Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Το στραπάτσο των ευρω-αποικιοκρατών… (ΒΙΝΤΕΟ)



«ΟΧΙ» του Βαρουφάκη στην τρόικα…

Αυτό μάλλον είναι το πρώτο «ΟΧΙ» που λέει η Ελλάδα από το 1940. Δεν είναι πολλές οι στιγμές που μπορείς να νιώθεις περήφανος για την χώρα σου. Αυτή είναι μια από αυτές...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ της αμηχανίας του Ντάισελμπλουμ…

«Τιμωρήστε τους φταίχτες»…



  Οι εκλογές τελείωσαν και έχουμε πλέον κυβέρνηση. Το επόμενο βήμα είναι η κινητοποίηση των εισαγγελέων. Η εντολή του λαού προς το δικαστικό σώμα ήταν σαφής, «τιμωρήστε τους φταίχτες».
  Έχουν μαζευτεί πολλά στη μνήμη των πολιτών. Σκάνδαλα, αντισυνταγματικές πράξεις, συγκαλύψεις, ποινικά και αστικά αδικήματα. Θα μείνουν ατιμώρητα;

Σύσκεψη στο Αμύνταιο για τις αποζημιώσεις λόγω της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης από τη Δ.Ε.Η.



  Σήμερα Παρασκευή 30 Ιανουαρίου και ώρα 8μ.μ., θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Στέφανου Μπίρου, της Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Ελισσάβετ Παναγιωτίδου και της εθελοντικής ομάδας δικηγόρων της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας,

Σε θέση μάχης οι ομάδες του Αμύντα για τα Σαββατιάτικα παιχνίδια πρωταθλήματος, με ΠΑΟΚ και Καστοριά…



  Δυο μεγάλα ντέρμπι χάντμπολ, διεξάγονται το Σάββατο 31/1 στο ΔΑΚ Αμυνταίου. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, τα κορίτσια του Αμύντα αντιμετωπίζουν στις 18:00 τον ΠΑΟΚ, ενώ η ανδρική ομάδα στις 20:00 τον ΑΟΑ Καστοριάς.

Στα Γρεβενά απέναντι στον Κεραυνό Αγ. Γεωργίου ο Αίας Αμυνταίου…



  Μπορεί το ξεκίνημα του Β' γύρου στο Α' τοπικό πρωτάθλημα να μην ήταν ιδανικό για τον Αίαντα Αμυνταίου, αφού ηττήθηκε με 60-69 στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Βελβεντό, ωστόσο η ομάδα του Λάζαρου Φωτιάδη παρά τις ελλείψεις βασικών παικτών, έδειξε ανακλαστικά και πάθος στην αναμέτρηση, την οποία και διεκδίκησε ως το τέλος.

Διεθνές Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Peace4us από τον ΟΕΝΕΦ…



  Στο πλαίσιο του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Erasmus+ και του Ιδρύματος Νεολαίας και δια βίου μάθησης, υλοποιείται από τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας Διεθνές Σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Φλώρινας από 1η Φεβρουαρίου 2015 έως και 8 Φεβρουαρίου 2015.

Άδειες χρήσης νερού, εκτέλεσης έργων και αξιοποίησης των υδάτων…



  Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Περιβάλλοντος - Πολεοδομίας και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αμυνταίου, λειτουργεί ως υπηρεσία υποδοχής των φακέλων για άδεια χρήσης νερού, εκτέλεσης έργων και αξιοποίησης των υδάτων (άρθρο 4 της ΚΥΑ 146896/2014).

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Κοπή βασιλόπιτας της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου (ΒΙΝΤΕΟ)…



  Παρουσία των μελών και φίλων της Στέγης, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 29/1/15, η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας στο bar «ΡΟΔΑ» στο Αμύνταιο.

  Για τους στόχους και τις δράσεις της Στέγης αναφέρθηκε ο Πρόεδρος Περικλής Χατζής, ενώ την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Κώστας Θεοδωρίδης…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Άνετος και ωραίος ο Αμύντας…



  Με συνοπτικές διαδικασίες ο Αμύντας Αμυνταίου καθάρισε στη Θεσ/νίκη το Πανόραμα με σκορ 19-34, κάνοντας μια καλή πρόβα εν όψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι  με τον ΠΑΟΚ, που είναι κομβικής σημασίας για την είσοδο του στα πλει-οφ.

