Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

«Μούφα» το καλοκαίρι…



Ενώ στον κόσμο το Ισραήλ βομβαρδίζει νοσοκομεία και καταφύγια,
πέφτουν 3 αεροπλάνα σε ένα δεκαήμερο,
ο ιός έμπολα θερίζει στη Δυτική Αφρική,
στην Κίνα επανεμφανίστηκε η πανούκλα,
η Αργεντινή ξαναχρεοκοπεί,

Εμφάνιση Καταρροϊκού πυρετού - Νέο πλήγμα για την κτηνοτροφία…



Γράφει η Τζένη Σέλτσα
Κτηνίατρος, Απόφοιτη Κτηνιατρικής Σχολής
Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
  Ο Καταρροικός πυρετός ή νόσος κυανής γλώσσας (Bluetonge) είναι λοιμώδες νόσημα, υποχρεωτικής δήλωσης  που οφείλεται σε ιό και μεταδίδεται με αρθρόποδα (κουνούπια) του γένους Culicoides ή και μολυσμένες βελόνες.

Για υποψήφιος βουλευτής ο Γ. Δακής;



  Τις τελευταίες ημέρες έχει επανέλθει μετ’ επιτάσεως το σενάριο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, ακόμη και μέσα στο φθινόπωρο. Μια ματιά να ρίξει κανείς στις κυριακάτικες εφημερίδες το διαπιστώνει. Και, εύλογα, ανοίγει και πάλι η συζήτηση για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων στην περιοχή μας. 

Όχι άλλα δολοφονημένα παιδιά στη Γάζα, ΕΧΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΥΡΙΟ…



  Εικόνες φρίκης στις τηλεοπτικές οθόνες και ακόμα πιο φρικιαστικές οι δηλώσεις των ισραηλιτών. Ένα έθνος που τις τελευταίες ημέρες δίνει μαθήματα βαρβαρότητας, ανεντιμότητας, και μοχθηρίας.
  Δίπλα μας συντελούνται εγκλήματα πολέμου και η διεθνής κοινότητα ψάχνει άλλοθι για τους θύτες.
Τα θύματα, είναι απλά παιδιά και άμαχοι Παλαιστίνιοι, που είναι ταυτόχρονα και τρομοκράτες!!!

Εκδηλώσεις την Τ.Κ. Ασπρογείων…

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Συνάντηση εικαστικών και λογοτεχνίας…




Λογοτεχνικές συναντήσεις: Κυπαρισσία, Πρέσπες (Ιούλιος – Αύγουστος 2014)
Ψυχή στο Λαιμό : επανεκκίνηση
3 – 11 Αυγούστου, 2014 Ψαράδες Πρεσπών
Ανοιχτή πρόσκληση

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Ανανεώσεις και αποχωρήσεις στον ΑΜΥΝΤΑ…



  Με οδηγό την περσινή επιτυχημένη πορεία στη μεγάλη κατηγορία, οι ιθύνοντες της ομάδας χάντμπολ του Αμύντα προχώρησαν σε ανανέωση της συνεργασίας τους με την πλειοψηφία των παικτριών του περσινού ρόστερ.

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Συνέντευξη με την Βίκυ Χατζηβασιλείου…



  H γνωστή τηλεπαρουσιάστρια και αθλήτρια του beach volley Βίκυ Χατζηβασιλείου, μετά το τέλος του Σιρκουί Beach Volley Masters στον Άγιο Παντελεήμονα, μας παραχώρησε μια μίνι συνέντευξη:

Έλαμψε η διοργάνωση του Πανελληνίου Σιρκουί Beach Volley Masters στον Άγιο Παντελεήμονα...



  Με νικητές τους Στράτο Καββαδά και Αλέξανδρο Αλεξιάδη στους άνδρες και τις Μαριότα Αγγελοπούλου και την Εύη Χρήστου στις γυναίκες ολοκληρώθηκε το Πανελληνίου Σιρκουί Beach Volley Masters, που φιλοξένησε το τριήμερο 25-27 Ιουλίου το beach bar Άμμος των αδελφών Ναουμίδη, αποσπώντας τα εύσημα από τους ανθρώπους της πετοσφαίρισης  για τον άψογο συντονισμό και την αρτιότητα της διοργάνωσης.

