Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ειρωνεία…


Κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι!

Η αξέχαστη Μαλβίνα, μετά τα Ίμια…

Κοπή βασιλόπιτας από τον Μ.Π.Σ. Φιλώτα…



  Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του συλλόγου μας, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 στις 12.00 στο ΔΑΚ Αμυνταίου.

Εκλογές του σωματείου εργαζόμενων στις αρχαιολογικές ανασκαφές…

Καλούμε όλους τους συναδέλφους εργαζόμενους των αρχαιολογικών ανασκαφών, να συμμετέχουν στις πρώτες εκλογές του σωματείου για την ανάδειξη Δ.Σ.

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ετήσιος χορός του «ΑΙΑΝΤΑ» Αμυνταίου…



  Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Σ. ΑΙΑΝΤΑ Αμυνταίου, σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του που θα γίνει το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο «bellα toumpa» στον Άγιο Παντελεήμονα.

  Τον χορό θα πλαισιώσει η ορχήστρα των Σεχίδη και Τζαμπάζη.

Τιμή πρόσκλησης 15 ευρώ.

Τμήμα σκάκι από τον ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου…

Κορυφαίο βίντεο! Η αλαζονική δράση του Λιάπη, από το 1969!

  Συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την ταινία του Όμηρου Ευστρατιάδη, «Στον δάσκαλο μας με αγάπη», αποκαλύπτει την αλαζονική δράση του Λιάπη από το 1969.

  Οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και η εκμετάλλευση του ανθρώπινου μόχθου από τον Λιάπη, μαρτυρώνται σε διαλόγους που καταγράφηκαν από κρυφή κάμερα της εποχής.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Δεν θα αρρωστήσουμε ποτέ κουφάλα Γεωργιάδη… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Ο Δημήτρης Πουλικάκος δεν ήταν ποτέ ένας καλλιτέχνης, που παρακολουθούσε εξ΄ αποστάσεως την κοινωνία.
  Το βράδυ της Παρασκευής (24/1) στο Gagarin, αιφνιδίασε και καταχειροκροτήθηκε, τραγουδώντας ένα νέο κομμάτι: «Το όνειδος του Αδώνιδος». ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Ξεπούλημα της ΔΕΗ: Τα κροκοδείλια δάκρυα των φυσικών και ηθικών αυτουργών…



  Η σημερινή πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση της  χώρας –το ξεπούλημα δηλαδή της Ελλάδας- είναι προϊόν αριστοτεχνικής  μεθόδευσης δεκαετιών από την Μεταπολίτευση και μετά. 
  Η  άκρατη κομματοκρατία των τελευταίων δεκαετιών απαξίωσε και δυσφήμισε τον δημόσιο τομέα. Και δεν πρέπει να διαφεύγει κανενός ότι σε μικρές χώρες, ιδίως όταν αυτές έχουν ιστορική καθυστέρηση στη βιομηχανική τους ανάπτυξη, ο δημόσιος τομέας λειτουργούσε και λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας ζωτικών στρατηγικών και γεωπολιτικών συμφερόντων της χώρας.

Έρχεται η ανάπτυξη…



Σύντομα κοντά σας!

Σχολή γονέων στο νομό Φλώρινας...



  Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης δια του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων θέτει σε λειτουργία σε όλους τους νομούς της χώρας Σχολές Γονέων. Στο πλαίσιο των Σχολών Γονέων, αναπτύσσονται 5 εκπαιδευτικά προγράμματα.

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Κοπή βασιλόπιτας από τον Σύλλογο Γυναικών Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Γυναικών Αμυνταίου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στο κατάμεστο από γυναίκες Οικογενειακό Κέντρο το «ΝΥΧΤΕΡΙ» στο Αμύνταιο. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Κάλεσμα του Δημάρχου Αμυνταίου στο συλλαλητήριο ενάντια στην πώληση του ΑΔΜΗΕ…



  Ο Δήμαρχος Αμυνταίου καλεί όλους τους κατοίκους της περιοχής να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Πτολεμαΐδα, την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 
στις 5:30 μ.μ.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ατάκα που θα «παίξει» πολύ στις δημοτικές εκλογές στο Αμύνταιο… (BINTEO)


«Φύγε εσύ έλα εσύ, στο 'χα πει θα μπερδευτούμε»…

  Ακούγεται ότι, η αλλαγή στρατοπέδων μεταξύ υποψηφίων για τις Δημοτικές εκλογές στο Αμύνταιο, είναι εν εξελίξει!

