Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Και από φωνή; Γαϊδάρα…



Ο προσφιλέστερος θόρυβος του κόσμου. Αυτό είναι η μουσική… 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Υποκλίνεται όλη η Ευρώπη! Απολύθηκε μετά από μήνες, κοπανατζής υπάλληλος της βουλής!!!



  Το πειθαρχικό συμβούλιο έδειξε την πόρτα της απόλυσης σε κοπανατζή υπάλληλο της Βουλής που για περισσότερους από έξι μήνες είχε «εξαφανιστεί» από το κεντρικό κτίριο του Κοινοβουλίου όπου και εργαζόταν.
  Τέσσερις μήνες μετά την αρχική εξαφάνιση, παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό συμβούλιο της Βουλής το οποίο και αποφάσισε την αργία (διακοπή μισθού και υπερωριών) μέχρι νεοτέρας.

Φανάρι μέσα στην λίμνη Βεγορίτιδα Αμυνταίου…



  Περί χάλκινων οργανορχήσεων - γλεντιών - πανηγυριών - φαγοποτιών και άλλων ...ωραίων στα χαραδροχωριά μας…

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Στην Κέλλη η κεραία της Digea για να βλέπουν οι Σκοπιανοί και τα αρκούδια του Βερμίου…



  Το λεκανοπέδιο Αμυνταίου - Πτολεμαΐδας από πού άραγε θα βλέπει; Πάλι αναμεταδότες θα βάλουν; Και όταν έξω βρέχει εμείς θα βλέπουμε στην τηλεόραση πάλι χιόνια; Καλοκαιριάτικα; (γ@μώ το κεφάλι μου*)…
  Δείτε που θα μπει η κεραία της Digea και ποιοι θα βλέπουν!!!

Έπεσε η αυλαία του διήμερου «Φεστιβάλ Λόφου» στο Φιλώτα…



  Οι «μαγικές» ερμηνείες των Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου, Γεωργίας Νταγάκη, Δημήτρη Ζερβουδάκη και Σοφίας Γεωργαντζή, την δεύτερη και τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ (Κυριακή 28.7), ενθουσίασαν το νεανικό κοινό που ήταν εκεί και ...στενοχώρησαν αυτούς που δεν ήταν.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Με επιτυχία πραγματοποιείται το 1ο Φεστιβάλ Λόφου στον Φιλώτα…



  Ο Ορφέας Περίδης, η Ματούλα Ζαμάνη και οι Los Mujeros χάρισαν μια αξέχαστη βραδιά στους θεατές που παρακολούθησαν την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ Λόφου, στην Τ.Κ. Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Καυτές μάχες στο BEACH VOLLEY NAOUMIDIS...



  Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον  το all stars beach volley τουρνουά κοριτσιών από 16 έως 19 ετών που φιλοξενεί για πρώτη φορά το beach bar "ammos" των αδελφών Ναουμίδη, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και αποσπώντας άκρως κολακευτικά σχόλια για την άρτια οργάνωση.

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Σύλληψη στον Άγιο Παντελεήμονα για ναρκωτικά, πλαστογραφία και αποδοχή - διάθεση προϊόντων εγκλήματος…



  Χθες (25/7/13) τις μεσημεριανές ώρες, αστυνομικοί της Α’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν στον Άγιο Παντελεήμονα – Φλώρινας, 53χρονο ημεδαπό για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, για πλαστογραφία και για αποδοχή - διάθεση προϊόντων εγκλήματος, καθώς και 34χρονο ημεδαπό για χρήση ναρκωτικών.

Φτηνές καλοκαιρινές διακοπές στον Δήμο Αμυνταίου…



(Cheap summer holidays in the municipality of Amyntaio)
- Στο Μπαλκονήσι, ανοιχτά της Βεγορίτιδας. (Ατελείωτο πράσινο γλάστρας, καθημερινά γλέντια με φτηνά ποτά απ’ το LIDL και θερινό σινεμά στην τηλεόραση.   
  Όποτε θέλετε μπορείτε να κάνετε και «βεράντινγκ», αλλά και «ματάκινγκ», αρκεί να έχετε κιάλια και καμιά γκόμενα απέναντι.

