Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Γιατί πρέπει να φταίει πάντα η τροχαία;



Οι αστυφύλακες βεβαιώνουν παραβάσεις σε  υπερπολυτελή και όχι αυτοκίνητα χωρίς εξαιρέσεις… Εύγε!!!
  Κάθε πεζόδρομος έχει ένα και μοναδικό στόχο, την ελεύθερη και ακίνδυνη διάβαση των πεζών… εάν γίνει κατανοητό από τους οδηγούς θα πάψουν να μπαίνουν με το ιδιωτικό τους αυτοκίνητο εκεί όπου περπατούν μικρά παιδιά και κυρίες με παιδικά καρότσια,
 
εκεί όπου ο κάθε διαβάτης περπατά αμέριμνα διότι γνωρίζει ή τουλάχιστον πιστεύει ότι δεν κυκλοφορούν ι.χ.
  Εάν βάλουν οι οδηγοί ένα στόχο και αποφεύγουν να μπαίνουν με το αυτοκίνητο τους θα τους δοθεί η ευκαιρία να περπατήσουν και λίγο, και ως γνωστό το περπάτημα κάνει καλό στη υγεία αλλά και στην τσέπη μας.
  Στους  πεζόδρομους και τις πλατείες όπου απαγορεύονται τα οχήματα δεν έγινε από τον νομοθέτη να δυσκολέψει την ζωή των αυτοκινητιστών, αντίθετα να διαφυλάξει την ασφάλεια των πεζών, κάτι που οφείλουμε όλοι εμείς οι οδηγοί να το σεβαστούμε, έτσι δεν θα βρεθούμε στην δύσκολη θέση να πληρώνουμε προστύμματα σε μια εποχή που τα χρήματα είναι δυσεύρετα και δεν περισσεύουν σχεδόν σε κανέναν.
Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.