  Σήμερα, μήνες πριν, σας παρουσιάζουμε -σε πανελλήνια αποκλειστικότητα- την ατάκα που θα κάνει ΠΑΤΑΓΟ!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Επίκαιρο δημοτικό τραγούδι…



Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά βρισίδια πέφτουν.
Μήνα στην Τρέμη ρίχνονται; Μήνα στου Πρετεντέρη;
Ουδέ στην Τρέμη ρίχνονται, ουδέ στου Πρετεντέρη.
Η Πάλσε κάνει έρευνα, γκάλοπ, δημοσκοπήσεις.

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Κοπή βασιλόπιτας από τον Σύλλογο Γυναικών Αμυνταίου…



  Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, στη κοπή βασιλόπιτας (τσάι πάρτι), που θα γίνει στο οικογενειακό κέντρο «Νυχτέρι» στο Αμύνταιο, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 5:00μ.μ.

Όταν βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας…



  2014. Έβδομος χρόνος ύφεσης. Η ανεργία στα ύψη. Ελπίζουμε στον τουρισμό!
  Νυμφαίο. Η ναυαρχίδα του τουρισμού και της αναγνωρισιμότητας για το Νομό Φλώρινας.
  Ζευγάρι επισκεπτών βγάζει βόλτα το σκύλο του. Και το σκυλί τρώει φόλα!!!!!!!!!

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Σα βγεις στον πηγαιμό για το… Σχολείο, να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Οι περισσότεροι από μας, θυμόμαστε την αναστολή των σχολικών δρομολογίων των ΚΤΕΛ, το Σεπτέμβρη του 2013,  που υποχρέωσε γονείς και κηδεμόνες, υπό την πίεση  του ωραρίου εργασίας, να φροντίσουν προσωπικά για τη μεταφορά των παιδιών τους στα σχολεία. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Κάλεσμα της επιτροπής αγώνα ενάντια στο ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ και της ΔΕΗ…



Ψήφισμα της Σύσκεψης φορέων και κατοίκων Εορδαίας, στις 18/1/2014, ενάντια στο ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ
   Σήμερα 18/1/14, Φορείς, Συνδικάτα και Σύλλογοι της ΠΕ Κοζάνης δηλώνουμε ότι θα πολεμήσουμε απέναντι στην εκποίηση της Δημόσιας Περιουσίας και το ξεπούλημα ΑΔΜΗΕ - ΔΕΗ.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βραδιά ποίησης και μουσικής στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Τιμώντας τα 150 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου μας ποιητή, Κ. Π. Καβάφη, το Γυμνάσιο Αμυνταίου και το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας - Παράρτημα Αμυνταίου, πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία, μουσική εκδήλωση – αφιέρωμα για την ζωή και το έργο του «γέρου της Αλεξάνδρειας», την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Tο οινικό ταξίδι συνεχίζεται…



  Το ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ προσκαλεί όλους τους φίλους του κρασιού στην εκδήλωση γευστικής δοκιμής κρασιών και αποσταγμάτων του Βορειοελλαδίτικου αμπελώνα, που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα.

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

«Η ημιμάθεια χειρότερη της αμάθειας»…



Ο Δημοτικός Σύμβουλος, Γιώργος Ψαλλίδας, σχολιάζει το άρθρο του Άγγελου Ρακόπουλου, «Στη χώρα του παραλόγου», που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα μας…

Κοπή βασιλόπιτας από τον ΑΙΑΝΤΑ Αμυνταίου…


  Την καθιερωμένη βασιλόπιτα και των αγιασμό των τμημάτων, πραγματοποίησε η Διοίκηση του «ΑΙΑΝΤΑ» Αμυνταίου, το πρωί της Κυριακής 20 Ιανουαρίου, στο ΔΑΚ Αμυνταίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό…

Έναρξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην πόλη της Φλώρινας

Οι «Γαϊδουρίστας» στο Αμύνταιο…

Μια νέα μόδα, στάση ζωής, φάρσα, (όπως θέλετε πείτε το), που αναμένεται να πάρει παγκόσμιες διαστάσεις, ξεκινάει από το Αμύνταιο…


Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΤΩΡΑ: Επιστολή και ΒΙΝΤΕΟ του Χριστόδουλου Ξηρού: «Θα βροντήξω ξανά το αντάρτικο τουφέκι...»


