Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Το ...απίθανο κουίζ της ημέρας!



Μας ζητήσατε γρίφο και σας τον προσφέρουμε…
Ποιος γνωστός και μη εξαιρετέος φωτογραφήθηκε με τον Φούχτελ κατά την επίσκεψή του στο Αμύνταιο;

(Γελάστε ελεύθερα και δυνατά, να ακουστεί μέχρι την Γερμανία)…

Γνωριμία με την Φιλαρμονική του Δήμου Αμυνταίου...



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... 

Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού στην Φλώρινα…



Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Τα μοντέλα της βουλής…



...και η μοντέλα του ΣΥΡΙΖΑ…
Δείτε τη και θα καταλάβετε...

Ο Φούχτελ επικεφαλής κλιμακίου Γερμανών αξιωματούχων και επιχειρηματιών στο Αμύνταιο...



  Μεγάλη αντιπροσωπεία Γερμανών αξιωματούχων και επιχειρηματιών, με επικεφαλής τον Υφυπουργό Εργασίας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Γιόαχιμ Φούχτελ, επισκέφθηκε το Δήμο Αμυνταίου. Η επίσκεψη της πολυμελούς αντιπροσωπείας έγινε μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Αμυνταίου, Μάκη Ιωσηφίδη, κατά το πρόσφατο ταξίδι του στη Γερμανία και τις Βρυξέλες, όπου συζήτησε με τον κ. Φούχτελ και άλλους Γερμανούς αξιωματούχους τη δυνατότητα συνεργασιών με τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής του Δήμου Αμυνταίου με κύριο στόχο την εξαγωγή των προϊόντων μας στη γερμανική αγορά.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Δεν ξανάγινε: Ο Παναγιώταρος κάνει graffiti στο κεφάλι σκοπιανού φορτηγατζή. Έρχεται νέα κόλαση!



  Πρωτοφανές βίντεο (άγνωστο πότε γυρίστηκε), το οποίο διοχετεύεται στο διαδίκτυο τη μέρα της κυβερνητικής κρίσης για το αντιρατσιστικό. Ο βουλευτής Παναγιώταρος, κάπου στην ελληνοσκοπιανή μεθόριο, σε ανύποπτη χρονική στιγμή, σκίζει διακριτικό με την επωνυμία MAKEΔΟΝΙΑ που αναγράφεται σε φορτηγό Σκοπιανού οδηγού. Στη συνέχεια του το κολλάει στο κεφάλι και μετά τον γράφει με σπρέι. Το θέμα αναμένεται να προκαλέσει νέο σάλο με αφορμή τις ήδη τεταμένες σχέσεις στον κυβερνητικό συνασπισμό. Βλέπουμε να παίζει ένα μήνα το θέμα. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Πανελλήνιες- Απίστευτο γραπτό με μαντινάδα, σε σχολείο της Θεσσαλονίκης…



  Ένα απίστευτο γραπτό αντίκρισε ο εξεταστής που πήρε να διορθώσει μαθηματικά και ήρθε αντιμέτωπος με μία πιθανότατα αυτοσχέδια, μαντινάδα!
  Διαβάστε το κείμενο και δείτε το γραπτό…

Ανακοίνωση μετά την υλοποίηση της εκδήλωσης προς τιμήν της γιορτής «Ζωοδόχου Πηγής» στην Τ.Κ. Φανού του Δήμου Αμυνταίου...



  Σε μια καταγγελτική επιστολή, που «φωτογραφίζει» τον Δήμαρχο Αμυνταίου, Μάκη Ιωσηφίδη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ζωοδόχος Πηγή» και το Τοπικό Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Φανού του Δήμου Αμυνταίου, αναφέρει:

Η τελευταία, πανηγυρική συνάντηση του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Αμυνταίου…



  Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α. ανακοινώνει ότι την Τετάρτη, 29/05/2013 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία εισήγηση για το Ακαδημαϊκό Έτος 2012-2013 του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου.

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Η Φωτογραφία της ημέρας…



…και όχι μόνο. Μουσική Ζώρζ Μουστακί, στίχοι του ποιητή Δημήτρη Χριστοδούλου και ερμηνεία της Μελίνας Μερκούρη

Νυμφαίο 2013: Όταν μπλέκουν τα αρώματα, αναβλύζει ...«πατσουλί»!!!




