Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Με την σκέψη πλέον στα μπαράζ για την Α1 ο ΦΙΛΩΤΑΣ…



  Δύο αγωνιστικές πριν από την λήξη του πρωταθλήματος και έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη θέση ο ΦΙΛΩΤΑΣ Μ.Π.Σ. υποδέχθηκε τον ΦΑΙΑΚΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, κερδίζοντας ένα ακόμη παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου…



  Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου04Μαρτίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα  19:00, σε τακτική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου  με θέματα  ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Έγκαιρο ραντεβού των ιδιοκτητών των δικύκλων στο Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας, για τον προγραμματισμένο τεχνικό έλεγχο και την αποφυγή συνωστισμού…



  Δεκαπέντε ημέρες νωρίτερα από την καταληκτική ημερομηνία που αναγράφεται στο δελτίο τεχνικού ελέγχου του δικύκλου τους, προκειμένου να προγραμματίσουν το ραντεβού του περιοδικού τεχνικού τους ελέγχου, καλούνται να επικοινωνήσουν με το Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας οι ιδιοκτήτες των δικύκλων

Λαϊκή Συνέλευση στην Τ.Κ. Βαλτονέρων του Δ. Αμυνταίου…



  Από τον Δήμο Αμυνταίου ανακοινώνεται ότι, την Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015 και ώρα 7:00 μ.μ. στην Τ.Κ. Βαλτονέρων, θα πραγματοποιηθεί Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων στο Κέντρο Νεότητας (Λέσχη), προκειμένου να ενημερωθούν και να ανταλλάξουν απόψεις οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Μονόδρομος η νίκη για τον Αίαντα Αμυνταίου απέναντι στην Α.Ε.Κ.



  Σε περιπέτειες έχει μπει η ομάδα του Αίαντα, τα 3 τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα με Βελβεντό, Κεραυνό και Λασσάνη, καθιστούν επιτακτική την ανάγκη εξεύρεσης βαθμών στα επόμενα παιχνίδια.

Αρχαιρεσίες του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Φλώρινας…



  Το Δ.Σ του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Φλώρινας προσκαλεί όλα τα μέλη του να προσέλθουν για τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου, για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής που θα γίνουν στις 28/02/2015 ημέρα Σάββατο και ώρες 8:30 π.μ. έως 16:00 μ.μ. στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Ρατσιστική επίθεση ασθενή σε γιατρό στην Κοζάνη…



«Χίτλερ που σας χρειάζεται, και σαπούνι»
  Με αυτά τα ρατσιστικά λόγια επιτέθηκε ασθενής στην ειδικευόμενη γιατρό, Solace Akpevwe Godwin, με καταγωγή από τη Νιγηρία, όταν αυτή πήγε να τον βοηθήσει στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ιατρικού συλλόγου Κοζάνης Χαράλαμπο Τσεβεκίδη.

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Λουκέτο να τελειώνουμε – Πρόταση διακοπής όλων των πρωταθλημάτων στην Ελλάδα…



  Την πρότασή του για διακοπή όλων των πρωταθλημάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναμένεται να παρουσιάσει στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, στη συνάντηση που θα έχουν σήμερα, Τετάρτη.

Εκδήλωση από τον Σύνδεσμο Μοναστηριωτών…



  Με την ευκαιρία της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και σε ανάμνηση του μεγαλοπρεπούς εορτασμού που οργάνωναν οι προγονοί μας στο αλησμόνητο και δοξασμένο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ο Σύνδεσμός μας οργανώνει την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 δύο εκδηλώσεις:

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Γέμισε πάλι φόλες το Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)



Ο φιλοζωικός απευθύνει έκκληση να σταματήσει το φαινόμενο της φόλας…

  Δύο αδέσποτα σκυλιά (έως τώρα), ήταν τα νέα θύματα του ασυνείδητου που γέμισε και πάλι φόλες το κέντρο του Αμυνταίου!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)…

Προβολή του ντοκιμαντέρ «Νεοναζί, το ολοκαύτωμα της μνήμης» στο Λέχοβο…



  Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του γνωστού δημοσιογράφου Στέλιου Κούλογλου «Νεοναζί, Το Ολοκαύτωμα της   Μνήμης», θα παρουσιαστεί  με πρωτοβουλία του Ενωτικού Συλλόγου Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας» και των νέων του χωριού, το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, στις  6.30 το απόγευμα, στο εντευκτήριο του Συλλόγου, στο Λέχοβο.