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

«Έφυγε» ο πρώην Δήμαρχος Πρεσπών, Λάζαρος Ναλπαντίδης…



  Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 62 ετών, ο πρώην δήμαρχος Πρεσπών, Λάζαρος Ναλπαντίδης. Ο μεταστάς είχε διατελέσει δήμαρχος Πρεσπών την περίοδο 2003-2010.
  Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί σήμερα Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013 στις 6 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου της Πύλης Πρεσπών.

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζεται το 17ο Φεστιβάλ στο κάμπινγκ του Αγίου Παντελεήμονα...



  Η τέταρτη ημέρα των εκδηλώσεων (Τετάρτη 24/7), περιλάμβανε γλέντι με την συμμετοχή παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων από όλη την Ελλάδα, με τη συνοδεία της ορχήστρας «Νέος Ήχος».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι αγώνες του Τουρνουά 5Χ5 στην Τ.Κ. Ξινού Νερού…



  Το ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου μονοπωλούν οι αγώνες του Τουρνουά 5Χ5 που διεξάγονται στην Τ.Κ. Ξινού Νερού του Δήμου Αμυνταίου.

  Στο τουρνουά που διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος για 3η συνεχόμενη χρονιά, αγωνίζονται 20 ομάδες και συνολικά 200 αθλητές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Δηλητήριο…


Οι φίλοι μας, οι συγγενείς μας, οι συνάδελφοί μας, οι εκπαιδευτικοί των παιδιών μας. Εμείς…
Ελένη, Βρεφονηπιοκόμος, τόπος Φλώρινα 
Ξανθούλα, Βρεφονηπιοκόμος, τόπος Φλώρινα 
Ευγενία, Βρεφονηπιοκόμος, τόπος Φλώρινα

Η Ελλάδα αλλάζει! …Νομίζεις;



(Γράφει ο ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ στο ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ που κυκλοφορεί)
  Όλα αυτά ρε γαμώτο που κατέστρεψαν την χώρα, παραμένουν ίδια. Βέβαια, όταν εκλέγεις αυτούς που την κατέστρεψαν για να την διορθώσουν, τι περιμένεις;
  Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Σίμος Κεδίκογλου γιος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Κεδίκογλου.

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Γοργόνα εμφανίσθηκε στο Αμύνταιο! «Ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος» ρώτησε τους περαστικούς!!!



Σάλος με τη νέα αποκάλυψη του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελικά οι γοργόνες δεν είναι μόνο στα παραμύθια!

  Παγκόσμιο ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας έχει προκαλέσει το γεγονός της εμφάνισης μιας πανέμορφης γοργόνας, μάλιστα, καλά διαβάσατε, γοργόνας, σε κεντρικό σημείο της πόλης του Αμυνταίου, μετά την σημερινή βροχόπτωση.

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Πάτελι, Ιούλιος 2013 - Όταν Βορράς συγκρούσθηκε με τον Νότο…



(Του Σωκράτη Γούλιου – Από το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ που κυκλοφορεί)

  Στον Άγιο Παντελεήμονα, πρώην Πάτελι, βρεθήκαμε πριν λίγες ημέρες οκτώ άτομα παρέα σε μια παραλίμνια ταβέρνα, όταν ξαφνικά έφτασε ένα μικρό λεωφορείο με δέκα τέσσερις Γερμανούς.

  Είχαν ξεκινήσει από τη Χαλκιδική, τον τόπο των διακοπών τους, κι αφού επισκέφτηκαν τη Βεργίνα - Δίον - Μετέωρα - Καστοριά - Πρέσπες - Φλώρινα προέβλεψαν μια διανυκτέρευση στο Πάτελι, από όπου την άλλη μέρα θα επέστρεφαν στην αφετηρία τους μέσω Παλιάς Πέλλας.

