Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Παραιτήθηκε από τον Δήμο Αμυνταίου ο Ισαάκ Α. Νικολαϊδης…




  Την απόφαση του να παραιτηθεί από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου από τον Δήμο Αμυνταίου, κατέθεσε εγγράφως ο Ισαάκ Α. Νικολαϊδης, ο οποίος εκλέχτηκε με τον συνδυασμό του Κ. Θεοδωρίδη.
  Η επιστολή παραίτησης, αναφέρει:

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Βαριά ήττα και αποκλεισμός από το κύπελλο για τον ΑΜΥΝΤΑ…



  Οι παίκτριες του Αμύντα εμφανώς επηρεασμένες από την εντός έδρας ήττα του πρωταθλήματος με την Ορμή και τις απουσίες, δεν άντεξαν στις υψηλές απαιτήσεις του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ, με συνέπεια να γνωρίσουν βαριά ήττα με σκορ 29-19, αποτέλεσμα που έδωσε στην ομάδα της Θεσ/νίκης την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης  (δεύτερος ημιτελικός, Προσοτσάνη-Αναγέννηση Άρτας).

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Τι κουστούμι, τι πλερέζα αν στην κάλπη πέσω τέζα;



500.000€, 15 χρόνια τώρα, στοιχειώνουν το Αμύνταιο!

Το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ παρουσιάζει τα αποτελέσματα της πρώτης έρευνας «για γερά νεύρα», που προανήγγειλε…

ΠΡΟΣΟΧΗ! Συνιστάται, σε ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

Τριήμερες Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Λεχοβο…



  Οι τριήμερες αποκριάτικες εκδηλώσεις συνεχίζουν και φέτος μία παλαιά παράδοση στο Λέχοβο που έχει να κάνει με το άναμμα της μπουμπούνας, αυτό που αποκαλούνταν «ίνιμπίστσι», χορούς και ξεφάντωμα στο χωριό,

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Η ΔΕΤΕΠΑ ζεσταίνει και την προεκλογική περίοδο στο Αμύνταιο… BINTEO)


Έντονη κόντρα Θεοδωρίδη – Παπαχρήστου…

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου καλεί σε ΕΔΕ 
τον Γεν. Διευθυντή της ΔΕΤΕΠΑ

  Με ένα «θερμό» ημίωρο των ερωτήσεων, που μονοπώλησε το θέμα της αναβολής της δίκης εκ μέρους του Κ. Θεοδωρίδη σχετικά με την αγωγή που κατέθεσε η κοινοπραξία Οκλαλιώτη στην ΔΕΤΕΠΑ, καθώς και θέματα όπως: οι μελέτες της ΑΝΦΛΩ, ο Τοπικός Πόρος, η στελέχωση και λειτουργία των γραφείων της ΔΟΥ και ΙΚΑ στο Αμύνταιο, το στρατόπεδο «Παπαπέτρου» κ.α., ολοκληρώθηκαν τα εκτός ημερησίας διάταξης θέματα της Δημοτικής συνεδρίασης του Δήμου Αμυνταίου, την Δευτέρα 24/2/14.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Παιδαγωγική εκδήλωση – ενημέρωση από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου…



  Ο  Σύλλογος διδασκόντων  του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, σας προσκαλούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην καινούργια αίθουσα του σχολείου μας, στις 26 Φεβρουαρίου και ώρα 05:00 το απόγευμα, με τους ακόλουθους εισηγητές και θέματα:

Εκδήλωση για αξιολόγηση - αυτοαξιολόγηση στο Γυμνάσιο Αμυνταίου…



Εκδήλωση – συζήτηση με θέμα την αξιολόγιση – αυτοαξιολόγηση και τις επιπτώσεις στο δημόσιο σχολείο, θα πραγματοποιηθεί από την ΕΛΜΕ Φλώρινας, την Δευτέρα 24/2/14, στο Αμφιθέατρο του Γυμνασίου Αμυνταίου.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Πύρρειος νίκη για τους άντρες του ΑΜΥΝΤΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Σημαντική νίκη, η οποία όμως συνοδεύτηκε από πολύ κακή εμφάνιση, πέτυχε ο Αμύντας Αμυνταίου επί του Μέγα Αλέξανδρου Φλώρινας για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Β’ Εθνικής, με σκορ 17-20.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΑΜΥΝΤΑΣ – ΟΡΜΗ 19-20… (ΒΙΝΤΕΟ)



Η δύναμη της κερκίδας και το πάθος των αθλητριών, νικήθηκαν από την ατυχία που  «θρόνιασε» για τα καλά στον ΑΜΥΝΤΑ…

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ…

Επίσκεψη Ε.Δ.Ο.Π. στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου…



  Μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και σε συνεργασία με το Σύλλογο Διδασκόντων, επισκέφθηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου τμήμα της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Πτολεμαΐδας (Ε.Δ.Ο.Π.).