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Διέρρευσε η πληροφορία σχετικά με πρόσληψη πέντε Γυμναστών ΠΕ – Φυσικής Αγωγής από τον Δήμο Αμυνταίου…



  Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μας, το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Αθλητισμού του Δήμου Αμυνταίου, εξέδωσε ανακοίνωση που αφορά την πρόσληψη 5 Γυμναστών ΠΕ – Φυσικής Αγωγής από τον Δήμο Αμυνταίου και την υπογράφει η Πρόεδρος του κα Ελένη Ιωαννίδου.

Ανατροπές στην Π.Ε. Φλώρινας, στα κόμματα και στους βουλευτές - Πολιτική ανάλυση τοπικής επικαιρότητας…



  Για 1η φορά η Αριστερά πρώτη στην Π.Ε. Φλώρινας, είναι το πιο κραυγαλέο πολιτικό γεγονός.
  Ανεξάρτητα από μνημόνια ή όχι, από μόνο του παίρνει μείζονες διαστάσεις, που καταδεικνύουν την χρόνια  φθορά  και εσωστρέφεια  του τοπικού συντηρητικού - φιλελεύθερου - δεξιού χώρου, μετά την πλήρη  διάλυση του κεντροαριστερού  χώρου.
  Αλλαγή βουλευτή στη Φλωριναία Νέα Δημοκρατία, με ανάληψη της θέσης από τον  διατελέσαντα υποψήφιο Ευρωβουλευτή κ. Γιάννη Αντωνιάδη. Καλή του επιτυχία.

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Η τελευταία αλητεία…



  Το blog δεν σκόπευε να ξανασχοληθεί μαζί του τόσο γρήγορα (γιατί να ασχολείται άλλωστε κανείς με έναν τελειωμένο), αλλά το γνήσια αντιδημοκρατικό και αήθες αυτό ανθρωπάκι έσπασε όλα τα ρεκόρ της πολιτικής κακοήθειας και μικρότητας.

Είναι ακόμα εδώ... από κανάλι σε κανάλι!



  Εξάλλου τα κανάλια  δικά του είναι... Σαν το σπίτι του...
  Δυστυχώς δεν έφυγε και σίγουρα δε θα φύγει, όσο και αν ολόκληρη η Ελλάδα προσεύχεται να μην τον ξαναδεί και να μη ξανακούσει τις τσιρίδες του...
  Το ξέραμε φυσικά, τον έχουμε συνηθίσει να μην τηρεί τις υποσχέσεις του...

Ανακοίνωση του Συλλόγου Γυναικών Αμυνταίου...


  Έχοντας επίγνωση των δύσκολων οικονομικών συγκυριών και προκειμένου να υπάρχουν και άλλα δώρα (εκτός του Συλλόγου μας) στην εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας στις 7 Φεβρουαρίου, παρακαλούμε τους ιδιοκτήτες των εμπορικών επιχειρήσεων και των καταστημάτων του Αμυνταίου και των περιχώρων

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Κ. Σέλτσας: «Θα είμαι βουλευτής όλων των Φλωρινιωτών» (ΒΙΝΤΕΟ)…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Γ. Αντωνιάδης: «Αφιερώνω την νίκη μου στους νέους της Φλώρινας»… (ΒΙΝΤΕΟ…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κώστας Σέλτσας και Γιάννης Αντωνιάδης νέοι βουλευτές Φλώρινας…



  Κλείδωσε τελικά το αποτέλεσμα στη σταυροδοσία των υποψηφίων στην Π.Ε. Φλώρινας, με τον Κωνσταντίνο Σέλτσα από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Γιάννη Αντωνιάδη από την ΝΔ, να αναδεικνύονται νικητές και να είναι οι νέοι βουλευτές Φλώρινας…
  Σύμφωνα με τα στοιχεία από την Π.Ε. Φλώρινας, η σταυροδοσία των υποψηφίων είναι:

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτη δύναμη στη Φλώρινα...



  Μεγάλη νίκη για το ΣΥΡΙΖΑ, έριξε το κάστρο της Νέας Δημοκρατίας, τη Φλώρινα, καθώς αναδεικνύεται πρώτο κόμμα με 12.487 ψήφους, έναντι 12.050 ψήφων της Ν.Δ.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Τα αποτελέσματα των εκλογών και η σταυροδοσία όλων των υποψηφίων…



Δείτε στο ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ τα αποτελέσματα των εκλογών και τη σταυροδοσία των υποψηφίων…

Exit poll: Ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ…



  Πολιτικό σεισμό θα προκαλέσουν αν επιβεβαιωθούν τα αποτελέσματα των exit poll που δόθηκαν στην δημοσιότητα στις 19:00 με το κλείσιμο της κάλπης.
  Το ζητούμενο είναι η αυτοδυναμία και αυτό θα απαντηθεί ίσως πιο σίγουρα στην πρώτη εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος από την Singular Logic.

