Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ένταση και πάλι για το θέμα της ΔΕΤΕΠΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)



Αποχώρησε ο συνδυασμός του Κώστα Θεοδωρίδη…

  Το θέμα της ΔΕΤΕΠΑ, που τις τελευταίες συνεδριάσεις συζητείται, αναλύεται και επιφέρει ένταση μεταξύ των παρατάξεων του Ιωακείμ Ιωσηφίδη και Κώστα Θεοδωρίδη, επανήλθε και στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο (Δευτέρα 31/3/14) ως θέμα ενημέρωσης από τον Πρόεδρο της επιχείρησης Νίκο Παπαχρήστου, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση τόσο του Κώστα Θεοδωρίδη, όσο και του Δημοτικού Συμβούλου, Άκη Γεωργιάδη με αποτέλεσμα την αποχώρηση της αντιπολίτευσης. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

70 χρόνια πριν…



Εικόνες, ζωής και θανάτου, μιας μυθικής εποχής...

  Με ευκαιρία το μνημόσυνο της 30/3/14 για τη ναζιστική θηριωδία στον Αετό, αναδημοσιεύουμε άρθρο μας της 15/4/13 στο Περισκόπιο (φύλλο 163).
Γράφει ο Α.Θ.Ρ. 

Μικρασιάτικη βραδιά στον Φιλώτα… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Μια μελωδική βραδιά, αφιερωμένη στα Μικρασιάτικα τραγούδια, χάρισαν στο κοινό οι μαθητές και εκπαιδευτικοί του Ωδείου  Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Παράρτημα Αμυνταίου και ο Σύλλογος Θρακιωτών Φιλώτα, το βράδυ της Κυριακής 30 Μαρτίου στην ταβέρνα "Κατσουπάκη".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Αμυνταίου ο Κώστας Θεοδωρίδης…



Πρόσκληση στην εκδήλωση ανακοίνωσης υποψηφιότητας του
Κώστα Ν. Θεοδωρίδη για το Δήμο Αμυνταίου

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Προβολή ταινίας από την Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου…



«Το Παρελθόν» Le passé, του Asghar Farhadi

ΠΡΟΒΟΛΕΣ:

Σάββατο 29/3 ώρα 9μ.μ.

Κυριακή 30/3 ώρα 7μ.μ.

Κάλεσμα – πρόσκληση της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Φιλώτα…



  Την Παρασκευή 28/03 στις 19:00 στο καφενείου του Φανάκη στον Φιλώτα, θα μιλήσει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με την Λαϊκή Συσπείρωση Βήττας Γιάννης.
  Θα χαιρετήσει και η υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου με την Λαϊκή Συσπείρωση, Βογιατζή Μαρία.

Ίσως, το καλύτερο φάρμακο για την «αμνησία» στο Αμύνταιο, να είναι οι εκλογές!



«Φρεσκάρουν τις υποσχέσεις των υποψηφίων»…

Σας μύρισε κάτι; Αν ναι, διαβάστε παρακάτω…

Ημερίδα για τις πρώτες βοήθειες στην Τ.Κ. Σκλήθρου…



  Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκλήθρου σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνει το Σάββατο 29 Μαρτίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα του συλλόγου με θέμα: Πρώτες βοήθειες προς τον συνάνθρωπο μας, από την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας (Ε.Δ.Ο.Π.).
Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι:

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

H 25η Μαρτίου έδειξε γιατί ο Άρης μπορεί να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες του! (ΒΙΝΤΕΟ)


«Αποκαθήλωση» Μπουτάρη και πολιτικών στο Αλεξάνδρειο…

  Μια πόλη που λούστηκε στο φως, «πνίγηκε» από τους καπνούς, τις φωνές των εκδηλώσεων του κόσμου του Άρη… ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΑΜΥΝΤΑΣ - ΠΡΩΤΕΑΣ 20-31 (ΒΙΝΤΕΟ)



Την ήττα γνώρισε σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ Αμυνταίου η αντρική ομάδα Χάντμπολ του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου από τον ΠΡΩΤΕΑ Άρτας, με σκορ 20-31.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βραδιά σατιρικής ποίησης στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)



Μια ...διαφορετική 
βραδιά …

  Η 21η Μαρτίου έχει καθιερωθεί -μεταξύ άλλων- και ως Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης. Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου, με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας,

Το 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης πάει Φλώρινα…



  Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης  στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας (αίθουσα Θόδωρος Αγγελόπουλος), την Δευτέρα 24,  Τρίτη 25 και  Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014, στις 8:30 μμ.

