Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Συμφωνία ιατρικής κάλυψης και φροντίδας για το ΧΑΝΤΜΠΟΛ του ΑΜΥΝΤΑ...



  Η Επιτροπή ΧΑΝΤΜΠΟΛ του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συνεργασίας με τον διακεκριμένο χειρούργο ορθοπεδικό και χειροσφαιριστή, Θωμά Χατζηπέτρου, οποίος αναλαμβάνει μαζί με τους συνεργάτες του την ιατρική κάλυψη και φροντίδα της γυναικείας ομάδας για τη αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Από το εγέρθητι των εκλογών, στο εγέρθητι των εισαγγελέων…



  Τώρα που οι δικαστές μας απέδειξαν ότι το αυτόφωρο μπορεί να λειτουργήσει άνετα για τους πολιτικούς… θα το ενεργοποιήσουν και για αυτούς που οδήγησαν τη χώρα με πλαστά στοιχεία στα μνημόνια;

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ψήφισμα διαμαρτυρίας για την δολοφονία του Π. Φύσσα από το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου…



  Με πρωτοβουλία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, Γιάννη Λιάση, εξεδώθει ψήφισμα διαμαρτυρίας για την άνανδρη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από θιασώτη του φασισμού, ψήφισμα το οποίο ψηφίστηκε ομόφωνα από το σώμα, κατά την συνεδρίαση της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου.

  Αναλυτικά αναφέρει:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Περί παραιτήσεων του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Αμυνταίου… (3 BINTEO)

Το θέμα που «μονοπώλησε» το Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26/9, ήταν αυτό της εγκυρότητας των παραιτήσεων του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Αμυνταίου, ως μέτρο πίεσης προς την κεντρική εξουσία για την παραμονή και λειτουργία του Στρατοπέδου Αμυνταίου.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (αμοντάριστο), την εισήγηση του κ. Ιωσηφίδη, όσο και τις τοποθετήσεις των Δημοτικών Συμβούλων…

Το οικονομικό «περιβάλλον» του Δήμου Αμυνταίου…



  Ενημέρωση του Δήμαρχου Αμυνταίου, Μάκη Ιωσηφίδη, στην πρόσφατη Δημοτική Συνεδρίαση, σχετικά με τα οικονομικά του Δήμου, αλλά και για τον αγωγό ΤΑΠ, το σχέδιο δράσης αειφόρου ενέργειας, τον τοπικό πόρο και τις πρόσφατες συναντήσεις που είχε με την Διοίκηση της ΔΕΗ και συζήτηση επί των παραπάνω θεμάτων…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Με μεγάλο ενδιαφέρον η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου…



  Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να πραγματοποιηθεί η σημερινή τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, καθώς σαν πρώτο θέμα έχει την συζήτηση και λήψη απόφασης για τις εξελίξεις στο Στρατόπεδο Παπαπέτρου.

Περί πραξικοπήματος …μπουρδολογία!



  Συναγερμός έχει σημάνει στη χώρα μετά από ανάρτηση στο διαδίκτυο που καλούσε σε πραξικόπημα.
Σε στρατιωτικό πραξικόπημα γιατί το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα έχει γίνει ήδη, με μεγάλη επιτυχία!!!

Βλέπει ημιτελικά ο ΑΜΥΝΤΑΣ στο Κύπελλο Ελλάδος…



  Στα γραφεία της ΟΧΕ διεξήχθη εχθές Τετάρτη 25/9, η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ Γυναικών για την σεζόν 2013-2014, με τον Αμύντα να έχει βατή κλήρωση στην Α’ και Β’ φάση του θεσμού, όπου θα  αντιμετωπίσει, με μειονέκτημα έδρας, ομάδες μικρότερης κατηγορίας και κατ΄ επέκταση χαμηλότερης δυναμικότητας. 

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Το Κτήμα ΑΛΦΑ «Οινοποιείο της χρονιάς 2013»…




  Στο Κτήμα ΑΛΦΑ απονεμήθηκε η τιμητική διάκριση Οινοποιείο της χρονιάς 2013 από το περιοδικό «Wine & Spirits» και μάλιστα στην επετειακή 10η χρονιά ανάδειξης των 100 παγκοσμίως κορυφαίων οινοποιείων.

Απλήρωτοι παραμένουν οι εργαζόμενοι στην αρχαιολογική ανασκαφή του Ορυχείου Αμυνταίου…



Συνεχόμενες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι εργαζόμενοι…

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου…



  Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου 26 Σεπτεμβρίου 2013 ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:00, σε Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Βάλε τ’ άσπρα σου…



γίνε κρίνος και βγες από τη γλάστρα σου!