  Μήνυμα - επιστολή σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου «ανέβασε» ο καταζητούμενος Χριστόδουλος Ξηρός, ενώ η αντιτρομοκρατική υπηρεσία τον αναζητεί σε ολόκληρη τη χώρα από τις 7 Ιανουαρίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τα ΜΑΤ στο εδώλιο…



  Δυόμισι χρόνια μετά, 18 αστυνομικοί δικάζονται αύριο για τον άγριο ξυλοδαρμό και τα χημικά κατά διαδηλωτών του Μεσοπρόθεσμου, δεκαοκτώ αστυνομικοί της ομάδας ΔΕΛΤΑ και των ΜΑΤ, ανάμεσα στους οποίους και επικεφαλής διμοιριών, κατηγορούμενοι ως φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί για την επιχείρηση σοκ και τρόμου που εξαπέλυσαν κατά διαδηλωτών και ανύποπτων πολιτών στη μεγάλη διαδήλωση που έγινε στις 29 Ιουνίου 2011 κατά τη διάρκεια ψήφισης στη Βουλή του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, λογοδοτούν αύριο στη Δικαιοσύνη.

Στη χώρα του παραλόγου…



(Του Α.Θ.Ρ. από το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ που κυκλοφορεί)
  Ο Γ. Λογαράς, που ήταν ένας ξεχωριστός καθηγητής φαρμακολογίας, έλεγε ότι, μισό κιλό L.S.D., το διάσημο συνθετικό παραισθησιογόνο των Χίπηδων της δεκαετίας του ’70, αρκούσε να ριχτεί στο υδραγωγείο της Νέας Υόρκης, για να βρεθούν σε «παράκρουση», για κάμποσες ώρες, οι κάτοικοι της μεγαλούπολης!

Εντυπωσιακό και πρωτότυπο τον ημερολόγιο της γυναικείας ομάδας χαντμπολ του ΑΜΥΝΤΑ…



  Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το ετήσιο ημερολόγιο της γυναικείας ομάδας χάντμπολ, στο οποίο οι αθλήτριες ποζάρουν με το δικό τους μοναδικό στυλ, κερδίζοντας τις εντυπώσεις...

Συμμετοχή του Δήμου Αμυνταίου στην έκθεση Agrotica…



  Ο Δήμος Αμυνταίου ενημερώνει τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με την παραγωγή αγροτικών προϊόντων, την τυποποίηση, τη μεταποίηση και τον τουρισμό, ότι θα συμμετέχει στην έκθεση Agrotica που πραγματοποιείται την περίοδο από 30 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου, στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO Θεσσαλονίκης.

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Φωτογραφία, ιστορικό ντοκουμέντο…



Θαυμάστε την…

Η στύση…



Ντριν, ντριν, ντριν. Χτυπάει το τηλέφωνο.
Εσύ: Εμπρός;
Φωνή: Καλημέρα σας κύριε Ελληνίδη, σάς καλώ από το call center του Υπουργείου Οικονομικών. Είμαι η Σούζυ Βολεψαροπούλου - Φιλοτόμαρου και η συνομιλία μας καταγράφεται. 
  Έχετε ληξιπρόθεσμες οφειλές 150 ευρώ προς το δημόσιο ταμείο αλλά από τον έλεγχο που κάναμε διαπιστώσαμε ότι έχετε κάνει αγορές βρεφικού γάλακτος το 2012 αξίας 60 ευρώ και επισκεφθήκατε δύο φορές τον παιδίατρο με κόστος 80 ευρώ.