  Τα αρώματα της μαγευτικής ανοιξιάτικης φύσης και του ανοιχτού αγωγού αποχέτευσης, στην ιδιαίτερη φυσικού και πολιτιστικού κάλλους, κοσμοπολίτικη Ιστορική Έδρα του Δήμου Αμυνταίου, την Τ.Κ. Νυμφαίου, αναβλύζουν και χαρίζουν …μέθη αισθήσεων –τύφλα να ‘χει το νέο COCO MADEMOISELLE της CHANEL- τόσο στους επισκέπτες, όσο και στους (κατά τα άλλα τυχερούς και προνομιούχους!) κατοίκους του ιστορικού και βραβευμένου οικισμού.

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Δείτε αυτό το καταπληκτικό ΒΙΝΤΕΟ και …αποχαιρετήστε την μιζέρια!



Αξίζει να αφιερώσετε 15 λεπτά από την ζωή σας για να αποχαιρετήσετε μια για πάντα την μιζέρια. 
Θα είναι ίσως τα 15 λεπτά που θα αξίζει που τα χαλάσατε...

Θρησκευτικές εκδηλώσεις για την γιορτή του Αγ. Νικολάου στο Νυμφαίο…



  Με την ευκαιρία της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νικολάου του Θαυματουργού, σας προσκαλούμε στις λατρευτικές εκδηλώσεις που θα τελεστούν στον ομώνυμο Ιερό Ναό, στις 26 Μαΐου 2013.

1ο Ποδηλατικό Φεστιβάλ Δεξιοτεχνίας, στη Φλώρινα…

Ξεκίνησαν στον ΑΜΥΝΤΑ οι εγγραφές για το camp…



 Το τμήμα χάντμπολ του Αμύντα Αμυνταίου σε συνεργασία με την παιδική κατασκήνωση Ελαιώνες, διοργανώνει εβδομαδιαίο καλοκαιρινό camp, από 2 - 8 Αυγούστου, στην έδρα της κατασκήνωσης στα Πυργαδίκια Χαλκιδικής.

Ασμάτων ιστορίαι: «Το βαπόρι απ΄ την Περσία»…



Γράφει ο Μήτσος ο Τούφας

Το βαπόρι απ’ την Περσία

πιάστηκε στην Κορινθία

Τόννοι έντεκα γεμάτο....

με χασίσι μυρωδάτο

Τώρα κλαίν’ όλα τ’ αλάνια

που θα μείνουνε χαρμάνια...

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ε, όχι και Χρυσαυγήτισα ρε Στάθη!



(Του ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ, από το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ που κυκλοφορεί)…

  Προ ημερών είχαμε ένα απίστευτο περιστατικό στην Κέλλη, το οποίο έκανε τον γύρω της Ελλάδας μέσα σε ελάχιστες ώρες.

  Η δασκάλα Χαρά Νικοπούλου, η οποία, μοναχή της ενάντια στις επιταγές του τουρκικού προξενείου στην Θράκη, αγωνίστηκε να προστατέψει τα παιδιά των Πομάκων από την –παρά την θέλησή τους – τουρκοποίηση.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Είχε Δημοτικό Συμβούλιο στον Δήμο Αμυνταίου…



«…που 'σουν μάγκα τον χειμώνα»…

  Απ’ ότι πληροφορηθήκαμε από τοπικά blog, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 22 Μαΐου 2013,  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου και όπως φανταζόμαστε, συζητηθήκαν θέματα που ενδιαφέρουν όλους εμάς που ζούμε, δραστηριοποιούμαστε και αγωνιούμε για το μέλλον αυτού του gadem τόπου.

Το ηρωικό κράτος της Μανω-λάδας…



(Του Α.Θ.Ρ. από το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ που κυκλοφορεί)

  Καημένε κι ευκολόπιστε Σόϊμπλε, σίγουρα αγνοούσες ότι έμπλεξες με το Μανιάτικο κράτος του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη και ζητάς απολύσεις στο ντοβλέτι, ενός ριζωμένου καλά, 200 χρόνια τώρα, Μοραΐτικου κράτους.

  Καλά, δεν ήξερες, δεν ρώταγες;

Τι θα συμβεί, αν εμείς σηκωθούμε;



Δείτε την ταινία μικρού μήκους…

Εκδήλωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. στον Φιλώτα…



«Τα προβλήματα της περιοχής και προτεινόμενες λύσεις μέσω της κυβερνητικής πρότασης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ.».

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Εκπαιδευτικές δραστηριότητες για το μουσείο της Ακρόπολης και τα μάρμαρα του Παρθενώνα…



  Το Δημιουργικό εργαστήρι του Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑ  καλεί τους μαθητές της Α’ Δημοτικού, να παίξουν, να μάθουν και να διασκεδάσουν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες,  με κύριο θέμα το μουσείο της Ακρόπολης και τα μάρμαρα του Παρθενώνα.