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το 1ο δημοτικό σχολειό Αμύνταιου…



  Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα για έμπρακτη βοήθεια και συμπαράσταση στους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς και με αφορμή την ενημερωτική επίσκεψη της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Πτολεμαΐδας στο σχολείο μας, γονείς και παιδιά συμμετέχουμε στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τις δύσκολες ημέρες των συνανθρώπων μας.

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Νέα ειδικότητα και συνέχιση προεγγραφών στο ΙΕΚ Αμυνταίου…



  Από το ΙΕΚ Αμυνταίου έχει ανακοινωθεί ότι έχει εγκριθεί μια ακόμη νέα ειδικότητα: Τεχνικός Αγροτουρισμού.
  Η ηλεκτρονική αίτηση  για επιλογή  καταρτιζομένων της ειδικότητας «Τεχνικός Αγροτουρισμού» ξεκίννησε στις 20-2-2014 και ολοκληρώνεται τη Κυριακή 23-2-2014 και ώρα 23.59 μμ.

«Έφυγε» από τη ζωή ο Σάκης Μπουλάς…


  Σοκ και θλίψη στο πανελλήνιο για τον χαμό του αγαπημένου καλλιτέχνη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Υγεία.

Νίκη και έφυγε για Ευρώπη ο ΑΜΥΝΤΑΣ…



  Γενικός ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Αμύντα, καθώς αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα του Σαββατιάτικου αγώνα με την ΟΡΜΗ Πάτρας και των κινήτρων που προκύπτουν, ετοιμάζουν πανηγυρική ατμόσφαιρα στο ΔΑΚ Αμυνταίου, προκειμένου να ωθήσουν τις παίκτριες στη νίκη.

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Η σόμπα που μας ζέσταινε…



Του Α.Θ.Ρ. 
(Από το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ που κυκλοφορεί)

  Σίγουρα, κανείς δεν φανταζόταν, ότι μετά πολλά χρόνια απ’ την απόσυρση της, πάμπολοι συνάνθρωποί μας θα κατάφευγαν, λόγω της κρίσης, στην αναζήτηση της, στη θαλπωρή της.

  Ότι θα σκέπαζε αιθαλομίχλη, Αθήνα και Σαλονίκη, από τη καύση σε σόμπες και τζάκια, κάθε λογής καύσιμου υλικού.

Ο απολογισμός του Δημάρχου Αμυνταίου, για τα πεπραγμένα του έτους 2013... (ΒΙΝΤΕΟ)



  Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου, πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός του Δημάρχου Αμυνταίου, Μάκη Ιωσηφίδη, για τα πεπραγμένα του έτους 2013.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού…



  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας στις 16-2-2014 στην Κοζάνη.

Συνέδριο για την Ανεργία τους Νέους και την Ευρώπη, στην Φλώρινα…



  Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας διοργανώνουν συνέδριο με θέμα: «Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Οικονομικής Κρίσης - Οι Δυνατότητες για τους Νέους».

ΑΜΥΝΤΑΣ Αμυνταίου VS ΟΡΜΗ Πάτρας... (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ...

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Έναρξη του Φεστιβάλ «Άνοιξη Μουσικής 2014»…



Έναρξη του Φεστιβάλ Άνοιξη Μουσικής 2014, με το σεμινάριο γνωριμίας με τη μουσική  jazz πραγματοποιεί το Ωδείο Φλώρινας Π.Δ.Μ., με τον καθηγητή τρομπέτας του Ωδείου Νίκο Βαλταδώρο.
Οι θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν είναι οι εξής:

Προκήρυξη Α' Λογοτεχνικού Διαγωνισμού «Μίμης Σουλιώτης»…



  Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Δημιουργική Γραφή» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και το «Βιβλιολογείον» προκηρύσσουν τον Α΄ Λογοτεχνικό Διαγωνισμό ποιήματος και διηγήματος με την ονομασία «Μίμης Σουλιώτης».

