Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Έχασαν την 3η θέση αλλά κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου…



  Στην Επιστροφή του Νίκου Γιώσκου στον πάγκο, τα κορίτσια του Αμύντα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλλαν, δεν τα κατάφεραν για δεύτερη φορά απέναντι στον ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας αυτή τη φορά την ήττα στο ΔΑΚ Αμυνταίου με 17-24, αποτέλεσμα που έδωσε δικαιωματικά –με 2-0 νίκες- την 3η θέση στην ομάδα στην Θεσ/νίκης.

Οι υποψήφιοι του Συνδυασμού «Φλώρινα Αλλιώς» του υποψήφιου Δημάρχου Ευάγγελου Γκέκτση...



  Καλούμε τους πολίτες του Δήμου Φλώρινας να ανταποκριθούν στην άμεση ανάγκη για ανατροπή του αυτοδιοικητικού τοπίου, προκειμένου να πάψει ο Δήμος να λειτουργεί ως μέσο ικανοποίησης προσωπικών φιλοδοξιών και βλέψεων, ώστε να μετατραπεί σε υγιές κύτταρο δημοκρατίας, δημιουργικής ανάπτυξης και συμμετοχής των πολιτών.

Στην Γερμανία για εγχείρηση ο Μητσοτάκης – 0- 4 έχασε η Μπάγερν!!!



Πρόκειται για δύο διαφορετικές ειδήσεις…

Εκδηλώσεις από τον συνδυασμό «ΑλλαΖουμε Εποχή» σε Αμύνταιο και Φλώρινα…



  Ο συνδυασμός «ΑλλαΖουμε Εποχή» με υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας το Θέμη Μουμουλίδη και o υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σάββας Σαπαλίδης, με τους υποψηφίους περιφερειακούς  συμβούλους Φλώρινας,  σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις του συνδυασμού μας:

Ανοιξιάτικη εκπτωτική περίοδος από 1 - 10 Μαΐου 2014…



  Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου ενημερώνει τους συναδέλφους και το καταναλωτικό κοινό, ότι σύμφωνα με το άρθρο 15 του Ν. 4177/2013 (ΦΕΚ173/08.08.2013), από την Πέμπτη 1 Μαΐου 2014 ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις της Άνοιξης και ολοκληρώνονται το Σάββατο 10 Μαΐου 2014.

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων του συνδυασμού «Ανοιχτοί Ορίζοντες»…



  Την Τετάρτη, 30 Απριλίου και ώρα 20:00, στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων του συνδυασμού νίκης των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ, με επικεφαλής τον Μάκη Ιωσηφίδη.

Τα ονόματα του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» του υποψηφίου Δημάρχου Φλώρινας Στάθη Κωνσταντινίδη…



  O πλήρης κατάλογος των Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» του υποψηφίου Δημάρχου Φλώρινας, Στάθη Κωνσταντινίδη.
  Θα ακολουθήσουν οι κατάλογοι των υποψηφίων συμβούλων και εκπροσώπων των τοπικών κοινοτήτων, καθώς και των υποψηφίων της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας.

ΠΛΕΙ ΟΦ ΑΜΥΝΤΑΣ – ΠΑΟΚ, πράξη δεύτερη…



  Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για φέτος θα δώσει σήμερα Τετάρτη 30/4 ο Αμύντας, καθώς στις 18:00 υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς του Μικρού Τελικού.

Τι συμβαίνει στην Ευρώπη;



Γράφει ο Γιάννης Μηλιός, υποψήφιος ευρωβουλευτής-Επικεφαλής Οικονομικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ, καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας Ε.Μ.Π..
  Η κρίση στην Ευρώπη βαθαίνει, οι εξελίξεις   επιταχύνονται. Τα νεοφιλελεύθερα κέντρα εξουσίας, οι μνημονιακές κυβερνήσεις των κρατών, παρά τα πολλά περί του αντιθέτου λεγόμενα, επιταχύνουν τη στρατηγική ενοποίησης της Ευρωζώνης προς νεοφιλελεύθερη κατεύθυνση.

Εκδήλωση για την πολύτεκνη οικογένεια – μητέρα στην Κέλλη…



  Ο Δήμος Αμυνταίου και η Τοπική Κοινότητα Κέλλης σας προσκαλούν στην καθιερωμένη εκδήλωση της 1ης Μαΐου, 9 μ.μ., στο Κοινοτικό Κατάστημα Κέλλης, η οποία φέτος είναι αφιερωμένη στην πολύτεκνη οικογένεια – μητέρα και τον έπαινο που λάβαμε από την Ακαδημία Αθηνών.