Ενημέρωση για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, στην Τ.Κ. Αγ. Παντελεήμονα του Δ. Αμυνταίου…



Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, Πέμπτη 23 Μάη στην Φλώρινα…



ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ 

Η συνάντηση του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Αμυνταίου…



  Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α. ανακοινώνει ότι το θέμα της εισήγησης του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 23/05/2013, από 18:00 έως 21:00 στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου είναι: «Διαχείριση Οικογενειακών Συγκρούσεων».

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Επικίνδυνες κολόνες ηλεκτροφωτισμού στο Ξινό Νερό…



  Την έντονη ανησυχία τους εκφράζουν κάτοικοι της Τ.Κ. Ξινού Νερού του Δήμου Αμυνταίου, για το γεγονός του ότι περιμετρικά του Δημοτικού Σχολείου, στο κέντρο του οικισμού, αρκετές κολόνες ηλεκτροφωτισμού βρίσκονται σε κατάσταση που εγκυμονεί κινδύνους για τα παιδιά που φοιτούν στο Σχολείο.

Αμύνταιο: Η πόλη γιορτάζει…



  Η πόλη του Αμυνταίου, με κάθε μεγαλοπρέπεια, γιορτάζει τη μνήμη των πολιούχων της, Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης, με Θρησκευτικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 19, τη Δευτέρα 20 και ολοκληρώνονται σήμερα Δευτέρα 21 Μαΐου 2013.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Μαρτύριο διαρκείας για τους κατοίκους των Αγ. Αναργύρων οι δραστηριότητες της ΔΕΗ…


Ακούει κανέις; Ζουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ εκεί!!! 

  Σε μαρτύριο διαρκείας εξελίσσεται για τους κατοίκους της περιοχής η ρύπανση της ατμόσφαιρας από την μονάδα της ΔΕΗ, κύρια όμως από τη λειτουργία των ορυχείων στην Τ.Κ. Αγ. Αναργύρων του Δήμου Αμυνταίου. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Φιέστα ανόδου για τον ΑΜΥΝΤΑ…



  Ήταν όλοι τους εκεί! Οι πολιτειακές αρχές, οι φίλαθλοι και παράγοντες του αθλήματος, για να τιμήσουν τις αθλήτριες και τον προπονητή της Γυναικείας ομάδας ΧΑΝΤΜΠΟΛ του ΑΜΥΝΤΑ για την άνοδο στην Α1 κατηγορά.
  Το απόγευμα του Σαββάτου 18/5/13, η Διοίκηση και η Επιτροπή ΧΑΝΤΜΠΟΛ του Συλλόγου, διοργάνωσαν μια τιμητική εκδήλωση στο ΔΑΚ Αμυνταίου, η οποία περιλάμβανε φιλικό αγώνα με ομάδα Επίλεκτων αθλητριών από τη Δυτική Μακεδονία και την βράβευση της ομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Εκδηλώσεις για τη γενοκτονία των Ποντίων στο Αμύνταιο…



  Ως απότιση φόρου τιμής στην Ημέρα Μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, η Στέγη Ποντίων Αμυνταίου διοργάνωσε εκδήλωση Μνήμης το πρωί του Σαββάτου 18 Μαΐου, στο κτίριο της Στέγης.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Μήνυμα ευαισθητοποίησης για την αρμονική συμβίωση των ανθρώπων με τα ζώα…



  Με αφορμή τα τελευταία περιστατικά θανάτωσης από φόλα αλλά και δυο τραυματισμένων  και εγκατελλειμένων  ζώων από ασυνείδητους οδηγούς, ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αμυνταίου «Η Αγκαλιά», στέλνει μήνυμα ευαισθητοποίησης για την αρμονική συμβίωση των ανθρώπων με τα ζώα και καλεί τους πολίτες  σε δράση, ώστε να εξαλειφθεί κάθε βίαιη πράξη σε βάρος των ζώων, που αποτελεί ντροπή για τον πολιτισμό μας.

Ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Φλώρινα…



Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Πανελλαδικές 2013, Νεοελληνική Γλώσσα και Έκθεση: Θέματα…



  Όσο η επικοινωνία πυκνώνει με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το διαδίκτυο και τα κινητά τηλέφωνα, τόσο η μοναξιά μας, η ανθρώπινη, μεγαλώνει και η αποξένωση κυριαρχεί.
  Ένας αστρολάβος της ζωής και του ουρανού το πρώτο θέμα στις πανελλήνιες εξετάσεις από το βιβλίο του Γεωργίου Γραμματικάκη.

Η γιορτή των πρωταθλητριών…


Φιέστα με φιλικό αγώνα για τον ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου

  Το Σάββατο 18/5 και ώρα 19:00, η γυναικεία αμάδα του Αμύντα Αμυνταίου θα δώσει φιλικό αγώνα στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, με ομάδα Επίλεκτων αθλητριών από τη Δυτική Μακεδονία, προκειμένου ο κόσμος της πόλης να έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να χειροκροτήσει από κοντά τις αθλήτριες της ομάδας, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 και την άνοδο στην Α1 Εθνική.

Φιλανθρωπική χορωδιακή συνάντηση στο Αμύνταιο…



  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου, σας καλεί στην φιλανθρωπική χορωδιακή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 19 Μαΐου 2013 στο πνευματικό κέντρο Αμυνταίου και ώρα 12:00.

Έκθεση Αγιογραφίας στο Αμύνταιο…



  Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας σας καλούν στην έκθεση αγιογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου από 19 έως και 21 Μαΐου 2013.

  Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Μαΐου 2013 και ώρα 11:00 π.μ.

Συνεχίζεται το 1ο Τουρνουά ΜΙΝΙ HANDBALL του ΜΠΣ ΦΙΛΩΤΑ…



Δείτε το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί στο γήπεδο 5X5 Ξινού Νερού, την Κυριακή  19/5/2013 στις 09.00πμ.

Ρεσιτάλ κλαρινέτου απ’ το Ωδείο Φλώρινας …



  Το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Άνοιξη Μουσικής», παρακολουθώντας την εξέλιξη νέων Φλωρινιωτών καλλιτεχνών που τελειοποιούν την επίδοση στο όργανό τους σε επίπεδο διπλώματος,  διοργανώνει  με χαρά ρεσιτάλ κλαρινέτου του Παύλου Νίκου.

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Κυκλοφόρησε!



Το καλύτερο τεύχος του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ ...μέχρι το επόμενο!

Επιστολή ΣΟΚ αριστούχου μαθητή - Ποιος παίζει με το μέλλον μου;



Γράφει ο Κώστας Μανίκας

  Λέγομαι Κωνσταντίνος Μανίκας και είμαι μαθητής της πρώτης Λυκείου στο 10 Λύκειο Δραπετσώνας...

  Αποφάσισα να γράψω αυτό το κείμενο, θέλοντας να εκφράσω τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή μου για το θράσος και την υποκρισία και αυτών που μας κυβερνούν καθώς και όλων αυτών των δημοσιογράφων και ΜΜΕ που τους βοηθάνε για να επιβάλλουν τα άνομα και ανήθικα σχέδια τους σε βάρος των μαθητών και της νέας γενιάς.

Σχολικοί Αγώνες Πετοσφαίρισης στα Δημοτικά Σχολεία…

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων στο Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων του Δήμου Αμυνταίου…



ΣΙΣΥφως 2013 – Το project της ομάδας Εν-φλώ θα ξετυλιχτεί στην Αθήνα…



29η Συνάντηση Εκπαιδευτικών στη Δυτική Μακεδονία σε Θέματα ΤΠΕ - Πρότυπο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας



Η νέα συνάντηση του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Αμυνταίου…



  Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α. ανακοινώνει ότι το θέμα της εισήγησης του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου  που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 15/05/2013,

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Τεράστια νίκη και άνοδος στην Α1 για τις Γυναίκες του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου…



Για 80 λεπτά η καρδιά των πρωταθλητών είχε αρρυθμίες, αλλά στο τέλος άρχισε να χτυπά με πάθος… (Φωτορεπορτάζ)

  Ματσάρα στο κατάμεστο από Αμυνταιώτες κλειστό Γυμναστήριο «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» της Βέροιας, όπου το μεσημέρι της Κυριακής 12 Μαΐου 2013, οι Γυναίκες του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου στον αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία ΧΑΝΤΜΠΟΛ Γυναικών επικράτησε μετά από δύο παρατάσεις του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ Θεσσαλονίκης με 26-29 και εξασφάλισε την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Μετρούν αντίστροφα στον ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου… Έτοιμη η μεγάλη κάθοδος των Αμυνταιωτών στη Βέροια!



 Το σύνθημα από τις παίκτριες δόθηκε: «δεν μας προδώσατε ποτέ, δεν θα σας προδώσουμε και μείς»!
  Η αντίστροφη μέτρηση για το αγώνα μπαράζ με τον Μακεδονικό Θεσ/νίκης έχει ξεκινήσει και στον Αμύντα Αμυνταίου, παίκτριες, τεχνικό τιμ και διοίκηση παραμένουν συγκρατημένα αισιόδοξοι, εν όψει της αναμέτρησης που θα ξεκινήσει την Κυριακή 12/5 στις 15:00 στο Φιλίππειο της Βέροιας.