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Καρναβάλι Ξινού Νερού 2015… (ΒΙΝΤΕΟ)



Θύμα του χαμηλού βαρομετρικού το καρναβάλι του Ξινού Νερού, αλλά οι καρναβαλιστές νίκησαν τη βροχή…

  Η έντονη βροχόπτωση, δεν στάθηκε ικανή να εμποδίσει την καρναβαλική παρέλαση το μεσημέρι της Κυριακής 22/2/15, στον κεντρικό δρόμο της Τ.Κ. Ξινού Νερού του Δήμου Αμυνταίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αφιέρωμα στο Αμυνταιώτικο καρναβάλι τις δεκαετίες ’60, ’70 και ‘80…



Όπως παλιά! Τα ΒΙΝΤΕΟ – αφιερώματα του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ, που αξίζουν να βρίσκονται σε κάθε ψηφιακή βιβλιοθήκη…
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Παραμένει εντός στόχων ο Αμύντας - Ισοπαλία 24-24 με Ορμή… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Αμύντας Αμυνταίου και Ορμή Πατρών στο ΔΑΚ Αμυνταίου, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 24-24, αποτέλεσμα με το οποίο η ομάδα του Νίκου Γιώσκου παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της 4ης θέσης που οδηγεί στα πλει-οφ, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α1.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ με στιγμιότυπα από το 2ο ημίχρονο…

Μια καθηλωτική θεατρική παράσταση για το διαδίκτυο και τις σχέσεις στην παιδική ηλικία στην Φλώρινα...



Παιδικές ψυχές... άλλες κλεισμένες σε πολύχρωμες οθόνες... άλλες μασκαρεμένες σε πειρατές να μάχονται τη σκληρότητα του νεανικού αυθορμητισμού... και άλλες εγκλωβισμένες στη φούσκα της φαντασίας...

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Η Ελλάδα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κάνει πίσω. Η Γερμανία πρέπει να ηττηθεί!!!



Η κυβέρνηση δεν πρέπει να κάνει πίσω σήμερα μέσα στο Eurogroup. Το μοντέλο της γερμανικής Ευρώπης πρέπει να ηττηθεί...

Άδωνις για Παυλόπουλο… (ΒΙΝΤΕΟ για εμετό)!!!

Επεισόδιο μεταξύ Βαρουφάκη – Ντάισελμπλούμ! Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια…



Liberation: Θερμό επεισόδιο μεταξύ Βαρουφάκη - Ντάισελμπλουμ «Ο Έλληνας υπουργός αποκάλεσε ψεύτη τον Ολλανδό και παρά λίγο να πιαστούν στα χέρια»
  «Θερμό» επεισόδιο μεταξύ Γιάνη Βαρουφάκη και Γερούν Ντάισελμπλουμ κατά τη διάρκεια του τελευταίου Γιούρογκρουπ περιγράφει η εφημερίδα Liberation, που αναφέρει μάλιστα ότι οι δύο άνδρες παρά λίγο να έρθουν στα χέρια.

Η πρόσφατη Αλλαγή και πόσο η ιστορία, κύκλους κάνει…



(Του Α.Θ.Ρ. από το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ που κυκλοφορεί)…

  Χωρίς ν’ αναλωθούμε σε αναζητήσεις στο βάθος του χρόνου και σε συγκρίσεις παρόμοιων ή παραπλήσιων αλλαγών, ανάλογα με τα δεδομένα και τις συνθήκες της εποχής (αστικοφιλελεύθερη του Βενιζέλου, Εαμοκρατία, Αστικοδημοκρατική του Γέρο Παπανδρέου), νομίζω, ότι η σημερινή πρώτη στην ουσία Αριστερή εκλεγμένη διακυβέρνηση της χώρας, έχει πάμπολλες ομοιότητες με την Πασοκική Αλλαγή του ’81.