Ταξίδι μέσα από τα γαλλικά κινούμενα σχέδια, από την Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας…



  Το Διεθνές Φεστιβάλ Animation της Αθήνας (www.athensanimfest.eu) με τη συνεργασία του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος (http://www.ifa.gr), τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, τη Σχολή Καλών Τεχνών Φλώρινας και την υποστήριξη του 3ου Εργαστηρίου Ζωγραφικής - Εφαρμοσμένου Εργαστηρίου Πολυμέσων ΤΕΕΤ / ΣΚΤ / ΠΔΜ, διοργανώνουν

Δεν τα κατάφεραν οι Κορασίδες του ΑΜΥΝΤΑ…



  Η ομάδα των Κορασίδων του Αμύντα δεν κατάφερε τελικά να πάρει το εισιτήριο για την φάση των 8 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, καθώς γνώρισε την ήττα με 28-23 από τον Α.Ο. Προσοτσάνης, στον αγώνα μπαράζ της Μίκρας (Θεσ/νίκη).

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Η ανακοίνωση του συνδυασμού «ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ»…



ΠΗΓΗ: ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ
  Κατατέθηκε χθες, πλήρης ο συνδυασμός «ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ» του υποψήφιου Δημάρχου Αμυνταίου Κώστα Θεοδωρίδη.
  Ο συνδυασμός μας, στελεχώθηκε με πολλά νέα πρόσωπα, εμφορούμενα από φρέσκες-καινοτόμες ιδέες, που σε συνδυασμό με τη γνώση και την εμπειρία των ήδη δοκιμασμένων και καταξιωμένων στελεχών του, θα οικοδομήσουν το επιτυχημένο ΑΥΡΙΟ του Δήμου μας.

Αποχώρησε η ΔΗΜΑΡ από τον συνδυασμό της Σεμπιλιάδου!!!



  Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες οι υποψήφιοι που στελέχωναν τον συνδυασμό «ΕΛΠΙΔΑ» της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου και πρόσκεινται στην ΔΗΜΑΡ, αποχώρησαν από τον συνδυασμό της.

Ανακοίνωση συνδυασμού των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ...



  Καταρτίστηκε και κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Φλώρινας ο συνδυασμός νίκης των «ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ».
  Με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μάκη Ιωσηφίδη, έμπειρα και ικανά αυτοδιοικητικά στελέχη και νέους ανθρώπους που με όρεξη για δουλειά και προσφορά στον τόπο στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο, οι «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» αποτελούν την καθαρή και σίγουρη λύση για την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας.

Κατατέθηκαν οι συνδυασμοί για τις δημοτικές εκλογές…



  Τα μεσάνυχτα της Κυριακής 27 Απριλίου ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κατάθεσης των συνδυασμών των Δήμων Αμυνταίου, Φλώρινας και Πρεσπών στο Πρωτοδικείο Φλώρινας.

  Έτσι, υποψήφιοι δήμαρχοι είναι οι:

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «αλλαΖουμε εποχή» της Π.Ε. Φλώρινας…



Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» της Π.Ε. Φλώρινας…




Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Οι υποψήφιοι του Γ. Δακή στη Π.Ε. Φλώρινας…



  Τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη και τους 11 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Φλώρινας του συνδυασμού του «Συμμαχία των Πολιτών» ανακοίνωσε χθες Σάββατο 26 Απριλίου, ο Γιώργος Δακής.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

H μάχη των Κορασίδων του ΑΜΥΝΤΑ για πρόκριση στην φάση των 8…



  Λίγες ώρες νωρίτερα από την πρώτη αναμέτρηση του Μικρού Τελικού ανάμεσα στον Αμύντα και τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Μίκρας, τη δική της μάχη θα δώσει στο ίδιο γήπεδο η ομάδα Κορασίδων του συλλόγου, που αντιμετωπίζει στις 15:00 τον Α.Ο. Προσοτσάνης σε νοκ-άουτ παιχνίδι, με τον νικητή της αναμέτρησης να προκρίνεται στην ημιτελική φάση των 8 του πανελληνίου πρωταθλήματος της εν λόγω ηλικιακής κατηγορίας.