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Πλεόνασμα αξιοπρέπειας…



Βαγγέλης Καπαρός, Διευθυντής Γυμνασίου Αμμοχωρίου Φλώρινας: «Παραιτούμαι - Δεν μπορώ να γίνω μέρος της διάλυσης»…

Τι την ήθελες την προεδρία Αντωνάκη μας; Δεν ήξερες ότι εκεί δεν είναι μαντρί με πρόβατα; Δεν σου είπαν ότι εκεί φυλάνε τις «Θερμοπύλες» της δημοκρατίας κάτι άγρια μαντρόσκυλα ευρωβουλευτές που δαγκώνουν Αντωνάκη μας;

Άγριο κράξιμο του Νάιτζελ Φάρατζ σε Σαμαρά... «Το κόμμα σας δεν είναι Νέα Δημοκρατία, είναι Καθόλου Δημοκρατία»!!!

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Ο Ρίψασπις!



  Ο Κεκράκτης, ο  γεννήτωρ  της  Αποστασίας, ο ελαστικής, ο μειωμένης Ρευστής Αμυνταιώτικης συνείδησης, προκαλεί και σνομπάρει την ανθρώπινη ευαισθησία και το φιλότιμο των συμπατριωτών μας, με τις δηλώσεις που διαρρέουν, εντέχνως και επιμελώς φερέφωνα του, περί δήθεν καθόδου του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και ότι θα κυβερνά δι’ εκπροσώπου του!

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Καταργούνται οι δύο πρώτες ώρες στα Σχολεία!!!

Μελετάται επίσης η κατάργηση των τριών τελευταίων ωρών διδασκαλίας (Lunch Break) και η κατάργηση της Παρασκευής (το λεγόμενο Sexual Friday)…

Σημαντική επιτυχία για τη Φλωρινιώτισα Χριστιάνα Τσουμίτα… (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (Σ.Ο.Ν.Ε.) -την οποία γνώρισαν πλέον και οι συμπολίτες μας με τις δύο εξαιρετικές συναυλίες που έδωσαν στο Πολιτιστικό Κέντρο της Φλώρινας-, πραγματοποίησε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014 στη Θεσσαλονίκη, ακροάσεις με υποψήφιους απ’ όλη την Ελλάδα, για να επιλεγούν οι νέοι τραγουδιστές - σολίστες της Σ.Ο.Ν.Ε., όπου θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις συναυλίες, στα Φεστιβάλ της χώρας μας, αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές με τη Σ.Ο.Ν.Ε. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Νέα τμήματα του Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου…

Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις σχετικές εγγραφές τα νέα μας τμήματα λειτουργούν ως εξής:

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Η Κομμουνιστική Τάση ΣΥΡΙΖΑ κατέλαβε τα γραφεία της ΝΔ*…



Έκτακτη είδηση!
  Χιλιάδες κομμουνιστές αντάρτες του ΣΥΡΙΖΑ κατέλαβαν την στρατιωτική διοίκηση της Νέας Δημοκρατίας επί της οδού Συγγρού. Η μάχη ήταν σφοδρή.
  03-08 Γενάρη 2014: Βομβαρδισμός των γραφείων της ΝΔ από Σοβιετικά πυροβόλα και εκτοξευτές ρουκετών «Κατιούσα» (Katyusha), παράλληλα ξεκινά η επίθεση του 1ου και 2ου Λαφαζανικού Μετώπου.

«Προσανατολισμός της εκπαίδευσης σήμερα» στη Φλώρινα…



  Το Πρότυπο Πειραματικό Σχολείο Φλώρινας & ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π. Ε. Φλώρινας, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν να λάβετε μέρος στην εκδήλωση με θέμα; «Προσανατολισμός της εκπαίδευσης σήμερα» με ομιλητή τον Νίκο Λυγερό, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 19:30 στο ξενοδοχείο «Φαίδων» στη Φλώρινα.

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Ο ετήσιος χορός του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου τον ετήσιο χορό του και την κοπή βασιλόπιτας, το βράδυ του Σαββάτου 11 Ιανουαρίου, στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Αμυνταίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Ένας θρύλος που τον έλεγαν Ακρόαμα… (ΒΙΝΤΕΟ)



Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη τραγουδούσε με τον Δημήτρη Φίστα….