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας, ο Στάθης Κωνσταντινίδης…



  Καταθέτω στους συνδημότες και στις συνδημότισσες μου την υποψηφιότητα μου για το αξίωμα του Δημάρχου Φλώρινας με την πεποίθηση πως μπορούμε, σε πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης, να αναδείξουμε αυτά που μας ενώνουν, για έναν Δήμο ισχυρό, για έναν Δήμο που θα ανήκει σε όλες και όλους.

Γιορτή Φασολιού στην Τ.Κ. Μανιακίου του Δήμου Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά η «Γιορτή φασολιού» στην Τ.Κ. Μανιακίου του Δήμου Αμυνταίου, μια εκδήλωση που πραγματοποίησε το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο του οικισμού, την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Στο βασίλειο του Μπαρουφιστάν…

Γράφει ο ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ, στο ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ που κυκλοφορεί…

  Ήρθε στο μέηλ πολλών Αμυνταιωτών το παρακάτω μήνυμα από τον δήμαρχο Αμυνταίου κ. Ιωσηφίδη, για την ανακοίνωση της  υποψηφιότητας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο ΑΜΥΝΤΑΣ «παίζει τα ρέστα του» με τον ΠΡΩΤΕΑ… (BINTEO)



https://www.youtube.com/watch?v=78ibT4z-k0g
  Ντέρμπι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, διεξάγεται το Σάββατο 22/3 στις 16:00 ανάμεσα στον γηπεδούχο Αμύντα και τον πρωτοπόρο  του 4ου Ομίλου της Β Εθνικής Πρωτέα Άρτας.

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Φλώρινα ώρα μηδέν…



  Η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, βιώνει μια από τις χειρότερες οικονομικές κρίσεις της ιστορίας της, που επηρεάζει τους πάντες και τα πάντα.
  Οι συνέπειές της στη Φλώρινα, νομίζω ότι είναι ακραίες και σε κάθε περίπτωση, δυσμενέστερες από οποιαδήποτε άλλη περιοχή.
  Έχουμε απολέσει ένα μεγάλο κομμάτι του Πανεπιστημίου (τμήμα Βαλκανικών Σπουδών) και ένα επίσης μεγάλο κομμάτι των ΤΕΙ (τμήμα ελέγχου ποιότητας αγροτικών προϊόντων) και είναι ορατός ο κίνδυνος απώλειας του συνόλου Πανεπιστημίου και ΤΕΙ.

Εκδήλωση για την Οδική Ασφάλεια στην Φλώρινα…



   Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση για την Οδική Ασφάλεια που συνδιοργανώνουν στη Φλώρινα το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας (Ο.Ε.ΝΕ.Φ.) και η Ελληνική Καταναλωτική Οργάνωση Φλώρινας, ως εξής:

Στη μαύρη λίστα του Δημάρχου Αμυνταίου η εφημερίδα «Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ»…

Θορυβημένος από την κριτική που του ασκεί, τον απέκλεισε από την παρουσίαση του συνδυασμού του!

Γράφει ο Μπάμπης Τριανταφυλλίδης

Ο φασιστάκος που κρύβουμε όλοι μέσα μας… ακόμη και πάμπολλοι αριστεροί…



Γράφει ο Α.Θ.Ρ. στο ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ που κυκλοφορεί…

  25 Μάρτη και 28η Οκτώβρη, ήταν δυο μέρες «γεμάτες» για όλους μας, μικρούς και μεγάλους, τη δεκαετία του ΄60.

  Με την ανατολή του ηλίου –όπως όριζε τότε το απαράβατο πρωτόκολλο- μας ξυπνούσε ο «εωθινός». Ο κλητήρας του Δήμου, ο Χ’’Μηνάς, κουστουμαρισμένος, μπροστά και πίσω του, με βηματισμό και εμβατήρια νικηφόρα η μπάντα των μουζικάντηδων «μελαχρινών», με κυρίαρχο το νταούλι, να τρίζει τα παράθυρα των αγουροξυπνημένων –αλλά κεφάτων- Αμυνταιωτών.

