Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Στην κορυφή του 3ου ομίλου της Α2 γυναικών ο ΦΙΛΩΤΑΣ μετά την νίκη επί του ΦΑΙΑΚΑ στην Κέρκυρα με σκορ 22-15



  Έπειτα από μια μικρή οδύσσεια, η αποστολή του ΦΙΛΩΤΑ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, επέστρεψε με το ροζ φύλλο αγώνα και πολλά χαμόγελα για την κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας  χειμώνα.
  
  Σε έναν αγώνα ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις 12πμ., λόγω κολλήματος των διαιτητών, έγινε τελικά στις 8:00μμ. Καθοριστική ήταν η παρέμβαση των παραγόντων της γηπεδούχου ομάδας αλλά και των διαιτητών Γρηγοριάδη Γ. – Μαυρίδη Π. να επιλύσουν τα όποια προβλήματα προέκυψαν από αυτή την καθυστέρηση και να μην επηρεαστεί η αγωνιστική απόδοση της ομάδας.
  Ευχαριστούμε  την  ομάδα του ΦΑΙΑΚΑ, παράγοντες - προπονητές και παίκτριες  για την ζεστή  φιλοξενία αλλά και για τον όμορφο αγώνα που πραγματοποιήθηκε.
  Στο αγωνιστικό μέρος  ο   ΦΙΛΩΤΑΣ  μπήκε στο παιχνίδι δυνατά από την αρχή  και δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του αγώνα τον αντίπαλο να αμφισβητήσει την ανωτερότητά του.
 Τα 10λεπτα 1-5,3-7,7-11,11-14, 12-18,15-22
 Οι συνθέσεις των ομάδων
ΦΙΛΩΤΑΣ ΜΠΣ: Βλάχου Μ., Κατωτοικίδου Ν. 9, Φυλάκη Φ. 7, Μητκάνη Κ. 2, Σκόδρα Τ.2, Αβραμίδου Γ.1, Κιοσέ Μ.1,Τσουτσουλάκη Τ., Τετεδάκη Χ, Καραμπίκα Μ, Κιοσέ Δ,  Τραγαράκη Ε, Ζαρογιάννη Ζ, Τσιρνάρη Ε, Βλαχοπούλου Μ, Παραστατίδου Μ.
Α.Ο.ΦΑΙΑΞ  Κέρκυρας: Κολοβού 2, Χονδρογιάννη Μ.7, Μαυρόχη Α.4, Ντάλλα Ε.1, Giata R.1, Τσάβου Α., Πάντου Κ. Γιάτσε Κ., Μάμαλου Ε. Κομιανού Ε., Φίλη Ε., Γκινίκα Α., Πεπονή Ν., Ζιώνγκα Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.