Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Καταπληκτική φάρσα της «Ελληνοφρένειας»! (ΒΙΝΤΕΟ)



  Μια καταπληκτική φάρσα παρακολουθήσαμε σήμερα από την ραδιοφωνική εκπομπή της «Ελληνοφρένειας». Προήλθε από τηλεφώνημα υπαλλήλου του υπουργείου Οικονομικών στο τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής που προφανώς πιστεύοντας ότι μιλούσε με κάποιον τεχνικό υπεύθυνο του υπουργείου έγινε η αιτία να ακολουθήσει ένας σπαρταριστός διάλογος με τον Αποστόλη.  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
  

  Άξιο σχολιασμού το γεγονός ότι ενώ ήταν οφθαλμοφανές ότι ο συντελεστής της σατιρικής εκπομπής της απευθυνόταν σκωπτικά και με σαφώς ειρωνικό τρόπο, η υπάλληλος του υπουργείου οικονομικών δεν αντελήφθη απολύτως τίποτα και εξακολουθούσε να του μιλάει απολύτως σοβαρά, πιστεύοντας ότι ο Αποστόλης ήταν ο ιδανικός άνθρωπος για να της λύσει το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.