Σάρωσαν τα μετάλλια του τζούντο οι μικροί αθλητές του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Αμυνταίου…



Πανελλήνια πρωταθλήτρια η Κωνσταντίνα Π. Λαζαρίδου, από τον Άγιο Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου…
  Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων Α’ που διεξήχθη στις 16/3/2014 στο Κλειστό Γυμναστήριο Χάλκης στον Πλατύκαμπο Λάρισας, σάρωσαν τα μετάλλια οι μικροί αθλητές του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Αμυνταίου.

ΑΜΥΝΤΑΣ Αμυνταίου VS ΠΡΩΤΕΑ Άρτας (ΒΙΝΤΕΟ)

https://www.youtube.com/watch?v=78ibT4z-k0g

Συνεδριάζει η Συντονιστική Επιτροπή Αναργύρων για την μετεγκατάσταση του οικισμού…


   Η Συντονιστική Επιτροπή για την μετεγκατάσταση του οικισμού Αναργύρων, σας προσκαλεί στη Λαϊκή Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου 2014  ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Τ.Κ. Αναργύρων με θέμα την ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του οικισμού.

Συναυλία του Συνόλου Εγχόρδων Ροτόντα στη Φλώρινα…



  Το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια του Φεστιβάλ “Άνοιξη Μουσικής 2014” που διοργανώνει, σας προσκαλεί  στη συναυλία του Συνόλου Εγχόρδων Ροτόντα, υπό την Καλλιτεχνική Διεύθυνση της Irina Dragneva.

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ο Παντελής Νικολαϊδης νέος υποψήφιος Δήμαρχος Αμυνταίου… ΒΙΝΤΕΟ)


  Η υποψηφιότητα του Παντελή Νικολαϊδη για το αξίωμα του Δημάρχου στο Δήμο Αμυνταίου, αποφασίστηκε σήμερα (19/3/14), μετά και την δεύτερη κατά σειρά συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής της Δημοτικής Κίνησης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» στο Δήμο Αμυνταίου και πολιτών του διευρυμένου Δήμου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Κοίτα χαμηλά κι αγνάντευε…



Όσο εσύ θα καμαρώνεις τη λίμνη, εγώ θα σου πιάνω τον κ...!
ΕΡΧΕΤΑΙΙΙ…

Οπτασία…



(Από το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ που κυκλοφορεί)…
  Κρατούσα στα χέρια μου μια κακοτυπωμένη φωτοτυπία (να αντικαταστήσει κάποιος εκεί στην οδό Νικολαΐδη τον γραφίτη στο φωτοτυπικό!) και προσπαθούσα να καλέσω τον αριθμό 15383 γραμμή πολίτη, εγώ ο …πολίτης.

Στη Φλώρινα ο Στέλιος Κούλογλου…



  Η ηλεκτρονική εφημερίδα Florine@ και η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας σας προσκαλούν στην προβολή του νέου ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου: «Η ΝΟΝΑ» την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα «Θ. Αγγελόπουλος» του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας.

Καταγγέλλουν τον Γ. Δακή, Εργατικό Κέντρο και το ΕΒΕ Φλώρινας…



Η Περιφέρεια αντιμετωπίζει με ρατσισμό τους θεσμικούς φορείς του νομού μας…

Σάρωσε το ΓΕΛ Αμυνταίου!



  Τίποτα δεν άφησαν όρθιο οι ομάδες του ΓΕΛ Αμυνταίου στους σχολικούς αγώνες του Νομού Φλώρινας, αφού αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στα αθλήματα της χειροσφαίρισης και του ποδοσφαίρου, τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια! Αναδεικνύεται έτσι ότι η περιοχή του Αμυνταίου είναι ικανή να παράγει ταλέντα και ταυτόχρονα να καλλιεργήσει το αθλητικό πνεύμα και όχι μόνο!

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: τρομοκρατική απόλυση εργαζόμενου σε εργολαβία στον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας…



Την τρομοκρατική απόλυση εργαζόμενου στην εργολαβία στον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας από τον εργολάβο και υποψήφιο Δήμαρχο Αμυνταίου Κώστα Θεοδωρίδη, καταγγέλλει το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια...
Η καταγγελία αναφέρει...