  Τα είχε όλα!  Τσιφτετέλι με ολίγον από ποιότητα, λάμψη μπουγελωμένη… με αλκοόλ… αθλητικό πνεύμα και λαϊκή απήχηση. Μπάσκετ, χαβαλές και κατανάλωση, τα τρία εθνικά σπορ της δεκαετίας του ’80, αντάμωναν στο ίδιο γήπεδο, τις μεταμεσονύχτιες ώρες. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Κλείνουν οι δημοτικοί συνδυασμοί – σατιρική σπαρταριστή ντάγκαρα Φλωρίνης... (ΒΙΝΤΕΟ)


  Ατσαλίνα ματσαλίνα, πόσα είναι αυτά;

  Μεγάλη πίεση δέχεται ένας υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής ενός Δημοτικού Συνδυασμού.

  Όπως κάποτε  ο επικεφαλής της μακριάς γαϊδούρας, κολλημένος  στον τοίχο και χωρίς μαξιλάρι.

  Κι ύστερα σου λένε ότι οι δημοτικές εκλογές δεν είναι «οικογενειακή υπόθεση»!!!

  Ουδέν ψευδέστερον!  Χρειάζεται  συμμετοχή ισχυρών οικογενειών στο παιχνίδι.

Τα χίπικα Μάταλα του ‘70... (απολαυστικό τρέιλερ)


«Hippie  -Hippie Matala! Matala!»

«Τον άλλο χρόνο ήρθαν 5-6, τον άλλο χρόνο ήρθαν 116, τον άλλο χρόνο ήρθαν 416 και το ’69 εγίνηκε της …π@τ@ν@ς»!

  Λόγια απλά και μεστά από έναν βέρο Κρητικό που βίωσε από κοντά (πιο κοντά δεν γίνεται) τη μαγεία των 60s-70s και τον μύθο των Ματάλων, όπου για κάποια χρόνια είχε γίνει παγκόσμιος πόλος έλξης των απανταχού νεαρών «νομάδων» σε αναζήτηση ενός εναλλακτικού τρόπου ζωής σε δερματική εγγύτητα με τη φύση, κάτω από τον ζωογόνο ήλιο της Κρήτης.

Παρακολουθήστε το τρέιλερ:

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Οι δύσεις…



  Την προηγούμενη βδομάδα ο βουλευτής της νουδού και αντιπρόεδρος της βουλής, Γιάννης Τραγάκης, παραδέχτηκε ότι πριν 10 χρόνια στην εξεταστική που είχε διερευνήσει το θέμα των εξοπλισμών, είχε διαπιστωθεί και τεκμηριωθεί πλήρως η απιστία σε βαθμό κακουργήματος για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και υπήρχαν ενδείξεις σοβαρών ευθυνών και για τον Τσοχατζόπουλο και για τον Γιάννο. Όμως η υπόθεση τέθηκε στο συρτάρι και δεν προχώρησε, με αποτέλεσμα τα αδικήματα να παραγραφούν.

Ποιος είσαι εσύ ρε, που θα απειλήσεις 1,000,000 Έλληνες ότι θα τους βγάλεις το σπίτι τους στο σφυρί επειδή δεν πλήρωσαν το παράνομο χαράτσι σου;



  …Ποιος είσαι εσύ ρε, που θα απειλήσεις 1,000,000 Έλληνες ότι θα τους βγάλεις το σπίτι τους στο σφυρί επειδή δεν πλήρωσαν το παράνομο χαράτσι σου;
  Ποιος είσαι εσύ ρε, που αρπάζεις τις επιδοτήσεις αγροτών αφήνοντας τους στο έλεος;
  Ποιος είσαι εσύ ρε, που απειλείς τον 70χρονο συνταξιούχο του ΙΚΑ και του ΟΑΕΕ που δούλεψαν σαν δούλοι για να κινήσουν το καράβι της Ελλάδας ότι αν δεν πληρώσουν τον φόρο ακινήτων θα τους πάρεις το σπίτι;
  Ποιος είσαι εσύ ρε, που απειλείς ασθενείς ότι θα τους αφήσεις να πεθάνουν γιατί έτσι σου γουστάρει;

