Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο φεστιβάλ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με αγαπημένα τραγούδια της Ελεονόρας Ζουγανέλη, η οποία ξετύλιξε ένα ποικιλόχρωμο μουσικά πρόγραμμα απευθυνόμενο σε όλα τα είδη κοινού (μουσικά κι ηλικιακά), διασκέδασαν χιλιάδες κόσμου στην όχθη της λίμνης Βεγορίτιδας, στην παραλία του Αγίου Παντελεήμονα, στα πλαίσια του «Φεστιβάλ Βεγορίτιδας 2014».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Σε κλίμα ενότητας η τελετή παράδοσης – παραλαβής στην Π.Ε. Φλώρινας…



  Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Αυγούστου 2014, σε πολύ καλό κλίμα, η διαδικασία της παράδοσης – παραλαβής της Αντιπεριφέρειας της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, παρουσία του νέου Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας κ. Θεόδωρου Καρυπίδη και του απερχόμενου Περιφερειάρχη κ. Γεωργίου Δακή,

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ο τάφος του Καραγκιόζη…



  Οι αρχαιολόγοι έχουν ισχυρές ενδείξεις πως ο τάφος της Αμφίπολης έχει συληθεί τουλάχιστον μια φορά, αλλά ελπίζουν πως -αν οι τυμβωρύχοι πήραν μόνο πολυτελή αντικείμενα- θα μπορέσουν να οδηγηθούν σε ασφαλή συμπεράσματα για την ταυτότητα του νεκρού.

Έκτακτο! Απαγορεύτηκε το μπουγέλωμα στην Ελλάδα…



  Γνωρίζετε την νέα παγκόσμια ακτιβιστική κίνηση, του «Ice Βucket Challenge». Στην χώρα μας, απαγορεύτηκε, με απόφαση της Κυβέρνησης. Έκρινε ότι υπάρχει σοβαρός λόγος.

  Δείτε γιατί:

Έναρξη προπονήσεων ακαδημιών της ΘΥΕΛΛΑΣ Φιλώτα…



  Το καλοκαίρι τελειώνει και μία νέα χρονιά που υπόσχεται γνώσεις, εμπειρίες και θέαμα αρχίζει.
  Γι‘ αυτό σας προσκαλούμε την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 16:00 στις εγκαταστάσεις μας, οι οποίες βρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο Φιλώτα να εγκαινιάσουμε την νέα αγωνιστική περίοδο 2013 – 2014, με την πρώτη προπόνηση.

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Απολογιστική συνέντευξη του Προέδρου της ΔΕΤΕΠΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Τον απολογισμό της θητείας του ως Προέδρου της ΔΕΤΕΠΑ (2011-2014), παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου ο Ν. Παπαχρήστου, σήμερα Πέμπτη 28 Αυγούστου, στα γραφεία της επιχείρησης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Όλα τα ονόματα των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση…




Ανακοινώθηκαν πριν από λίγη ώρα οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας. Δείτε αναλυτικά τα ονόματα

To 2ο 3on3 τουρνουά μπάσκετ του «Αριστοτέλη»...



  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο 3on3 τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» στις 25 και 26 Αυγούστου στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Δρώμενων του Δήμου Φλώρινας.

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

«Μούφα» ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αμφίπολη;



Δεν θα βρεθεί ποτέ ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου!
Εκτός, εκτός αν…

Σχολή κριτών Καλαθοσφαίρισης από την Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.



  Η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας (Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.) και ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθόσφαιρας Δυτικής Μακεδονίας, καλεί τους  φίλους της καλαθοσφαίρισης που ενδιαφέρονται να πιστοποιηθούν ως κριτές, στη Σχολή Κριτών Καλαθοσφαίρισης που διοργανώνεται το διήμερο 29 και 30 Αυγούστου 2014.

Πρώτη συνάντηση για τα κορίτσια του Αμύντα Αμυνταίου…



  Παρουσία της νέας προέδρου του συλλόγου Ευρυδίκης Γεωργίτσα και μελών της Επιτροπής Χάντμπολ, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Αμύντα η πρώτη συνάντηση του γυναικείου τμήματος χάντμπολ, με τον τεχνικό Νίκο Γιώσκο να δίνει στις αθλήτριες τις πρώτες κατευθυντήριες γραμμές, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

…Κάποτε ταξίδευαν δύο Δήμαρχοι!



