Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Ρακοκάζανα 2014 στον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)



Χιλιάδες μερακλήδες του ποιοτικού τοπικού προϊόντος, έδωσαν ηχηρό χαστούκι στην τρόικα…

  Με την συμμετοχή 32(!) πολιτιστικών Συλλόγων από όλη σχεδόν την Ελλάδα και την παρουσία πλήθους επισκεπτών από την ευρύτερη περιοχή του Αμυνταίου,

Εύκολο απόγευμα για το Ανδρικό του Αμύντα…



  Εύκολα απόγευμα πέρασε στο γήπεδο της η ανδρική ομάδα του Αμύντα, που επικράτησε με το εμφατικό 34-18 του νεανικού Α.Ο. Κοζάνης (αγωνίστηκε με έφηβους και παίδες), συνδυάζοντας το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, με την δεύτερη διαδοχική της νίκη, στο πρωτάθλημα -του 6ου ομίλου- της Β’ Εθνικής.

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Η απεργία της ήττας…



  Πανελλαδική απεργία σήμερα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα από την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ.
  Η απεργία γίνεται σε αντίδραση στον προϋπολογισμό του 2015. Έγιναν πάρα πολλές πανελλαδικές απεργίες μετά την χρεοκοπία της χώρας. Τι αποτέλεσμα είχαν; Κανένα. Τα τελευταία χρόνια πήγα σε πάρα πολλές απεργιακές παρελάσεις στο κέντρο της Αθήνας. Ως άνεργος, συμπαραστάθηκα σε όλους τους εργαζόμενους. Τώρα τους συμπαραστέκομαι από το σπίτι μου.

Δεντροφύτευση στο Μανιάκι από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση - Οικοχωριό «Το Αγνάντι της λίμνης Βεγορίτιδας»



  Στις 6 και 7 Δεκεμβρίου στο βουνό του Προφ. Ηλία στο χωριό Μανιάκι του Δήμου Αμυνταίου, θα πραγματοποιηθεί η 3η δενδροφύτευση.

Τα «Τσίρι Βάρβαρα» στο Αμύνταιο…



  Το πανάρχαιο έθιμο του ανάμματος φωτιών «Τσίρι Βάρβαρα», θα αναβιώσει και φέτος την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014 στο Αμύνταιο.
  Από νωρίς το απόγευμα παραδοσιακοί ήχοι θα γεμίσουν το κέντρο και τις γειτονιές του Αμυνταίου εισάγοντάς μας στο εορταστικό κλίμα.

Συγχαρητήριο στον Αλέξανδρο Φραγκότση…



  Θερμά συγχαρητήρια στον γιο μας Αλέξανδρο Φραγκότση για την απόκτηση του πτυχίου του από το πανεπιστήμιο Λαμίας, Τμήματος Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική, τελειώνοντας εμπρόθεσμα σε οκτώ εξάμηνα και μάλιστα ανάμεσα στους τρεις πρώτους από τους 170 μαθητές του τμήματος.

Υποβολή δικαιολογητικών για δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου Αμυνταίου…



  Ο Δήμος Αμυνταίου καλεί τους ενδιαφερόμενους δημότες του να υποβάλλουν δικαιολογητικά για την ένταξη τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου.

Σχολικοί αγώνες σκάκι στο Αμύνταιο…



  Ο Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» ανακοινώνει ότι το Σάββατο 29/11 και ώρα 9.00 π.μ. στο χώρο του 1ου δημοτικού σχολείου Φλώρινας, θα διεξαχθούν σχολικοί αγώνες σκάκι.
  Την διοργάνωση έχει αναλάβει η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας.  Όσα παιδιά επιθυμούν να λάβουν μέρος, μπορούν να απευθυνθούν στις δ/νσεις των σχολείων τους και να συμπληρώσουν τις απαραίτητες αιτήσεις.

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Νέος Πρόεδρος του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων ο Κώστας Θεοδωρίδης…



  Στην έδρα του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων, την Τοπική Κοινότητα Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου, την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014.
  Στην 1η συνεδρίαση του, το νέο Δ.Σ. του δικτύου Ενεργειακών Δήμων προχώρησε στην εκλογή του Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γραμματέα και Ταμία του Δ.Σ.

