Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου, το βράδυ του Σαββάτου 31/1/2015, στο οικ. Κέντρο «Νυχτέρι» στο Αμύνταιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
  

  Τον χορό άνοιξαν τα τμήματα του παιδικού χορευτικού και ακολούθησε η βράβευση των  μαθητών, Άννας Μαρίας Θεολογίδου, Δημήτρη και Κώστα Γιαννόπουλου, που διακρίθηκαν στο σχολικό πρωτάθλημα σκάκι, καθώς και της παλαιότερης αθλήτριας ΧΑΝΤΜΠΟΛ του Συλλόγου, Αναστασίας Παπαβασιλείου.

  Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Σέλτσα, του Δημάρχου Αμυνταίου, Κώστα Θεοδωρίδη, του επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Μάκη Ιωσηφίδη και της Προέδρου του ΑΜΥΝΤΑ, Βίκης Γεωργίτσα.

  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δ/ντής του ΑΗΣ Μελίτης και  παλιός Πρόεδρος του ΑΜΥΝΤΑ, Τάσος Λοβάτσης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου, Βασίλης Μπούτσης, ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ, Ηλίας Ευαγγέλου, εκπρόσωποι Συλλόγων και πλήθος φίλων, μελών και αθλητών του ΑΜΥΝΤΑ, που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα και γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

4 σχόλια:

  1. Γεια σου δημαρχε που θυμασαι το νομο μονο οταν σε βολευει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιος πρέπει να πει στην πρόεδρο του "Αμύντα",ότι ο σύλλογος δεν είναι δικό της .Απορώ πως τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου,επιτρέπουν τέτοιες συμπεριφορές!Μάκη όταν είσουν δήμαρχος,για ποιό δεν ενύσχιες τόσο πολύ τον σύλλογο και τώρα λες τόσα απερίσκεπτα λόγιια;Χωρίς να είμαι κατά των συλλόγων,νομίζω ότι τα χρήματα των δημοτών είναι σεβαστα και δεν πρέπει να τα σπαταλάτε οι αιρετοί με ενυσχίσεις των συλλόγων,για να κάνετε μάρκετινγκ!Οι σύλλογοι ας κάνουν δραστηριότητες και ας μαζέψουν χρήματα για τις ανάγκες τους!Εξάλλου κ.Μάκη,όπως λες ότι είσαι "επιιχειρηματίας",με "πολλά χρήματα",δώσε ενυσχίσεις από την τσέπη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μου επιτρεψεις απλα να κανω μια προσθηκη στα οσα λες γιατι θα ηταν αδικο να μη συμπεριλαβουμε και τον κυριο Θεοδωριδη στους δημαρχους που χρηματοδοτουν διαχρονικα τις δραστηριοτητες τοπικων συλλογων χρησιμοποιωντας χρηματα απο το δημοτικο ταμειο(στο βαθμο βεβαια που αυτο δε ξεπερνα τα ορια της νομιμοτητας οπως και ο ιδιος ανεφερε). Στην ουσια ομως του θεματος γιατι ειλικρινα δε με ενδιαφερει ποιος απο τους δυο δινει τα περισσοτερα χρηματα απο τα δημοτικα ταμεια,πρεπει να τονισουμε πως οντως ο δημος δεν ειναι υποχρεωμενος να στηριζει οικονομικα τους συλλογους και ειδικα οσους δεν εχουν λογο υπαρξης και απλα χρησιμοποιουνται ως μεσο κοινωνικης αναγνωρισης των διοικησεων τους. Ο Αμυντας προφανως και δεν ειναι ενας τετοιος συλλογος μιας και η προσφορα του χαιρει πανελλαδικης και οχι μονο αναγνωρισης. Παρ´ολα αυτα ομως και για να ειμαστε πιο σαφεις η εκαστοτε δημοτικη αρχη εχει την ηθικη και μονο υποχρεωση να στηριζει τους συλλογους της επικρατειας της κυριως μεσω υλικοτεχνικης υποδομης και ελευθερης παροχης δημοτικων χωρων. Οσο για την οικονομικη ενισχυση θα ηταν πρεπον και απευθυνομαι προς ολες τις κατευθυνσεις, αυτη να παρεχεται μονο σε εκτακτες περιστασεις και κατοπιν σχετικης αποφασης του δημοτικου συμβουλιου για να βρισκομαστε ετσι οσο το δυνατον πιο κοντα στη νομιμοτητα. Προσεξτε του αυτο κυριοι δημαρχοι ,απερχομενοι και νεοεκλεγεντες. Καλη συνεχεια στο εργο του Αμυντα που μας κανει παντα περηφανους. Προεδρε βγες μπροστα με τσαμπουκα και μην υποχωρεις!

      Διαγραφή
  3. Πότε θα καταλαβουν οτι ποτε κανεις δεν ακουει αυτες τις δηλωσεις.. 50 σελιδων..???????!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.