Βραδιά σατιρικής Ποίησης στο Αμύνταιο…



  Η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου σας καλεί στην βραδιά σατιρικής Ποίησης που διοργανώνει την Παρασκευή, 21 Μαρτίου μετά τις  21:00 στο café STATUS στο Αμύνταιο.

Αμύνταιο - Φλώρινα – Πρέσπα / Σαξές στόρι (success story)…



Επιτέλους! Ανάπτυξη στη Φλώρινα…
Τρέξτε να αγοράσετε!

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Και πάλι θέμα ΔΕΤΕΠΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Απ’ ότι όλα δείχνουν, το θέμα της αναβολής (εκ μέρους του Κ. Θεοδωρίδη) της εκδίκασης της αγωγής που κατέθεσε η κοινοπραξία «Οκλαλιώτη Ματθαίου» κατά της ΔΕΤΕΠΑ, θα μονοπωλήσει την αντιπαράθεση στην φετινή προεκλογική περίοδο μεταξύ των δυο εκ των διεκδικητών του Δήμου Αμυνταίου (Θεοδωρίδη Ιωσηφίδη).

  Το θέμα επανήλθε σήμερα, Δευτέρα 17/3, στο Δημοτικό Συμβούλιο και ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ τι ακριβώς έγινε…

Ανάδειξη υποψηφίων της Δημοτικής Κίνησης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ»...

Νίκη ψυχολογίας του ΑΜΥΝΤΑ επί του ΑΟ Κοζάνης…



  Μια αναμενόμενα εύκολη νίκη σημείωσε ο Αμύντας στην Κοζάνη, επικρατώντας 22-30 του τοπικού ΑΟ Κοζάνης και πλέον η προσοχή των παικτών του Λευτέρη Ελευθεριάδη στρέφεται στο προσεχές Σαββατιάτικο (22/30) ντέρμπι με τον Πρωτοπόρο της βαθμολογίας Πρωτέα Άρτας, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει εν πολλοίς την παρουσία του Αμύντα στα μπαράζ ανόδου για την Α2.

Η αγωνιστική δραστηριότητα του ΜΠΣ ΦΙΛΩΤΑ…



ΑΓΩΝΑΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
  Ήττα σοκ αλλά και με πολλά παράπονα για την γυναικεία ομάδα του Φιλώτα Μ.Π.Σ. από την αντίστοιχη ομάδα του Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας με σκορ 30-32 στον αγώνα που έγινε το Σάββατο 15/3 στο Ε.Α.Κ Κέρκυρας.

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Μοιραία, υπέκυψε ο ΑΜΥΝΤΑΣ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Και Τώρα...Πλει-Οφ!

  Σε έναν χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον αγώνα, καθώς τόσο ο ΑΜΥΝΤΑΣ Αμυνταίου, όσο και η ομάδα της ΑΡΤΑΣ που έχουν εξασφαλίσει την είσοδο τους στη τετράδα της Α’ Εθνικής Χάντμπολ Γυναικών, οι φιλοξενούμενες νίκησαν άνετα με σκορ 22-15 την ομάδα του Αμυνταίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ: Την πληρώνουν ο λαός, οι εργαζόμενοι, η γύρω περιοχή, οι νέοι, οι άνεργοι!



Μήνυμα της υποψηφίου Δημάρχου Αμυνταίου, Μαρίας Βογιατζή…
  Συνδημότες – Συνδημότισσες,
  Άλλο ένα έγκλημα συντελείται στην περιοχή μας που έχει δραματικές συνέπειες στους εργαζόμενους, στο σύνολο του λαού της περιοχής μας και όχι μόνο, στο περιβάλλον, γενικά στη ζωή μας.
  Αυτό το έγκλημα είναι η περεταίρω ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ ΑΕ που είναι η συνέχεια των αποφάσεων της ΕΕ για την απελευθέρωση της ενέργειας.