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας για τον Δήμο Εορδαίας, από τον Γιώργο Κωτσίδη…



Φίλες και Φίλοι, Πολίτες της Εορδαίας,
Σκοπός της επικοινωνίας μας αυτής είναι η κατάθεση της δήλωσης της πρόθεσής μου να διεκδικήσω τη θέση του Δημάρχου Εορδαίας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, της 18ης Μαΐου 2014.
Ως εφόδια στη φαρέτρα της διεκδίκησης διαθέτω:

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Τριήμερο φωτογραφικό σεμινάριο στη Φλώρινα…



  Την Παρασκευή  3, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιανουαρίου, η φωτογραφική ομάδα «ΡΟΕΣ» της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας πραγματοποίησε με επιτυχία τριήμερο φωτογραφικών σεμιναρίων με τα παρακάτω θέματα:

Προσοχή! Κυκλοφορεί επικίνδυνη ομάδα καλικάντζαρων που διασκεδάζουν και τραγουδούν: «Δεν μας πιάνει η αγιαστούρα, θα μας έχουν στην καμπούρα».



  Ανάστατοι πολίτες ισχυρίζονται ότι ακόμα και μετά τον αγιασμό των υδάτων είδαν ομάδα καλικαντζάρων να παραμένει επάνω στη γη και να πειράζει τους ανθρώπους.
  Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες ανθρώπων που τους είδαν να διασκεδάζουν και να τραγουδούν: «Δεν μας πιάνει η αγιαστούρα, θα μας έχουν στην καμπούρα».

Διευκρινίσεις για τις χειμερινές εκπτώσεις και την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, από τον Εμπορικό Σύλλογο Αμυνταίου…



Αγαπητοί συνάδελφοι,
  Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νέου νόμου 4177/2013, οι χειμερινές εκπτώσεις έτους 2014 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου και θα λήξουν την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014.

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Η γιορτή των Θεοφανείων στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)


Δύο φορές έπεσαν οι οκτώ τολμηροί πιτσιρικάδες για να πιάσουν τον Σταυρό…

  Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με κάθε μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκε και φέτος η εορτή των Θεοφανείων στο Αμύνταιο, την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου του 2014.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Σκλήθρο – (Ζέλενιτσ*)...



(Του Α.Θ.Ρ. από το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ που κυκλοφορεί)

* Τα περισσότερα χρόνια της μακραίωνης ιστορίας του, υπήρξε μ’ αυτό το όνομα.

  Το ινδιάνικο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, συνεχίζει να υφίσταται με το ίδιο όνομα, άσχετα αν τώρα αντί για Ινδιάνους, κατοικείται από τραπεζίτες, Γκόλντεν μπόις, πλούσιους λευκούς Αγγλοσάξονες και μαύρους, απόγονους πρώην δούλων.

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Συνδιαμόρφωση αυτοδιοικητικής κίνησης πολιτών στη Φλώρινα…



Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


  Η τοπική «πολιτική σκηνή», αναπόσπαστο μέρος και κακέκτυπο του διεφθαρμένου και φαύλου δικομματικού συστήματος που λυμαίνεται την χώρα τις τελευταίες δεκαετίες, έχει οδηγήσει, δυστυχώς με την ανοχή όλων μας, σε ένα μοντέλο αυτοδιοίκησης που στηρίζεται στην διαφθορά, την αδιαφάνεια και τις πελατειακές σχέσεις.

Εγγραφές στα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του δήμου Αμυνταίου…



  Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αμυνταίου, του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους για την έναρξη των νέων δωρεάν εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Διανομή πορτοκαλιών σε απόρους του δήμου Αμυνταίου…



  Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α. σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου ανακοινώνει ότι η διάθεση των πορτοκαλιών στους δικαιούχους του προγράμματος «Δωρεάν Διανομή Τροφίμων σε Απόρους της ΕΕ έτους 2013» αρχίζει στις 7/01/2014 ημέρα Τρίτη και θα διαρκέσει 2 ημέρες.