Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Πώς να πιάσετε (στα σίγουρα) δουλειά στην Ελλάδα…



Το μεγάλο μας αφιέρωμα συνεχίζεται…

Βρήκαμε την λύση! Ακολουθήστε το παράδειγμα του βίντεο που σας δείχνουμε και η θέση είναι στο τσεπάκι σας...

Αποκλειστικά για τους αναγνώστες μας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Βρήκαμε την λύση…



Βρήκαμε την λύση για διορισμό στο Δημόσιο, χωρίς εξετάσεις…

Αποκλειστικά για τους αναγνώστες μας
 ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ…

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Αμυνταιώτικα γκάζια στην συνάντηση τσοπεράδων…



  Στο 15ο RIDERS SPIRIT που διοργανώνει το CHOPPERS RIDERS CLUB Thessaloniki στο Βαρικό Λιτοχώρου Κατερίνης στις 28-29-30 Ιουνίου, πρώτος και καλύτερος, ως ένας σύγχρονος «Hells Angels», ο Αμυνταιώτης...

Ετοιμαστείτε για κούρεμα των καταθέσεων! Ο Παυλοπουλος δεν εγγυάται τις καταθέσεις (βίντεο)

Εμείς σας προειδοποιούμε να ετοιμαστείτε για τα χειρότερα...
  Ο Προκόπης Παυλόπουλος στις επίμονες ερωτήσεις του Βασίλη Καπερνάρου να δεσμευτεί η κυβερνηση ότι δεν θα κάνει κούρεμα των καταθέσεων, δεν απαντά.
 Δείτε το βίντεο και μην πιστεύετε στους ψεύτες πολιτικούς. Θα σφαγιάσουν ξανά τον λαό:

Εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 1ο ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. –Ε.Κ.Μ.



  Την Κυριακή 30 Ιουνίου στα γραφεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. της Φλώρινας (Π. Μελά 43) και του Αμυνταίου (Μ. Αλεξάνδρου 24), θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 1ο ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Ε.Κ.Μ. που θα γίνει από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου στην Αθήνα. 

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Μπλόκο σε ΔΕΗ και Αρχαιολόγους από τους κατοίκους της Λεβαίας…



  Στον κάμπο της Τ.Κ. Λεβαίας του Δήμου Αμυνταίου, ξημεροβραδιάζονται οι κάτοικοι του οικισμού για να εμποδίσουν τα συνεργεία των Αρχαιολόγων που εντεταλμένοι από την ΔΕΗ Α.Ε. προσπαθούν να διενεργήσουν αυτοψία στον χώρο όπου σχεδιάζει η επιχείρηση να δημιουργήσει το νέο ορυχείο εξόρυξης λιγνίτη.

Ποια είναι  η άποψη τους; Τι λέει η ΔΕΗ; Τι δηλώνει ο Δήμαρχος Αμυνταίου;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

«Η πύλη της κολάσεως». Τραπεζικές καταθέσεις ώρα μηδέν. Μοντέλο Κύπρου. Μας τα βουτάνε όλα!!!



  Είναι δείγμα σωστής λειτουργίας του Τύπου και των δημοσιογράφων μια κεντροδεξιά εφημερίδα να εκφράζει ελεύθερα άποψη για όλα όσα έρχονται.
  Ο τίτλος της σημερινής "Δημοκρατίας" είναι αποκαλυπτικός. Μας τα παίρνουν όλα δίχως έλεος.

Disco FEVER και Disco ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ…



Δυο κορυφαία και σπάνια ΒΙΝΤΕΟ αναμνήσεων, από την θρυλική Disco FEVER στο Αμύνταιο και την «ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ» στην Πτολεμαΐδα, της δεκαετίας του ’80…

ΔΕΙΤΕ ΤΑ…

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

4η σε όλη την Ελλάδα η WPA…



  Βραβείο ευ αγωνιζεσθαι για το Γυμνάσιο Αμυνταίου από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων στον τελικό διαγωνισμό καλύτερης εικονικής μαθητικής επιχείρησης 2013 που έγινε σήμερα Πέμπτη 27/6/2013 στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αθηνών.  

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Αποκλειστικά! Η πρώτη Φωτογραφία και το μήνυμα του Άδωνη προς τους συμπατριώτες του Αμυνταιώτες…



  Ανυπομονώντας να πιάσει δουλειά και θέλοντας να δείξει σε όλους τους Αμυνταιώτες ότι αν και αδιόριστος έχει μπει στο πετσί του ρόλου του, ο αγαπητός σε όλους μας νέος υπουργός Υγείας, Άδωνης Γεωργιάδης, έστειλε την πρώτη του φωτογραφία, που αλλού; στο ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ, δηλώνοντας παράλληλα ότι...