Πέρασαν στην 2η φάση του Σχολικού πρωταθλήματος χάντμπολ Λυκείων, τα ΓΕΛ Αμυνταίου και Φιλώτα…



  Νίκησαν και συνεχίζουν στη 2η φάση οι πρωταθλήτριες ομάδες χάντμπολ της Φλώρινας.
  Το Γ.Ε.Λ. Αμυνταίου στα αγόρια, κέρδισαν το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών με σκορ 23-14 και στα κορίτσια, το Γ.Ε.Λ. Φιλώτα νίκησε το 5ο ΓΕΛ Σερρών με σκορ 12-9.

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Ανακοίνωση για τους ιδιοκτήτες δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς…



  Ο Δήμος Αμυνταίου σε συνεργασία με τον Φιλοζωικό σύλλογο «Η Αγκαλιά» ενημερώνει όλους τους ιδιοκτήτες δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς που δεν έχουν εμβολιάσει, ή στειρώσει, ή σημάνει με το ειδικό chip τα ζώα τους και επιθυμούν να το πράξουν, να καταθέσουν στον 2ο όροφο του Δημαρχείου (τηλ. 2386350139) σχετική αίτηση ενδιαφέροντος.

Έφυγε αλώβητος από τα Γιαννιτσά ο Αμύντας…



  Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ 34-31, ο Αμύντας επικράτησε στα Γιαννιτσά του Μέγα Αλέξανδρου, παιχνίδι με το οποίο συμπληρώθηκε το πάζλ της 11ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών.

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Επίσκεψη μελών της αντιπολίτευσης του Δήμου Αμυνταίου στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη...



  Επίσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας πραγματοποίησαν την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου μέλη της δημοτικής ομάδας αντιπολίτευσης του Δήμου Αμυνταίου.

Γιατί ο «Προκόπης το Στρουμφάκι», θα ήταν καλύτερη επιλογή για Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τον Προκόπη Παυλόπουλο…



Ένα συγκριτικό τεστ…
  Ήταν απλά ένα όνομα. Ένα όνομα για μία δουλειά στην οποία δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. 
  Κάτσαμε στις τηλεοράσεις μας να ακούσουμε αυτό το όνομα, κι εκεί που είχαμε το δάχτυλο στο φελλό της σαμπάνιας για να τον αμολήσουμε μόλις ακουστεί το... «Δημήτρης Αβραμ…», ο Τσίπρας ανακοίνωσε Παυλόπουλο!

Προκό()ψαμε…




Τουλάχιστον ως λαός έχουμε χιούμορ ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές…

Αναδρομή στο παρελθόν, από το Λύκειο Αμυνταίου…



  Με ένα νοσταλγικό ΒΙΝΤΕΟ που δημιούργησαν οι μαθητές της Β’ Λυκείου Αμυνταίου, ο θεατής ταξιδεύει στην μαθητική ζωή και τις δράσεις των σχολείων της περιοχής του Αμυνταίου, τα παρελθόντα έτη.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Κοπή βασιλόπιτας και αποκριάτικος χορός από τον ΦΙΛΩΤΑ Μ.Π.Σ.



  Την Κυριακή 15/2 στις 11:30 στο ΔΑΚ Αμυνταίου, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των αγωνιστικών τμημάτων χάντμπολ του συλλόγου.

Ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά την Καθαρή Δευτέρα…



  Από τον Εμπορικό Σύλλογο Αμυνταίου ανακοινώνεται ότι κατά την Αργία της Καθαράς Δευτέρας 23-2-2015 τα Καταστήματα της Αγοράς του Αμυνταίου πού θα παραμείνουν Ανοικτά και με ωράριο 8.30-15.00 είναι:

Διακοπή κυκλοφορίας στη Νέα Εθνική Οδό Βεύης – Φλώρινας…



Κυκλοφορία μέσω της Παλιάς Εθνικής Οδού Βεύης – Μελίτης - Φλώρινας

Ξεκίνησε η παραγωγική λειτουργία της Ιστοσελίδας του Γυμνασίου Φιλώτα…




  Σας ενημερώνουμε για τη παραγωγική λειτουργία της ιστοσελίδας του Γυμνασίου Φιλώτα στη διεύθυνση http://gym-filot.flo.sch.gr, όπου μπορείτε να μάθετε για τη λειτουργία, να βλέπετε τα νέα και να ενημερώνεστε για τις τρέχουσες ανακοινώσεις του Σχολείου μας.