  Τα επιπόλαια συμπεράσματα κάνουν κακό στους αιρετούς, επειδή παρασυρόμαστε κατά κανόνα  από αυτό που φαίνεται και όχι από αυτό που πραγματικά συμβαίνει.
  Στην πλειοψηφία των Δήμων, συμβαίνουν πολλές φορές πράγματα που με μια γρήγορη ματιά φαίνονται ανεξήγητα και ανόητα, πολλές φορές όμως πίσω τους κρύβονται πράξει που υπαγορεύουν την απόφαση τους.

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Χειμαρρώδης ο Γιώργος Λιάνης: «Πολιτιστική «μητροκτονία» το φεστιβάλ Βεγορίτιδας»…



Πέταξε το γάντι στον Ι. Ιωσηφίδη: «Ο Βοναπάρτης του Αμυνταίου θεωρούσε ό,τι όλα καθορίζονται από τις παροδικές εξουσίες, γεγονός που έχει πάντα τέλος και το τέλος λέγεται Βατερλώ»…

1ος Παιδικός διαγωνισμός - σεμινάριο ερασιτεχνικής αλιείας…



  Το Δ.Σ. του Α.Σ.Ε.Α.Φ. διοργανώνει ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ερασιτεχνικής αλιείας για παιδιά κάτω των 16 ετών, την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014 στη λιμνοδεξαμενή του Δ.Δ. Περάσματος του Δήμου Φλώρινας τις ώρες 10:00 έως 14:00 και η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ΔΩΡΕΑΝ.

«Ο γάμος του Καραγκιόζη με την εξουσία» στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε, την Δευτέρα 25 Αυγούστου στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2014», την μουσική παράσταση - φαρσοκωμωδία «Ο Γάμος του Καραγκιόζη», που μας έκανε να «γυρίσουμε» πολλά χρόνια πίσω και να γελάσουμε με την ψυχή μας, μαζί με τα πιτσιρίκια που κατέλαβαν κυριολεκτικά τον χώρο... 

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Διαμαρτυρία για την σωτηρία της λίμνης Βεγορίτιδας… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Σε μια πρωτότυπη διαμαρτυρία προχώρησαν μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Αμυνταίου και του Συλλόγου προστασίας Βεγορίτιδας την ώρα της ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, έξω από το Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.

  Φορώντας άσπρες μάσκες και κρατώντας πλακάτ και ομοιώματα υδροπλάνων, απαίτησαν από την νέα Δημοτική αρχή, να παρθούν άμεσα μέτρα για την προστασία της Λίμνης Βεγορίτιδας. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Φλώρινας... (BINTEO)



  Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 25 Αυγούστου η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Φλώρινας, παρουσία εκπροσώπων αρχών και φορέων, καθώς και πλήθους κόσμου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Σε κλίμα γιορτινό και αισιοδοξίας για το μέλλον του Δήμου Αμυνταίου την επόμενη 5ετία πραγματοποιήθηκε Κυριακή 24 Αυγούστου 2014, στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Αμυνταίου, Κώστα Θεοδωρίδη, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Η ορκωμοσία τουΠεριφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας… (BINTEO)



Η ορκωμοσία του Θόδωρου Καρυπίδη - Οι νέοι περιφερειακοί σύμβουλοι - Ο πολιτικός όρκος Μουμουλίδη και Βήττα - Η ομιλία Καρυπίδη και Δακή…

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Σε ένα ατελείωτο pop-rock party εξελίχθηκε η συναυλία των ΜΠΛΕ στη Φλώρινα…



  Σε ένα ατελείωτο party με τρελούς ρυθμούς εξελίχθηκε η συναυλία των ΜΠΛΕ το Σάββατο (23/8) το βράδυ στα πλαίσια του 6ου Φεστιβάλ Μουσικής Φλώρινας.
  Απολαυστικοί, χορταστικοί, εκρηκτικοί, ξεσήκωσαν το πλήθος που ήρθε να τους παρακολουθήσει παίζοντας με αστείρευτη ενέργεια για δυόμιση και πλέον ώρες!

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2014 – Μουσική βραδιά με την «ΑΘΗΝΑΪΚΗ κομπανία»… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τον Ι. Ιωσηφίδη και τους συνεργάτες η μουσική βραδιά με την «Αθηναϊκή κομπανία» το βράδυ του Σαββάτου 23/8/14, καθώς ήταν η τελευταία πριν την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής (Κυριακή 24/8).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

7ος Ποδηλατικός γύρος λίμνης Πετρών… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 7η συνεχόμενη χρονιά, το απόγευμα του Σαββάτου 23 Αυγούστου, ο ποδηλατικός γύρος της λίμνης Πετρών, εκδήλωση που διοργάνωσε η ΑΜΚΕ «Πετριέων Γη».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Σοβαρός κίνδυνος από τη μόλυνση απειλεί τη Βεγορίτιδα...