Η Χανιώτισα που κατέκτησε το Νυμφαίο…



  Μια Κρητικιά από το Καστέλι Κισσάμου, έχει καταφέρει να κατακτήσει όχι μόνο τις καρδιές των κατοίκων του Νυμφαίου, αλλά και των επισκεπτών του πανέμορφου αυτού ορεινού χωριού της Δυτικής Μακεδονίας.
  Η Αργυρώ Φελεσάκη συνδυάζει την κρητική φιλοξενία με την μακεδονίτικη ζεστασιά, και μαζί με τον σύζυγό της, Γιάννη Ιατρίδη, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν έναν πρότυπο ξενώνα, όπου πραγματικά νιώθεις σαν το σπίτι σου!

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

«Εγώ την δουλειά μου κάνω»...



  Η είδηση είναι ήδη γνωστή και παραμένει ανατριχιαστική: η Ευτυχία Ποποδάκη, άτομο που έπασχε από τετραπληγία επί δώδεκα χρόνια και έμενε στην ζωή με μηχανική υποστήριξη, κατέληξε λίγο πριν κλείσει τα 56 της χρόνια επειδή της έκοψαν το ρεύμα. Η Ευτυχία πέθανε επειδή δεν μπορούσε να πληρώσει έναν λογαριασμό οκτακοσίων ευρώ στην ΔΕΗ...

Ντέρμπι με το καλημέρα για τις Γυναίκες του ΑΜΥΝΤΑ…



  Την πρωταθλήτρια Ελλάδος Νέα Ιωνία θα υποδεχτεί ο Αμύντας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1, που έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου.
  Στο πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν 8 ομάδες και συγκεκριμένα:

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Μια ενδιαφέρουσα έκθεση χειροτεχνημάτων στον Άγιο Παντελεήμονα… (ΒΙΝΤΕΟ)


   Μια καλλιτεχνική νότα στο παραδοσιακό πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονα, πρόσθεσε ο δραστήριος Σύλλογος Γυναικών του χωριού, με την έκθεση χειροτεχνημάτων που εγκαινιάσθηκε σήμερα Παρασκευή 25 Ιουλίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Πολιτιστικές εκδηλώσεις Αγίου Παντελεήμονα… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με επιτυχία διεξάγονται οι 5νθήμερες εκδηλώσεις στη Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου, καθώς, πλήθος κόσμου συρρέει καθημερινά στο Camping του οικισμού, εκεί όπου πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει ο πολιτιστικός Σύλλογος του Αγίου Παντελεήμονα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Πρόγραμμα Ανταλλαγής νέων από τον ΟΕΝΕΦ στην Σλοβενία…



Θέλετε να επικοινωνήσετε, να δράσετε και να γνωρίσετε νέους ευρωπαίους συμπολίτες; Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας εξασφαλίσαμε πρόγραμμα ανταλλαγής νέων για την Σλοβενία – Črnomelj (Slovenia) από 20/08 έως 28/08/2014.
Τίτλος του Προγράμματος: Youth Exchange – BRANDYOURSELF

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Με την ισραηλινή ΧΟΛΟΝ ο ΑΜΥΝΤΑΣ στο ευρωπαϊκό κύπελλο ΧΑΝΤΜΠΟΛ…



  Την ισραηλινή ΧΟΛΟΝ υποδέχεται η γυναικεία ομάδα του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου για τον  3ο γύρο του Challenge Cup, αγώνας  που θα διεξαχθεί στις 15 ή 16 Νοεμβρίου στο ΔΑΚ Αμυνταίου.

Πάρτυ νεολαίας στον Αετό...

Ή ταν ή επί τας…



  Με αφορμή την σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επισκέφτηκε την ΓΑΔΑ και δήλωσε πως "οι έλληνες αστυνομικοί είναι η ασπίδα του απλού πολίτη, της κοινωνίας μας και τελικά της δημοκρατίας μας"
  Όπως βλέπουμε και στην φωτογραφία, οι έλληνες αστυνομικοί χρησιμοποιούν τις ασπίδες τους, για να προστατέψουν τους πολίτες.

Το Πανελλήνιο Σιρκουί Beach Volley Ανδρών & Γυναικών στον Άγιο Παντελεήμονα…



  Μετά τη Θεσσαλονίκη, την Αίγινα, το Σχοινιά και την Αθήνα, σκυτάλη παίρνει ο Άγιος Παντελεήμονας και το  beach bar Άμμος των αδελφών Ναουμίδη που θα αποτελέσει την 5η στάση του Πανελληνίου Σιρκουί Beach Volley Masters, το τριήμερο 25-27 Ιουλίου.

«ΦΙΛΩΤΕΙΑ 2014»...