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Μεταγωγικά αεροπλάνα με χαρτιά υγείας ήρθαν τη νύχτα από Βρυξέλλες!



Παλιά λέγαμε «υγεία να έχουμε», τώρα λέμε «χαρτί υγείας να έχουμε»...
Τεράστιες ουρές από το πρωί στα σούπερ μάρκετ για χαρτιά υγείας, μετά την προτροπή της Σοφίας Βούλτεψη να αγοράσουμε χαρτιά υγείας γιατί δεν θα υπάρχουν, θα είναι άφαντα.

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

29χρονος κάνει έρωτα με την κοπέλα του σαν να είναι η τελευταία φορά, πριν του την πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ…



  Ιδιαίτερα φορτισμένο ήταν το χθεσινό βράδυ για τον Δημήτρη Μ., ο οποίος έκανε έρωτα με την Ιοκάστη, κοπέλα του τα τελευταία 4 χρόνια, σαν να είναι η τελευταία φορά, πριν τη διαφαινόμενη έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.
  Ο 29χρονος διετέλεσε ενεργό μέλος της ΔΑΠ κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων ενώ αποτελεί σταθερό ψηφοφόρο της Νέας Δημοκρατίας εδώ και περίπου μια δεκαετία.

Δήλωση του Ευαγγέλου Ηλία υποψήφιου βουλευτή της Π.Ε. Φλώρινας…



  Έδωσα έναν αγώνα δρόμου για να έρθω σε επαφή με όλους τους συμπολίτες μου.
  Έδωσα έναν αγώνα ψυχής για να μοιραστώ με τους συμπολίτες μου σε κάθε γωνιά της Π.Ε. Φλώρινας αγωνίες, προβλήματα, φόβους και ελπίδες.
  Το τέλος της προεκλογικής περιόδου, δεν σηματοδοτεί το τέλος αυτής της διαδρομής αλλά ένα σημείο επαναπροσδιορισμού.

Ανοικτή επιστολή στους κατοίκους του Νομού Φλώρινας...



Φίλε και φίλη
  Η προεκλογική περίοδος τελειώνει σε λίγες ώρες. Εμείς σαν ΤΕΛΕΙΑ, είχαμε την ευκαιρία να «απολαύουμε» πραγματικά αυτή την περίοδο για πολλούς λόγους.

Επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή Κώστα Σέλτσα στους ΑΗΣ Μελίτης και Αμυνταίου...



  Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Κώστας Σέλτσας επισκέφτηκε το ΑΗΣ Μελίτης την Πέμπτη 22-01-2014 και  ενημερώθηκε από τον Διευθυντή κ. Αναστάσιο Λοβάτση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μονάδα και την γενικότερη αναστάτωση που έχουν  προκαλέσει οι εξαγγελίες περί ιδιωτικοποίησης.

Ευχαριστήριο της Κατερίνας Σταύρου – Λιθοξοΐδου…



  Νοιώθουμε  την ανάγκη  να ευχαριστήσουμε, όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν στο δύσκολο ατύχημα της Κας Κατερίνας Σταύρου – Λιθοξοΐδου.
  Πρωτίστως, ευχαριστούμε τους πυροσβέστες που συμμετείχαν στον απεγκλωβισμό, τους αστυνομικούς που μας βοήθησαν και μας διευκόλυναν, τον οδηγό και το προσωπικό του ΕΚΑΒ,

Η αλήθεια, η ελπίδα, η ανατροπή είναι εδώ και είναι ΚΚΕ!



  Το ποιος θα είναι η επόμενη κυβέρνηση έχει κριθεί! Όπως όλα δείχνουν, μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, - μάλλον αυτοδύναμη, - θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε η προηγούμενη.Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι τα κυβερνητικά στελέχη πακετάρουν, ετοιμάζοντας την αποχώρηση από τις κυβερνητικές θέσεις.