Μπουνάτσα, γιατρέ μου, μπουνάτσα…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Τροχαίο με θύματα δύο νέους στο Αμύνταιο...



  Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο (12:00π.μ.), στην είσοδο του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου, με θύματα δύο άτομα νεαράς ηλικίας.

  Συγκεκριμένα, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο θέλοντας να εισέλθει στο Κ.Υ,. συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το μηχανάκι που επέβαιναν οι δύο νέοι και ερχόταν απο την αντίθετη κατεύθυνση.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Όταν κτίζαμε εμείς Παρθενώνες…



  Ποιος απ’ όλους μας δεν ψέλλισε ή δεν κραύγασε σε μια έξαρση πατριωτικού παραπόνου, ή εθνικιστικού ψευδομεγαλείου δεν αναφώνησε την έκφραση «κλισέ», που μας βγάζει αλώβητους κι ωραίους απ’ το στενό μαρκάρισμα, σήμερα, της άγριας τροϊκανής κλίκας;

  Στους κορυφαίους «φαν» του είδους ο «παλιός» Πάγκαλος, όταν αποκαλούσε πριν δεκαριά χρόνια τους Γερμανούς «γίγαντες με μυαλά μικρού παιδιού»!

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Ικανοποίησε, παρά την «φιλική» ήττα η ομάδα του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Ικανοποίησε στην πρώτη της εμφάνιση μπροστά στο κοινό της η νεοφώτιστη στην Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικεία ομάδα ΧΑΝΤΜΠΟΛ του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου, αντιμετωπίζοντας την περυσινή πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, σε ένα δυνατό φιλικό αγώνα προετοιμασίας που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 21/9 στο ΔΑΚ Αμυνταίου…ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ…

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Σε ρινγκ μετατράπηκε το συνέδριο της ΕΝ.Π.Ε. με πρωταγωνιστή τον Γ. Δακή…



  Με εκατέρωθεν βρισιές που λίγο έλειψε να εξελιχθούν σε συμπλοκές έληξαν οι εργασίες το βράδυ της Παρασκευής του έκτακτου συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ).

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου στην Τ.Κ. Αετού του Δ. Αμυνταίου…



  Το Δ.Σ του Α.Σ. «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Αετού σας προσκαλεί στο 3ο Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου που διοργανώνει στο γήπεδο του Αετού στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2013 με την συμμετοχή 16 ομάδων.

Παρακρατικοί «πατριώτες» επί τω έργω…



Ποιοι ήταν αυτοί που κρυμμένοι πίσω από τα ΜΑΤ πετούσαν πέτρες στους διαδηλωτές;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Κάλεσμα σε αντιφασιστική διαμαρτυρία από τον ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας…



Σήμερα Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 17:30 στη Κεντρική πλατεία της Φλώρινας.

«Αν οι Έλληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα, αλίμονό μας»…



  Λυπάμαι αφάνταστα για το θάνατο του 34χρονου μουσικού από το Κερατσίνι. Το παρακράτος, έκανε καλά τη δουλειά του.
  Την ώρα που οι απεργιακές κινητοποιήσεις βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους, την ώρα που σύσσωμος ο ελληνικός λαός από ένα ευρύ πολιτικό και κομματικό φάσμα κατεβαίνει στους δρόμους για να αντισταθεί στη λαίλαπα των απολύσεων και την παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας,

Συγκέντρωση καταδίκης της Χρυσής Αυγής…



Πέμπτη 19 Σεπτέμβρη, στις 7:00΄ μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας…     
  Καταδικάζουμε και καλούμε το λαό και τη νεολαία να καταδικάσουν μαζικά και αποφασιστικά τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι από φασίστες της Χρυσής Αυγής.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Επιμένει στην αρχική του παραίτηση ο Δημοτικός Σύμβουλος Αμυνταίου, Κώστας Μωυσιάδης…



  Με επιστολή του προς το δήμαρχο Αμυνταίου και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας, Κώστας Μωυσιάδης, εμμένει στην αρχική του παραίτηση, ενώ παράλληλα καταρρίπτει ευθύνες προς τον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Ιωσηφίδη αναφέροντας οτι υποτιμά τη νοημοσύνη των δημοτικών συμβούλων και των πολιτών.
Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

Έναρξη του Δημιουργικού Εργαστηρίου του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου…


Σας Προσκαλούμε σε ένα ταξίδι δημιουργίας, φαντασίας και διασκέδασης…
Οι δραστηριότητες που αναπτύσσονται είναι:

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Απόλυτη η στήριξη της Διοίκησης του ΕΡΜΗ Αμυνταίου, σε προπονητή και παίχτες…



  Σχετικά με τον αδικαιολόγητο θόρυβο που έχει γίνει μετά από το άτυχο αποτέλεσμα της ομάδας μας στον τελευταίο αγώνα δηλώνουμε κατηγορηματικά:
  Όλοι σε μια ομάδα (Διοίκηση, Προπονητής, Παίκτες) κρίνονται εκ του αποτελέσματος και το αποτέλεσμα φαίνεται ΜΟΝΟ στο τέλος κάθε αγωνιστικής περιόδου.