  Σοβαρός κίνδυνος από τη μόλυνση απειλεί τη λίμνη Βεγορίτιδα. Εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου έχει σπάσει ο κεντρικός αγωγός που μεταφέρει τα λήμματα του Αγίου Παντελεήμονα από το βιολογικό καθαρισμό προς τη λίμνη, με αποτέλεσμα όλα τα λήμματα να χύνονται ανεπεξέργαστα στη λίμνη. 

«Μουσική πανδαισία» στη συναυλία των Blues Wire...



  Μόνο ως «μουσική πανδαισία» μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινή βραδιά (22/8), με την εμφάνιση των Blues Wire στο 6ο Φεστιβάλ Μουσικής Φλώρινας.
  Ο Ηλίας Ζάικος, ο Σωτήρης Ζήσης και η Νίκη Γουρζουλίδου πραγματικά δίδαξαν blues μουσική! Με την εκπληκτική τους εμφάνιση χάρισαν στους Φλωρινιώτες που βρέθηκαν χθες το βράδυ στα Δημοτικά, μια συναυλία που θα τη θυμούνται για πολύ καιρό!

4ο Φεστιβάλ Βεγορίτιδας - Συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη…



  Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το Φεστιβάλ Βεγορίτιδας. Μετά την Ευανθία Ρεμπούτσικα, τον Αντώνη Ρέμο, το Μιχάλη Χατζηγιάννη, φέτος θα εμφανιστεί στο φεστιβάλ Βεγορίτιδας η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, υποσχόμενη να μας χαρίσει στιγμές μαγείας με τη μελωδική της φωνή.

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Βορέα Φεστιβάλ – Φλώρινα…



Στα τέλη του Αυγούστου, θα σου πούμε μιαν ιστορία από 'κει που φυσάει ο Βορέας. Από την αρχή της κοιλάδας της Φλώρινας…

Συμβάσεις εποχιακών εργαζομένων στην καθαριότητα…



  Οι συμβάσεις των εποχιακών εργαζομένων στην καθαριότητα στου Δήμου Αμυνταίου λήγουν στις 31-8-2014, καθώς και η νέα διοίκηση ζήτησε να μην υπάρχουν δεσμεύσεις για τη νέα Δημοτική Αρχή.

Οι τελετές ορκωμοσίας της νέας Περιφερειακής αρχής Δυτικής Μακεδονίας και των νέων Δημοτικών αρχών των Δήμων Αμυνταίου, Φλώρινας και Πρεσπών…



Εκδήλωση διαμαρτυρίας για την μόλυνση της Βεγορίτιδας...



  Την Κυριακή 24/8/2014 η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Αμυνταίου οργανώνει εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Αμύνταιο στο πνευματικό κέντρο, την ώρα της ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου για να διαμαρτυρηθούμε και να απαιτήσουμε άμεσα μέτρα για την προστασία της Λίμνης Βεγορίτιδας.

Δυο νέες προσθήκες για τον ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου…



  Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας του γυναικείου τμήματος χάντμπολ, οι ιθύνοντες του συλλόγου ανακοίνωσαν την επίτευξη συμφωνίας συνεργασίας με τις χειροσφαιρίστριες Βενετία Χατζή και  Έμμυ Παρασκευά.

Δημιουργική Αθλητική Εβδομάδα στη Φλώρινα…



  Το πρόγραμμα της Δημιουργικής Αθλητικής Εβδομάδας, μέχρι και την Κυριακή 24 Αυγούστου 2014 έχει ως εξής:

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Άγγελος Θ. Ρακόπουλος: «Μετά την δικαιοσύνη, η κρίση ανήκει στους πολίτες»…



  Επί της ευκαιρία της ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής του τόπου μας και προς άρση εύλογων παρεξηγήσεων από τα αφελώς ή κακόβουλα προεκλογικά  διαδιδόμενα, ιδίως μετά την εκλογική συντριβή Ιωσηφίδη, θεωρώ υποχρέωση μου να θέσω σε γνώση των φίλων συνδημοτών μας τα παρακάτω:

