Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Τελετή παράδοσης – παραλαβής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας…



  Η παράδοση παραλαβή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014.


 Προηγήθηκε στις 11 το πρωί η τελετή παράδοσης στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης παρουσία του νέου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη και του απερχόμενου Γιώργο Δακή, καθώς και των νέων και απερχόμενων Αντιπεριφερειαρχών
Π.Ε. Κοζάνης Παναγιώτη Πλακεντά και Γιάννη Σόκουτη. Παραβρέθηκαν επίσης νεοεκλεγέντες και απερχόμενοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι,  υπηρεσιακοί παράγοντες και πολίτες.
  Στη συνέχεια στη 1 το μεσημέρι, το ίδιο σκηνικό μεταφέρθηκε στο κτίριο της Περιφέρειας στη ΖΕΠ όπου ο νέος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης παρέλαβε “τα κλειδιά της Περιφέρειας” από τον απερχόμενο Γιώργο Δακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.