  Αύριο Τετάρτη 23 Ιουλίου, ξεκινούν στην Τ.Κ. Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΦΙΛΩΤΕΙΑ», ένας ιστορικός θεσμός που άρχισε το 1982 και συμμετέχουν όλοι  οι Σύλλογοι του Φιλώτα.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων  έχει ως εξής:

Άνοιξε η αυλαία των εκδηλώσεων στον Άγιο Παντελεήμονα… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με την εμφάνιση παιδικών παραδοσιακών χορευτικών σχημάτων άνοιξε η αυλαία των 5ημερων εκδηλώσεων που διοργανώνει για 18η χρονιά ο Μ.Π.Σ.  της Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σεμινάριο μελισσοκομίας στην Κοζάνη…



  Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος ΠΕ Κοζάνης διοργανώνει σεμινάριο μελισσοκομίας στις 27-7-2014 στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης από τις 9.00 έως τις 13.00.
Τα θέματα του σεμιναρίου θα είναι:

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Το ΚΘΒΕ στις «Πρέσπες 2014» με «Σερσέ λα φαμ»… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις «Πρέσπες 2014» με την παραγωγή «Σερσέ λα φαμ», η οποία θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά, το Σάββατο 30 Αυγούστου 2014 στο Νησάκι του Αγίου Αχιλλείου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

42.963,90€ (!!!) δαπανήθηκαν για την υλοποίηση του μονοήμερου Συνεδρίου «eCall» στην Κοζάνη, από το Υπουργείο Μεταφορών…



Ζητάμε, απ' τον χουβαρδά Παπαδόπουλο, το συνέδριο αυτό να γίνει και στην Φλώρινα… Τέτοια Συνέδρια και τέτοιους «large» πολιτικούς χρειάζεται ο τόπος!

«Παραδοσιακό πανηγύρι Φλώρινας» 1η διοργάνωση…



Κυριακή 27 Ιουλίου 2014 - 20:30 μ.μ. στο νέο πάρκο Φλώρινας, ημέρα της γιορτής του πολιούχου της πόλης μας Αγίου Παντελεήμονα…

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

«Τα σκουπίδια του Έλληνα»…



  Ένα πρόβλημα της σύγχρονης εποχής που δεν εξαφανίζεται εύκολα… τα στερεά απορρίμματα της φωτογραφίας είναι ένα ζωντανό παράδειγμα αυτής της διαπίστωσης.

Τέλος το BEACH VOLLEY JUNIORS… έρχεται το MASTERS…



  Ένα απολαυστικό διήμερο γεμάτο Βeach Volley ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στις εγκαταστάσεις του Beach Bar «Ammos» στον Άγιο Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου,  με την απονομή των μεταλλίων και την ανάδειξη των πρωταθλητών και των πρωταθλητριών των 2 ηλικιακών κατηγοριών -Κ16 κοριτσιών, Κ19 κοριτσιών και αγοριών-, της  Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας.

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Διακοπές πριν 50 χρόνια…



(Του Α.Θ.Ρ. από το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ που κυκλοφορεί)…
  Ήταν είδος σε ανεπάρκεια, πριν μισό αιώνα, αυτή η συνήθεια που μας ήρθε με τον εξευρωπαϊσμό μας και που στις μέρες μας γίνεται ξανά σπάνια απόλαυση για τους πολλούς.

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Ανακοίνωση της Εν Γνώσει για πρόγραμμα στο Βερολίνο…



Ο μεγάλος καλοκαιρινός πειρασμός της Εν Γνώσει!
  Εγκρίθηκε η συμμετοχή μας σε πρόγραμμα στο Βερολίνο, από 2-20 Αυγούστου.

Φιλανθρωπική εκδήλωση «Αγαπάμε και βοηθάμε»…

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Masters 2014 στο Άγιο Παντελεήμονα…



Στην μαγευτική Βεγορίτιδα του Δήμου Αμυνταίου στις 26 και 27 Ιουλίου…
  «Σας καλωσορίζουμε στο beach bar «Άμμος» των αδελφών Ναουμίδη, σε ένα άκρως καλοκαιρινό και θεαματικό άθλημα με θέα τη λίμνη Βεγορίτιδα, το οποίο θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε φέτος.

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Κανονικά θα χειρουργηθεί ο Ν. Μαζιώτης, βρέθηκαν τα λεφτά για το φακελάκι…



  Αίσιο τέλος είχε τελικά η υπόθεση με την εξέλιξη της υγείας του καταζητούμενου τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη, ύστερα από τη σφαίρα που δέχτηκε στον ώμο, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής του με τις αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή του Μοναστηρακίου, χθες το μεσημέρι.