«Γλωσσικές εκφράσεις Ελλήνων – Τα εντόπικα»…



Εκδήλωση στην Τ.Κ. Κέλλης του Δ. Αμυνταίου…

Φλώρινα, η τέχνη στην πόλη…




42 εικαστικές προτάσεις, σε 21 σημεία της Φλώρινας, 26 – 27 Ιουνίου 2013

Ψήφισμα – Διαμαρτυρία για την καταβολή τροφείων στους παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Φλώρινας.




Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πέρασμα την Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Πρέσπα - Η άλλη Ελλάδα…



 Οι Φωτογραφίες της ημέρας…

Αν έχετε φάει, μην δείτε το παρακάτω βίντεο‼!



Έλληνα τι κάνεις; Εμείς πάντως προειδοποιήσαμε: Το βίντεο ανακατεύει στομάχια‼!

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Μπόμπα ήταν τα παγάκια… Από πού βγήκε η φράση;



Η απάντηση δόθηκε από το Νυμφαίο!!!

  Την μεσημεριανή ήρεμη και ζεστή ατμόσφαιρα της ιστορικής έδρας του Δήμου Αμυνταίου, την ορεινή Κοινότητα Νυμφαίου, διέκοψε η καλοκαιρινή μπόρα που με την προσθήκη κεραυνών και χαλαζόπτωσης προσέφερε στους επισκέπτες ένα «Αγγελοπουλικό» σκηνικό, άρρηκτα συνδεδεμένο με την μαγική ατμόσφαιρα που αποπνέει ο οικισμός όλο τον χρόνο...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Απλήρωτοι για 45 ημέρες οι εργαζόμενοι στις ανασκαφές του ορυχείου Αγ. Αναργύρων – Προχώρησαν σε στάση εργασίας…(ΒΙΝΤΕΟ)

  Το γεγονός της καθυστέρησης από την μεριά της αναδόχου εταιρείας προς τους εργαζόμενους στις σωστικές ανασκαφές αρχαιολογικού ενδιαφέροντος που πραγματοποιούνται υπό την επιστημονική επίβλεψη της ΚΘ’ ΕΠΚΑ στο ορυχείο των Αγίων Αναργύρων, ανάγκασε τους εκατοντάδες εργαζομένους να προβούν σήμερα Παρασκευή 21 Ιουνίου, σε τρίωρη στάση εργασίας ζητώντας τα δεδουλευμένα 45 ημερών που τους οφείλει η εταιρεία.

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις από την Στέγη Ποντίων Αμυνταίου...



  Η Στέγη Ποντίων Αμυνταίου σας προσκαλεί στην εκδήλωση «Summer Fest» που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο του παλιού 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου, το Σάββατο 22 Ιουνίου στις 20:30.

Γιατί η κυρία επέλεξε να θυσιάσει την ανέμελη ζωή της και να περάσει απέναντι, στην άλλη πλευρά του δρόμου, στον στίβο της πολιτικής;

Η φαντασία στην εξουσία (μέρος 3ο και τελευταίο)…
Ποια η άποψη του Δημάρχου, των επικεφαλής της αντιπολίτευσης και Δημοτικών Συμβούλων, για την νέα υποψηφιότητα στον Δήμο Αμυνταίου…

Έφυγε η Μπέμπα, η μαμή…

Του Α.Θ.Ρ. (από το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ που κυκλοφορεί)

  Σίγουρα, από κάποια αντιεπιστημονική παραδοχή, θεωρείται σαν το αρχαιότερο επάγγελμα στην ιστορία του ανθρώπου, αυτό της πόρνης.

  Αποκλείεται ο πρωτόγονος άνθρωπος να ‘χε στο πρόγραμμά του απ’ τα πρώτα του ενδιαφέροντα τον πληρωμένο –έστω και με κάποιο γυαλιστερό κογχύλι- έρωτα, τότε, τα χρόνια της άγριας ελευθερίας και της κυριαρχίας του ισχυρού.

  Εγώ, σαν πρώτο επάγγελμα, θα ‘βαζα αυτό της μαμής.

Ενημερωτική Εκδήλωση στο Αμύνταιο, για την ορθή συμπλήρωση Μηχανογραφικού Δελτίου στα πλαίσια των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2013



  Ο Σύλλογος Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με Φροντιστήριο Μ.Ε. «Ανέλιξη» πραγματοποίησε το Σάββατο 15 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου ενημερωτική εκδήλωση  για τους μαθητές του λυκείου και τους γονείς τους με θέμα την ορθή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ευχαριστήριο του Φιλοζωικού Συλλόγου Αμυνταίου «Η Αγκαλιά»…



  Το Δ.Σ. του Φιλοζωικού Συλλόγου Αμυνταίου «Η Αγκαλιά» ευχαριστεί από καρδιάς όλους, όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της πρώτης μας εκδήλωσης, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας. 