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Παρουσίαση του πλάνου αδειοδότησης του υδατοδρομίου Βεγορίτιδας...



  Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, θα παρουσιαστεί το πλάνο για την αδειοδότηση του υδατοδρομίου της Βεγορίτιδας.

Πάμε καλά, λέμε (μέσα και έξω)...



Τρίτη σήμερα και το πλεόνασμα έφτασε τα ...80 δισ. €!
Αμύνταιο: Δημοσκοπήσεις: «Στο τέλος Σοροβίζουν τον γαμπρό».

Σχολικοί Αγώνες Λυκείων 2014…

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Διαδικτυακό Πρόγραμμα «Κριτικός Γραμματισμός με έμφαση στη Σύγχρονη Διδακτική Πράξη»…



Έκτακτη συνεδρίαση του Δήμου Αμυνταίου…



Μοναδικό θέμα η τροποποίηση του ΟΕΥ(!)*

Η Πρόσκληση, αναφέρει:

Εικαστικές πτυχιακές εργασίες Φεβρουαρίου 2014…



  Αποτελεί εικαστικό γεγονός για την πόλη της Φλώρινας η παρουσίαση των πτυχιακών εικαστικών εργασιών των Έξη φοιτητών που ολοκλήρωσαν την εικαστική τους έρευνα στα πλαίσια των σπουδών τους στην Σχολή Kαλών Tεχνών.

Με ήττα ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο η γυναικεία ομάδα του Φιλώτα Μ.Π.Σ.



 Με ήττα εκτός έδρας ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο η γυναικεία ομάδα του Φιλώτα Μ.Π.Σ., χάνοντας από την ομάδα του Α.Ο.Α. Καστοριάς με σκορ 21-19.

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Γλέντι …Α’ Εθνική! (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα των τμημάτων ΧΑΝΤΜΠΟΛ του «ΑΜΥΝΤΑ» Αμυνταίου, το βράδυ του Σαββάτου 15/2/14, στη Λέσχη Αξιωματικών Αμυνταίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Λύγισαν από τις απουσίες τα κορίτσια του Αμύντα…



  Ο Αμύντας, πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ, ηττήθηκε στο κλειστό της Μίκρας με 25-19, αποτέλεσμα που δεν του απέφερε βαθμολογικές συνέπειες, καθώς παρέμεινε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Προς υποψηφίους… (και ΒΙΝΤΕΟ αφιέρωμα…)


  Αγαπητοί μου, να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι, οι πιο κακοί σύμβουλοι είναι οι αυλοκόλακες… Αυτοί που τα παρουσιάζουν όλα τέλεια…

  Δυστυχώς, όσοι μπλέκονται με τα κοινά, αρέσκονται στη δημιουργία «αυλών». Το αποτέλεσμα είναι γνωστό. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Το πρόγραμμα της χοροεσπερίδας του τμήματος Χάντμπολ του ΑΜΥΝΤΑ...



  Εντατικοποιούνται οι προετοιμασίες στη Λέσχη Αξιωματικών Αμυνταίου, εν όψει της χοροεσπερίδας που θα διοργανώσει το Σάββατο 15/2 και ώρα 21:00 το τμήμα χάντμπολ του Αμύντα Αμυνταίου, αφήνοντας υποσχέσεις για μια ξεχωριστή βραδιά που θα απολαύσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Ελληνικό ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ετών 37…



  Χθες συμπληρώθηκαν 37 χρόνια από την ημέρα που γεννήθηκε το χάντμπολ στην Ελλάδα με τους πρώτους επίσημους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο Αμύνταιο Φλώρινας στις 13 Φεβρουαρίου 1977 με την συμμετοχή των μαθητών του Γυμνασίου Αμυνταίου, της ΝΕΛΕ, του Αμύντα Αμυνταίου και του Εθνικού Κοζάνης.

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Κανένας λόγος ανησυχίας!



  Η ανεργία εκτινάσσεται...
  Γιατί εκτινάσσεται η ανεργία; Θα έπρεπε να ανησυχούμε; Δείχνει μήπως η πορεία της ότι ακολουθούμε μια εσφαλμένη πολιτική; Δείχνει ότι οι τύχες της χώρας είναι σε λάθος χέρια;
  Όχι, καθόλου!