«Κεχωδεν η φορβας εν τη αλω» (Χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι)!



Μικρά – μικρά …(στο μάτι)…
- Και η φωτογραφία της χρονιάς! Πήγε ο Μητσοτάκης στο Μαράθι, την κοπάνησε τη νύχτα ο κροκόδειλος...
- Πέθανε ο 66χρονος που επί 18 μέρες δεν τον χειρουργούσε ο γιατρός, που του ζητούσε φακελάκι. Τον είχε προειδοποιήσει ο γιατρός. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη.
- Τραγικά αυτά που γίνονται στη Γάζα. Τραγικά κι αυτά που γίνονται στα ελληνικά νοσοκομεία. Δεν υπάρχει ούτε γάζα. Λωρίδες της γάζας.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής για την 30η «Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας»…



  Το «Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης» ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες ότι, η  30η Επετειακή - «Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας» θα διεξαχθεί από 17 έως 22 Σεπτεμβρίου 2014, στις εγκαταστάσεις του Φορέα στα Κοίλα Κοζάνης.

«Μάγεψε» στην παραλία ο Φιλυριακός Φλώρινας…



Η μοναδική ομάδα που έχει λάβει μέρος σε 6 καλοκαιρινές διοργανώσεις, συμμετείχε στο πρωτάθλημα beach soccer 2014  και προκρίθηκε στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας – οι διακρίσεις και τα ρεκόρ του Φιλυριακού…

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου…



  Μετά την επαναληπτική εκλογοαπολογιστική συνέλευση των μελών του Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 16 Ιουλίου στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, το όποιο συγκροτήθηκε σε σώμα και αποτελείται από τους:

Μνημόσυνο θυμάτων τουρκικής εισβολής (Κύπρος 1974)…



  Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης Κυπρίων ν. Φλώρινας, σας προσκαλούν νε τιμήσετε με την παρουσία σας το Μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων, για την ελευθερία κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο 1974, που θα τελεστεί την Κυριακή 20 Ιουλίου 2014 και ώρα 10:15 στον Μητροπολιτικό ναό Αγίου Παντελεήμονος Φλώρινας. 

Απολογισμός Πτυχιακών / Φλώρινα επι πενήντα «Οι πτυχιακές δεν είναι προσωπική υπόθεση» Τέχνη στην πόλη…



Βορειοδυτικά στον χάρτη
βόρεια κι εξίσου δυτικά
σε κατοχυρώνει σ' όλες τις κρίσιμες περιστάσεις...
Μίμης Σουλιώτης
 «Το δικό τους έργο….»
   Θα ήταν ματαιοδοξία, εφόσον βρισκόμαστε επιβιβασμένοι στο σκάφος του Κόσμου η πρόθεση μας να ταυτίζεται με την  πραγμάτωση ενός σκοπού;
  Ή στην ουσία να ταυτίζεται με την   επιτέλεση ενός έργου, ενός απλού έργου;

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Πρέπει να πανηγυρίσουμε κι εμείς; Viva Argentina ρε!



  Τώρα που κέρδισε στο Μουντιάλ η Γερμανία, πρέπει να το γιορτάσουμε κι εμείς;
  Δηλαδή στις πολυεθνικές, όταν έχει εθνική γιορτή η ''μητρική'' εταιρεία, είναι αργία και για τις «θυγατρικές»;
  Δυσεπίλυτο πρόβλημα το οποίο απασχολεί από χθες το βράδυ τον «πρωθυπουργό», ο οποίος έχει εξαφανιστεί προσπαθώντας να επικοινωνήσει με το αφεντικό - Μέρκελ, προκειμένου να πάρει σχετικές οδηγίες!

Συναυλία Λιζέτας Καλημέρη και Σοφίας Νάτσιου στο Λέχοβο…



  Δροσιστικές μουσικές ανάσες θα προσφέρει μέσα στο κατακαλόκαιρο, ο Ενωτικός Σύλλογος Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας», με την συναυλία της Λιζέτας Καλημέρη και της Σοφίας Νάτσιου, την οποία πραγματοποιεί το Σάββατο 19 Ιουλίου 2014, στις 9.30 το βράδυ, στον γραφικό λόφο του Αη Λιά στο Λέχοβο, στο πλαίσιο των καθιερωμένων εορταστικών τριήμερων εκδηλώσεων «ΛΕΧΟΒΟ 2014» που διοργανώνει στις 18, 19 και 20 Ιουλίου.

