Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Πρόσκληση σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου Φλώρινας…



  Καλείστε όπως προσέλθετε, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος)στις 7 Σεπτεμβρίου 2014 ημέρα Κυριακή και ώρα 7.00 μ.μ. σε ειδική συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης:
  
1. «Εκλογή μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Φλώρινας (εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φλώρινας), για την πρώτη περίοδο της τρέχουσας δημοτικής θητείας έως 05-03-2017».
2. «Εκλογή μελών της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Φλώρινας (8 τακτικών και 5 αναπληρωματικών), για την πρώτη περίοδο της τρέχουσας δημοτικής θητείας έως 05-03-2017».
3. «Εκλογή μελών της Επιτροπής Ποιότητα Ζωής Δήμου Φλώρινας (8 τακτικών και 5 αναπληρωματικών), για την πρώτη περίοδο της τρέχουσας δημοτικής θητείας έως 05-03-2017».
4. «Εκλογή εκπροσώπων δημοτικών συμβουλίων στη Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Δ.».
Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΙΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.