Με την Ουκρανική Γκαλιτσάνκα στους «16» του Challenge Cup Γυναικών ο Αμύντας…



  Η κληρωτίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, ανέδειξε αντίπαλο του Αμύντα την Ουκρανική Γκαλιτσάνκα, στη φάση των ‘’16’’ του Challenge Cup.
  Η Ουκρανική ομάδα, αποτελείται αμιγώς από γηγενείς παίκτριες, που παρά τον νεαρό της ηλικίας τους (εύρος ηλικίας των αθλητριών 16-23 χρόνια) δεν στερούνται ευρωπαϊκών εμπειριών και στην πλειοψηφία τους στελεχώνουν τα εθνικά συγκροτήματα της χώρας τους.

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Τα τυχερά νούμερα από τη λαχειοφόρο αγορά του ΑΜΥΝΤΑ…



  Ο Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ ανακοινώνει ότι τα τυχερά νούμερα από τη λαχειοφόρο αγορά που έγινε στις 23 Νοεμβρίου 2014 στο ΔΑΚ Αμυνταίου  στον αγώνα μεταξύ των ομάδων «ΑΜΥΝΤΑ» Αμυνταίου και H.C.Holon Ισραήλ, είναι:

Επιδοτούμενα σεμινάρια από το Επιμελητήριο Φλώρινας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αμυνταίου…


Συνέντευξη ενόψει των διεθνών φιλικών της Εθνικής Χάντμπολ γυναικών στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με αφορμή την προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Χάντμπολ Γυναικών στο Αμύνταιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2015, δόθηκε συνέντευξη τύπου από το μέλος του Δ.Σ. και της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων ΟΧΕ, Γιάννη Στρατάκη, τον Ομοσπονδιακό προπονητής της Εθνικής Γυναικών, Σωκράτη Βακάλη και την αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Μάρθα Λογδανίδου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Επιμνημόσυνη προσευχή…



(Από το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ που κυκλοφορεί)
  Αγαπητό Περισκόπιο,
  Στα τελευταία σου φύλλα, πολύ συχνά διαβάζουμε διάφορα νεκρολόγια, επιμνημόσυνα, επαινετικούς λόγους για εκλιπόντες προσφάτως ή στο απώτερο παρελθόν και γενικώς, διάφορα μωβ και μαύρα.
  Δεν λέω, όσο να ‘ναι μια θανατίλα έχει ψιλοπέσει στα πέριξ κι εσύ σωστά πράττεις και συντονίζεις τον βηματισμό σου μ’ αυτό της κοινωνίας. Αλλά και πάλι μου φαίνεται υπερβολικό. Λες και κάποιοι περιμένουν πότε θα τα τινάξει κανείς για να γράψουν. Σαν τις Μανιάτισσες μοιρολογίστρες που είναι πάντοτε έτοιμες για θρήνους.

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Σταντ απ κόμεντι…



Ο φαντασμαγορικός Αργύρης Ντινόπουλος, σε ένα απόσπασμα από την έκτακτη εμφάνιση του στην Ξάνθη…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Αγχώθηκε αλλά κέρδισε ο Αίαντας Αμυνταίου…



  Παρουσιάζοντας διαφορετικό πρόσωπο σε κάθε ημίχρονο, ο Αίαντας Αμυνταίου κατόρθωσε να περάσει δια πυρός και σιδήρου από την Κοζάνη και να κερδίσει με 60-67 την  ουραγό Δύναμις, στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΔΥΜ.

Πέρασε από το Λέχοβο ο Αμύντας…



  Με τους Τζίτζιο και Πετρίδη να επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση, ο Αμύντας επικράτησε εύκολα με 16-28 του Θησέα στο Λέχοβο και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την του πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΑΜΥΝΤΑΣ – HOLON 25-21 και ιστορική πρόκριση στους «16» του Τσάλεντζ Καπ Γυναικών… (ΒΙΝΤΕΟ)



Ο μύθος του Δαυίδ και του Γολιάθ, αναβίωσε στο Αμύνταιο…

ΑΜΥΝΤΑΣ Αμυνταίου: Sold Οut πρόκρισης για τις Γυναίκες… Με στόχο την πρώτη νίκη οι Άνδρες...



  Ούτε καρφίτσα θα πέφτει σήμερα (23/11 στις 19:00) στο ΔΑΚ Αμυνταίου, όπου ο Αμύντας με προίκα τη διαφορά των 7 τερμάτων (28-21) που πήρε από το πρώτο παιχνίδι με την Χολόν, βρίσκεται πολύ κοντά στο να προκριθεί στη φάση των ‘’16’’ του Τσάλεντς Κάπ,

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Έναρξη πρωταθλήματος με ανανέωση προσώπων & υψηλούς στόχους για την ομάδα χειροσφαίρισης του ΜΠΣ ΦΙΛΩΤΑ...