Απολογισμός, Ισολογισμός και Αποτελέσματα Χρήσης του Δήμου Αμυνταίου…



  Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 16/3, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την Έγκριση Απολογισμού – Ισολογισμού και Αποτελεσμάτων Χρήσης έτους 2012.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Γιάννης Στάϊος: «Δηλώνω παρόν»!!!



  Την επιθυμία του να πολιτευτεί εκ νέου, καθώς και την προτροπή του να συμμετέχουν ΕΝΕΡΓΑ οι πολίτες και κύρια οι νέοι του Δήμου Αμυνταίου στα κοινά, εξέφρασε ο πρώην Δήμαρχος Αμυνταίου, Γιάννης Στάϊος, σε κατ’ ιδίαν συζήτηση με συντάκτες του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ.
  «Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη - δημότη, να δηλώνει «παρόν» και να προσφέρει στα κοινά, εφόσον αισθάνεται ο ίδιος ότι έχει την δύναμη, το σθένος και το θάρρος να εκφράσει μια ολόκληρη κοινωνία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Στάϊος, ο οποίος...

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου…



Σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 2μ.μ.

Ο ευτελισμός μιας κορυφαίας πολιτικής πράξης - παραίτησης αιρετού…



  Ο εκλεγμένος σε αιρετά θεσμικά όργανα, δεν είναι διορισμένος υπάλληλος ή υπουργός π.χ. για να θέτει στη διάθεση του υπηρεσιακού ή του πολιτικού προϊσταμένου την παραίτησή του.
  Η παραίτηση ενός αιρετού είναι μία κορυφαία πολιτική πράξη και δεν αντιμετωπίζεται ως  υπηρεσιακή διαδικασία και ως τέτοια δεν τίθεται στη διάθεση κανενός, υποβάλλεται οριστικά και αμετάκλητα στον κατά το Νόμο οριζόμενο αρμόδιο, στην περίπτωσή μας στον Γ. Γραμ. Αποκ. Διοίκησης.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Άνοιξε το Bar ΑΤΙ στο Νυμφαίο και έχει τη συνταγή της διασκέδασης…



  Στην πανέμορφη ορεινή Τ.Κ. του Νυμφαίου, ένα καινούριο στέκι άνοιξε για να μας προσφέρει διασκέδαση, χαλάρωση και υπέροχους ουζομεζέδες.

Φουντώνει η κόντρα για τις παραιτήσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου…



Επιστολή του Κώστα Θεοδωρίδη και Δημήτρη Φίστα προς την Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας, Βασιλική Ευταξά…

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Φλώρινας, αντιδρά στην αυθαίρετη και παράνομη ενέργεια της διακοπής ηλεκτροδότησης σε βάρος πολιτών της Φλώρινας από την Δ.Ε.Η…



  Το Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την αυθαίρετη και παράνομη ενέργεια της Δ.Ε.Η Α.Ε. να προβεί στη διακοπή ηλεκτροδότησης σε βάρος πολιτών της Φλώρινας, οι οποίοι έχουν αρνηθεί να καταβάλουν το Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. (το αποκαλούμενο «χαράτσι της ΔΕΗ»), ενώ έχουν πληρώσει το αντίτιμο της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, τα δημοτικά τέλη και το τέλος υπέρ ΕΡΤ.

Φιλική νίκη του ΑΡΗ επί της Λουκόιλ Ακαντέμικ στην Φλώρινα …



Υπερβάλλων ζήλος και τρεις προσαγωγές φιλάθλων του Άρη από την αστυνομία! (ΒΙΝΤΕΟ)
  Σε ένα μικρό... Αλεξάνδρειο μετατράπηκε το Κλειστό της Φλώρινας, για το φιλικό του ΑΡΗ με τη Λουκόιλ Ακαντέμικ.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Παρουσίαση του προγράμματος «Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων» στην Φλώρινα…



Κώστας Θεοδωρίδης: Το «πυροτέχνημα» των παραιτήσεων...



  Η παραίτηση των εκλεγμένων εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Συλλόγων, των μαζικών φορέων της πόλης, ήταν η κορυφαία πράξη αντίστασης απέναντι στη συνεχή υποβάθμιση του τόπου μας.
  Το στρατόπεδο «Παπαπέτρου», ήταν η σταγόνα ενός ποτηριού ξεχειλισμένου στην απόγνωση, τη στοχοποίηση, το ξεκλήρισμα μιας κοινωνίας.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Εντατικές προπονήσεις και AEROBIC από τον ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου (ΒΙΝΤΕΟ)…



  Με διπλές προπονήσεις, σε ιδιαίτερα εντατικό ρυθμό, συνεχίζεται η προετοιμασία της νεοφώτιστης γυναικείας ομάδας ΧΑΝΤΜΠΟΛ του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Γιάννης Λιάσης στην κορυφή της Ελλάδας…



Η θάλασσα τρώγει τα βουνά και τα βουνά λιοντάρια και οι κοπελιές οι όμορφες τρών’ τα παλικαριά 
Την μαντινάδα αυτή χαρίζουμε στον φίλο μας τον Γιάννη,
να την θυμάται σαν ξαναβρεθεί στα όρη τα λαγκάδια,
να πιει και για εμάς λίγη ρακί, να μάσει και μανιτάρια…

Καλή επιτυχία…



  Οι καθηγητές ξεκινούν από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες. Η απεργία των καθηγητών είναι η καλύτερη ευκαιρία για να μάθουμε τι πραγματικά επιθυμεί η ελληνική κοινωνία.
  Είναι γενικά αποδεκτό πως η όποια θετική αλλαγή στη χώρα μας προϋποθέτει καλή Παιδεία.

Ξεκινούν πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες οι εκπαιδευτικοί…



Με 90,2% ξεκινούν πενθήμερες επαναλαμβανόμενες από Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου… 
Τι προτείνει η απεργιακή επιτροπή Αμυνταίου...

Παιδαγωγική Συνάντηση Διευθυντών και Εκπαιδευτικών της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας...



  Με αφορμή την έναρξη του σχολικού έτους 2013-2014, τη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013, στις 9.30 πμ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «ΦΑΙΔΩΝ» Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε Παιδαγωγική Συνάντηση των Διευθυντών και όλων των Εκπαιδευτικών της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας για τον Προγραμματισμό του εκπαιδευτικού έργου της νέας σχολικής χρονιάς.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου…



  Μετά την ματαίωση της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου της 2ας Σεπτεμβρίου επειδή δεν υπήρξε απαρτία, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί ξανά σήμερα Τρίτη και ώρα 19:00, με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ παλαίμαχων Ερμή Αμυνταίου και μικτή επαγγελματιών Θεσ/νικής… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Οι παλιές δόξες του ΑΡΗ, του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Καλαμαριάς, του ΠΑΟΚ και του  ΗΡΑΚΛΗ συνάντησαν τους παλαίμαχους του ΕΡΜΗ Αμυνταίου...

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ…

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις «ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2013» με την «γιορτή τρύγου» (ΒΙΝΤΕΟ)



  Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις «ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2013» με την «γιορτή τρύγου», το βράδυ της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου στο προαύλιο του παλιού 1ου Δημ. Σχολείου στο Αμύνταιο.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Παίχτρια του ΑΜΥΝΤΑ και η Φωτεινή Νούσια…



  Παίκτρια του Αμύντα Αμυνταίου είναι εδώ και λίγα 24ωρα η Ημαθιώτισσα Φωτεινή Νούσια, προσθέτοντας ακόμα ένα χρήσιμο όπλο στην φαρέτρα του Νίκου Γιώσκου.
  Η 19χρονη χειροσφαιρίστρια τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε στην Ορμή Πατρών και ήταν μια από τις λίγες αθλήτριες του Αχαϊκού συλλόγου που είχε το απόλυτο των συμμετοχών (18/18) στο πρωτάθλημα της Α1.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Πω, πω πω, τι βόμβα είν’ αυτή!!!



Έξω ντέρτια και καημοί για κάθε Αμυνταιώτη…

  Ήρθε (ινκόγκνιτο εννοείται), σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Αμυνταίου καλεσμένος από φίλο του επιχειρηματία.

 Την μυρωδιά των πούρων MONTECRISTO και το τσούγκρισμα των ποτηριών με Sovetskoye Shampanskoye και σαμπάνια Αμυνταίου εντόπισε το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ και ...αναδύθηκε την κατάλληλη στιγμή στον κατάλληλο τόπο!