Μυστική δημοσκόπηση φέρνει πολιτική αναστάτωση…

Ισχυροποιείται η νέα υποψηφιότητα για τον Δήμο Αμυνταίου;
  Μυστική Δημοσκόπηση που διενεργείται αυτές τις ημέρες στον Δήμο Αμυνταίου, έχει προκαλέσει πολιτική αναστάτωση, αφού τα ευρήματα της έρευνας, είναι αλήθεια ότι αιφνιδίασαν τους επιτελείς των συνδυασμών, δεδομένης της δυναμικής που παρουσιάζει η φημολογούμενη νέα υποψηφιότητα.

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Greenpeace: Ο ΑΗΣ Αμυνταίου ευθύνεται για το θάνατο 288 ανθρώπων κάθε χρόνο!



  Η έκθεση «SILENT KILLERS» της Greenpeace ρίχνει φως στις επιπτώσεις των 300 μεγαλύτερων ευρωπαϊκών ανθρακικών σταθμών ηλεκτροπαραγωγής, μεταξύ των οποίων και της ΔΕΗ, στη δημόσια υγεία. Εφόσον μάλιστα κατασκευαστεί, η νέα μονάδα στην Πτολεμαΐδα (Πτολεμαΐδα 5), θα ευθύνεται ετησίως για τον πρόωρο θάνατο 100 ανθρώπων κάθε χρόνο!

Συνεχίζεται ο εμπλουτισμός των εδαφών της Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα...



  Σε καταγγελία καταφεύγει αναγνώστης μας που υπογράφει ως «greenpatele», σχετικά με αποθέσεις ζωικών υπολειμμάτων σε περιοχή της Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα το Δήμου Αμυνταίου.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα με θέμα: «Εμπλουτίζοντας τη σχολική ζωή: Παρουσίαση καλών πρακτικών από την εκπαιδευτική πράξη»…



  Το Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και η 1η Εκπαιδευτική Περιφέρεια Σχολικών Συμβούλων Φλώρινας διοργάνωσαν επιμορφωτική Ημερίδα,

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Κλείδωσε (σχεδόν) η νέα υποψηφιότητα για τον Δήμο Αμυνταίου!

Παγκόσμια αποκλειστικότητα!!!
  Είναι γυναίκα και αποτελεί ένα δυνατό χαρτί στο Δήμο Αμυνταίου καθώς διακρίνεται για την δυναμικότητα της, αλλά και διότι απολαμβάνει την εμπιστοσύνη και την αποδοχή της πλειοψηφίας των πολιτών. Επίσης έχει ερείσματα σε όλους τους πολιτικούς χώρους.

Συνέλευση Προσυνεδριακού Διαλόγου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. στο Αμύνταιο…



  Με ανοιχτή συνέλευση μελών ξεκινά επισήμως ο προσυνεδριακός διάλογος της οργάνωσης μελών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Αμυνταίου. Στη διαδικασία μπορούν να συμμετέχουν, με πλήρη δικαιώματα λόγου και προτάσεων, φίλοι και ενεργοί πολίτες της περιοχής.

Ή ησυχία, ή Ελευθερία…και τα δυο μαζί, δεν γίνεται…



Πολιτικό ΣΟΚ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Καλό καλοκαίρι από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου…



  Πραγματοποιώντας μία εκδήλωση με χορούς, τραγούδια και παιχνίδια, γονείς και δάσκαλοι ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι στους μαθητές του σχολείου, «αποχαιρέτησαν» τα παιδιά της ΣΤ’ τάξης και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα σχολική χρονιά.

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

2η Γιορτή Ψαριού στον Άγιο Παντελεήμονα...



  Τις γευστικότατες πλατίκες της λίμνης Βεγορίτιδας γεύτηκαν οι εκατοντάδες των επισκεπτών που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου της Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Εκδήλωση Φιλοζωικού Συλλόγου Αμυνταίου Η «ΑΓΚΑΛΙΑ»...



  Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Φιλοζωικού Συλλόγου «ΑΓΚΑΛΙΑ» το διήμερο 15 και 16 Ιουνίου, καθώς πλήθος κόσμου επισκέφτηκε τον χώρο των εκδηλώσεων και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί σχετικά με τις δράσεις του Συλλόγου, αλλά και να κάνει τα ψώνια του από το την μικρή αγορά που στήθηκε με είδη ρουχισμού, μπιμπελό, βιβλία κλπ, προσφορά των κατοίκων και των καταστημάτων της πόλης. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Με επιτυχία διεξάγεται το BEACH HANDBALL ΝΑΟΥΜΙΔΗΣ...



  Με δύο αγώνες εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 14.6 το Τουρνουά beach handball Ναουμίδης που πραγματοποιείται από 14 έως 16 Ιουνίου στην Τ.Κ. Άγιου Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Με δάκρυα στα μάτια η συναυλία των Μουσικών της ΕΡΤ…



  Συγκίνηση και συνάμα αγανάκτηση είναι τα αισθήματα που σε κατακλύζουν όταν δεις το παρακάτω βίντεο. Με δάκρυα στα μάτια οι μουσικοί της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας και Χορωδίας της ΕΡΤ, έδωσαν μια από τις τελευταίες τους παραστάσεις και τραγούδησαν τον Εθνικό μας ύμνο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Βάνδαλοι…


  Το έχουμε ξαναγράψει ότι στο Αμύνταιο κυκλοφορούν πολλοί ...βάνδαλοι, οι οποίοι το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να καταστρέφουν, χωρίς λόγο και αιτία. 

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου 13/6/2013



  Δείτε τα θέματα που συζητήθηκαν, προ ημερησίας διάταξης, στο ημίωρο των ερωτήσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιουνίου 2013.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Η ιστορία της ΕΤ3 σε ένα βίντεο…



Μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές της ΕΤ3, συγκεντρώθηκαν σε ένα βίντεο. Το αποτέλεσμα είναι άκρως συγκινητικό, αφού «ξυπνά» μνήμες από τη Θεσσαλονίκη.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Συγκέντρωση στην ΕΡΑ Φλώρινας ενάντια στο λουκετο της ΕΡΤ…


ΠΕΜΠΤΗ 13/6/2013 ώρα 11πμ

  Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Πανελλαδική Απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ ενάντια στην πραξικοπηματική ενέργεια της συγκυβέρνησης να κλείσει τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση και να απολύσει τους εργαζόμενους σε αυτήν.

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου…




  Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί  τακτική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, με θέματα  ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Παρουσίαση ποιμνιοστασίου θερμοκηπιακού τύπου στην Τ.Κ. Κέλλης…



  Στα πλαίσια της υποστήριξης όσων δραστηριοποιούνται στον κτηνοτροφικό τομέα, σας καλούμε σήμερα Τετάρτη 12/6 και ώρα 21.00 στο κοινοτικό κατάστημα Κέλλας για την παρουσίαση κατασκευαστικής εταιρείας από τη Θεσσαλονίκη, που πρωτοπορεί στο στήσιμο ΠΟΙΜΝΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ISO 9001 CE.

Καλοκαιρινή συναυλία του Ωδείου στο Αμύνταιο…



  Το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Παράρτημα Αμυνταίου, αποχαιρετά τη σχολική χρονιά 2012-2013 με την καλοκαιρινή συναυλία των μαθητών του Ωδείου,

Ρεσιτάλ βιολιού από το Ωδείο Φλώρινας…

  Το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια του Φεστιβάλ “Άνοιξη Μουσικής”, παρακολουθώντας την εξέλιξη νέων Φλωρινιωτών καλλιτεχνών που τελειοποιούν την επίδοση στο όργανό τους σε επίπεδο πτυχίου - διπλώματος, διοργανώνει με χαρά ρεσιτάλ βιολιού του Κυριάκου Πέτρου.

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Το τελευταίο ανακοινωθέν…


Συμβαίνει τώρα: Κάλεσμα των εργαζομένων της ΕΡΑ Φλώρινας…



1) Παραμένουμε ΜΕΣΑ στα κτήρια. Όσοι δεν είστε σε κτήριο ή εγκατάσταση της ΕΡΤ πάτε ξημερώματα και μπαίνετε μέσα. Και μείνετε μέσα.
2) Για αύριο καλούμε σε συγκέντρωση τον κόσμο στις 11.00 το πρωί. Έξω από τα γραφεία των σταθμών μας.

Συμβαίνει τώρα: Οι Θεσσαλονικείς συγκεντρώνονται έξω από τις εγκαταστάσεις της ΕΤ3...



   Πάνω από πεντακόσια άτομα, πολίτες και μέλη αριστερών οργανώσεων έχουν μαζευτεί έξω από το κτίριο των εγκαταστάσεων της ΕΤ3 προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το επικείμενο κλείσιμο της Κρατικής Ραδιοτηλεόρασης.