Ο Πολιτισμός ορισμένων ανθρώπων στο Σκλήθρο Φλώρινας…



  Αυτό θα πει πολιτισμός και παιδία, με 50 κάδους σκουπιδιών σε ένα χωριό 400 κατοίκων και σε απόσταση 20 μέτρων από την πόρτα μας και όμως, κάποιοι το κατάφεραν και έχουν γίνει 15 …χωματερές!
  Τι να πει κανείς που για άλλη μια φορά καταφέραμε να δείξουμε το πόσο ζώα είμαστε!!!

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Δήλωση Σαμαρά για το πανό των οπαδών του ΠΑΟΚ…



  Ενδεικτικό της πόλωσης που επικρατεί στην πολιτική ζωή του τόπου ένα μήνα πριν από τις ευρωεκλογές, είναι το γεγονός ότι ο Σαμαράς έκανε δήλωση ακόμα και για το πανό που σήκωσαν ο οπαδοί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ πριν από τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, και γράφει «Η μεγαλύτερη μετακίνηση ναρκωτικών στην Ελλάδα».

Το «γατάκι» της ημέρας είναι ...Γερμανός ! Δείτε τι έγραψε για τη μεγάλη πομπή των λεωφορείων του ΠΑΟΚ…



Πόσο κόμπλεξ ρε «Ευρωπαίε» Γερμανέ…
  Για την δεύτερη φορά επαναλαμβάνεται η μεγαλειώδης οπαδική μετακίνηση στην Ελλάδα φιλάθλων από τη Μακεδονία προς την Αθήνα, για τον σημερινό τελικό κυπέλου μεταξύ ΠΑΟΚ και ΠΑΟ.

Στην Μίκρα ο ΑΜΥΝΤΑΣ για το πρώτο παιχνίδι του μικρού τελικού…



  Σε Γολγοθά έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα για τη γυναικεία ομάδα του Αμύντα αφού μέσα σε διάστημα 3 μηνών οι τραυματισμοί των Κόρρα, Τσοτσουλάκη, Βαφειάδου και Ρακοπούλου και οι ατυχείς συγκυρίες που έφεραν την πρόωρη αποχώρηση της Τσιομπάνου και Συζίνου

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Οι απαντήσεις μας, λύση στα προβλήματα του λαού και του τόπου!



Ανακοίνωση της Υποψήφιας Δημάρχου Αμυνταίου Βογιατζή Μαρίας με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
  Στ’ αλήθεια πιστεύετε κύριοι των ανοιχτών οριζόντων ότι το μέγιστο πρόβλημα της θέρμανσης στο Δήμο Αμυνταίου μπορεί να λυθεί με βιομάζα;
  Εμείς το θεωρούμε ως πυροτέχνημα ή όπως αλλιώς θα ήθελε να το χαρακτηρίσει κάποιος.

Η θέση των «Ανοιχτών Οριζόντων για τα θέματα της ενέργειας και τους αγροτικούς δρόμους…



  Αναδείξαμε τα θέματα της Ενέργειας και καταφέραμε να ενώσουμε τις φωνές μας με τις υπόλοιπες λιγνιτικές περιοχές. Σήμερα διεκδικούμε με αξιώσεις αιτήματα που ούτε μπορούσαμε να φανταστούμε πριν τρία χρόνια.

Ανακοίνωση υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη και Περιφερειακών Συμβούλων Π.Ε. Φλώρινας…



  Τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας θα ανακοινώσει επίσημα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, σε Συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 στις 12 το μεσημέρι, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου.

Έκθεση Αρχαίας Ελληνικής τεχνολογίας στην Κοζάνη…



  Η Διοίκηση του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης, έχει την τιμή και τη χαρά να ενημερώσει το κοινό ότι θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις της, μετά από πρωτοβουλία της, την  «ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ» του καθηγητή Κώστα Κοτσανά.

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Στήριξη στην Γ. Ζαμπιλιάδου από ΠΑΣΟΚ, «Δυναμική Ελλάδα» και Λοβέρδο…



Περιφερειακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Δ. Μακεδονίας:
   Η πατρίδα μας κερδίζει το στοίχημα της εξόδου από την κρίση. Οι Έλληνες πολίτες βλέπουν τις μεγάλες θυσίες τους να πιάνουν τόπο και μπορούν πλέον να αισιοδοξούν και να ελπίζουν σ΄ ένα καλύτερο μέλλον.