  Ξεκινά το πρωτάθλημα της Α2 Hball Γυναικών, σήμερα Σάββατο 22/11/2014 και η ομάδα του ΜΠΣ Φιλώτα που συμμετέχει στο 3ο όμιλο δίνει τον πρώτο της αγώνα στο ΔΑΚ Αμυνταίου με την ομάδα του Φέρωνα – Βέροιας ώρα 16:00.

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΑΜΥΝΤΑΣ – ΧΟΛΟΝ 28 -21. Το πρώτο μεγάλο βήμα του ΑΜΥΝΤΑ για την πρόκριση στους «16» του Challenge Cup… (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΒΙΝΤΕΟ)



  Σε ένα κατάμεστο από φιλάθλους ΔΑΚ Αμυνταίου, η Γυναικεία ομάδα του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου δίνοντας το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της ιστορίας της, επικράτησε επί της Ισραηλινής ΧΟΛΟΝ με σκορ 28-21, κάνοντας έτσι ένα αποφασιστικό βήμα για τους «16» του Challenge Cup.

«Ταξίδι στον 5ο αι. π.Χ. …Στιγμές από τη Ζωφόρο του Παρθενώνα» στον Φιλώτα…



  Μια μοναδική εμπειρία είχαν οι μαθητές του Γ2 τμήματος του Γυμνασίου Φιλώτα, όταν στα πλαίσια του μαθήματος της Ιστορίας προχώρησαν σε μια δραστηριότητα που τους ενθουσίασε πραγματικά, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014, με την καθηγήτριά τους Μαλτή Ευδοκία - Ευθαλία, ΠΕ1 Θεολόγο.

Εκδηλώσεις για την Διεθνή Ημέρα Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, στην Φλώρινα…



  Ο Δήμος Φλώρινας και το Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Φλώρινας διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων ενόψει της Διεθνούς Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, όπως έχει καθοριστεί η 25η Νοεμβρίου.

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

AMYNTAS Αμυνταίου VS HOLON Ισραήλ - Συνέντευξη τύπου… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Συνέντευξη τύπου ενόψει των δύο αγώνων χάντμπολ μεταξύ του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου και της Ισραηλινής ΧΟΛΟΝ, παραχώρησαν οι δύο προπονητές και παίχτριες των ομάδων, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Αναβιώνουν τα ρακοκάζανα στον Άγιο Παντελεήμονα…



  Ο Πολιτιστικός - Μορφωτικός Σύλλογος Αγίου Παντελεήμονα με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Αμυνταίου, διοργανώνει τα «Ρακοκάζανα 2014», την Κυριακή 30 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Αγίου Παντελεήμονα. Η τοπική παράδοση θα ξαναζωντανέψει με πολύ χορό και άφθονο δωρεάν τσίπουρο.

Αέρας …κοπανιστός (στην Φλώρινα)…



Ανακλήθηκε η μήνυση Βοσκόπουλου – Δήλωση του Αθ. Καραστέργιου…
  Σήμερα, 19/11/2014 στο Δικαστήριο Φλώρινας, ανακλήθηκε η εναντίον μου μήνυση διότι ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βοσκόπουλος Ιωάννης αναγνώρισε ότι έκανε λάθος.

Απογραφή νέων επιστημών στο Δήμο Αμυνταίου…



  O Δήμος Αμυνταίου καλεί τους νέους επιστήμονες της περιοχής να απογραφούν, ώστε να δημιουργηθεί μια βάση δεδομένων με τα στοιχεία τους, από την οποία θα μπορεί ο Δήμος και οποιοσδήποτε άλλος φορέας να τους αξιοποιεί.

Οδυνηρή ήττα για τους άνδρες του ΑΜΥΝΤΑ…



Στην ΧΑΝΘ ο Παπαχρήστου, στον ΑΟ Ιωαννίνων ο Ρόμπης  – Νέος προπονητής, νέα πρόσωπα…

Επίθεση σε βάρος του και ξυλοδαρμό καταγγέλλει ο Δήμαρχος Φλώρινας…



  Για την επίθεση εις βάρος του, τα ξημερώματα της Δευτέρας, από δύο άτομα τα οποία μάλιστα κατονόμασε, έκανε λόγο ο δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος.