Ο ψηλότερος άνθρωπος του κόσμου ζει στο Αμύνταιο!



Απίστευτο και αποκλειστικό…
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ…

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Δροσιστήκαμε και σήμερα πατριώτες…



  Δυστυχώς αναγκαζόμαστε για άλλη μια φορά να ξαναφέρουμε στην επικαιρότητα το πρόβλημα που δημιουργείται, όταν βρέχει φυσικά, σε ένα συγκεκριμένο σημείο της οδού Ελ. Βενιζέλου, στο κέντρο της πόλης, όπου οι εκεί κάτοικοι ζουν τον εφιάλτη του …Τιτανικού!

...Οι ηλικιωμένοι μας εκεί μιλούσαν μια γλυκιά γλώσσα. Ποντιακά μιλούσαν...



Συνέντευξη με τον Μαυροθαλασσίτη, Ömer Asan
  Τούρκος διανοούμενος με Ποντιακή καταγωγή, βραβευμένος με το βραβείο Ιπεκτσί, ο Ömer Asan, είναι μια πολυσχιδής προσωπικότητα. Συγγραφέας-ερευνητής, λαογράφος, εκδότης, φωτογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός ντοκιμαντέρ αλλά και κάτοικος της Κωνσταντινούπολης, ενεργός πολίτης που μετέχει στη διαμόρφωση του πολιτικοκοινωνικού γίγνεσθαι. Συμμετέχει στις διαδηλώσεις και θα δωρίσει 80 βιβλία στη βιβλιοθήκη του Πάρκου Γκεζί.

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το «1ο Τουρνουά 5Χ5 mini HANDBALL 2013» του ΜΠΣ Φιλώτα…



  Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκε η τελευταία αγωνιστική ημέρα οπού και έλαβαν χώρα τα playoffs και οι τελικοί  του 1ου Τουρνουά 5Χ5 mini HANDBALL 2013, που διοργάνωσε ο ΜΠΣ Φιλώτας.

Πάλι «βάση του 10» για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση;



Του Χρήστου Ι. Κολοβού, Δρ Μεταλλειολόγου Μηχανικού ΕΜΠ, μέλους Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (www.kozani.net/xkolovos)

  Το μέτρο της «βάσης του 10» για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση εμφανίστηκε πριν μερικά χρόνια, επί κυβέρνησης ΝΔ (επί υπουργίας Μαριέττας Γιαννάκου) και καταργήθηκε λίγα χρόνια αργότερα, επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ (επί υπουργίας Άννας Διαμαντοπούλου).

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Το μόνο πρόσωπο με αληθινή μαγκιά που εμφανίστηκε ποτέ στην ελληνική TV ήταν γυναίκα…




Πέρασαν κιόλας 11 χρόνια από τη μέρα που η Μαλβίνα Κάραλη άφησε τον μάταιο τούτο κόσμο. Ακούγεται οξύμωρο αλλά η Μαλβίνα ήταν το μόνο πρόσωπο με α@@@@ και η τελευταία ελεύθερη φωνή που πέρασε από το χαζοκούτι.

  Αν η Μαλβίνα ζούσε σήμερα, θα είχε βαφτιστεί από «ρατσίστρια» και «ακροδεξιά» έως «κουκουλοφόρα» και «εθνικίστρια». 
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ..

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Έχεις σπίτι; Πληρώνεις λύτρα για να το κρατήσεις, αλλιώς στο πήρε ο Στουρνάρας!



Οι κατασχέσεις θα είναι χιλιάδες, θα είναι σε φτωχούς, θα είναι με εντολή τραπεζιτών…
  250.000 σπίτια θα βγουν στον πλειστηριασμό...Η είδηση παίζει σήμερα στα κανάλια, έτσι απλά, φυσιολογικά, με λίγα κροκοδείλια δάκρυα. 

Απέραντη αλληλεγγύη κι ένα μεγάλο respect!



Στην φωτιά της Πόλης ή της İstanbul, καμία σημασία δεν έχει...
  Σημασία έχει ότι εκεί ο κόσμος είναι στον δρόμο, μέρες τώρα και δέχεται την απίστευτη καταστολή ενός αυταρχικού κράτους. Ανάμεσα στις εικόνες της καταστολής, υπάρχουν εικόνες που ίσως αξίζουν περισσότερο από τα δακρυγόνα. Είναι εικόνες που δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο του διαδηλωτή και όχι αυτό που θέλουν να δείξουν οι διάφοροι Αλαφούζοι, οι Μουρούτηδες κλπ…