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Ματούλα Ζαμάνη «βάλαν φωτιά» στο 4ο Ritmo Natura Fest στο Βαρικό…



  Μια καταπληκτική συναυλία απόλαυσαν οι θεατές που συνέρρευσαν το βράδυ της Πέμπτης 18 Ιουλίου στην Τ.Κ. Βαρικού του Δήμου Αμυνταίου, με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και την Ματούλα Ζαμάνη να βάζουν φωτιά στην σκηνή και στην πλατεία, ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Και η Τάνια Τσουτσουλάκη στον ΑΜΥΝΤΑ…



  Μετά την Κατερίνα Βαφειάδου, ο Αμύντας Αμυνταίου προχώρησε στη δεύτερη μεταγραφική του προσθήκη, αποκτώντας για 1χρόνο, την 28χρονη υψηλόσωμη πίβοτ του Φιλώτα Φλώρινας, Τάνια Τσουτσουλάκη.

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Άγιο Παντελεήμονα…



  Ο Πολιτιστικός - Μορφωτικός Σύλλογος Αγίου Παντελεήμονα σας προσκαλεί στο 17ο Φεστιβάλ πολιτιστικών εκδηλώσεων Αγίου Παντελεήμονα 2013, στις 21-27 Ιουλίου.

 Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Το Δ/Σ του Φιλοζωικού Συλλόγου Αμυνταίου «Η Αγκαλιά» εκφράζει τη λύπη και τον αποτροπιασμό του για τη συνεχή και μαζική θανάτωση αδέσποτων ζώων στο Αμύνταιο....



 
  Συγκεκριμένα την τελευταία εβδομάδα και αμέσως μετά τις έντονες αναφορές που έγιναν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου Αμυνταίου στις 08/07/2013, από δημοτικό σύμβουλο και από πρόεδρο κοινότητας για τον συνεχώς αυξανόμενο πληθυσμό των αδέσποτων ζώων αλλά και για επιθέσεις που δέχονται δημότες του δήμου μας, κάποιοι ασυνείδητοι θεώρησαν σκόπιμο να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και να σκορπίσουν το θάνατο με τη μέθοδο της δηλητηρίασης (φόλα).

Σαπίζει «επένδυση» των 400.000€ στην λίμνη Πετρών…


5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΠΙΛΑ…
 ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ – αφιέρωμα του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ, αντί μνημοσύνου! (Το μνημόσυνο τελείται για τα 400.000 και πλέον ΕΥΡΩ! που πληρώσαμε για ένα μηχάνημα που σαπίζει)… 
Ιούλιος 2008: Τι δήλωναν Λεούδης, Βοσκόπουλος, Θεοδωρίδης.
Ιούλιος 2013: Τι μέλλει γενέσθαι;

Αναβολή εκδήλωσης της ΘΥΕΛΛΑΣ Φιλώτα…



Ο ΕΜΑΣ ΘΥΕΛΛΑ Φιλώτα ανακοινώνει ότι αναβάλλει την προγραμματισμένη εκδήλωση του συλλόγου στις 23/07/2013 σε ένδειξη συμπαράστασης για την πρόσφατη απώλεια συμπολίτισσάς μας.

Σαμαράς: «Γαμώ το κεφάλι μου, μαλάκα»!!! Ότι πιο σωστό ακούσαμε ποτέ απ’ τον πρωθυπουργό…



Συμφωνούμε απόλυτα…

  Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ομολόγησε σήμερα σε εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο πως είναι μαλάκας. Ο κ. Σαμαράς, στη διάρκεια του διαγγέλματός του για την εθνική επιτυχία της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση, είπε «Γαμώ το κεφάλι μου ο μαλάκας».  Οπωσδήποτε, θα πρέπει να αναγνωρίσουμε στον Αντώνη Σαμαρά πως έχει το γνώθι σ’ αυτόν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Διακοπή υδροδότησης στην Δ.Κ. Αμυνταίου…