Με παραδοσιακή Λεχοβίτικη πέτρα, το Εντευκτήριο του Ενωτικού Συλλόγου Λεχοβιτών…



  Με παραδοσιακή Λεχοβίτικη πέτρα, «ντύθηκε» η πρόσοψη του εντευκτηρίου του Ενωτικού Συλλόγου Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας», με προσωπική εργασία  των παλιών μαϊστόρων του Λεχόβου, Παύλου Γκούλη του Χρυσοστόμου και Γεωργίου Μισιρλή του Σπύρου, η οποία ολοκληρώθηκε στα μέσα Ιουνίου.

O Δημήτρης Ζερβουδάκης στον Άγιο Παντελεήμονα…



Σάββατο 19 Ιουλίου 2014 στο Hotel Πανόραμα…
  Ο Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός, έρχεται για μια ακόμη καλοκαιρινή συνάντηση με το αγαπημένο του κοινό. Κι όπως είναι ήδη γνωστό κάθε μουσική συνάντηση με το Δημήτρη Ζερβουδάκη είναι και μια διαφορετική, αυθεντική εμπειρία.

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

18ο Φεστιβάλ Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Αγίου Παντελεήμονα…



  Ο Πολιτιστικός - Μορφωτικός Σύλλογος Αγίου Παντελεήμονα σας προσκαλεί στο 18ο Φεστιβάλ Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Αγίου Παντελεήμονα 2014, στις 22 έως 27 Ιουλίου. 

Ιερά αγρυπνία εις την Κέλλη…



  Γνωρίζουμε στοὺς εὐσεβείς χριστιανούς ὅτι τὴν ἐρχομένη Τρίτη 15 Ἰουλίου. Θὰ ἔχουμε τὴν ἰδιαίτερη εὐλογία νὰ ὑποδεχθοῦμε καὶ νὰ φιλοξενήσουμε στην Ἐνορία μας μέρος τῆς Τιμίας Ζώνης τῆς Ὑπεραγίας ἡμῶν Θεοτόκου.
Πρόγραμμα:
20:30 - Υποδοχή στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου
20:45 - Λιτανεία προς τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου
21:00 - Μικρή Παράκληση
21:30 - 00:30    Αγρυπνία

Κίτρινο ξημέρωμα…


Θα σου πω μια ιστορία απ' τα σπλάχνα της ΔΕΗ. Να μάθεις πως είναι...
Κωνσταντίνος Γ. Παπαπρίλης Πανάτσας 

  «Έχεις ακούσει για το κίτρινο ξημέρωμα; Για το πώς σε τρώει η τέφρα από μέσα; Πώς σουλατσάρει στα σωθικά σου, πως μπογιατίζει τα πνευμόνια σου; Έχεις ακούσει για τις σκιές που τρέχουν, μέρα μεσημέρι στα λιγνιτωρυχεία;

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Φεστιβάλ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ: «PrimaVegoritida Festival», η Αμυνταιώτικη απάντηση στο «Primavera Festival» της Βαρκελώνης!!!



Επιτέλους! Το όνειρο κάθε Αμυνταιώτη για τουριστική ανάπτυξη, γίνεται πραγματικότητα!!!

(Παγκόσμια αποκλειστικότητα)!!!

  Μια απρόσμενη είδηση έρχεται να ταράξει τα πανευρωπαϊκά φεστιβαλικά δρώμενα, αποσπώντας τα βλέμματα από την ανακοίνωση του εξαιρετικά δημοφιλούς «Primavera Festival» της Βαρκελώνης, καθώς ο Δήμος Αμυνταίου προτίθεται να μετονομάσει το εγχώριο «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ» σε «PrimaVegoritida Festival», το οποίο αναμένεται να πραγματοποιήσει φαντασμαγορική πορεία στον ευρωπαϊκό φεστιβαλικό χάρτη!

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απασχόληση στο Ωδείο Φλώρινας…



  Το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας καλεί όσους επιθυμούν να απασχοληθούν ως Δάσκαλοι και Καθηγητές στη Φλώρινα & στο παράρτημα Αμυνταίου, ως ωρομίσθιοι για το σχολικό έτος 2014 – 2015, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον υποβάλλοντας τα δικαιολογητικά τους για τις ακόλουθες ειδικότητες:

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου…



  Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου 14 Ιουλίου 2014 ημέρα Δευτέρα  και ώρα  19:00  σε τακτική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου σύμφωνα με το άρθρο 96 παρ 3 του Ν. 3463/2006  με θέματα  ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω: