Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Για υποψήφιος βουλευτής ο Γ. Δακής;



  Τις τελευταίες ημέρες έχει επανέλθει μετ’ επιτάσεως το σενάριο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, ακόμη και μέσα στο φθινόπωρο. Μια ματιά να ρίξει κανείς στις κυριακάτικες εφημερίδες το διαπιστώνει. Και, εύλογα, ανοίγει και πάλι η συζήτηση για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων στην περιοχή μας. 



  Με πρώτο και καλύτερο εκείνο του νυν περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή, τον οποίο οι περισσότεροι θέλουν να κατέρχεται ως υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης. Όταν γίνουν οι επόμενες εκλογές.

  Ο κύκλος του στην Περιφέρεια, μετά την ήττα στις πρόσφατες εκλογές, έχει ουσιαστικά κλείσει και η Βουλή είναι μια… μάλλον ιδανική επιλογή! Ο ίδιος ο κ. Δακής, πάντως, κρατά καλά κλειστά τα χαρτιά του…



Kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.