Ένα βίντεο μόνο για γυναίκες…



  Βίντεο που πρέπει να δει κάθε Ελληνίδα. Ελληνίδα είπαμε, γυναίκα. Το βίντεο να δουν μόνο γυναίκες (ΠΡΟΣΟΧΗ - ενήλικες). Μόνο γυναίκες είπαμε ρε! Μην σε τρώει η περιέργεια! Πόσες φορές πρέπει να το γράψουμε;

Δείτε το κυρία μου, γιατί πρέπει κι εσείς να ασχολείστε λίγο:

  «Οι γυναίκες δεν ασχολούνται με την πολιτική» λέγεται στη χώρα μας και από ότι μπορεί να διαπιστώσει κανείς στα κοινωνικά δίκτυα, αληθεύει σε μεγάλο βαθμό.

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

«bye – bye losers»…



  Ο «καταλληλότερος» αποχαιρετά τη ΔΕΘ, χαιρετώντας (τι άλλο;) φωτογράφους, σωματοφύλακες και βουλευτές/πολιτευτές και αποφεύγοντας (όπως και πέρυσι) τις δυο, τρεις, άντε πέντε δύσκολες ερωτήσεις, που θα του προέκυπταν κατά την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Συνεχίζονται τα «ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2013»…




Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις «Αμύνταια 2013» και σήμερα Σάββατο στις 9μ.μ. θα πραγματοποιηθεί λαϊκή βραδιά στο προαύλιο του παλιού 1ου Δημοτικού Σχολείου.
  Η αυλαία πέφτει με την «Γιορτή Τρύγου», αύριο Κυριακή, στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα.

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Οι καλύτερες Φωτογραφίες ενός αγώνα που μόλις ξεκινάει…



Η κατάληψη, αλλιώς…
Δείτε στην παρακάτω συλλογή, τις φωτογραφίες που επέλεξαν οι συντάκτες του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ ως τις καλύτερες για την εβδομάδα των κινητοποιήσεων στο στρατόπεδο «Παπαπέτρου» στο Αμύνταιο…

Συναυλία διαμαρτυρίας έξω από το στρατόπεδο Αμυνταίου…



  Ως εκδήλωση διαμαρτυρίας απέναντι σε όλους αυτούς που αποφασίζουν την υποβάθμιση του τόπου μας με την κατάργηση του στρατοπέδου, το βράδυ της Τετάρτης 4/8, πραγματοποιήθηκε έξω από την πύλη του στρατοπέδου «Παπαπέτρου» συναυλία διαμαρτυρίας με τους «Αρμενιστές του Βορρά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Στρατόπεδο Αμυνταίου - Οι τελευταίες εξελίξεις… (BINTEO)



«Τίτλοι τέλους»; ενός αγώνα διεκδίκησης που πρέπει να συνεχιστεί!

  Διανύουμε την 7η ημέρα των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας έξω από το στρατόπεδο Αμυνταίου και από νωρίς το πρωί κάτοικοι και φορείς της πόλης απέκλεισαν και πάλι τις πύλες αποτρέποντας έτσι την έξοδο των αρματαγωγών. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ρόλος των αιρετών της Δυτικής Μακεδονίας, σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα. - Θα πληρωθούν σε είδος;



  Ο βασικός νόμος της συνείδησης και οι κινητοποιήσεις στο Αμύνταιο…

  Για 5η ημέρα αναστάτωση και αποκλεισμός του Στρατοπέδου στο Αμύνταιο…

Επεισόδια στο Αμύνταιο - Τραυματίστηκε ο Δήμαρχος Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατούσε από νωρίς το πρωί στο Αμύνταιο με αφορμή την απομάκρυνση των στρατιωτικών μονάδων από το στρατόπεδο "Παπαπέτρου", είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Δημάρχου Αμυνταίου, Μάκη Ιωσηφίδη, ο οποίος παρέμεινε καθηλομένος για δυόμιση ώρεςωστο έδαφος μπροστά από τα φορτωμένα στρατιωτικά οχήματα, καθώς του προσφερόταν οι πρώτες βοήθειες.

  Στην συνέχεια ο κ. Ιωσηφίδης διακομίστηκε με τραύματα στον αυχένα και την σπονδυλική στήλη στο «Μποδοσάκειο» Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και στην πύλη του στρατοπέδου παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ο Βουλευτής Φλώρινας, Στάθης Κωνσταντινίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης, Δημ. Ηλιάδης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, φορείς και πολίτες της περιοχής, αποτρέποντας –για την ώρα- την έξοδο των στρατιωτικών οχημάτων… ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συγκέντρωση από τις 7 το πρωί στο Στρατόπεδο…