Χορήγηση βεβαίωσης δικαιώματος χρήσης βοσκοτόπου από τον Δήμο Αμυνταίου…



  Καλούνται όλοι οι κτηνοτρόφοι που δεν έλαβαν ή και έλαβαν οικονομική ενίσχυση (επιδότηση) για την κτηνοτροφική τους εκμετάλλευση, να προσέλθουν στον Δήμο Αμυνταίου (Τεχνική Υπηρεσία, Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης) και να υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 29-11-2014, προκειμένου να τους χορηγηθεί βεβαίωση δικαιώματος χρήσης βοσκοτόπου για το έτος 2014.

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Άνδρες των ΜΑΤ κλέβουν νερά από περίπτερο και δέρνουν τον υπάλληλο… (video)



Μετά το ξύλο στα κοριτσάκια ...ήρθε η σειρά του περιπτερά!!!

  Αποστροφή προκαλεί βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και απεικονίζει άνδρες των ΜΑΤ να «κατεδαφίζουν» περίπτερο στα Εξάρχεια μετά την διαδήλωση για το Πολυτεχνείο και να κλέβουν εμφιαλωμένα νερά, ξυλοκοπώντας παράλληλα τον υπάλληλο που προσπαθεί να τους σταματήσει. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Της οικολογίας το… κάγκελο



Του Ιωάννη Χριστάκη 
(Από το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ που κυκλοφορεί)...

  Τον περασμένο Οκτώβρη του 2014 όλα τα κανάλια έδειχναν απίστευτες εικόνες βιβλικής καταστροφής από τις πλημμύρες που προξένησαν οι βροχοπτώσεις σε επτά (7) δήμους της Αθήνας. Οι κάτοικοι μετρούν ακόμη τις πληγές τους, κι όπως κάνουν πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις ψάχνουν τους «αόρατους» υπεύθυνους.

Εθνικό Σύστημα Υγείας (της περιφέρειας) – ένα οικοδόμημα, που καταρρέει…



  Η συντήρηση και τα «μαστορέματα» πάντοτε είν’ απαραίτητα σε ένα οικοδόμημα ή σύστημα ζωντανό, που έχει κάποιες δεκαετίες στη ράχη του.
  Τίποτε δεν είναι αιώνιο κι άφθαρτο. Ίσως, μόνο ο θεός, για τους πιστούς του.
  Κι η φθορά του χρόνου γίνεται πιο εμφανής και πολλές φορές με κραυγαλέες συνέπειες, όταν… πέσει φτώχεια… Εκείνο το …δει, δει χρημάτων, του Δημοσθένη.

Σε ρυθμούς Ευρώπης ο Αμύντας Αμυνταίου…



  Σε ρυθμούς Ευρώπης κινείται από την αρχή της εβδομάδας η γυναικεία ομάδα του Αμύντα, καθώς την Παρασκευή 21/11 και την Κυριακή 23/11, αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ Αμυνταίου την Ισραηλινή Χολόν για τον 3ο γύρο του Challenge Cup.

«Ο Γιώργος ήταν πονηρός…»



Του Σωτήρη Τσούλη
  Θυσία στον βωμό του ελληνικού πολιτικού παρασκηνίου φαίνεται πως κατέληξε μετά από μεγάλη διαδρομή και εμπλοκή στα κοινά και ο αρχηγός του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος σύμφωνα με έγκριτες Αθηναϊκές γλώσσες, είναι πλέον πολύ πιθανό να έχει την τύχη του πρώην φίλου του, Άκη Τζοχατζόπουλου.

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Πάλι στο Φινάλε Λύγισε ο Αίαντας Αμυνταίου…



  Με τον Αίαντα να αγωνίζεται ως αουτσάιντερ στο παιχνίδι με τον ΑΠΣ. Οι παίκτες του Λάζαρου Φωτιάδη, με την πολύτιμη συμπαράσταση του κόσμου, κόντραραν στα ίσια την ομάδα της Πτολεμαΐδας, αλλά το κακό πρόσωπο της τελευταίας περιόδου, έκανε για μια ακόμα φορά την εμφάνιση του και συνάρτηση με τα σφυρίγματα που πήραν φιλοξενούμενοι στο τελευταίο 5λεπτο, οδήγησαν στην ήττα με 50-56.

Βράβευση μαθητών Δημοτικού Ν. Φλώρινας...