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γιάννη Ιατρίδη…



  Αγαπητοί συνδημότες, βλέποντας τα τελευταία 4 χρόνια την κρίση να μας αγγίζει όλο και περισσότερο, τα παλιά μοντέλα ανάπτυξης να παρακμάζουν μέσα σε ένα γραφειοκρατικό και πολυδαίδαλο κράτος, οι τοπικοί πόροι  να είναι όλο και λιγότεροι, η ανάγκη για νέα αναπτυξιακά μοντέλα είναι πλέον θέμα επιβίωσης.

Ο Γιάννης Λιάσης υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας με το συνδυασμό «ΕΛΠΙΔΑ»…



 «Η Αυτοδιοίκηση χρειάζεται ανθρώπους που  πιστεύουν στο θεσμό»…
  Ο Γιάννης Λιάσης, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας με το συνδυασμό ΕΛΠΙΔΑ έκανε την εξής δήλωση: «Η Αυτοδιοίκηση είναι το στήριγμα για τις τοπικές μας κοινωνίες, ιδιαίτερα στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάμε ως Χώρα.

Επιστολή - δήλωση υποψηφιότητας του Ιωάννη Θ. Αβραμίδη…



Φίλες και φίλοι, συνδημότες και συνδημότισσες του Δήμου Αμυνταίου,
  Καθώς η θητεία μου ως μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου (Δ.Ε.Τ.Ε.Π.Α.)  τελειώνει, αισθάνομαι χαρά και περηφάνια για όλα όσα μαζί πετύχαμε αυτά τα τρία χρόνια.

Η Πρωτοβουλία κίνησης των 58 στηρίζει την υποψηφιότητα της Γ. Ζεμπιλιάδου…



  Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την κίνηση των 58 στη Δυτική Μακεδονία δηλώνει την αμέριστη στήριξή της προς την υποψηφιότητα και τον συνδυασμό της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου για την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.

Οι «Ανοιχτοί Ορίζοντες» για την Αγροτική Ανάπτυξη…



  Οι ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ δημιουργήσαμε μία σειρά από video στα οποία παρουσιάζεται ο απολογισμός των βασικών στοιχείων ενός έργου για το οποίο είμαστε υπερήφανοι.

Στήριξη της Π.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας στον Θ. Μουμουλίδη…



  Οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελούν μείζον πολιτικό γεγονός. Οι δυνάμεις της Αριστεράς, με τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, δίνουν  μια ιστορική μάχη για την ανατροπή της σημερινής αδιέξοδης κατάστασης.

Στη Φλώρινα το πρωτάθλημα Ποδηλασίας μικρών κατηγοριών…

Η θέση των «Ανοιχτών Οριζόντων» για τα υδροπλάνα…



  Ένας από τους στόχους που έχουμε θέσει στους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ είναι η δημιουργία υδατοδρομίου στη Βεγορίτιδα και η δρομολόγηση τακτικών και έκτακτων πτήσεων υδροπλάνων.

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει κι ό,τι τελειώνει αρχίζει πάλι ξανά…



  «Έκλεισε η υποψηφιότητα του Γιάννη Λιάση»… μου είπε πρωί – πρωί, με αγωνία, το πουλάκι της γειτονιάς…
  Πάγωσε το χαμόγελο του φίλου υποψηφίου σε Αμυνταιώτικο συνδυασμό, που έτυχε να πίνουμε τον καφέ μας…
  Ράγισε η καρδιά του, η γουλιά του ‘μεινε στο στόμα…
  «Κουράγιο», του ‘πα, «έτσι είναι η ζωή»… «Ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει κι ό,τι τελειώνει αρχίζει πάλι ξανά»…
  Και μού ‘ρθαν στη σκέψη οι στοίχοι του γνωστού τραγουδιού…

Μεγάλη γιορτή(!) για την Ελλάδα σήμερα…



  Σαν σήμερα ο εθνικός ολετήρας, ο άνθρωπος που λέκιασε το όνομα του πατέρα του, παρέδωσε την πατρίδα μας στα ξένα συμφέροντα…

  Να τα ‘κατοστίσεις Πρόεδρε, αλλά μακριά από μας!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Ο Στ. Μπίρος υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης – όλα τα ονόματα που ανακοίνωσε ο Θ. Καρυπίδης (video)


  Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης ανακοίνωσε χθες Τρίτη 22/4/14, τον Αντιπεριφερειάρχη και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους για την Π.Ε. Φλώρινας.