Αφιέρωμα στον Ισπανικό Κινηματογράφο…



  Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ισπανίας και το Ινστιτούτο Θερβάντες, διοργανώνουν “Αφιέρωμα στον Ισπανικό Κινηματογράφο” από την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου κάθε βράδυ στις 21.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας, αίθουσα “Θεόδωρος Αγγελόπουλος”.

Ακόμα μια νίκη του Αμύντα επί του Μέγα Αλέξανδρου…



  Την 3η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε ο Αμύντας Αμυνταίου επί του Μέγα Αλέξανδρου Φλώρινας, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τη σειρά των μεταξύ τους αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Δυστυχώς για το Βερολίνο, ο Τσίπρας δεν μπλοφάρει !



  Η Ευρώπη πρέπει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αποδείξει ότι είναι πολιτικός οργανισμός και όχι υποκατάστημα των Γερμανικών τραπεζών. 
  Η ελληνική κυβέρνηση δεν λυγίζει και δεν μπλοφάρει – Συνεχίζει να υπερασπίζεται το δίκιο και συμφέρον του ελληνικού λαού.

Διεκόπη το eurogroup. Απαράδεκτο το σχέδιο...



Βαρουφάκης: Το σχέδιο δεν ήταν ευρωπαϊκό. Γερμανικό ήταν...
  Αυτό το σχέδιο δεν μπορούσε σε καμιά περίπτωση να το υπογράψει η Ελληνική πλευρά.

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Ολοκληρώθηκε η Ευρωπαϊκή περιπέτεια του Αμύντα Αμυνταίου…



  Ολοκληρώθηκε η πρώτη Ευρωπαϊκή πορεία του Αμύντα, ο οποίος έφτασε μέχρι τους «16» του Τσάλεντζ Καπ Γυναικών.
  Το συγκρότημα του Νίκου Γιώσκου ηττήθηκε και στην Ουκρανία από την Γκαλιτσάνκα με 36-16 και με συνολικό σκορ 62-27, αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Πέρασε με άνεση και από την Καστοριά ο ΦΙΛΩΤΑΣ με 27 -19…



  Με  διαφορετικό πρόσωπο εμφανίστηκε ο ΦΙΛΩΤΑΣ σε κάθε ημίχρονο, σύμφωνα και με το πνεύμα των ημερών.

Σεμινάρια πρώτων βοηθειών από τον Ε.Ε.Σ. στο Αμύνταιο…



  Το Περιφερειακό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας, διοργανώνει σεμινάρια πρώτων βοηθειών με την παροχή Ευρωπαϊκής πιστοποίησης, στην πόλη του Αμυνταίου.

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Τα γενέθλια του ελληνικού χάντμπολ!



  Σαν σήμερα, στις 13 Φεβρουαρίου του 1977, γεννήθηκε στο Αμύνταιο το ελληνικό χάντμπολ! Αυτή είναι η ημερομηνία σταθμός για ένα άθλημα που με σταθερά βήματα εξελίσσεται τα τελευταία 38 χρόνια.
  Οι πρώτοι επίσημοι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Αμύνταιο, στις 13 Φεβρουαρίου 1977, με την συμμετοχή 4 ομάδων (Αμύντας Αμυνταίου, ΝΕΛΕ Αμυνταίου, Γυμνάσιο Αμυνταίου, Εθνικός Κοζάνης).

«Χρυσή» και πάλι η Ζωή Μοσχοπούλου…



  Με 2 χρυσά μετάλλια στις αποσκευές της επέστρεψε η Ζωή Μοσχοπούλου, από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας Εφήβων (έως 17 ετών) που έγινε την  6 & 7 Φεβρουαρίου, 1 ατομικό και  1 με την ομάδα του Ο.ΞΙ. Φλώρινας.

