Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Διέρρευσε η πληροφορία σχετικά με πρόσληψη πέντε Γυμναστών ΠΕ – Φυσικής Αγωγής από τον Δήμο Αμυνταίου…



  Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μας, το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Αθλητισμού του Δήμου Αμυνταίου, εξέδωσε ανακοίνωση που αφορά την πρόσληψη 5 Γυμναστών ΠΕ – Φυσικής Αγωγής από τον Δήμο Αμυνταίου και την υπογράφει η Πρόεδρος του κα Ελένη Ιωαννίδου.
  
  Μάλιστα, οι πληροφορίες μας μιλάνε για δημοσίευση της παραπάνω ανακοίνωσης σε δύο τοπικές εφημερίδες του Νομού Φλώρινας.
  Ως εκ τούτου περιμένουμε να αποσταλεί στην εφημερίδα μας η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου, ώστε να σας ενημερώνουμε ενδελεχώς… 
  Κουράγιο…

2 σχόλια:

  1. Ο τοπος εχει ηδη 3 γυμναστηρια με τους αναλογους γυμναστες να εργαζονται σε αυτα. Βαλτε και 5 γυμναστες στον δημο, να κλεισουνε ολα μαζι.Κατα τα αλλα στηριζετε τις τοπικες επιχειρησεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή Ελένη,
    Αντιλαμβάνομαι ότι η πρόταση σου να μην εκμεταλλευτεί ο δήμος Αμυνταίου το πρόγραμμα που όλοι οι άλλοι δήμοι στην Ελλάδα έχουν εκμεταλλευτεί και κατά συνέπεια να μην υπάρξουν 5 θέσεις εργασίας θα σε βόλευε πολύ αλλά κάποια στιγμή καλό θα ήταν αντί να προσπαθείς να ακυρώσεις κάθε άλλη προσπάθεια στην πόλη να κοιτάξεις να κάνεις την επιχείρηση σου λίγο πιο ανταγωνιστική.
    Υ.γ. : υπάρχει κόσμος ξέρεις που δεν του περισσεύουν 40Ε/μήνα και έχει δικαίωμα στην γυμναστική ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.