Το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για την Π.Ε. Φλώρινας και τα πρώτα ονόματα υποψηφίων στο Δήμο Φλώρινας…



  Το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, -του Συνδυασμού που στηρίζει το ΚΚΕ στις Περιφέρειες και τους Δήμους- στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, καθώς και τα πρώτα ονόματα υποψηφίων στο Δήμο Φλώρινας, όπως παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην «Οδό Ονείρων» στις 22/4/2014, είναι:

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Εορταστικές εκδηλώσεις στο Ξινό Νερό…



  Ο Δήμαρχος Αμυνταίου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ξινού Νερού, η εκκλησιαστική επιτροπή και οι φορείς τους χωριού, σας προσκαλούν στις εορταστικές εκδηλώσεις της κοινότητας, για την εορτή του πολιούχου Αγίου Γεωργίου.
  Η παρουσία σας θα λαμπρύνει τον εορτασμό και θα χαροποιήσει ιδιαιτέρως τον ευσεβή λαό της κοινότητας.
  Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα δεξιώσεων του Ιερού Ναού.

Δημοκρατικά για την «Φλώρινα Αλλιώς»…



Συμπολίτισσες- συμπολίτες,
Ο Συνδυασμός  «Φλώρινα Αλλιώς», παραμένοντας πιστός στις αρχές της δημοκρατίας, του διαλόγου και βασιζόμενος στην πρωτόγνωρη για τα τοπικά δεδομένα πρωτοβουλία πολιτών, έχει καταρτίσει έναν, δυναμικό, πολυσυλλεκτικό και καθαρό συνδυασμό, που αποτελείται από ανθρώπους που θέλουν να συνεισφέρουν με κάθε τρόπο στην αλλαγή και στην ανάπτυξη της Φλώρινας.

Η θέση των «Ανοιχτών Οριζόντων» για τις τηλεθερμάνσεις με βιομάζα…



  Οι ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ έχουμε καταστήσει ξεκάθαρο ότι ένας από τους βασικότερους στόχους μας για την επόμενη θητεία είναι οι τηλεθερμάνσεις με βιομάζα σε όλα τα χωριά.

Γνωστοποίηση υποψηφιότητας Φωτεινής Βεράνη…



  Αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί συνδημότες, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
  Είμαι στην ευχάριστη θέση να επικοινωνήσω ξανά μαζί σας και να σας εκφράσω τις απόψεις μου για την τεράστια ευθύνη που νιώθω να συνεχίσω το μεγάλο έργο στηρίζοντας τον συνδυασμό του Δημάρχου Μάκη Ιωσηφίδη «Ανοιχτοί Ορίζοντες».

Δήλωση υποψηφιότητας του Γιώργου Ψαλλίδα…



  Φίλες και φίλοι Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά.
  Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την απόφαση μου να κατέλθω ως υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές  εκλογές  με το συνδυασμό «Ανοιχτοί Ορίζοντες» του εν ενεργεία και εκ νέου υποψηφίου δημάρχου Μάκη Ιωσηφίδη.

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Πασχαλινές Αμυνταιώτικες πολιτικές παροιμίες της Λαμπρής…



Προσέχετε τους πονηρούς που σήμερα λένε «Χρόνια Πολλά» με πολιτικές προεκτάσεις…

Η ώρα της κρίσης πλησιάζει για υποψήφιους Δήμαρχους και Περιφερειάρχες…



Μέχρι πότε πρέπει να καταρτίσουν συνδυασμό;
Πότε θα γίνει η ανακήρυξη από το Πρωτοδικείο;

Τίμα το γήρας, ου γαρ έρχεται μόνον....



Προσφορά Αγάπης από τον Σύλλογο Γυναικών Αμυνταίου…

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Μια ξεχωριστή ημέρα…



  Τη μέρα εκείνη ούτε καν ένα μικρό φύσημα αέρα δεν κατέβηκε απ’ το Καϊμακτσαλάν για να ρυτιδιάσει την επιφάνεια της Βεγορίτιδας.
  Κι αυτή απ’ τη πλευρά της, ως γένους θηλυκού, στόλισε τον καθρέφτη της με όλες τις αντανακλάσεις για να ομορφύνει κι άλλο.