«ISO» ποιότητας και εμπέδωση της περιφερειακής συνείδησης, ζητούμενα στην Περ. Δυτικής Μακεδονίας…



  Εισήγηση του Περιφερειακού Συμβούλου Νίκου Σαμαρά στην ειδική συνεδρίαση του απολογισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Θ. Καρυπίδης: «Θα είμαι περιφερειάρχης» - Η πρώτη συνέντευξη (video)


  Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα (στις 18:45), στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, η συνέντευξη τύπου του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας, Θεόδωρου Καρυπίδη.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Πρόσκληση του υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας, Μιχάλη Τσιώκα…



Φίλες και φίλοι,
  Βρισκόμαστε τρεις μήνες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες δεδομένης της κατάστασης που βιώνουμε σήμερα.
  Η συγκυρία αυτή απαιτεί την συμμετοχή μας, την ενεργοποίηση όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου με κοινά οράματα και κοινούς στόχους.

Βιβλιοθήκη(!!!) Αμυνταίου…



  Reportage για γερά νεύρα! 
  Συνιστάται, σε ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, σε καρδιακούς και σε συμπολίτες που πίνουν πολλούς καφέδες, να προσπεράσουν την έρευνα του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ…

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Πρακτική εξάσκηση σε Ιταλία και Ισπανία…



Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Εν Γνώσει», ανακοινώνει την υλοποίηση του προγράμματος Δια Βίου Μάθησης «Improving the Touristic Service» – Leonardo da Vinci…

Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας και το Φροντιστήριο Μ.Ε. «ΑΝΕΛΙΞΗ»…



  Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας και το Φροντιστήριο Μ.Ε. “ΑΝΕΛΙΞΗ”, θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 16/2/2014 στην αίθουσα ‘’Φίλιππος’’ και στο 2ο  όροφο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κοζάνης, ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού.

Ετήσιος χορός του Συλλόγου «ΑΡΙΣΤΕΑΣ» Φιλώτα…



  Σας προσκαλούμε στον ετήσιο χορό που διοργανώνει ο σύλλογος μας την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 στην ταβέρνα «Κατσουπάκης».

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ στο Αμύνταιο…



  Οι Κομματικές Οργανώσεις περιοχής Αμυνταίου του ΚΚΕ σας προσκαλούν, την Πέμπτη 13 Φλεβάρη 2014, στις 7:30΄μ.μ., στο Δημαρχείο Αμυνταίου, σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Με ισχυρό ΚΚΕ παντού, στις ευρωεκλογές, στους δήμους και στις περιφέρειες, υπάρχει ελπίδα - υπάρχει προοπτική. Έχουμε τη δύναμη να ανατρέψουμε τη σημερινή κατάσταση. Για αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία».

Εκμάθηση Κρητικών χορών στο Αμύνταιο…



  Ο Σύλλογος Κρητών Ν. Φλώρινας, ανακοινώνει την  ίδρυση τμήματος εκμάθησης Κρητικών χορών στο Αμύνταιο.
  Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, στις 5μ.μ. στο Γυμνάσιο Αμυνταίου.

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ρεαλ πολιτικ - ρεαλ δημοτικ…



  Ρεαλ πολιτικ είναι ο πολιτικός ρεαλισμός, η άσκηση πολιτικής με βάση την πραγματικότητα και τις υλικές ανάγκες.

  Ρεαλ δημοτικ είναι ο δημοτικός ρεαλισμός γύρω από τα κοινά, τα τοπικά πράγματα και τη πραγματικότητα την οποία βιώνουμε καθημερινά.

  Με μια δημοτική Αρχή ονειροπολούσα, περί άλλων τυρβάζουσα και μια αντιπολίτευση ανίκανη στη κυριολεξία, με μόνο μέλημα της, πως θα ανέλθει στο δημαρχιακό θώκο!

Εγκληματική αδιαφορία ή απλά… εκδίκηση;



  Πρόσφατα, μέσα στο πλαίσιο των περιοδικών επισκέψεων που διενεργούμε,  σε όλο το δήμο, προκειμένου ως μείζονα αντιπολίτευση, να έχουμε ακριβή εικόνα της κατάστασής του, επισκεφθήκαμε διαφόρους χώρους και εγκαταστάσεις του Αμυνταίου.

ΤΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ;

Κοπή βασιλόπιτας του Φιλώτα Μ.Π.Σ….



  Με μεγάλη επιτυχία έγινε και φέτος η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας του Φιλώτα Μ.Π.Σ. στο κατάμεστο, από τους μικρούς του αθλητές και αθλήτριες, ΔΑΚ Αμυνταίου την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014.

Λάθη επί λαθών!