Για λόγους συντήρησης των υδατοδεξαμενών, αύριο Πέμπτη 18 Ιουλίου και κατά τις ώρες 9 με 11π.μ. θα υπάρξει διακοπή της υδροδότησης στην πόλη του Αμυνταίου…

Την κατιούσα οι βάσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Πτώση έως και 700 μόρια σε αρκετές σχολές…



  Τα τελευταία συμπεράσματα από την επεξεργασία των βαθμολογικών επιδόσεων, δείχνουν μεγάλη πτώση των βάσεων στα περισσότερα τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Όσο και ν’ αλλάξεις το ελληνικό κράτος, Γερμανία δε θα γίνουμε ποτέ, Τροϊκανέ, Τροϊκανέεε…



Τελευταίο πολυνομοσχέδιο… 
(Τα ΑΠΙΘΑΝΑ συνθήματα της εβδομάδας)!!!!

«Μαύρη γάτα» για το «1ο φεστιβάλ λόφου» το Αμύνταιο…



  Με καθυστέρηση πραγματοποιήθηκε η διαφημιστική καμπάνια του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλώτα στο BAR ΝΑΜΑ στο Αμύνταιο, σχετικά με το «1ο φεστιβάλ λόφου»«Hill Festival» για τους ομογενείς μας), που διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 27 – 28 Ιουλίου 2013, καθώς και για τα προεόρτια, Τρίτη 24.7.13, στην Τ.Κ. Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου.

Αμύνταιο: Ενημέρωση για τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης…



  Ο Δήμος Αμυνταίου, όπως όλοι οι Δήμοι της χώρας, είναι κλειστός μέχρι και την Τετάρτη, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) για τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Απολογισμός πεπραγμένων του Ωδείου Φλώρινας σχολικού έτους 2013-2013…



  Τo Ωδείο Φλώρινας ολοκλήρωσε έκλεισε με επιτυχία τη φετινή χρονιά, σημειώνοντας αύξηση μαθητών σε σχέση με την περσινή, διατηρώντας το υψηλό επίπεδο σπουδών και πραγματοποιώντας μια σειρά εκδηλώσεων που χαρακτηρίστηκε από την αθρόα προσέλευση κοινού και την ανάδειξη των ικανοτήτων του συνόλου σχεδόν των μαθητών του.

Ο Δήμαρχος Φλώρινας για 11ο Παμμακεδονικό Συνέδριο…



  Στις εργασίες του 11ου Παμμακεδονικού Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Φλώρινας στις 13 και 14 Ιουλίου 2013 και ολοκληρώνεται στις 15 Ιουλίου με την πραγματοποίηση εκδρομής των συνέδρων, συμμετείχε ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος.

Ξεκινάει σήμερα, Δευτέρα 15 Ιούλη, το τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 στο Ξινό Νερό…



  Η πρώτη σέντρα σήμερα Δευτέρα 15 Ιούλη 2013 για το 3ο Τουρνουά 5Χ5 που διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Ξινού Νερού στην ομώνυμη Τ.Κ. του Δήμου Αμυνταίου…

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου.



  Στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου, στις 17 Ιουλίου 2013 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 συνεδριάζει το Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Τριανταεπτά οι πτυχιούχοι του Τμήματος εικαστικών και εφαρμοσμένων τεχνών, του Π.Δ. Μακεδονίας…




Η τέχνη είναι η υπογραφή των πολιτισμών. 
  Φέτος μετά από επτά επίπονα χρόνια, το Τμήμα εικαστικών και εφαρμοσμένων τεχνών με έδρα την Φλώρινα γίνεται Σχολή καλών τεχνών όπου εγγυάται το μέλλον μιας πολυσήμαντης εικαστικής παράδοσης και έρευνας που προτείνουν οι νέοι εικαστικοί.  

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Η ιστορία μιας «Μαύρης γάτας»…



Ένα στόρι που επιβεβαιώνει πως ανάμεσα μας υπάρχουν νεαροί δημιουργοί οι οποίοι αντιστέκονται στις δυσοίωνες προβλέψεις των καιρών…

Και ένα είναι το σίγουρο. Πώς κάπου στην Λευκωσία κυκλοφορεί η μοναδική «Μαύρη Γάτα» που δεν φέρνει...γρουσουζιά.
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ...

31.200 ευρώ πρόστιμο επειδή πέταξε το σκυλί του!



  Στις 26 Ιουνίου ο Φιλοζωικός Σύλλογος Κιλκίς ενημερώθηκε από την Αστυνομία ότι κάποιος στο Σταυροχώρι πέταξε από το αυτοκίνητο του ένα σακί μέσα στο οποίο υπήρχε ένα σκυλί ζωντανό. Για γυναίκα, που περνούσε από το σημείο, είδε τι έγινε, κράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, διαπίστωσε ότι μέσα στο τσουβάλι ήταν ένα ζώο ζωντανό και κάλεσε την Αστυνομία.

Συμπαράσταση του Θ. Γερμανίδη στους αγώνες των πληττομένων κατοίκων περιοχής Αμυνταίου…



  Οι κάτοικοι της περιοχής Δήμου Αμυνταίου και ειδικότερα των Δημοτικών Διαμερισμάτων που βρίσκονται πλησίον των ενεργών αλλά και μελλοντικών λιγνιτικών ορυχείων, έχουν υποστεί τεράστιο περιβαλλοντικό και κοινωνικό κόστος από την δραστηριότητα της ΔΕΗ.

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ευχαριστήρια Επιστολή του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΔΕΠ/ΠΔΜ προς την Ομογένεια




  Ο Ενιαίος Σύλλογος Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΕΣΔΕΠ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας αισθάνεται την ανάγκη να σας ευχαριστήσει θερμά για την ευγενική ανταπόκριση και άμεση υποστήριξή σας στην προσπάθεια να παραμείνει το Π.Δ.Μ. αυτόνομο και δυνατό.

Όλα έτοιμα για το «1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΟΦΟΥ» στην Τ.Κ. Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου..



  Συνέντευξη τύπου σχετικά με το διήμερο μουσικό «1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΟΦΟΥ» που θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Ιουλίου στην Τ.Κ. Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου, παραχώρησε ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου, Γιάννης Στρατάκης, το βράδυ της Πέμπτης 11 Ιουλίου σε γνωστή καφετερία του Φιλώτα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ε, αυτό είναι το σωστό !



Όχι, δέστε τη φωτογραφία και πείτε μας αν διαφωνείτε…

Όλοι οι πασόκοι συνδικαλισταράδες «πρώτη μούρη» στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ…



Γελάει ο κόσμος!
  Ηχηρές παρουσίες συνδικαλιστών του "παλιού ΠΑΣΟΚ" όπως ο Νίκος Φωτόπουλος, ο Θέμης Μπαλασόπουλος και ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης αλλά και μια ακόμη πιο ηχηρή απουσία, αυτή τη Μανώλη Γλέζου, έκλεψαν τις εντυπώσεις την πρώτη μέρα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ξεκινά το Συνέδριο Απανταχού Φλωρινιωτών...


Το Συμβούλιο Απανταχού Φλωρινιωτών (Σ.Α.Φ.) σας προσκαλεί στις εργασίες του Συνεδρίου των Απανταχού Φλωρινιωτών, το τριήμερο 15, 16, 17 Ιουλίου 2013.

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Αυλαία σήμερα για το 2o Radossi Music Festival 2013 Ξινού Νερού…



  Μετά την περσινή επιτυχία...και φέτος ο Π.Ε.Σ  Ξινού Νερού, σας προσκαλεί  στις 11/12/13 Ιουλίου 2013 να πάρουμε όλοι μαζί τον δρόμο για ν' ανέβουμε ψηλά στο βουνό, σε μια τοποθεσία που πραγματικά η ομορφιά της φύσης  θα σας ενθουσιάσει!!!

Κινέζικο βάζο προδίδει την ηλικία του επίτιμου προέδρου της Ν.Δ!



Η μεγάλη μας αποκάλυψη!!!
Ερωτηματικά για την ηλικία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη δημιουργεί ένα κινέζικο βάζο του 14ου αιώνα.

Τελικά, ποιος την έχει πιο μεγάλη;



Τελικά, είδαμε και αποείδαμε, 
συμπέρασμα δεν βγάλαμε…

(Φωτογραφία που ...σοκάρει)!!!

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων στην Ιταλία από τον ΟΕΝΕΦ…



  Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας εξασφάλισε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανταλλαγής νέων για την Ιταλία (στην περιοχή της Pietramelara) από 5 έως και 13 Σεπτεμβρίου 2013.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν 6 νέοι συμπολίτες μας ηλικίας 18 έως 30 ετών.

Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου…



Ερωτήσεις Θεοδωρίδη, απαντήσεις Ιωσηφίδη…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Το θέμα του Στρατοπέδου «Παπαπέτρου» στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου…



  Σχετικά με την δυσάρεστη τροπή που παίρνει το θέμα -παραμονής ή αποδυνάμωσης- του Στρατοπέδου «Παπαπέτρου» στο Αμύνταιο, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Ιωακείμ Ιωσηφίδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Ένταση και αποχώρηση της αντιπολίτευσης από το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου…


ΒΙΝΤΕΟ για προβληματισμό…
  Το …επί διαδικασίας ή όχι θέμα(!) και η εντονότατη αντιπαράθεση μεταξύ του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Κώστα Θεοδωρίδη, μονοπόλισαν το ενδιαφέρον των λιγοστών (άτυχων) δημοτών που παρακολούθησαν την Συνεδρίαση της Δευτέρας 8 Ιουλίου 2013.

Δείτε το βίντεο...

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Κλείνει το Στρατόπεδο «ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ»;



  Επιτρέψτε μου, αγαπητοί συνάδελφοι, να μοιραστώ κάποιες σκέψεις με το πολυπληθές αναγνωστικό κοινό σας.
  Άραγε κλείνει το Στρατόπεδο «Παπαπέτρου»;
  Μακάρι να μην επαληθευτούν τα όσα  δυσοίωνα δημοσιεύονται αλλά φοβάμαι ότι αυτή τη φορά τα περιθώρια αναδίπλωσης είναι στενά.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου…



  Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε την Κυριακή 7 Ιουλίου 2013, στον αύλειο χώρο του παλαιού(!!!) 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου ο Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ Αμυνταίου και περιλάμβαναν το "1ο Παιδικό Χορευτικό Συναπάντημα", με την συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων από την ευρύτερη περιοχή, καθώς και μια ενδιαφέρουσα  έκθεση φωτογραφίας των μελών της Λέσχης Φωτογραφίας Καστοριάς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Ο ΑΜΥΝΤΑΣ μας ενώνει…



Την στήριξη τους στην ομάδα ΧΑΝΤΜΠΟΛ του ΑΜΥΝΤΑ, δήλωσαν Ιωσηφίδης και Θεοδωρίδης…

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Έπεσε η αυλαία του 2ου Street Ball 3Χ3 που διοργάνωσε ο ΑΙΑΝΤΑΣ Αμυνταίου…



  Με τους ημιτελικούς και τελικούς αγώνες, καθώς και με τις βραβεύσεις των νικητών ολοκληρώθηκε το 2ο Street Ball 3Χ3 που διοργάνωσε ο ΑΙΑΝΤΑΣ Αμυνταίου, το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιουλίου 2013.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…