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Εκδήλωση τιμής σε φοιτητές και εκπαιδευτικούς στην Τ.Κ. Κέλλης



  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση τιμής που περιλάμβανε Αναστάσιμο Εσπερινό στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου και βράβευση των προσώπων που προσέφεραν και προσφέρουν στην Ελλάδα αλλά και στην ορεινή Τ.Κ. Κέλλης του Δήμου Αμυνταίου, το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαΐου 2013, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Κοινότητας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Χαρά Νικοπούλου - Επάγγελμα δασκάλα…



Είμαι γέννημα της δικής σου αναρχίας!
  Είμαι παιδί του '74... Όχι μη γελιέσαι Έλληνα… Δεν είμαι παιδί του πολυτεχνείου… δεν γεννήθηκα 17 Νοεμβρίου… Τη μέρα που γεννιόμουνα χανόταν για εμένα Έλληνες λοκατζήδες... εκεί στον τύμβο της Μακεδονίτισσας… 22 Ιουλίου 1974… Ελλάδα είμαι δημιούργημά σου…

Ο Σ. Κωνσταντινίδης, σχετικά με την άρνηση της κ. Νικοπούλου να παραλάβει τιμητική πλακέτα σε εκδήλωση της Τοπικής Κοινότητας Κέλλης…



  «Στο σύντομο χαιρετισμό μου εξήρα την προσπάθεια και το αγώνα της κ. Νικοπούλου παρά τις διαφοροποιήσεις και τις διιστάμενες απόψεις ακόμα και της Δ.Ο.Ε., γιατί πιστεύω, ότι τα κίνητρά της έχουν καλές προθέσεις.
  Ταυτόχρονα, πιστεύω, στο απόλυτο δικαίωμα της να επιθυμεί ή όχι, τη συναναστροφή της με τον πολιτικό κόσμο και να μη θέλει να παραλάβει μια τιμητική διάκριση από τα χέρια ενός Βουλευτή.

Κρύο ντους στον βουλευτή της Ν.Δ. Στάθη Κωνσταντινίδη, από την ηρωική δασκάλα του Έβρου, Χαρά Νικοπούλου…



Ρίχτηκε πάνω μου όλη η Τουρκιά, ε, όχι και συ κύριε βουλευτά!!!

«Αρνούμε την βράβευση από έναν βουλευτή που παραχωρεί την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας» αναφώνησε με καμάρι…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Α1 ερχόμαστε! Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Βέροια…



  Είναι το αποκορύφωμα μιας τιτάνιας προσπάθειας, απ' όλη την οικογένεια του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου!
  Ο Κυριακάτικος αγώνας μπαράζ με την ομάδα του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ Θεσσαλονίκης, είναι η δική μας γιορτή! Είναι ο τρόπος να πούμε μπράβο στις παίχτριες, στον προπονητή μας, στον κόσμο μας, στον εαυτό μας!

Γερμανοί πουλούν στο e-bay αρχαία που έκλεψαν οι Ναζί στην …πρώτη κατοχή!



«Διαδικτυακές αρχαιοκαπηλίες» από τους φίλους(!) μας τους Γερμανούς…
 Ο δημοσιογράφος Γιώργος Λεκάκης στη ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή «Στον Ενικό», έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

Ευχές στην Γυναικεία ομάδα ΧΑΝΤΜΠΟΛ του ΑΜΥΝΤΑ, για νίκη και άνοδο στην Α1 κατηγορία…




  Η μεγάλη φετινή πορεία της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Αμύντα κορυφώνεται την Κυριακή στον αγώνα μπαράζ με τον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης.
  Θερμά συγχαρητήρια στα κορίτσια του Αμύντα, τον προπονητή και τους ανθρώπους του Συλλόγου, που τιμούν το χάντμπολ και τον αθλητισμό.

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Πρωταθλητής Δυτικής Μακεδονίας στα μίνι αγόρια ο ΑΜΥΝΤΑΣ…




  Ο ΑΜΥΝΤΑΣ Αμυνταίου επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και επικράτησε μέσα στην Καστοριά του ΑΟΑ Καστοριάς με 12-20, τερματίζοντας αήττητος (8/8) στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος ΧΑΝΤΜΠΟΛ της Δυτικής Μακεδονίας.