  Την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 στις 5.00 μμ, στη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου Φλώρινας, θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των διακριθέντων μαθητών και μαθητριών που συμμετείχαν στον 8ο μαθητικό διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Διανομή τροφίμων σε πολύτεκνους της Φλώρινας και του Αμυνταίου…



Πλασματικό το 1-1 της ΘΥΕΛΛΑ Φιλώτα με Αγιονέρι Κιλκίς…



  Με πολλά παράπονα για την διαιτησία το παιχνίδι ΘΥΕΛΛΑ Φιλώτα - Αγιονέρι Κιλκίς, όταν μετά το γκολ του Ζηνόβιου στο 43, ο Διαιτητής κ. Τάσης και ο Α’ Βοηθός κ. Κόλλιας, έκαναν  τα αδύνατα δυνατά για να γυρίσουν το παιχνίδι…

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

17 Νοέμβρη 1973…



  Το πρωί της 17ης Νοεμβρίου του 1973, η μητέρα μου με πήγε στο 70ό δημοτικό σχολείο. Στου Μπούρα, όπως το ξέρουν οι παλαιότεροι. Στη σάκα μου, η μητέρα μου, όπως κάθε μέρα, είχε βάλει μερικά γεμιστά μπισκότα Παπαδοπούλου, που είχε αγοράσει από την κυρία Αιμιλία και τον μπάρμπα-Γιάννη, οι οποίοι δεν ζουν πια.

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Φέρτε πίσω τον Ρανιέρι!!!



«Ήταν άδικη η απόλυση του Κλαούντιο Ρανιέρι. Θα έπρεπε να του δώσουμε τουλάχιστον όσα χρόνια δώσαμε στον Αντώνη Σαμαρά»!

Αγωνία των γιατρών και του προσωπικού για το μέλλον του Νοσοκομείου Φλώρινας… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με αφορμή τις εξελίξεις στην Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου Φλώρινας επανήλθε στην επικαιρότητα το ζήτημα της στελέχωσης του ιδρύματος και φυσικά το μέλλον του.

  Ο Γιάννης Κοσκοσάς, εκ μέρους των ιατρών και ο Βασίλης Αντωνιάδης, εκ μέρους του προσωπικού του νοσοκομείου, εξέφρασαν τις ανησυχίες τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Πέτα τους ένα κοκαλάκι…



  Δεν περίμενα πως, σχεδόν πέντε χρόνια μετά την χρεοκοπία της χώρας, οι Έλληνες θα διατηρούσαν ακόμα στην κυβέρνηση τα δυο κόμματα και τους πολιτικούς που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία και μεγάλο μέρος των πολιτών στον εξευτελισμό, την εξαθλίωση και τη μετανάστευση.

Στον αέρα η Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου Φλώρινας;



  Σύμφωνα με πληροφορίες μας, σήμερα το πρωί η Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου Φλώρινας άδειασε από ασθενείς, εφόσον δεν υπήρχε γιατρός για να εκτελεστούν οι εφημερίες. Από τη διοίκηση, βέβαια, επιστρατεύτηκαν ιατροί, ωστόσο οι ασθενείς που νοσηλεύονταν, άλλοι πήραν εξιτήριο και άλλοι μεταφέρθηκαν στο Μποδοσάκειο της Πτολεμαΐδας.

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Νέα ήττα για τον ΑΜΥΝΤΑ…



Ήττα για τον Αμύντα στην Πάτρα, δια χειρός διαιτησίας!

Ενημερωτικές συναντήσεις του Σωματείου συνταξιούχων ΔΕΗ



  Το Σωματείο συνταξιούχων ΔΕΗ ΑΕ Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, καλεί τα μέλη του σωματείου την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο της Φλώρινας και την ίδια μέρα και ώρα 17:00 στο καφέ STATUS στο Αμύνταιο (απέναντι από το δημαρχείο) με θέμα:

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Πρώτα η Ορμή Πατρών και μετά η Χολόν…



  Μια σειρά δύσκολων αναμετρήσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη περιμένουν τον το επόμενο 12ημερο τον ΑΜΥΝΤΑ, αρχής γενομένης από την αυριανή (12/11) εκτός έδρας αναμέτρηση του πρωταθλήματος με την Ορμή Πατρών.

Ημερίδα στη Φλώρινα - «Ραδιοερασιτεχνισμός και Νέες Τεχνολογίες»



  Η Ραδιολέσχη Φλώρινας σε συνεργασία με την ΕΡΒΕ (Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Βορείου Ελλάδος) διοργανώνουν Ημερίδα-Σεμινάριο με τίτλο : «Ραδιοερασιτεχνισμός και Νέες Τεχνολογίες», OPERATING - DXING -CONTESTS - CW - HSTQSLING
την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 και ώρες 10.00 πμ - 2.00 μμ,  στο Hotel "Φαίδων Palace" στη Φλώρινα.

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014