  Την χειρότερη του εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα πραγματοποίησε στην Άρτα ο Αμύντας Αμυνταίου, οπού και ηττήθηκε με 32-24 από τον τοπικό Πρωτέα.

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Σύντροφοι Δυτικομακεδόνες, μια απορία…



Το σύνθημα της αφίσας που είναι φάτσα – κάρτα σε όλα τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, «Αποφάσισαν χωρίς εμάς, προχωράμε χωρίς αυτούς», ισχύει για την περίπτωση Καρυπίδη;

Πάμε γι’ άλλα – Άλμα τετράδας για τις Γυναίκες του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Ο Αμύντας με καλό χάντμπολ στο ημίχρονο και συντήρηση δυνάμεων στην επανάληψη, επικράτησε εύκολα 25-19 του μαχητικού Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών, κάνοντας καθοριστικό βήμα για τη συμμετοχή του στα πλεί-οφ του πρωταθλήματος.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Χαμένος λαϊκός πολιτισμός…



Γράφει ο ΑΘΡ (Από το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ που κυκλοφορεί)
  Με αφορμή την πρόσφατη απώλεια της αξιαγάπητης μητέρας μου, με λύπη και νοσταλγία αναπόλησα τις μοιρολογίστρες, που κατάργησε εδώ και 20 – 30 χρόνια ο δυτικότροπος πολιτισμός μας.
  Ένα λαϊκό δρώμενο, ένα συγκινητικό – ψυχοθεραπευτικό αρχαίο θέατρο, παίζονταν μπροστά στο κιβούκι, ακόμα και του γηραλέου νεκρού, με θεατές συμπάσχοντες, με σεκόντο τ’ αναφιλητά, τους οικείους, τους φίλους, τους συγχωριανούς, του μακαρίτη–ρίτισσας.

Διανομή ελαιόλαδου στους δικαιούχους του Δήμου Αμυνταίου…



  Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α. σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου ανακοινώνει ότι η διάθεση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου στους δικαιούχους του προγράμματος «Δωρεάν Διανομή Τροφίμων σε Απόρους της ΕΕ έτους 2013» αρχίζει στις 10/02/2014 ημέρα Δευτέρα και θα διαρκέσει τρεις (3) ημέρες.

Εκδήλωση της Δημοτικής Κίνησης Ενεργών Πολιτών Φλώρινας…



Αγαπητοί φίλοι, σας προσκαλώ στην πρώτη δημόσια εκδήλωση της Δημοτικής Κίνησης Ενεργών Πολιτών το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, στις 6.30 μ.μ., στο café «Οδός Ονείρων».
Παντελής Αργυριάδης
Καρδιοχειρουργός
Υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Στα μπλόκα οι αγρότες της περιοχής Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Στο ύψος του κόμβου Αντιγόνου, βρίσκονται αγρότες της περιοχής Αμυνταίου και δηλώνουν πως θα μείνουν στο μπλόκο έως ότου η κυβέρνηση ενσκήψει στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Στηρίζει την υποψηφιότητα Καρυπίδη ο ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας…



Θ. Καρυπίδης: «Καλούμε όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, ανεξαρτήτως πολιτικών «χρωμάτων», να συστρατευτούμε στον κοινό αγώνα»
  Στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κοζάνη, υπήρξε άτυπη ψηφοφορία, με ανάταση χειρός, στην οποία η υποψηφιότητα Καρυπίδη στηρίχθηκε με ψήφους εννέα υπέρ και τρεις κατά.

Σε θέση μάχης ο ΑΜΥΝΤΑΣ… με παιχνίδι φωτιά!



  Με παιχνίδια φωτιά, ξαναρχίζει για το Αμύντα το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, καθώς  με νίκη στην Σαββατιάτικη (8/2 – 18:00), εντός έδρας αναμέτρηση με τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, θα αποκτήσει ελαφρύ προβάδισμα για την εξασφάλιση μιας θέσης στην προνομιούχο τετράδα.

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Στους δρόμους από αύριο και οι αγρότες της περιοχής Αμυνταίου … (ΒΙΝΤΕΟ)


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αγροτικά και γεωργικά μηχανήματα, στον Κόμβο Φιλώτα, αύριο Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι…

  Στους δρόμους θα βρίσκονται από αύριο Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής Αμυνταίου, αντιδρώντας στο νέο φορολογικό καθεστώς και στις υψηλές τιμές των πρώτων υλών. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...