Ακόμα δεν πρόλαβαν να βγουν γκάλοπ με διψήφια διαφορά κι όχι μόνο δεν μας πετάνε έξω από το Ευρώ, αλλά μας καλοπιάνουν…



Γύρισε το τροπάρι.... Κινδυνολογία μεν αλλά «με φως στο τούνελ»…
  Ο λόγος για το τυράκι που πέταξαν οι Ευρωπαίοι, ανησυχώντας για την οργή του κόσμου στην Ελλάδα. 
  Δεν είναι μόνο η πιθανότητα αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ, που έκανε τους δανειστές να βάλουν μπόλικο νερό στο κρασί τους και να κάνουν μια τακτική υποχώρηση.

Επιστροφή των αδειών οδήγησης, των πινακίδων και των αδειών κυκλοφορίας, εν όψει των Βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015



  Με Απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια, επιστρέφονται από 21.01.2015 οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν

Νέες ιδέες από νέους ανθρώπους…



  Στην εποχή μας, είναι αδιανόητο το έλλειμμα  επικοινωνίας των αιρετών με τους πολίτες και της διαχείρισης των προβλημάτων με σύγχρονους τρόπους.
  Στην ηλεκτρονική εποχή που ζούμε, η δημιουργία μία ιστοσελίδας στην οποία όλοι οι πολίτες της Π.Ε. Φλώρινας θα έχουν λόγο και θα εκφράζουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά, είναι κάτι απλό και εφικτό.

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Μεγάλη ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό της Φλώρινας…



  Έντονο προβληματισμό στα επιτελεία των κομμάτων προκαλεί η κάθοδος υποψηφίου βουλευτή καθώς, όπως όλα δείχνουν, θα κάνει την μεγάλη  ανατροπή και θα φιγουράρει στην λίστα με τους υποψηφίους που θα πάρουν  τους περισσότερους ψήφους εμπιστοσύνης από τον Λαό, πανελλαδικά…

Προβάδισμα 4,9 μονάδων στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση της Alco...



  Προβάδισμα 4,9% ποσοστιαίων μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ., καταγράφει δημοσκόπηση της ALCO, που δημοσιεύεται την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου, στο «Ποντίκι».
  Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται κατά 4,9% στην Πρόθεση Ψήφου και κατά 5,2 % στην Αναγωγή της Πρόθεσης Ψήφου επί των εγκύρων.
Δείτε τα ποσοστά:

Η Πέτη Πέρκα συναντήθηκε με το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας…



  Η υποψήφια Βουλευτής Φλώρινας με τον ΣΥΡΙΖΑ Πέτη Πέρκα, στο πλαίσιο των επαφών της με φορείς της περιοχής, την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας στα γραφεία του συλλόγου.

Επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Σέλτσα στο νοσοκομείο Φλώρινας και συνάντηση με τον πρόεδρο του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Ν. Φλώρινας…


  Την Τετάρτη 21-01-2014 ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σέλτσας πραγματοποίησε επίσκεψη στο νοσοκομείο Φλώρινας, όπου ενημερώθηκε από την Διοικήτρια του νοσοκομείου για την υπάρχουσα κατάσταση και λειτουργία του νοσοκομείου, την στελέχωση και την χρηματοδότηση.

Συνάντηση του Ηλία Ευαγγέλου, με τον πρόεδρο Πολυτέκνων Φλώρινας…



  Παιδί πολύτεκνης οικογένειας ο υποψήφιος βουλευτής Φλώρινας κ. Ηλίας Ευαγγέλου, γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα. 

Κεντρική ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή Γ. Αντωνιάδη στο Αμύνταιο…



  Σας προσκαλούμε στην κεντρική ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή κ. Γιάννη Αντωνιάδη, την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 17:00 στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΑΤΕΡΟΝ στο Αμύνταιο.

Με κτηνοτρόφους της περιοχής Αμυνταίου συναντήθηκε ο Η. Ευαγγέλου…



  Την Τρίτη 20/1/2015 ο κ. Ευαγγέλου Ηλίας Υποψήφιος Βουλευτής της Π.Ε. Φλώρινας, επισκέφθηκε κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής του Αμυνταίου. Κατά την επίσκεψη του, συνομίλησε με τους κτηνοτρόφους της περιοχής σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δηλώνοντας τα εξής:

Η κεντρική προεκλογική ομιλία του Γ. Αντωνιάδη…



  Σας προσκαλούμε στην κεντρική ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή κ. Γιάννη Αντωνιάδη, την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 21:30 στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΛΥΓΚΟΣ.

Το πιο κρίσιμο ζήτημα...