Απορρίφτηκε η ένσταση του Ιωακείμ Ιωσηφίδη κατά του συνδυασμού του Κώστα Θεοδωρίδη…



  Με την υπ΄αριθμ. 197/2014 απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Κοζάνης, απορρίφθηκε η ένσταση των Ιωακείμ Ιωσηφίδη και Νικολάου Παπαχρήστου με την οποία ζητούσαν:
Α) Την ακύρωση της εκλογής του συνδυασμού του Θεοδωρίδη  Κων/νου και την ανακήρυξη του Ιωακείμ Ιωσηφίδη ως Δημάρχου.
Β) Επικουρικά την επανάληψη των  εκλογών.

Ο απολογισμός του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας, Στέφανου Μπίρου…



  Με θέμα τον Διοικητικό απολογισμό και την κατάθεση της παραίτηση του στη διάθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του ΕΚΦ Στέφανος Μπίρος, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας από 1 Σεπτεμβρίου, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
  Ο κ. Μπίρος ανέφερε:

40 χρόνια Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή…



Προφεστιβαλική εκδήλωση Αμυνταίου, Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014, 8:00΄ μ.μ., στην κεντρική πλατεία…

Γιορτή πιπεριάς στον Αετό…



  Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αετού σας προσκαλεί στην 17η Γιορτή Πιπεριάς που θα διεξαχθεί στις 22,23 και 24 Αυγούστου…
Αναλυτικά, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων…

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Δώδεκα μεγάλες διακρίσεις για την οινολόγο Άρτεμις Τουλάκη – Ρούφα…



  Με δώδεκα ξεχωριστές διακρίσεις από διαφορετικές οινοποιητικές περιοχές της Ελλάδας, με διαφορετικής φιλοσοφίας κρασιά, σε διαφορετικά διαγωνίσθηκα σημεία του παγκόσμιου χάρτη, έκλεισε μια άλλη χρονιά για την βορειοελλαδίτισσα οινολόγο  Άρτεμις Τουλάκη.

Εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Πολωνία…



  Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας εξασφάλισε τη συμμετοχή του σε εκπαιδευτικό σεμινάριο (Training Course) με τίτλο «Speak Out Louder» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Grzybowo της Πολωνίας, 12 - 20 Οκτωβρίου 2014.

Ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών EAE…



  Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων καλούνται οι εκπαιδευτικοί κλάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που διαθέτουν τα τυπικά προσόντα στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ), να υποβάλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να ενταχθούν στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών EAE σχολικού έτους 2014-2015.

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Εκδρομή στην Αλβανία από την Σκακιστική Ακαδημία της Λ.Π.Φ.



 Η Σκακιστική Ακαδημία της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας θα πραγματοποιήσει τριήμερη εκδρομή στην Αλβανία (Αργυρόκαστρο – Άγιοι Σαράντα), με σκοπό αφενός οι αθλητές να διεξάγουν  φιλικούς αγώνες  με τους σκακιστές του Αργυρόκαστρου και αφετέρου τη γνωριμία με τον  πολιτισμό των πόλεων.

6ο Φεστιβάλ Μουσικής Φλώρινας…


Έκθεση Φωτογραφίας της ομάδας Photo Essence…



  Η φωτογραφική ομάδα Photo Essence παρουσιάζοντας την έκθεση «Color Stories» επιλέγει πέντε διαφορετικά χρώματα αποτυπώνοντας την ιστορία της αγάπης, του μίσους, του φόβου, του θανάτου και της μέθης.

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Κορέστεια – Πρωτόγνωρα, φιλόξενα, εντυπωσιακά, συγκλονιστικά… (ΒΙΝΤΕΟ)



Οδοιπορικό στον τόπο όπου ο εμφύλιος και το πλίθινο σκηνικό έμειναν ανεξίτηλα στον χρόνο...

  Ακολουθώντας τον οδικό άξονα που συνδέει την Φλώρινα με την  Καστοριά μέσω Πρεσπών, ανακαλύπτουμε  τον ξεχασμένο κόσμο των Κορεστείων.