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Ενημέρωση ιδιοκτητών αγροτεμαχίων που επηρεάζονται από τη διέλευση του αγωγού TAP από τον Δήμο Αμυνταίου…



  Ο Δήμαρχος Αμυνταίου, καλεί τους ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων που επηρεάζονται από τη διέλευση του αγωγού TAP, όπως επίσης και κάθε ενδιαφερόμενο, την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 19:00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για ανταλλαγή απόψεων και ενημέρωση. 

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην Στέγη Ποντίων Αμυνταίου…



  Ενημερώνουμε τα μέλη της Στέγης Ποντίων Αμυνταίου & Περιχώρων ότι, την Κυριακή 15/2/2015 και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση στις εγκαταστάσεις της Στέγης, με θέμα την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Αποκλείστηκε από τον Τελικό Κυπέλλου ο Αμύντας Αμυνταίου…



  Στο ίδιο έργο θεατές στο ΔΑΚ Αμυνταίου, αφού για μια ακόμα φορά ο ΠΑΟΚ αποδείχτηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον Αμύντα Αμυνταίου.

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

«Ανάσα αξιοπρέπειας» και στην Φλώρινα… (ΒΙΝΤΕΟ)



  «Ανάσα Αξιοπρέπειας» και στην Φλώρινα, όπου σήμερα στις 18.00 το απόγευμα οι Φλωρινιώτες δώσανε βροντερό παρών στο ποτάμι της Φλώρινας, από τη Μητρόπολη μέχρι τον Αριστοτέλη.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Λύγισε στα Γρεβενά ο Αίας Αμυνταίου...



  Σε μια συναρπαστική σε εξέλιξη αναμέτρηση, ο Αίας Αμυνταίου παρ’  ότι βρέθηκε στο πρώτο 10λεπτο να χάνει με 21 πόντους (28-7), κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι, αλλά στα κρίσιμα λεπτά της τελευταίας περιόδου οι παίκτες του Κεραυνού εκμεταλλεύτηκαν την νευρικότητα των φιλοξενουμένων και με καλά ποσοστά στις βολές, πήραν τη νίκη με 70-64 και παράλληλα αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία.

Η αποχή, ο μεγάλος νικητής των τελευταίων βουλευτικών εκλογών !!!



  Η εποχή μας χαρακτηρίζεται ως α-πολιτική. Φαινόμενο της είναι η αποχή των πολιτών από τα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα καθώς και η εκλογή στα κοινά, ανθρώπων που είναι γνωστοί για τις καλλιτεχνικές, αθλητικές, τηλεοπτικές τους ενασχολήσεις καθώς και για τις ακραίες (όχι πολιτικές) απόψεις τους.

  Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η μεγάλη αποχή των πολιτών και κυρίως των νέων ανθρώπων από τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές.

Αποκριάτικος χορός από την Στέγη Ποντίων Αμυνταίου…

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Το συγκινητικό κείμενο για την Σαρδέλα των Ράδιο Αρβύλα...



  Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, συμπαρουσιαστής στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, γράφει στην ιστοσελίδα «πόρτα», ένα συγκινητικό κείμενο για την γλυκιά Σαρδέλα που εμφανιζόταν μέχρι πέρυσι στο τηλεοπτικό στούντιο της εκπομπής.

Σοβιετικό κρύο στην Ελλάδα…



  Από τότε που βγήκε ο Τσίπρας, γίναμε Σοβιετία και πλάκωσε το κρύο της αρκούδας για πρόγευση.
  Βρισκόμουν σε μια μέση δρόμου και το είχα δαγκώσει για καλά.
  Επειδή δεν ήθελα να μην είμαι άνθρωπος και να είμαι χιονάνθρωπος, τι να κάνω, είδα μια γνωστή παρέα σε ένα ΚΑΦΕ, μπήκα και κάθησαα.

Μπαίνει Τέλος ή …Μπένι Τέλος...



  Για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης του Τσίπρα μίλησε και ο Βαγγγέλας. Δεν πρόσεξα αν θα τις υπερψηφίσει ή όχι, ίσως επειδή δε μ’ ενδιαφέρει.