Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

42.963,90€ (!!!) δαπανήθηκαν για την υλοποίηση του μονοήμερου Συνεδρίου «eCall» στην Κοζάνη, από το Υπουργείο Μεταφορών…



Ζητάμε, απ' τον χουβαρδά Παπαδόπουλο, το συνέδριο αυτό να γίνει και στην Φλώρινα… Τέτοια Συνέδρια και τέτοιους «large» πολιτικούς χρειάζεται ο τόπος!
  

42.963,90€ δαπανήθηκαν για την προμήθεια υλικών, εκτέλεση εργασιών και ενεργειών δημοσιότητας, προβολής και ενημέρωσης των πολιτών για τη διοργάνωση ΜΟΝΟΗΜΕΡΟΥ Συνεδρίου με θέμα «Ευφυή Συστήματα Μεταφορών, eCall και Οδική Ασφάλεια», που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη στις 16 Ιουνίου 2014, στο πλαίσιο του πιλοτικού έργου HeERO.

  Η δαπάνη του εν λόγω έργου βαρύνει τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), που αφορά στο έργο: «Εναρμονισμένο Ευρωπαϊκό πιλοτικό για το eCall (Harmonised eCall European Pilot – HeERO».



  Δείτε τη λίστα που δημοσιεύει το kozan.gr, με τις εταιρείες και τα ΜΜΕ της περιοχής και τα ποσά που δαπανήθηκαν στο πλαίσιο της δημοσιότητας της συγκεκριμένης μονοήμερης ημερίδας που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.