  Όλα δείχνουν ότι στις εκλογές της Κυριακής η σημερινή κυβέρνηση θα αποτελέσει παρελθόν και θα έρθει μια νέα κυβέρνηση με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ (είτε αυτοδυναμίας είτε συνεργασίας). Εκπλήξεις δεν προβλέπονται, παρά την προπαγάνδα περί ντέρμπι που έχει ως στόχο να ενισχύσει την πόλωση.

Περιοδεία σε Τ.Κ. του Δήμου Αμυνταίου του Γ. Αντωνιάδη…



  Την Τρίτη 20.01.15 ο κ. Αντωνιάδης επισκέφτηκε τα χωριά της περιοχής του Αμυνταίου Πέτρες, Βεγόρα, Λακκιά και Φιλώτα.
  Συζήτησε με τους κατοίκους για τα προβλήματά τους και παρουσίασε τις προτάσεις του.
Την Πέμπτη ο Κ. Αντωνιάδης Ι. θα επισκεφτεί τα εξής χωριά του Αμυνταίου:

Συνάντηση του υποψηφίου Βουλευτή Ευαγγέλου Ηλία με τον Μητροπολίτη Φλώρινας...



  Θερμή ήταν η συνάντηση του υποψηφίου Βουλευτή της Π.Ε. Φλώρινας κ. Ευαγγέλου Ηλία με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητο. Στη συνάντηση αυτή είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν διεξοδικά για τις σχέσεις κράτους - εκκλησίας και για τις θέσεις των ΑΝ.ΕΛ. στο θέμα αυτό.

Συνάντηση της Π. Πέρκα με τους εργαζόμενους της ΔΕΗ σε ΑΗΣ Μελίτης και Φιλώτα…



  Την Τρίτη 20 Ιανουαρίου η υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Πέτη Πέρκα συναντήθηκε με τους εργαζόμενους του ΑΗΣ Μελίτης και του ορυχείου του ΑΗΣ Φιλώτα. 

Κεντρική προεκλογική ομιλία του Σ. Κωνσταντινίδη…



  Ο κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική  του ομιλία την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου στην  αίθουσα του Ξενοδοχείου «ΛΥΓΚΟΣ» στις 8 το βράδυ.

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Σύσκεψη - ενημέρωση για ίδρυση φορέα Κοινωνικής Σύμπραξης στον Δήμο Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Σύσκεψη με στόχο την ενημέρωση και ίδρυση φορέα Κοινωνικής Σύμπραξης στην Π.Ε. Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 21/1/15 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η χειραγώγηση του νου...



(Του Α.Θ.Ρ. από το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ που κυκλοφορεί)…
  Το 1943, κι ενώ είχε καταρρεύσει για τους Γερμανούς η «Μάχη του Στάλινγκραντ» και είχε αιχμαλωτιστεί μια ολόκληρη στρατιά με τον στρατάρχη της φον Πάουλους απ’ τον Ζούκωφ, το σχέδιο «Τελική Λύση», η εξολόθρευση δηλαδή απ’ την Ευρώπη των Εβραίων και σε δεύτερη προτεραιότητα των τσιγγάνων, Σλάβων, κομουνιστών,

Μεταφορά μαθητών Γυμνασίου Βεύης…



  Τα παιδιά μας δεν είναι παιδιά 2ης κατηγορίας, οπότε θα εκφράσω τα έντονα παράπονα μου, προς κάθε αρμόδιο. Είτε είναι η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, είτε ο διευθυντής του Γυμνασίου Βεύης είτε ο δήμαρχος Φλώρινας είτε η Περιφέρεια ή οποιοσδήποτε άλλος…

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Όλα τα λεφτά!!!



Μήνυμα προς όλους τους Γέρους & τις Γριές όλης της χώρας!!!

Επικό βίντεο με τον Στέφανο Χίο… «Θέλετε να μας καταστρέψετε; Θέλετε να μας περάσετε ακόμη μία θηλιά στο λαιμό; Θέλετε να μας κάνετε να περπατάμε ξυπόλητοι;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ που τα ΣΠΑΕΙ στο You Tube…

Συνάντηση υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με τον Δήμαρχο Αμυνταίου…



  Την Δευτέρα 19-1-2015 οι υποψήφιοι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ της Π.Ε. Φλώρινας, Κώστας Σέλτσας και Άννα Σπύρτου, συνάντησαν τον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Κωνσταντίνο Θεοδωρίδη.