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση υποψηφιότητας περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας…



  Μέσα σε ένα πολιτικό τοπίο ρευστό και με ταχύτητα μεταβαλλόμενο από την οικονομική, κοινωνική και πολιτική κρίση, η Αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει να αναδειχθεί, σε μοχλό ανάπτυξης της Περιφέρειας, προώθησης της Δημοκρατίας, άμβλυνσης της κρίσης. Με τη δύναμη των πολιτών ο θεσμός της Αυτοδιοίκησης, μπορεί και πρέπει να μετατραπεί σε παράγοντα λύσεων τοπικών, που πλέον έχουν και εθνικό χαρακτήρα.

Ευρωπαίος ο ΑΜΥΝΤΑΣ…



  Πανηγυρικό χαρακτήρα αποκτά για τον Αμύντα η αυριανή (15/3) εντός έδρας αναμέτρηση στις 18:00 με την Πρωτοπόρο Αναγέννηση Άρτας, καθώς τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής, εξασφάλισαν και τυπικά την συμμετοχή του στα πλει-οφ του πρωταθλήματος και παράλληλα την παρθενική του παρουσία σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Εξέπνευσε αβοήθητος στις αρχαιολογικές ανασκαφές του ορυχείου Αμυνταίου 57χρονος συμπολίτης μας…



Το Εργατικό Κέντρο στηρίζει τις απεργιακές κινητοποιήσεις εργαζομένων και αρχαιολόγων του ορυχείου Αμυνταίου…

Χρυσό το ξυνόμαυρο της οινοποιίας ΒΕΓΟΡΙΤΙΣ στην Γερμανία…



  Η οινοποιϊα «Βεγορίτις» του Χρήστου Μπόσκου, με έδρα τον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου, γιορτάζει ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο στον  διαγωνισμό BERLIN WINE TROPHY στο Βερολίνο.

Ημερίδα για τα τρόφιμα στη Φλώρινα…



  Ο Γεωπονικός Σύλλογος Φλώρινας, ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας (Ο.Ε.ΝΕ.Φ.) και η Ελληνική Καταναλωτική Οργάνωση (Ε.ΚΑΤ.Ο.) Φλώρινας, συνδιοργανώνουν Ημερίδα με θέμα: «Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων», το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 και ώρα 6.00 μμ (Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή), στην Αίθουσα Συμβουλίων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (Ημιόροφος - Κτήριο Νομαρχίας).

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Καταπληκτικό! Βρέθηκαν τα συντρίμμια της Ελλάδας στη Μαλαισία…



Του ανταποκριτή μας
  Μπορεί να μην έχει βρεθεί ίχνος ακόμα από το Μαλαισιανό αεροπλάνο, όμως οι εντατικές έρευνες που γίνονται σε ευρύτερη περιοχή 4.000 μιλίων, ανακάλυψαν κάτι εκπληκτικό!
  Βρέθηκαν στη θάλασσα της Μαλαισίας τα συντρίμμια της Ελλάδας που διαλύθηκε πριν 4-5 χρόνια και πιστοποιούν με επίσημο πια τρόπο τη μεγάλη καταστροφή.

Σάρκα και οστά παίρνει η Δημοτική Κίνηση «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» στο Δήμο Αμυνταίου (ΒΙΝΤΕΟ)


  Σάρκα και οστά παίρνει η Δημοτική Κίνηση πολιτών «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» στο Δήμο Αμυνταίου, μια προσπάθεια ενεργών πολιτών που συγκεντρώθηκαν για δεύτερη φορά, την Τετάρτη 12 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, με σκοπό τη συζήτηση μεταξύ των πολιτών που επιθυμούν να πολιτευτούν στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και την κατάθεση προτάσεων σχετικά με το τελικό σχήμα και την διακήρυξη της παράταξης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας «Ταβέρνα ΘΩΜΑΣ» και Κοντοσώρος…



  Για άλλη μια χρονιά απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές και επέστρεψαν από την Αθήνα με το ειδικό βραβείο «Ελληνικής Κουζίνας» οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Σκλήθρο και το Ξινό Νερό του Δήμου Αμυνταίου, ο Βαγγέλης και Θωμάς Πασπάλης και ο Νίκος Κοντοσώρος αντίστοιχα, βραβεία που απονεμήθηκαν στην τελετή γαστρονομίας «Χρυσοί Σκούφοι 2014».