  Πρόκειται για μια συστάδα ορεινών οικισμών (Άνω και Κάτω Κρανιώνα,  Χάλαρα, Άνω και Κάτω Μελάς, Μακροχώρι, Μαυρόκαµπος, Άγιος Αντώνιος, Γάβρος) που απλώνονται στα όρια της κοιλάδας του Λαδοπόταμου (παλιότερα Βιστρίτσα) και παρουσιάζουν έντονο αρχιτεκτονικό και πολιτισμικό ενδιαφέρον. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

«ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2014»…




Αναλυτικά, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων…

Δυο στεγνές μπουγάδες στην Φλώρινα για τον Αύγουστο των καλλιτεχνών…



«Βγάζω τα καθαρά μου στη φόρα», «Υπερήρωες με μαγιό»…

«Αύγουστος των Καλλιτεχνών» στην Φλώρινα…



  Η Πινακοθήκη Φλωρινιωτών Ζωγράφων του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» στο πλαίσια των προγραμματισμένων καλοκαιρινών εκδηλώσεων της, διοργανώνει Ομαδική Έκθεση Φλωρινιωτών καλλιτεχνών, αλλά και καλλιτεχνών που βιώνουν τον τόπο μας ως δικό τους χώρο για παράγουν δημιουργικό έργο.

Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Περικοπή – Ένα χωριό «φάντασμα» του Δήμου Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)


Εκεί που η λέξη «εμφύλιος» γράφτηκε στην τελευταία σελίδα της ιστορίας του…

  Η Περικοπή είναι ορεινό χωριό του νομού Φλώρινας που εκκλησιαστικά υπάγεται στην Μητρόπολη Καστοριάς. Χτισμένη σε υψόμετρο 1.420 μέτρων στις πλαγιές του όρους Βίτσι είναι ένας από τους ορεινότερους οικισμούς της Ελλάδας.

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας σε Φλώρινα και Αμύνταιο…



  Το ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ανακοινώνει ότι θα λειτουργήσει και φέτος, το σχολικό έτος 2014 - 2015. Είναι δημόσιο σχολείο και ισοδυναμεί με Γυμνάσιο. Απευθύνεται σε άτομα από 18 ετών και πάνω, που δεν έχουν τελειώσει το Γυμνάσιο.

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Τετραήμερο συλλογής ιατροφαρμακευτικού υλικού για την Γάζα…



  Κοιτούμε με αποτροπιασμό την συνεχιζόμενη αιματοχυσία στη Λωρίδα της Γάζας και τη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού.
  Η συνεχιζόμενη σφαγή των αμάχων στην Παλαιστίνη αποτελεί ένα ανεξίτηλο στίγμα στην ιστορία του κράτους του Ισραήλ.   Όπως η ανθρωπότητα δεν ξέχασε τα Άουσβιτς και τα Νταχάου, έτσι δεν θα ξεχάσει και τη Γάζα, όπως δεν ξέχασε τη Σάμπρα και τη Σατίλα.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Πολιτιστικά δρώμενα 2014» του Δήμου Φλώρινας…


  Την Δευτέρα 18 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων «Πολιτιστικά δρώμενα 2014» που διοργανώνει ο Δήμος Φλώρινας, εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν έως και τις 24 Αυγούστου.

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων, περιλαμβάνει:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση φαρμάκων για την Γάζα…



  Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας θέλει να ευχαριστήσει τους πολλούς συμπολίτες μας που σε αυτή την δύσκολη στιγμή προσέφεραν μαζικά από το υστέρημα τους φάρμακα, καταδεικνύοντας πάνω απ’ όλα την μεγάλη Φλωρινιώτικη ανθρωπιά.

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Πλησιάζει η Μεγάλη Ελληνική Επανάσταση στην Ελλάδα…



(Φωτογραφικά ντοκουμέντα)!!!
  Μετά από εκτενή έρευνα του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ, το εκτιμηθέν αποτέλεσμα που προέκυψε είναι ότι οι κοινωνικές ζυμώσεις για τη Νέα Μεγάλη Ελληνική Επανάσταση, έφθασαν στη κορύφωσή τους!!!
 Ιδού οι φωτογραφίες που το αποδεικνύουν…

Κυρία, κυρία, να πάω έξω;



  Θέλει, λέει, η κυβέρνηση να εξυπηρετήση τον κοσμάκη με 100 δόσεις για τα χρωστούμενα(;) στην εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά δεν μπορεί γιατί δεν την αφήνει η τρόϊκα!
  Την αφήνει όμως να εκφοβίζει τους πολίτες ότι θα μπουκάρουν στα σπίτια να κατάσχουν τα μαχαιροπίρουνα και τα παπλώματα! (Τις τηλεοράσεις θα τις αφήνουν ως όργανα αποβλάκωσης και ελέγχου).