριού, ομάδα 6 ξυλοκόπων που έδειχναν αδίστακτοι και αποφασισμένοι, να καταστρέφουν ανελέητα αμέτρητα δέντρα.

Επερώτηση του Σωτήρη Βόσδου προς την Περιφέρεια για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου…



  Μόνο αιφνιδιασμό δεν πρέπει να προκάλεσε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της Κυβέρνησης σε πολλούς Αυτοδιοικητικούς.
  Από καιρό είχα επισημάνει, σε συζητήσεις που είχα, ότι η Κυβέρνηση έχει την πρόθεση να δεσμεύσει τα κονδύλια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Εμφανίστηκε γοργόνα στη λίμνη Βεγορίτιδα - Τεράστια κινητοποίηση αρχών και επιστημόνων, παγκόσμιο ενδιαφέρον για την απόκτηση της…



  Για δεύτερη φορά μέσα σε ελάχιστους μήνες, επισκέφτηκε τη λίμνη Βεγορίτιδα ο Μηχανογραφικός Οργανισμός Υδάτων - Φαινομένων Ακτοπλοΐας, αυτή τη φορά για την αναζήτηση, τον εντοπισμό και την αποτύπωση της πανέμορφης γοργόνας που κατέγραψε στα νερά της Βεγορίτιδας ο φωτογραφικός φακός του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ.

Μια καθηλωτική θεατρική παράσταση για το διαδίκτυο και τις σχέσεις στην παιδική ηλικία στο Αμύνταιο…



  Στο πλαίσιο των δράσεων για το ασφαλές διαδίκτυο, έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στη θεατρική παράσταση «Σβήσε την οθόνη και βγες στης φαντασίας το μπαλκόνι», η οποία θα παρουσιαστεί το Σάββατο 25 Απριλίου και ώρα 20.00, στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης - Ενημέρωση της Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας...



  Αρχίζει στις 20 Απριλίου η περίοδος της υποβολής των αιτήσεων για τη χορήγηση των παροχών που προβλέπονται από τον πρόσφατα ψηφισμένο νόμο 4320/2015, για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων λήγει στις 20 Μαΐου.

Ο Θ. Καρυπίδης διαψεύδει το «Πρώτο Θέμα» σχετικά με φιλοξενία μεταναστών στη Δυτ. Μακεδονίας…



  Σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» στο οποίο ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης έχει βολιδοσκοπήσει τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη να φιλοξενήσει η Δυτική Μακεδονία μεγάλο αριθμό μεταναστών, ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης διαψεύδει κατηγορηματικά ως αβάσιμο το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Ανώτερος ο ΑΡΗΣ, «σφράγισε» το έκτο σερί «τρίποντο» (0-2)…



  Την υπεροχή του από τη σέντρα της αναμέτρησης φρόντισε να δείξει ο Άρης που έκλεισε την Θύελλα Φιλώτα στην άμυνα της ψάχνοντας διαδρόμους για να ανοίξει το σκορ, να αποβάλλει το άγχος, «σφραγίζοντας» το έκτο σερί τρίποντο, επικρατώντας με σκορ 2-0, περιμένοντας άλλα τέσσερα βήματα πριν το τέλος.

LIVE: ΘΥΕΛΛΑ Φιλώτα – ΑΡΗΣ…



Παρακολουθήστε LIVE τον αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής μεταξύ Θύελλας Φιλώτα και ΑΡΗ από το ΔΑΚ της Φλώρινας…

Συνάντηση του Συλλόγου Προστασίας Βεγορίτιδας με τον Βουλευτή Πέλλας Γ. Σηφάκη…



  Στο πλαίσιο των συναντήσεων του Συλλόγου μας με πολιτικούς παράγοντες των Π.Ε. Πέλλας και Π.Ε. Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε, έπειτα από πρωτοβουλία του Βουλευτή Πέλλας κ. Γιάννη Σηφάκη, συνάντηση στην Άρνισσα και επί τόπου επίσκεψη στην σήραγγα Άρνισσας.

Παρουσίαση ενεργών δράσεων της Ε.Τ.Ε.Α.Ν για την επιχειρηματικότητα στην Φλώρινα…



  Το Επιμελητήριο Φλώρινας σε συνεργασία με το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας & Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ Α.Ε.) σας προσκαλούν σε ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Παρουσίαση ενεργών δράσεων της  Ε.Τ.Ε.Α.Ν  Α.Ε. για την επιχειρηματικότητα», τη Δευτέρα 20 Απριλίου  και ώρα 7.00 μ.μ.

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Στο Χ έμειναν ΕΡΜΗΣ Αμυνταίου και ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Αγ. Παντελεήμονα…



  Λευκή ισοπαλία σήμερα στο γήπεδο Αμυνταίου, όπου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας της δεύτερης φάσης των play off της Ε.Π.Σ. Φλώρινας, μεταξύ των ομάδων του ΕΡΜΗ Αμυνταίου και ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ Αγ. Παντελεήμονα…

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις…



  Διάβασα κάποτε τα’ απομνημονεύματα ενός αντάρτη, του πρώτου και δεύτερου αντάρτικου, που έγραφε χαρακτηριστικά ότι, όταν λέμε «αντάρτης» και «βουνό» και «πόλεμος», το πρώτο που εννοούμε και αποτελεί την σκληρή καθημερινότητα της ζωής του, δεν είναι το αίμα, οι μάχες, οι σκοτωμοί…

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου…



  Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου 21Απριλίου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα  19:00,  σε τακτική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου  με θέματα  ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Μαθήματα τένις ενηλίκων από την Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας…



  Η Ομάδα Αντισφαίρισης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας ξεκινάει έναν ολοκληρωμένο κύκλο βασικών μαθημάτων για ενήλικες με χρονική διάρκεια 12 εβδομάδων.

Σεμινάριο Μελισσοκομίας…



  Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος ΠΕ Κοζάνης διοργανώνει σεμινάριο μελισσοκομίας.
  Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 19-04-2015 και ώρα 9+30 πμ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης.
  Τα θέματα του σεμιναρίου θα είναι:

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ετήσιος χορός του Αθλητικού Συλλόγου Ξινού Νερού…



  Ο Αθλητικός Σύλλογος Ξινού Νερού, σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό πού θα πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου 2015, (προς τιμήν του πολιούχου μας Αγίου Γεωργίου), στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κοινοτικού καταστήματος.

3η θέση στην Κεντροδυτική Μακεδονία για το τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας...



  Μεγάλη επιτυχία για την Ομάδα Αντισφαίρισης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας στο 2ο Ενωσιακό  Πρωτάθλημα Κεντροδυτικής  Μακεδονίας που έγινε το Σάββατο 04 Απριλίου  2015 στην Αριδαία.